Debat in de Digitale Hofstad

Stemmen uit de Haagse Wijken

Anti-ISIS demonstratie 07.09.2014 de Dam Amsterdam

Anti-ISIS demonstratie. 

De betoging begint om 14.30 uur op de Dam en duurt tot 16.30 uur. Het is de bedoeling dat een aantal sprekers zich zal uitspreken tegen de terroristische organisatie. Het protest blijft op de Dam en zal niet door de stad trekken zoals afgelopen weken wel een aantal keer het geval was bij andere demonstraties.


Protest tegen ISIS rustig

Telegraaf 07.09.2014 Een demonstratie op de Dam in Amsterdam tegen de gruweldaden van de extremistische Islamitische Staat ISIS is zondag zoals verwacht heel rustig en zonder bijzonderheden verlopen. Een woordvoerder van de politie heeft dat gezegd. Aanwezigen schatten dat er ongeveer 200 betogers bij de manifestatie waren.

Het protest bleef op de Dam en trok niet door de stad zoals afgelopen weken wel een aantal keer het geval was bij andere demonstraties.

Anti-IS-demonstratie Amsterdam rustig verlopen›

NRC 07.09.2014  Een demonstratie tegen terreurorganisatie Islamitische Staat (IS) in Amsterdam is vandaag rustig verlopen. Dat heeft een woordvoerder van de Amsterdamse politie gezegd tegen persbureau Novum. Schattingen van het aantal deelnemers lopen uiteen van twee- tot vierhonderd deelnemers.

Lees meer;

VANDAAG Islamitische Staat Hoofd Arabische Liga wil actie tegen IS

2011 ‘Uitgestelde bezoek Arabische Liga aan Syrië vindt zaterdag plaats’ › 

2011 Bezoek Arabische Liga aan Syrië op laatste moment afgezegd › 

1997 Turks leger weg uit Noord-Irak

2012 Arabische Liga wil ingrijpende nieuwe sancties voor Syrië › 

Demonstratie in Amsterdam tegen IS rustig verlopen – foto’s

NU 07.09.2014 Een demonstratie op de Dam in Amsterdam tegen de gruweldaden van de extremistische groepering IS (voorheen ISIS) is zondag zoals verwacht heel rustig en zonder bijzonderheden verlopen. Een woordvoerder van de politie heeft dat gezegd. Aanwezigen schatten dat er ongeveer 200 betogers bij de manifestatie waren.

Het protest bleef op de Dam en trok niet door de stad zoals afgelopen weken wel een aantal keer het geval was bij andere demonstraties.

Vier dingen die u moet weten over IS | Islamitische Staat zonder bondgenoten l Dossier Irak

Gerelateerde artikelen;

Lees meer over IS ISIS Amsterdam

Demonstratie tegen IS op de Dam

Trouw 03.09.2014 Amsterdam is zondag het toneel van een anti-IS-demonstratie. Iedereen die zich wil uitspreken tegen de gruweldaden van de extremistische Islamitische Staat (IS) in Syrië en Irak, kan zich aansluiten. De gemeente verwacht dat enkele honderden betogers op de manifestatie zullen afkomen.

De gemeente zegt geen extra veiligheidsmaatregelen te nemen. ‘We verwachten geen opstootjes zoals we dat zagen bij de pro-Palestina-demonstraties een aantal weken geleden’, liet een woordvoerder van burgemeester Eberhard van der Laan woensdag weten. ‘We zetten dan ook geen extra politie in. Uiteraard treden we wel op tegen eventuele discriminerende uitingen.’

Demonstratie tegen ISIS A’dam

Telegraaf 03.09.3024  Amsterdam is zondag het toneel van een anti-ISIS-demonstratie. Iedereen die zich wil uitspreken tegen de gruweldaden van de extremistische ISIS in Syrië en Irak, kan zich aansluiten. De gemeente verwacht dat enkele honderden betogers op de manifestatie zullen afkomen.

Advertenties

september 4, 2014 - Posted by | Uncategorized | , , , , , , , , , ,

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers liken dit: