Debat in de Digitale Hofstad

Stemmen uit de Haagse Wijken

PvdA in de aanval op de PVV – de aanloop naar 22.05.2014

PvdA in de aanval.

De PvdA heeft een website gelanceerd die gericht is op de omstreden politieke allianties van de PVV in Europa. Op de site staan de radicale standpunten op een rijtje van politici met wie de PVV volgens de sociaaldemocraten samenwerkt of dat van plan is.

De lancering van de site komt aan de vooravond van de Europese verkiezingen op 22 mei. “Als je de meningen van de vrienden van Wilders op een rijtje ziet, lopen de rillingen over je rug”, zegt partijvoorzitter Hans Spekman volgens persbureau Novum in een verklaring.

”Wat een losers, zeg!” reageert Wilders. ”Ze zijn bang en in paniek. Terecht, want gezien de peilingen heeft de PvdA zelf helemaal geen vrienden meer, op weg naar de 0 zetels!” Op Twitter zegt Wilders ook nog dat de website ‘Vrienden van de PvdA‘ al bestaat. Hij stuurt daarbij een link naar het AVRO-programma Opsporing verzocht.

Op de PvdA-website staan uitspraken van Europese politici met wie Wilders samenwerkt. Zo staan Jean-Marie le Pen van Front National op de site en zijn dochter Marine le Pen. Ook Filip Dewinter van het Vlaams Belang en Mogens Camre van de Deense Dansk Folkeparti staan op de website.

‘Uitspraken over hele bevolkinsgroepen en minderheden die getuigen van racisme en xenofobie. Dat zijn niet mijn vrienden.’ De PvdA wil met de website Nederlanders vragen stelling te nemen tegen ‘toenemende haat en xenofobie’.

Het Stuiptrekkende PvdA refereert PVV aan holocaust. Maak ook eens kennis met  de vrienden van de PvdA (NSFW). Overigens ook Mark Rutte (VVD)  opent de aanval want ook Mark hekelt de ‘nepdiscussie’ over Europa!! Want hoe zit het nu eigenlijk ??? Is Pro Europa dus tegen de EU ??

Een andere belangrijke stelling is: ‘Nederland kan ook uit de UEFA stappen’ !!! En wat vindt Mark Rutte nog meer: ‘Ik wil een Europa dat Nederland dient’ terwijl Neelie Kroes pleit voor vernieuwing Europese Unie !!!

zie ook: Geert Wilders PVV – Ook een Europees kopje thee ??

zie ook: Mark Rutte VVD – Het vertrouwen in de Euro

Zie ook: Mark Verheijen VVD in strijd tegen de ‘Geharnaste eurofielen’

Zie: Geert Wilders PVV en Marine Le Pen Front National – wij zijn 2 vriendjes

Zie ook: Geert Wilders PVV heeft een nieuwe strijdmakker – deel 2  (Front National en het Vlaams Belang)

En ook: Geert Wilders PVV heeft een nieuwe strijdmakker – deel 1 (Le Pen  partij Front National)

Zie ook: Geert Wilders PVV – De Euro en de terugkeer van de Gulden ? deel 2

en ook: Het vertrouwen in de Euro

FRONT NATIONAL – dossier

EUROFIEL

EUROPEES PARLEMENT

EUROPESE VERKIEZINGEN

Moraalridder Spekman zwijgt over foute vrienden van EU

Elsevier 20.05.2014 In de internationale familie van de PvdA zitten niet minder foute figuren dan in die van Geert Wilders. De verontwaardiging van de sociaal-democratische voorman Hans Spekman is daarom uiterst selectief.

PvdA-voorzitter Hans Spekman wil Geert Wilders ontmaskeren door diens ‘foute’ vrienden onder een vergrootglas te leggen. De sociaal-democraat bouwde een site waarop de ‘vrienden van Wilders’ kunnen worden bewonderd.

Weblog Afshin Ellian

De tactiek van Geert Wilders is onbegrijpelijk en inconsistent – Geert Wilders doet zijn best om extreem-rechtse figuren te weren uit zijn partij. Daarom is het onbegrijpelijk dat hij in zee gaat met Front National en de FPÖ. Wilders bezweringen ten spijt: die partijen behoren tot het Europese tuig.

Lees ook:

Wilders over website: PvdA houdt zelf geen vrienden meer over

Racisme

Maar gelukkig zijn de woorden en daden van Svoboda goed gedocumenteerd en hebben wij niemand nodig om de feiten te zien. Volgens socioloog Alina Polyakova van de universiteit van Bern is Svoboda – tot 2004 de Sociaal-Nationalistische partij van Oekraïne, een verwijzing naar het Duitse fascisme – racistisch, homofoob en antisemitisch.

Ook David Speedie van het Carnegie Institute onderstreept het verleden en heden van ‘neofascisten’ Svoboda en beweert dat marginalisatie de enige oplossing is om haar opkomst te stuiten.

Terwijl Andrew Foxall van de Britse denktank Henry Jackson Society de Russische president Vladimir Poetin ronduit gelijk gaf dat Kiev door fascisten wordt geregeerd. In het Amerikaanse blad Foreign Policy somde Foxall een pijnlijk feitenrelaas op.

zie ook;

Wilders over website: PvdA houdt zelf geen vrienden meer over

Elsevier 11.05.2014 PVV-leider Geert Wilders heeft zondag gereageerd op de website die de PvdA heeft opgericht met daarop de ‘vrienden van Wilders’. ‘Wat een losers zeg. Wilders wijst daarbij naar de peilingen waarin de PvdA steeds verder wegzakt. ‘Terecht, want gezien de peilingen heeft de PvdA zelf helemaal geen vrienden meer, op weg naar de 0 zetels.’

Website

Op Twitter zegt Wilders ook nog dat de website ‘Vriendenvandepvda’ al bestaat. Hij stuurt daarbij een link naar het AVRO-programma Opsporing verzocht. Op de PvdA-website staan uitspraken van Europese politici met wie Wilders samenwerkt. Zo staan Jean-Marie le Pen van Front National op de site en zijn dochter Marine le Pen. Ook Filip Dewinter van het Vlaams Belang en Mogens Camre van de Deense Dansk Folkeparti staan op de website.

‘Uitspraken over hele bevolkinsgroepen en minderheden die getuigen van racisme en xenofobie. Dat zijn niet mijn vrienden.’ De PvdA wil met de website Nederlanders vragen stelling te nemen tegen ‘toenemende haat en xenofobie’.

Open Vizier

Hala Naoum Néhmé: Het politieke onvermogen in de kwestie-Wilders is ontluisterend

zie ook;

PvdA lanceert anti-Wilderssite

Telegraaf 11.05.2014 De Partij van de Arbeid heeft zondag in de aanloop naar de Europese verkiezingen de aanval geopend op politicus Geert Wilders met de website devriendenvanwilders.eu. Daarop zijn standpunten en uitspraken te vinden van wat de PvdA ,,de vrienden van Wilders” noemt.

Gerelateerde artikelen;

11-05: PvdA zakt verder weg

08-05: Dewinter bedreigd

07-05: Wilders: Front National deugt

07-05: Bild: Wilders ‘brandstichter’

07-05: ‘PVV en partners: 38 van de 751 zetels’

07-05: Wilders in zee met verkeerden

PvdA opent aanval op Geert Wilders

NU 11.05.2014 De Partij van de Arbeid heeft zondag in de aanloop naar de Europese verkiezingen de aanval geopend op politicus Geert Wilders met de website devriendenvanwilders.eu. Daarop zijn standpunten en uitspraken te vinden van wat de PvdA ”de vrienden van Wilders” noemt. ”Wat een losers, zeg!” reageert Wilders. ”Ze zijn bang en in paniek. Terecht, want gezien de peilingen heeft de PvdA zelf helemaal geen vrienden meer, op weg naar de 0 zetels!”

PvdA opent aanval op Wilders’ Europese allianties

NRC 11.05.2013  De PvdA heeft een website gelanceerd die gericht is op de omstreden politieke allianties van de PVV in Europa. Op de site staan de radicale standpunten op een rijtje van politici met wie de PVV volgens de sociaaldemocraten samenwerkt of dat van plan is. De lancering van de site komt aan de vooravond van de Europese verkiezingen op 22 mei. “Als je de meningen van de vrienden van Wilders op een rijtje ziet, lopen de rillingen over je rug”, zegt partijvoorzitter Hans Spekman volgens persbureau Novum in een verklaring. LEES VERDER

mei 11, 2014 - Posted by | Uncategorized | , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers liken dit: