Debat in de Digitale Hofstad

Stemmen uit de Haagse Wijken

Geert Wilders PVV versus de Zomerdip in Nederland

Het is Kommertijd en Geert Wilders laat weer eens van zich horen.

Sinds het kabinet VVD-PvdA de Crisis aan het bestrijden is, horen we niet meer zoveel van Geert Wilders. Echter achter de gordijnen is hij wel alvast begonnen met een nieuwe aktie. Er gaan namelijk geluiden op dat het kabinet 2015 niet haalt.

Nadat Geert Wilders hard wegliep uit het Catshuisoverleg en hij na de verkiezingen op 12.09.2012 nog maar weinig zetels ophaalde, werd het akelig stilletjes rondom hem.

Nu echter vanwege het zomerreces het politieke landschap wat stilletjes is geworden, poogt Geert Wiklders weer wat leven in de brouwerij te brengen en besloot in het Verzet te gaan. Op 21 september 2013 , de zaterdag na Prinsjesdag, wil de PVV-leider zelfs een massademonstratie organiseren op het Haagse Plein tegen het kabinetsbeleid.

Ook raakte Geert Wilders inmiddels goed bevriend met de Turkse president Erdogan en ook is hij weer druk op zoek naar nieuwe bondgenoten.

Al eerder hoorde we Geert Wilders praten over de dreiging van de Islamisering ook in Nederland. Het woord Islam schijnt voor hem een vies woord te zijn. Hij ging er zelfs boeken over schrijven o.a met als titel Fitna.  Hij ondernam acties tegen de Moskee. Hij wordt zelfs bedreigd. En zelfs raakte hij betrokken bij Rechtzaken.

‘Natuurlijk is het nu de economische crisis waar mensen zich zorgen om maken. Maar de islam, vergist u niet, is het grootste probleem van ons land,’ zegt Wilders.

Jihadisten

De PVV’er zegt bang te zijn voor de Nederlandse jihadisten in Syrië die op een gegeven moment zullen terugkeren: ‘We hebben gezien dat er honderden jihadisten naar Syrië gaan die als ze terugkomen tot op het bot gemotiveerd zijn.’

Ook Turkse kinderen die Adolf Hitler prijzen voor wat hij met de Joden heeft gedaan, noemt Wilders zorgwekkend. Daarnaast wijst hij wederom op de overlast die veel Marokkaanse jongeren veroorzaken.

Nederland kapot

Het kabinet-Rutte II kreeg er van langs. Premier Mark Rutte (VVD) heeft Nederland volgens Wilders ‘kapotgemaakt’. Op de dag na Prinsjesdag wil Wilders een demonstratie organiseren op het Plein in Den Haag tegen het kabinetsbeleid.

De zorgen over de islam worden niet door alle Nederlanders gedeeld. Uit een Duits onderzoek bleek vorige week dat Nederlanders zich veel minder zorgen maken dan andere Europeanen. En als we ons zorgen maken, dan is dat over het vinden van een baan of het verkopen van een huis. Zorgen over de islam kwamen niet in de onderzoeksresultaten voor.

Aanslagen zijn bewijs dat islam vredelievend is

Het is bijna ongeloofwaardig om te zeggen dat het Midden-Oosten de bakermat van de beschaving is geweest. De nadruk ligt op ‘is geweest’. Het is ongeloofwaardig omdat als we nu naar het Midden-Oosten kijken, we ongeciviliseerde barbaarse bendes zien. Lees de weblog van Afshin Ellian.

zie ook:

Zie verder:  Geert Wilders PVV – Islamisering versus Secularisering – deel 3

Geert Wilders PVV versus de Paus – Islamisering versus Secularisering – deel 2

Geert Wilders PVV versus de Paus – Islamisering versus Secularisering – deel 1

Geert Wilders PVV – Islamisering van Scheveningen gaat niet door

Geert Wilders PVV en de anti-de-islamisering van Nederland

Geert Wilders PVV – De strijd tegen de Moskee

Geert Wilders PVV – verbod bouw moskeeën binnen de bebouwde kom

Geert Wilders PVV versus anti-islamfilm Innocence of Muslims Islam

Zie ook: De club van Geert Wilders en de kosten/baten analyse deel 8

en: Kosten-baten-analyse PVV provinciale Staten Noord Holland

ook: PvdA en D66 – Kosten-batenanalyse gedogen PVV

Geert Wilders, kopiist van de islam

Trouw 26.11.2013 Ter nagedachtenis van het feit dat hij nu al negen jaar bewaakt door het leven gaat, heeft Geert Wilders de islamitische wereld een nieuwe versie van de vlag van Saoedi-Arabië geschonken met daarop de tekst in het Arabisch ‘De islam is een leugen, de profeet een crimineel en de Koran vergif’.

Op de echte Saoedische vlag staat de islamitische geloofsbelijdenis: ‘Er is geen God dan Allah en Mohammed is zijn profeet”. De politicus biedt de vlag aan ‘ter nagedachtenis van de miljoenen slachtoffers, vrouwen, afvalligen en niet-moslims, die dagelijks te lijden hebben onder …. de kwaadaardige ideologie van de islam en de onderdrukkende islamitische shariawetgeving’. Met het veranderen van de tekst van de Saoedische vlag raakt de PVV-leider de moslims in hun hart en ziel en dat is precies zijn bedoeling. Maar bewust of onbewust past hij dezelfde strategie toe als zijn islamitische tegenstanders. In het hiernavolgende maak ik duidelijk waarom Wilders en moslims zo op elkaar lijken.

Wilders: islam groter probleem dan economische crisis

Elsevier 14.07.2013 Niet de groeiende werkloosheid of de verkrampte huizenmarkt, maar de islam is het grootste probleem in Nederland. Uit Syrië terugkerende jihadisten, antisemitische Turken en gewelddadige Marokkaanse jongeren zijn de grootste bedreiging voor Nederland. Dat zegt PVV-leider Geert Wilders in een interview met nu.nl.

Wilders vindt islam groter probleem dan crisis

Trouw 14.07.2013 Ondanks de grote gevolgen van de economische crisis is de islam momenteel het grootste probleem van Nederland. Dat zegt PVV-leider Geert Wilders in een vandaag gepubliceerd interview op NU.nl.

Wilders: islam erger dan crisis

Telegraaf 14.07.2013 Ondanks de grote gevolgen van de economische crisis is de islam momenteel het grootste probleem van Nederland. „Het probleem wordt alleen maar groter. Natuurlijk is het nu de economische crisis waar mensen zich zorgen om maken. Maar de islam, vergist u niet, is het grootste probleem van ons land.”

‘Het probleem wordt alleen maar groter. Natuurlijk is het nu de economische crisis waar mensen zich zorgen om maken. Maar de islam, vergist u niet, is het grootste probleem van ons land.’

Wilders vindt islam groter probleem dan crisis

‘De islam, vergist u niet, is het grootste probleem van ons land’

NU 14.07.2013 Ondanks de grote gevolgen van de economische crisis is de islam het grootste probleem van Nederland. Dat zegt PVV-leider Geert Wilders in een interview met NU.nl. Bekijk video – Slechts een jaar geleden eindigde de samenwerking tussen de VVD en de PVV. Inmiddels deinst Wilders niet terug voor keiharde woorden richting zijn voormalig partijgenoot en coalitiepartner Mark Rutte.

Lees meer over: Geert Wilders Islam

juli 14, 2013 - Posted by | Uncategorized | , , , , , , , , , , , , , ,

1 reactie

  1. Wilders stelt dat zijn boek geschreven is om mensen te informeren over de ‘totalitaire ideologie’ die de islam volgens hem is. Maar het boek is volgens hem ook een aanmoediging aan vrijheidslievende moslims om de islam de rug toe te keren.

    Reactie door Marina Valentine | juli 22, 2013


Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers liken dit: