Debat in de Digitale Hofstad

Stemmen uit de Haagse Wijken

Marcial Hernandez PVV – Was het een klap of een Kopstoot ?

Een tijdje terug werd bekend dat PVV’er Marcial Hernandez een nacht in de cel moest doorbrengen. 

De oud-militair Hernandez zou op Het Plein in Den Haag.ruzie  hebben gehad met een medewerker van het ministerie van Economische Zaken, meldt de Volkskrant. De PVV-er zou hem daarbij een kopstoot hebben gegeven. Marcial Hernandez beriept zich hierbij op zijn Zwijgrecht. Check het vogelaartje en ook de Aangifte tegen PVV’er Hernandez om kopstoot.

Het OM heeft inmiddels bevestigt, dit naar aanleiding van berichtgeving van de NOS, dat er beelden bestaan van het incident in het café. De omroep heeft de beelden echter niet uitgezonden. De NOS baseert zich op ‘betrouwbare bronnen’ die zouden hebben gezien dat de beelden zijn opgenomen door een bewakingscamera.

Maar omdat nog niet is besloten of er tot vervolging wordt overgegaan, gaat het OM niet in op wat er op de beelden is te zien.

Zie ook:

PVV versus De partij van de Vrijheid van geweld

Geert Wilders PVV, veel bier, leut en kopstoten

PVV-er Hernandez wil seponering voor kopstoot 

AD 26,11,2010 DEN HAAG – PVV-Kamerlid Marcial Hernandez rekent erop dat het Openbaar Ministerie de zaak tegen hem seponeert wegens gebrek aan bewijs.

Marcial Hernandez wil schikken om rechtzaak te voorkomen

VK 26.11.2010 PVV-Kamerlid Marcial Hernandez is eventueel bereid een geldboete te betalen om te voorkomen dat zijn zaak voor de rechter komt. Zijn advocaat, Richard van der Weide, heeft het Openbaar Ministerie woensdag verzocht wegens onvoldoende bewijs af te zien van vervolging dan wel met een schikkingsvoorstel te komen.

Hernandez rekent op sepot

Telegraaf 26.11.2010 PVV-Kamerlid Marcial Hernandez rekent erop dat het Openbaar Ministerie de zaak tegen hem seponeert wegens gebrek aan bewijs. Hernandez, die eind september op een terras aan het Haagse Plein iemand zou hebben mishandeld, wil dat het OM deze beslissing zo snel mogelijk neemt, zei zijn advocaat Richard van der Weide vrijdag.

 

Hernandez rekent op sepot mishandelingszaak

Metro 26.11.2010 DEN HAAG (ANP) – PVV-Kamerlid Marcial Hernandez rekent erop dat het Openbaar Ministerie de zaak tegen hem seponeert wegens…

Hernandez rekent op sepot mishandelingszaak

Parool 26.11.2010 DEN HAAG – PVV-Kamerlid Marcial Hernandez rekent erop dat het Openbaar Ministerie de zaak tegen hem seponeert wegens gebrek aan bewijs. Hernandez, die eind september op een terras aan het Haagse Plein iemand zou hebben mishandeld, wil dat het OM deze beslissing zo snel mogelijk neemt, zei zijn advocaat Richard van der Weide vrijdag.

 

Hernandez rekent op sepot

De Pers 26.11.2010  PVV-Kamerlid Marcial Hernandez rekent erop dat het Openbaar Ministerie de zaak tegen hem seponeert wegens gebrek aan bewijs. Hernandez, die eind september op een terras aan het Haagse Plein iemand zou hebben mishandeld, wil dat het OM deze beslissing zo snel mogelijk neemt, zei zijn advocaat Richard van der Weide vrijdag.

Mogelijk schikking in zaak-Hernandez

26.11.2010 Het in opspraak geraakte PVV-Kamerlid Marcial Hernandez rekent erop dat zijn zaak wordt geseponeerd wegens gebrek aan bewijs. Niettemin is hij onder omstandigheden bereid tot een schikking met het Openbaar Ministerie.

Advocaat Hernandez: Beelden ruzie te vaag

AD 23.11.2010 DEN HAAG – Op de beelden die zijn gemaakt van de ruzie tussen PVV’er Marcial Hernandez en een ambtenaar van een ministerie, zijn alleen vage schimmen te zien. Geen van de personen is te identificeren. Dat heeft de advocaat van Hernandez, Richard van der Weide.

Lees ook: Wilders achter ‘kopstoot-Kamerlid’ 

Lees ook: Nieuwe PVV’er beëdigd in Tweede Kamer 

Lees ook: ‘PVV’er beledigde vrouw voor kopstoot uit te delen’ 

Lees ook: PVV’er Hernandez nacht in cel voor kopstoot 

Advocaat Hernandez: beelden ruzie te vaag

VK 23.11.2010 Op de beelden die zijn gemaakt van de ruzie tussen PVV’er Marcial Hernandez en een ambtenaar van een ministerie, zijn alleen vage schimmen te zien. Geen van de personen is te identificeren. Dat heeft de advocaat van Hernandez, Richard van der Weide, maandag gezegd in het tv-programma Pauw en Witteman.

‘Beelden kopstoot te vaag’

Telegraaf 22.11.2010 Op de beelden die zijn gemaakt van de ruzie tussen PVV’er Marcial Hernandez en een ambtenaar van een ministerie, zijn alleen vage schimmen te zien. Geen van de personen is te identificeren. Dat heeft de advocaat van Hernandez, Richard van der Weide, maandag gezegd in het tv-programma Pauw en Witteman.

PVV’er Hernandez houdt onschuld vol

AD 20.11.2010 HILVERSUM – De advocaat van Marcial Hernandez zei gisteren in het tv-programma Nieuwsuur dat de PVV’er niemand mishandeld heeft.

‘Camera legde klappen PVV’er Hernandez vast’  

AD 20.11.2010 DEN HAAG – Camera’s hebben vastgelegd hoe PVV-Kamerlid Marcial Hernandez iemand bij een café in Den Haag twee keer op zijn gezicht sloeg. Dat meldt de NOS op basis van ‘betrouwbare bronnen’, die de beelden hebben gezien.

Beelden ‘kopstootincident’ PVV’er  

Telegraaf 19.11.2010  De kopstoot de PVV’er Marcial Hernandez begin oktober op het Plein in Den Haag uitdeelde staat waarschijnlijk op camera. 

OM: beelden van ruzie PVV’er Hernandez

Parool 19.11.2010  DEN HAAG – Er bestaan beelden van de ruzie waarbij PVV-Kamerlid Marcial Hernandez eind september betrokken zou zijn geweest. Dat heeft persofficier Wouter Bos van het Openbaar Ministerie in Den Haag bevestigd naar aanleiding van berichtgeving …

‘Klappen PVV’er Hernandez op beeld vastgelegd’ 

VK 19.11.2010  Politiek AMSTERDAM – De klappen die PVV-Kamerlid Marcial Hernandez eind september zou hebben uitgedeeld aan een ambtenaar in een Haags Café zijn op …

OM: beelden van ruzie PVV’er Hernandez

Trouw 19.11.2010 Er bestaan beelden van de ruzie waarbij PVV-Kamerlid Marcial Hernandez eind september betrokken zou zijn geweest. Dat heeft persofficier Wouter Bos van het Openbaar Ministerie in Den Haag bevestigd naar aanleiding van berichtgeving van het NOS Journaal vrijdagavond.

OM bezit beelden van caféruzie PVV’er Hernandez

Elsevier 19.11.2010 Het Openbaar Ministerie (OM) bezit camerabeelden waarop naar verluidt te zien is hoe PVV-Kamerlid Marcial Hernandez een ambtenaar twee keer in het gezicht slaat.

Zie ook:

Wilders achter ‘kopstoot-Kamerlid’

AD 07.10.2010 DEN HAAG – PVV-leider Geert Wilders staat vooralsnog achter zijn Kamerlid Marcial Hernandez, die vorige week een nacht in de cel doorbracht omdat hij iemand een kopstoot zou hebben gegeven.

Wilders: PVV-Kamerlid gaf helemaal geen kopstoot

Elsevier 07.10.2010 PVV-leider Geert Wilders staat achter Marcial Hernandez, het Kamerlid dat vorige week een nacht in de cel heeft doorgebracht omdat hij iemand een kopstoot zou hebben gegeven…

Zie ook:

Wilders gelooft ontkenning kopstoot

Parool 07.10.2010 DEN HAAG – PVV-leider Geert Wilders gelooft dat zijn fractiegenoot Marcial Hernandez vorige week geen kopstoot heeft gegeven aan een man uit Den Haag. Hernandez bracht een nacht in een politiecel door na een incident op het Plein in Den Haag.

Wilders achter ‘kopstoot-Kamerlid’ 

Trouw 07.10.2010  PVV-leider Geert Wilders staat vooralsnog achter zijn Kamerlid Marcial Hernandez, die vorige week een nacht in de cel doorbracht omdat hij iemand een kopstoot zou hebben gegeven.  

Wilders gelooft Hernandez

Telegraaf 07.10.2010 PVV-leider Geert Wilders gelooft dat zijn fractiegenoot Marcial Hernandez vorige week geen kopstoot heeft gegeven aan een man uit Den Haag. 

Wilders gelooft ontkenning kopstoot

Telegraaf 07.10.2010 PVV-leider Geert Wilders gelooft dat zijn fractiegenoot Marcial Hernandez vorige week geen kopstoot heeft gegeven aan een man uit Den Haag. Hernandez bracht een nacht in een politiecel door na een incident op het Plein in Den Haag. 

Wilders achter ‘kopstoot-Kamerlid’

07.10.2010 PVV-leider Geert Wilders staat vooralsnog achter zijn Kamerlid Marcial Hernandez, die vorige week een nacht in de cel doorbracht omdat hij iemand een kopstoot zou hebben gegeven.

Zie ook:

‘Kopstoot PVV’er na politieke discussie’
PVV’er in cel om kopstoot

november 21, 2010 - Posted by | Uncategorized | , , , , , , , , , , , , ,

2 reacties

  1. […] Marcial Hernandez PVV – Was het een klap of een Kopstoot ? […]

    Pingback door Geert Wilders PVV – Partijdemocratie, agressieve en sjoemelende kamerleden – versus Gedoogsteun « Debat in de Digitale Hofstad | november 21, 2010

  2. […] Marcial Hernandez PVV – Was het een klap of een Kopstoot ? « Debat in de Digitale Hofstad Parool 26.11.2010 DEN HAAG – PVV-Kamerlid Marcial Hernandez rekent erop dat het Openbaar Ministerie de zaak tegen hem seponeert wegens gebrek aan bewijs . […]

    Pingback door Jiri Haanen (misstandenvandepvv) | Pearltrees | januari 16, 2012


Sorry, the comment form is closed at this time.