Debat in de Digitale Hofstad

Stemmen uit de Haagse Wijken

Wouter Bos PvdA laat nog even van zich horen !

De stilte tijdelijk onderbroken.

Dan was het indertijd Wouter ‘Draaikont’ Bos die eieren koos voor zijn geld De verklaring van Wouter Bos.  Wouter Bos vertrok niet onmiddellijk uit de politiek.

Hij schreef nog mee aan het PvdA-verkiezingsprogramma en wilde zorgen voor een goede kandidatenlijst, zei hij in het tv-programma NOVA.

Bos: ‘Meer tijd besteden aan mijn kinderen’Video Wouter Bos PvdA gaat er van tussen maar nog even laat hij van zich horen;

Wouter Bos: zorgstelsel is eerder stalinisme dan marktwerking

Elsevier 18.06.2014 Het is grappig dat de liberale minister van VolksgezondheidEdith Schippers (VVD) het ene kartelakkoord na het andere sluit. ‘Dit is eerder stalinisme dan marktwerking.’ Dat zegt voormalig minister van Financiën en huidig VUmc-bestuursvoorzitter Wouter Bos (PvdA) deze week in Elsevier.

Uitstekend duo

Bos is erg te spreken over minister Schippers en staatssecretaris Martin van Rijn (PvdA). ‘Een van de sterkste koppels sinds jaren. Een uitstekend duo.’ In het gesprek bevestigt Bos dat hij nee heeft gezegd tegen een baan als eurocommissaris in Brussel. ‘Men weet in Den Haag dat ik daarvoor niet in aanmerking kom. Ik ben hier heel gelukkig en ik heb drie schoolgaande kinderen’.

Bos hoeft niets geheim te houden

VK 06.11.2010 Wouter Bos heeft van het ministerie van Financiën de vrije hand gekregen om in een nieuwe baan de financiële sector te adviseren. Er zijn geen wettelijke criteria waarom Bos zou moeten afzien van dergelijk advieswerk. Na intern onderzoek constateert het ministerie bovendien dat er geen problemen zijn met vertrouwelijke informatie.

‘Bos eiste ontslag columnist’

Telegraaf 05.11.2010 Wouter Bos heeft er in 2007 bij de hoofdredacteur van de Volkskrant op aangedrongen om columnist Bert Wagendorp te ontslaan, omdat zijn kritische artikelen de PvdA zetels zouden

Zie ook:

Lees ook: ‘Wouter Bos vroeg om ontslag columnist De Volkskrant’  AD 05.11.2010

Gerelateerde artikelen;

PvdA censureert eigen raadslid
Blog:

Is dit het ware gezicht van de PVDA? Wouter Bos vroeg om ontslag columnist

Quasi Mundo

Arbeidsconflict? Reorganisatie? Ontslagen? Dan kan de kantonrechter zorgen voor een hoge ontslagvergoeding!

november 6, 2010 - Posted by | Uncategorized | , , , , , , , , , , , , ,

1 reactie

  1. […] Wouter Bos PvdA laat nog even van zich horen ! […]

    Pingback door Wouter Bos PvdA – Eventjes weer terug in de spotlights. « Debat in de Digitale Hofstad | augustus 26, 2013


Sorry, the comment form is closed at this time.