Debat in de Digitale Hofstad

Stemmen uit de Haagse Wijken

Geert Wilders PVV – weer bedreiging vanwege Vlag en Sticker

 ‘De islam is een leugen, Mohammed een crimineel, de Koran is vergif.’

Er is door het Israëlisch/Amerikaanse beveiligings- en inlichtingenbedrijf ITRR een nieuwe dreiging tegen PVV-leider Geert Wilders onderschept op een internetforum voor jihadisten In het bericht wordt opgeroepen Wilders te vermoorden via een aanslag met een explosief.

De schrijver van het bericht noemt Wilders een varken en een lafaard. Het bericht is opgesteld in reactie op Wilders’ recente oproep om de vlag van Saudi-Arabië te voorzien van de tekst: ‘De islam is een leugen, Mohammed een crimineel, de Koran is vergif.’

Wilders wordt vaker bedreigd op internetfora en via e-mail en social media. Het verleidde hem afgelopen vrijdag nog tot deze tweet: ‘Zieke geesten op internet geven me na negen jaar nog steeds de rillingen…’

Beveiligd sinds moord op Van Gogh

De PVV-leider wordt beveiligd sinds de moord op Theo van Gogh, begin november 2004. Op de website van zijn partij ‘vierde’ Wilders onlangs dat gegeven: ‘Sinds die onheilspellende dag, negen jaar geleden, ben ik gedwongen geweest om voortdurend onder politiebescherming te leven. Ik heb gewoond in kazernes, gevangenissen en safe houses. De bedreigingen duren nog steeds voort en hebben me beroofd van mijn privacy en mijn vrijheid.’ Meer

Bekijk hier ook het bericht op NOS.nl met een uitgebreide fotoserie
Lees hier het bericht ‘Wilders kalkt anti-islamtekst op Saudische vlag’ op Nieuws.nl

Lees hier het artikel op gatesofvienna.net

zie ook: Civil LibertiesCounterjihadEuropeGeert WildersPC/MCPolitics,ReligionSharia by Baron Bodissey.

zie ook: Let us Raise a Flag of Truth and Liberation | Vlad Tepes

zie ook: DUTCH POLITICIAN GEERT WILDERS CREATES NEW SAUDI FLAG, ISLAM IS A LIE, MUHAMMAD IS A CRIMINAL AND THE KORAN IS POISON…… 

en ook: Geert Wilders PVV op de Dodenlijst van Al Qaeda

‘Saoedi-Arabië pakt verkopers van Geert Wilders-taart op’

Trouw 28.10.2014 De Saoedische zedenpolitie zou zes mannen hebben opgepakt omdat ze een taart verkochten met daarop de islamsticker van Geert Wilders. De personeelsleden van een snoepwinkel zouden zelf geen Saoedi’s zijn. Hun zaak is gesloten.

Volgens Soedische twitteraars is dit de gewraakte taart, met rechtsonder de sticker. De afbeelding werd onder meer getweet door een lid van de zedenpolitie.

Dat claimen de Arabische nieuwssites Gulfnews en Sabq. De zedenpolitie zou getipt zijn door een verontwaardigde klant. Een vermoedelijke foto van het banket toont Wilders’ variatie op de Saoedische vlag, zoals die ook te zien is op de stickers die hij sinds eind vorig jaar verspreidt. De sticker vervangt de islamitische geloofsbelijdenis door de tekst ‘De islam is een leugen. Mohammed is een boef. De Koran is gif’.

Sticker

Op het bewuste e-mailadres konden mensen een sticker bestellen met de tekst ‘De islam is een leugen. Mohammed is een boef. De koran is gif’. Wilders wil naar eigen zeggen mensen niet kwetsen, maar bevrijden van het juk van de islam.

Intussen is een nieuw mailadres beschikbaar, meldt Wilders op Twitter: Mailen naar het account is inderdaad niet meer mogelijk. Wilders liet later weten dat zijn omstreden stickers te bestellen zijn via een nieuw mailadres; islamsticker@islamsticker.org. Wilders noemde de stickeractie donderdag op twitter ”een groot succes”. “Al duizenden aanvragen. Nieuwe bij laten maken”, aldus Wilders.

Mohammed Rabbae zegt blij te zijn dat Google het Gmail-adres heeft laten blokkeren. ,,Zo staat het ook in de reglementen van Google. Het is goed dat het bedrijf zich daar ook aan houdt en dat de regels niet alleen voor de bühne zijn’, aldus Rabbae. Hij zoekt nog uit bij welke provider het nieuwe mailadres is ondergebracht en zal dan proberen ook dat te laten blokkeren.

Grapjas wil Wilders hak zetten

Telegraaf 02.01.2014 Een technische grapjas wil het land doen geloven dat PVV-leider Wilders ermee stopt. In een mail aan onze internetredactie, met het adres van de fractievoorzitter als afzender, kondigt hij zijn vertrek aan. Dat klopt echter van geen kant, reageert de hoofdpersoon zelf. „Wat een onzin, ik heb helemaal geen mail verstuurd.”

Nieuw mailadres islamsticker niet geblokkeerd

Beraad zoekt naar een nieuwe manier om verspreiding te dwarsbomen

NU 31.12.2013 Het Landelijk Beraad Marokkanen is er niet in geslaagd om ook het nieuwe e-mailadres van Geert Wilders, waarop mensen een zogeheten islamsticker kunnen bestellen, te laten blokkeren.

Gerelateerde artikelen;

Lees meer over: Islamsticker Geert Wilders

Mailadres islamsticker niet geblokt

Telegraaf 31.12.2013 Het Landelijk Beraad Marokkanen is er niet in geslaagd om ook het nieuwe e-mailadres van Geert Wilders waarop mensen een zogeheten islamsticker kunnen bestellen, te laten blokkeren. Dat zei voorzitter Mohammed Rabbae dinsdag.

Nieuw mailadres islamsticker niet geblokkeerd

Trouw 31.12.2013 Het Landelijk Beraad Marokkanen is er niet in geslaagd om ook het nieuwe e-mailadres van Geert Wilders waarop mensen een zogeheten islamsticker kunnen bestellen, te laten blokkeren. Dat zei voorzitter Mohammed Rabbae dinsdag.

Op de sticker staat de tekst ‘De islam is een leugen. Mohammed is een boef. De koran is gif’. Het internetbedrijf achter het eerste e-mailadres, Google, blokkeerde dat account vorige week na een klacht van het beraad: Wilders zou zo ‘haatzaaiend materiaal’ verspreiden.

Verwant nieuws

‘Mailaccount islamsticker geblokkeerd’

Trouw 27.12.2013 PVV-leider Geert Wilders is boos op Gmail. Hij liet vanochtend via Twitter weten dat Gmail het mailaccount islamsticker@gmail.com heeft geblokkeerd en ‘dus onbruikbaar” heeft gemaakt. ‘We zullen zo snel mogelijk een nieuw e-mailadres maken. Klaarblijkelijk was klacht Mohammed Rabbae dus succesvol.’

Verwant nieuws

‘Mailaccount islamsticker geblokkeerd’

VK 27.12.2013  Wilders doelt op een klacht die het Landelijk Beraad Marokkanen, dat door Rabbae wordt geleid, heeft ingediend bij Google. Het beraad vroeg Google om in te grijpen zodat er geen ‘haatzaaiend materiaal’ van Wilders meer kan worden verspreid..

Mailaccount islamsticker Wilders geblokkeerd

NU 27.12.2013 PVV-leider Geert WIlders is boos op Gmail. Hij laat via twitter weten dat Gmail het mailaccount islamsticker@gmail.com heeft geblokkeerd en “dus onbruikbaar” heeft gemaakt. Inmiddels heeft hij weer een nieuw mailaccount in gebruik. “Klaarblijkelijk was de klacht van Mohammed Rabbae dus succesvol”, aldus Wilders.

Google blokkeert mail WildersVideo

Telegraaf 27.12.2013 PVV-leider Geert Wilders heeft vrijdag een nieuw e-mailadres aangemaakt waarop mensen een zogeheten islamsticker kunnen bestellen. Een eerder account, namelijk islamstickergmail.com, werd door e-mailprovider Gmail geblokkeerd na een klacht van het Landelijk Beraad Marokkanen. Het is een stuk lastiger om een klacht in te dienen over het nieuwe adres, islamstickerislamsticker.org.

Gerelateerde artikelen:

19-12: Wilders komt met anti-islamsticker

19-12: Wilders komt met anti-islamsticker

We bieden onze landgenoten het mooiste aan dat we te bieden hebben. Voor iedere anti-islamsticker die Geert Wilders uitdeelt, verspreiden wij een Koran

Jacob van der Blom van OntdekIslam

Geloofsconferenties en bekeerlingendag
OntdekIslam, opgericht in 2002 en sinds 2006 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, organiseert wekelijks geloofsconferenties en houdt jaarlijks een bekeerlingendag. Die dag trok de afgelopen jaren telkens enkele honderden tot enkele duizenden mensen. De organisatie werkt met 25 vrijwilligers.

Vorig jaar bouwde de organisatie met enkele Amsterdamse kerken een tentenkamp voor uitgeprocedeerde asielzoekers. De OntdekIslam-conferenties raakten enkele malen in opspraak omdat er omstreden predikers op het programma stonden.

Egyptenaren dragen grootste deel van de kosten
De Egyptische partner en geldschieter is Conveying Islamic Message Society (CIMS), een organisatie voor dawah (de islamitische tegenhanger van evangelisatie).

In Duitsland leidde een grote Koran-weggeefactie vorig jaar tot controverse. Die actie werd georganiseerd door een groepering rond de omstreden prediker Ibrahim Aboe Nagie en had tot doel om mensen te bekeren tot het salafisme.

Duitse inlichtingendiensten volgden de actie nauwgezet, vooral nadat op internet een video verscheen waarin kritische journalisten werden bedreigd. Van der Blom benadrukt dat OntdekIslam ‘absoluut niets te maken’ heeft met het Duitse initiatief.

Actie: gratis koran voor elke benieuwde Nederlander

Trouw 21.12.2013 De Bijbel is al makkelijk gratis te krijgen. Nu volgt ook de Koran. Met een grootschalige weggeefactie wil de stichting OntdekIslam uit Rotterdam in vijf jaar tijd iedere geïnteresseerde Nederlander een exemplaar schenken.

Samen met een Egyptische partner heeft de stichting nu 3000 korans klaarliggen voor directe verspreiding op scholen of op straat. Moskeeën en islamitische groepen kunnen vanaf deze week gratis exemplaren aanvragen om uit te delen. Particulieren kunnen bestellen via GratisKoran.nu.

Asscher: anti-islamsticker Wilders is walgelijk en kwetsend – Video

Trouw 18.12.2013 Het kabinet veroordeelt de anti-islamsticker die PVV-Leider Geert Wilders vandaag lanceerde. Vicepremier Lodewijk Asscher noemt het ‘een walgelijke sticker met als enige doel om te kwetsen’. Hij zei dat voor de camera van de NOS.

Asscher: anti-islamsticker Wilders is walgelijk en kwetsend – Video

Trouw 19.12.2013 Het kabinet veroordeelt de anti-islamsticker die PVV-Leider Geert Wilders vandaag lanceerde. Vicepremier Lodewijk Asscher noemt het ‘een walgelijke sticker met als enige doel om te kwetsen’. Hij zei dat voor de camera van de NOS.

Wilders komt met anti-islamsticker

In een tweet liet hij weten dat hij er zelf al eentje op de deur van zijn werkkamer heeft geplakt. De stickers zijn te bestellen bij de PVV. Eerder sprak de PVV-leider al over een nieuwe vlag – met dezelfde tekst – voor de islamitische wereld.

Nieuw: anti-islamstickers – Video

Telegraaf 19.12.2013 PVV-leider Geert Wilders heeft een anti-islamsticker geïntroduceerd. Op de sticker, die lijkt op de vlag van Saudi-Arabië, staat in het Arabisch: ‘De islam is een leugen, Mohammed een crimineel, de Koran is vergif.’

Klik hier om het filmpje te kijken van Novum Nieuws

Klik hier om het filmpje te kijken van RTL Nieuws

Klik hier om het filmpje te kijken van de NOS (“Wilders: Asscher niet goed bij zijn hoofd”)

Zingende jihadi’s bedreigen Wilders –  Video

Telegraaf 12.12.2013  Leden van de moslimradicale beweging Sharia4Belgium dreigen PVV-leider Geert Wilders op te blazen met een autobom. De bedreiging wordt geuit in een filmpje dat onlie is gezet door de extremisten, van wie een groot aantal momenteel vecht in Syrië.

Gerelateerde artikelen

12-12: Zingende jihadi’s bedreigen Wilders

Syriëstrijder bedreigt Wilders Video

Telegraaf 10.12.2013  Een Vlaamse Syriëganger heeft op YouTube een video gepost waarin hij dreigt om een aanval uit te voeren op België. Ook bedreigt hij Geert Wilders. Brian de Mulder, die in januari naar Syrië vertrok om bij de oppositietroepen te strijden en zich later aansloot bij aan Al-Qaeda gelieerde milities,  zou zich bevinden in Aleppo. In die noordelijke stad vinden hevige gevechten plaatsvinden met het regime van president Bashar al-Assad.

Gerelateerde artikelen;

10-12: Syriëstrijder bedreigt Wilders

10-12: PVV de grootste in Den Haag

10-12: Verlof Volkert valt verkeerd

08-12: ‘Wilders wilde koran verbranden’

‘Varken’ Wilders opnieuw bedreigd op jihad-forum

Trouw 03.12.2013 Onderzoekers van het Israëlisch/Amerikaanse beveiligings- en inlichtingenbedrijf ITRR hebben een nieuwe dreiging tegen PVV-leider Geert Wilders onderschept op een internetforum voor jihadisten. In het bericht wordt opgeroepen Wilders te vermoorden via een aanslag met een explosief.

Verwant nieuws;

Nieuwe dreiging tegen Wilders

Telegraaf 03.12.2013 Onderzoekers van het Israëlisch/Amerikaanse beveiligings- en inlichtingenbedrijf ITRR hebben een nieuwe dreiging tegen PVV-leider Geert Wilders onderschept op een internetforum voor jihadisten. In het bericht wordt opgeroepen Wilders te vermoorden via een aanslag met een explosief.

december 4, 2013 - Posted by | Uncategorized | , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

4 reacties

 1. […] zie ook: Geert Wilders PVV – weer bedreiging vanwege Vlag en Sticker […]

  Pingback door Geert Wilders PVV bedreigt de Economie « Debat in de Digitale Hofstad | mei 18, 2014

 2. […] Zie ook: Geert Wilders PVV – weer bedreiging vanwege Vlag en Sticker […]

  Pingback door 11 jaar bedreiging Geert Wilders PVV « Debat in de Digitale Hofstad | oktober 24, 2015

 3. […] zie ook: Geert Wilders PVV – weer bedreiging vanwege Vlag en Sticker […]

  Pingback door Debat in de Digitale Hofstad | november 12, 2017

 4. […] zie ook: Geert Wilders PVV – weer bedreiging vanwege Vlag en Sticker […]

  Pingback door Nog steeds vreest Geert Wilders voor zijn leven ! « Debat in de Digitale Hofstad | november 12, 2017


Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers liken dit: