Debat in de Digitale Hofstad

Stemmen uit de Haagse Wijken

Peiling 2e kamer 18.11.2012 Maurice de Hond – VVD stijgt weer op

Peil 18.11.2012

Peil 18.11.2012

VVD stijgt deze week een zetel, om op 24 uit te komen. PvdA daalt één zetel en komt uit op 26. Bij elkaar is dat nog steeds 29 zetels verlies ten opzichte van het aantal in de Tweede Kamer.

De actuele Thermometer.

‘Zwevende kiezer verloren’

Telegraaf 18.11.2012 Veel ogen zijn gericht op de verkiezingsuitslag van de VVD in de drie herindelingsgemeenten waar woensdag gestemd kan worden voor een gemeenteraad. Rekenden de drie lokale VVD-afdelingen na de voor liberalen succesvol verlopen landelijke verkiezingen in september nog op een goed vervolg, na het fiasco rond de plannen voor een inkomensafhankelijke zorgpremie zijn de verwachtingen bijgesteld.

Vrije val VVD gestuit

Telegraaf 18.11.2012  De vrije val van de VVD in de peiling van Maurice de Hond is zondag gestuit. In de nieuwe peiling staat de VVD op 24 zetels, eentje meer dan vorige week. De liberalen hebben 41 zetels in de Tweede Kamer, maar kenden door de onrust over de inkomensafhankelijke zorgpremie de afgelopen weken een groot verlies in de peiling.

Vrije val VVD in peiling gestuit

Trouw 18.11.2012 De vrije val van de VVD in de peiling van Maurice de Hond is gestuit. In de nieuwe peiling staat de VVD op 24 zetels, eentje meer dan vorige week. De liberalen hebben 41 zetels in de Tweede Kamer, maar kenden door de onrust over de inkomensafhankelijke zorgpremie de afgelopen weken een groot verlies in de peiling.

Lees ook: VVD en PvdA zakken steeds verder weg in peiling – 11/11/12

Lees ook: ‘Rutte I had imagoprobleem in het buitenland’ – 04/11/12

Lees ook: Peiling De Hond: PvdA winnaar onderhandelingen, VVD grote verliezer – 02/11/12

Vrije val kabinetspartijen lijkt gestuit in peiling

NU 18.11.2012 AMSTERDAM – De vrije val van VVD en PvdA in de peilingen lijkt tot een einde te zijn gekomen, nu er een alternatief is gevonden voor de inkomensafhankelijke zorgpremie. In de peiling van Maurice de Hond stijgt VVD deze week een zetel, om op 24 uit te komen. PvdA daalt één zetel en komt uit op 26. Bij elkaar is dat nog steeds 29 zetels verlies ten opzichte van het aantal in de Tweede Kamer.

Gerelateerde artikelen;

Lees meer over: Mark Rutte Regeerakkoord

Vrije val VVD in peiling gestuit

Vrije val VVD in peiling gestuit na schrappen zorgpremie

Elsevier 18.11.2012 Het enorme zetelverlies van de VVD in de peilingen lijkt na het schrappen van de inkomensafhankelijke zorgpremie te zijn gestuit. De liberalen staan op 24 zetels in de peiling van Maurice de Hond. Dat is één zetel meer dan vorige week. Ondanks dat de VVD langzaam is gestegen ten opzichte van een week geleden, staat de partij nog op flink verlies. De partij van premierMark Rutte heeft momenteel 41 zetels in de Tweede Kamer.

Zie ook:

november 18, 2012 - Posted by | Uncategorized | , , , , , , , , , , , , , ,

Sorry, the comment form is closed at this time.