Debat in de Digitale Hofstad

Stemmen uit de Haagse Wijken

Geert Wilders PVV is een Loser

Loser.

Toespraak in Malmö Zweden.

Wilders bezocht zaterdag de Zweedse stad Malmö op uitnodiging van het ‘Gezelschap van de Drukpersvrijheid’. Hij heeft een toespraak gehouden over de vrijheid en de  islamisering en de Europese Unie. Volgens Aftonbladet is het geen toeval dat het bezoek van de PVV’er samenviel met griezelfeest Halloween. “Hij is een geest uit een vervlogen tijdperk. Zelfs in Nederland, waar hij thuishoort, is hij geen belangrijk figuur meer.”

Wilders is een loser’

Telegraaf 27.10.2012  Geert Wilders heeft er bij zijn bezoek aan Zweden flink van langs gekregen in de landelijke pers. Dagblad Aftonbladet, een van de grootste kranten van Zweden, laat in een commentaar geen spaan heel van de PVV-leider. ‘Daarom is Wilders zo’n loser’ kopt de krant boven een vernietigend stuk.

Gerelateerde artikelen;

27-10: Demonstratie tegen Wilders

Lees meer over: politieke partijen en bewegingen

Protest tegen Wilders in Malmö

NOS 27.10.2012 Zo’n 200 mensen hebben in de Zweedse stad Malmö tegen de komst van Geert Wilders gedemonstreerd. Hij heeft een toespraak gehouden over vrijheid en de islam. De Swedish Free Press Society had Wilders uitgenodigd. De Zweedse krant Aftonbladet schrijft dat de demonstratie zeer rustig verliep.

Bekijk ook…

Demonstratie in Zweden tegen Geert Wilders

RTL 27.10.2012 Ongeveer 200 mensen hebben in de Zweedse stad Malmö gedemonstreerd tegen de komst van Geert Wilders. Voor zijn komst gooiden betogers eieren naar het gebouw waar Wilders zou spreken en zongen “geen racisten in onze straten”.

Zweden demonstreren tegen komst Geert Wilders

Trouw 27.10.2012 Tussen de 50 en 300 mensen demonstreren in de Zweedse stad Malmö tegen de komst van Geert Wilders. De betogers gooiden eieren naar het gebouw waar Wilders zaterdag spreekt en zongen onder meer ‘geen racisten in onze straten’. Dat berichten Zweedse media.

Demonstratie in Zweden tegen Geert Wilders

NU 27.10.2012 Ongeveer 200 mensen hebben zaterdagmiddag in de Zweedse stad Malmö gedemonstreerd tegen de komst van Geert Wilders.

Demonstratie tegen Wilders

Telegraaf 27.10.2012 Ongeveer 200 mensen hebben zaterdagmiddag in de Zweedse stad Malmö gedemonstreerd tegen de komst van Geert Wilders. Voor zijn komst gooiden betogers eieren naar het gebouw waar Wilders zou spreken. Ze zongen onder meer ,,geen racisten in onze straten”. Dat berichtten Zweedse media.

Eieren gegooid tijdens tegenvallend optreden Wilders in Zweden

NRC 27.10.2012 Zo’n tweehonderd mensen hebben vandaag in de Zweedse stad Malmö gedemonstreerd tegen PVV-leider Geert Wilders, die er een lezing hield. Het aantal demonstranten was kleiner dan verwacht en de betogingen verliepen dan ook relatief rustig. Wel werd er met eieren gegooid, meldt de grootste Zweedse krant Aftonbladet. Lees verder›

oktober 27, 2012 - Posted by | Uncategorized | , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

1 reactie

  1. […] foto: Digitalehofstad […]

    Pingback door Wilders is een loser! - Artikel7 | november 6, 2012


Sorry, the comment form is closed at this time.