Debat in de Digitale Hofstad

Stemmen uit de Haagse Wijken

Gemeenteraadsverkiezingen 2010 – Haagse Peiling TNS Nipo PVV vierde partij 6 zetels

De PvdA zou nu negen van de 45 raadszetels krijgen. Dat zijn er zes minder dan de partij op dit moment heeft. D66 en de VVD zouden allebei uitkomen op acht raadszetels.

Voor D66 betekent dat een winst van zes zetels, voor de VVD een verlies van twee. GroenLinks groeit volgens de peiling van drie naar vier zetels.

PvdA de grootste in Den Haag. PVV, de vierde partij

Kijk eens bij Spanning stijgt rondom gemeenteraadsverkiezingen Den Haag TNS NIPO

Ook op Den Haag FM kan je een beeld krijgen.

D66 en VVD naderen PvdA

RTVWEST 15.01.2010  –  DEN HAAG – D66 en de VVD naderen de PvdA in aanloop naar de Haagse gemeenteraadsverkiezingen van maart. Dat blijkt uit de derde opiniepeiling van onderzoekbureau TNS NIPO.

Als er nu verkiezingen zouden zijn, dan blijft de PvdA met negen zetels de grootste partij in Den Haag. Dat is één zetel minder dan in de peilingen van oktober en november vorig jaar.

De VVD is een zetel gestegen, naar acht. D66 blijft stabiel met acht zetels. Nieuwkomer PVV staat op zes zetels. Het CDA houdt volgens de peiling maar drie van de vijf zetels in de Haagse gemeenteraad over.

 

‘PVV vierde Haagse partij’

Telegraaf 15.01.2010 Als er nu verkiezingen worden gehouden in Den Haag, zou de PVV zes zetels halen. Daarmee zou het de vierde partij in de Haagse gemeenteraad worden.

Dat blijkt uit een peiling van TNS Nipo in opdracht van de gemeente waarvan de resultaten vrijdag zijn gepresenteerd.

PVV blijft in peiling vierde Haagse partij 

AD 15.01.2010  Als er nu gemeenteraadsverkiezingen worden gehouden in Den Haag, zou de PVV zes zetels halen. Daarmee zou het de vierde partij in de Haagse gemeenteraad worden.

 Bloggs:

Wilders bei Haager Gemeinderatswahlen Vierter?

 All About Geert Wilders

Waar maken we ons eigenlijk druk over

Krapuul.nl

januari 16, 2010 - Posted by | Uncategorized | , , , , , , , , , , , ,

Sorry, the comment form is closed at this time.