Debat in de Digitale Hofstad

Stemmen uit de Haagse Wijken

Gerommel bij GroenLinks gemeente Emmen

Vermoedens van een strafbaar feit
In juli maakte het gemeentebestuur al bekend dat er ,,vermoedens zijn van een strafbaar feit”. Na overleg met het Openbaar Ministerie heeft de gemeente nu besloten aangifte te doen. Het zou gaan om een bedrag van ruim 10.000 euro dat voorheen  gemeenteraadslid Jan Dijkgraaf  (ex-fractievoorzitter GroenLinks) heeft ontvangen maar niet kan verantwoorden.

Ook onderzoek in andere zaak
Jan Dijkgraaf, die begin 2012 opstapte als fractievoorzitter, kwam vorig jaar ook in opspraak. Hij wordt ervan verdacht dat hij als penningmeester van de Nederlandse Vereniging van Raadsleden zo’n 17.000 euro heeft verduisterd. Die zaak is nog in onderzoek.

Emmen doet aangifte tegen voormalig fractievoorzitter

BB 27.08.2013 De gemeente Emmen doet aangifte tegen voormalig fractievoorzitter van GroenLinks in de gemeenteraad Jan Dijkgraaf. Emmen vermoedt dat Dijkgraaf heeft gefraudeerd met de fractievergoeding, zo bevestigde een woordvoerster van de gemeente dinsdag.

Gerelateerde artikelen

08-03-2012 Aangifte tegen ex-fractievoorzitter wegens fraude

Emmen doet aangifte tegen voormalig GroenLinks-raadslid

Trouw 27.08.2013 De gemeente Emmen doet aangifte tegen voormalig fractievoorzitter van GroenLinks in de gemeenteraad Jan Dijkgraaf. Emmen vermoedt dat Dijkgraaf heeft gefraudeerd met de fractievergoeding, zo bevestigde een woordvoerster van de gemeente dinsdag.

‘Fraude door Groenlinkser’

Telegraaf 27.08.2013 De gemeente Emmen doet aangifte tegen voormalig fractievoorzitter van GroenLinks in de gemeenteraad Jan Dijkgraaf. Emmen vermoedt dat Dijkgraaf heeft gefraudeerd met de fractievergoeding, zo bevestigde een woordvoerster van de gemeente dinsdag.

augustus 27, 2013 - Posted by | Uncategorized | , , , , , , , ,

1 reactie

  1. […] en: Gerommel bij GroenLinks gemeente Emmen […]

    Pingback door Gerommel bij eurofractie Groenlinks « Debat in de Digitale Hofstad | december 13, 2013


Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers liken dit: