Debat in de Digitale Hofstad

Stemmen uit de Haagse Wijken

Peiling 2e kamer 24.04.2011 Maurice de Hond – VVD is de grote winnaar

PVV en CDA zakken (verder) weg.

De VVD zou 36 zetels in de Tweede Kamer krijgen als er nu verkiezingen zouden zijn. Dat zijn vijf zetels meer dan de partij nu in werkelijkheid heeft. De PVV komt uit op 21 zetels en dat betekent een verlies van drie plekken in de Kamer. Het CDA zakt van 21 naar veertien zetels.

Aan de andere kant van het politieke spectrum verzwakt de PvdA en zien we SP, D66 en Groen Links ieder 1 zetel stijgen. D66 haalt nu de hoogste score sinds maart vorig jaar. Zowel SP en D66 zijn nu groter dan het CDA.

Coalitie op 71 zetels. Alleen VVD profiteert van 1e half jaar kabinet Rutte maurice de Hond.

En uit de laatste peiling van onderzoeksbureau Synovate bleek dat de VVD zetels wint ten opzichte van de PVV. De VVD komt volgens de proef uit op 35 zetels, terwijl de PVV van Geert Wilders uitkomt op 24. De coalitie behaalt in die peiling met 74 zetels net geen meerderheid.

Alleen VVD na half jaar gedoogkabinet op winst  

AD 24.04.2011 Het minderheidskabinet van VVD en CDA met gedoogsteun van PVV is nu ongeveer een half jaar op weg en alleen de liberalen staan op winst in de vandaag gepubliceerde peiling van Maurice de Hond.

VVD wint in peiling De Hond, PVV en CDA leveren in

Elsevier 24.04.2011 De coalitie verliest haar meerderheid in de Tweede Kamer als er nu verkiezingen zouden worden gehouden. Regeringspartij VVD wint zetels, maar het CDA en PVV moeten zetels inleveren. Dat blijkt uit de nieuwe peiling van Maurice de Hond.

Alleen VVD spint garen bij regeringsdeelname

Parool 24.04.2011 Het minderheidskabinet van VVD en CDA met gedoogsteun van PVV is ongeveer een half jaar op weg en alleen de liberalen staan op winst in de zondag gepubliceerde peiling van Maurice de Hond. De VVD zou 36 zetels in de Tweede Kamer krijgen als er …

Alleen VVD spint garen bij regeringsdeelname

Trouw 24.04.2011 AMSTERDAM – Het minderheidskabinet van VVD en CDA met gedoogsteun van PVV is nu ongeveer een half jaar op weg en alleen de liberalen staan op winst in de zondag gepubliceerde peiling van Maurice de Hond.

De VVD zou 36 zetels in de Tweede Kamer krijgen als er nu verkiezingen zouden zijn. Dat zijn vijf zetels meer dan de partij nu in werkelijkheid heeft. De PVV komt uit op 21 zetels en dat betekent een verlies van drie plekken in de Kamer. Het CDA zakt van 21 naar veertien zetels.

Regering goed voor VVD

Telegraaf 24.04.2011 Het minderheidskabinet van VVD en CDA met gedoogsteun van PVV is nu ongeveer een half jaar op weg en alleen de liberalen staan op winst in de zondag gepubliceerde peiling van Maurice de Hond.

De VVD zou 36 zetels in de Tweede Kamer krijgen als er nu verkiezingen zouden zijn. Dat zijn vijf zetels meer dan de partij nu in werkelijkheid heeft. De PVV komt uit op 21 zetels en dat betekent een verlies van drie plekken in de Kamer. Het CDA zakt van 21 naar veertien zetels.

‘Coalitie geen meerderheid’

De Pers 24.04.2011 Het minderheidskabinet van VVD en CDA met gedoogsteun van PVV is nu ongeveer een half jaar op weg en alleen de liberalen staan op winst in de zondag gepubliceerde peiling van Maurice de Hond. De VVD zou 36 zetels in de Tweede Kamer krijgen als er nu verkiezingen zouden zijn. Dat zijn vijf zetels meer dan de partij nu in werkelijkheid heeft. De PVV komt uit op 21 zetels en dat betekent een verlies van drie plekken in de Kamer. Het CDA zakt van 21 naar veertien zetels.

VVD in de lift

Spits 24.04.2011  Het minderheidskabinet van VVD en CDA met gedoogsteun van PVV is nu ongeveer een half jaar op weg en alleen de liberalen staan op winst in de nieuwste peiling van Maurice de Hond. LEES VERDER…

Alleen VVD spint garen bij regeringsdeelname

Metro 24.04.2011 Het minderheidskabinet van VVD en CDA met gedoogsteun van PVV is nu ongeveer een half jaar op weg en alleen de liberalen staan op winst in de zondag gepubliceerde peiling van Maurice de Hond. De VVD zou 36 zetels in de Tweede Kamer krijgen als er nu verkiezingen zouden zijn. Dat zijn vijf zetels meer dan de partij nu in werkelijkheid heeft. De PVV komt uit op 21 zetels en dat betekent een verlies van drie plekken in de Kamer. Het CDA zakt van 21 naar veertien zetels.

Coalitie zakt twee zetels in peiling

Nu 24.04.2011 AMSTERDAM – De gedoogcoalitie van VVD, CDA en PVV is deze week twee zetels in de peiling gezakt. Het CDA en de PVV leveren ieder een zetel in, blijkt zondag uit een peiling van Maurice de Hond.

Coalitie zakt twee zetels in peiling

24.04.2011 De gedoogcoalitie van VVD, CDA en PVV is deze week twee zetels in de peiling gezakt. Het CDA en de PVV leveren ieder een zetel in, blijkt zondag uit een peiling van Maurice de Hond.

april 24, 2011 - Posted by | Uncategorized | , , , , , , , , , , , , , , ,

Sorry, the comment form is closed at this time.