Debat in de Digitale Hofstad

Stemmen uit de Haagse Wijken

Geert Wilders PVV – Verzetstrijder in de 21e eeuw – deel 2

Het lijkt wel alsof Geert onraad ruikt en op weg is naar de volgende 2e kamerverkiezingen !!!

Valt kabinet Rutte II dan toch in 2013 ???  Wie het weet mag het zeggen !!!!

Volgens de PVV is ‘Dit kabinet bezig met de systematische plundering van onze samenleving. De belastingen omhoog, de BTW die explodeert, hypotheekrente aangepakt, de huren door het dak, verzorgingshuizen dicht.’ Met de kreet ‘Wij tekenen verzet aan’ wordt via een speciale website  opgeroepen tot een demonstratie op zaterdag 21 september in Den Haag.

Wilders begon in maart met zijn actie tegen het kabinet van premier Mark Rutte. Hij haalde toen in een paar dagen tijd al 30.000 handtekeningen op. Daarop volgde een verzetstoer door het land om mensen aan te sporen zich te verzetten tegen de bezuinigingen van de regering.

Volgens Wilders is er sprake van afbraakbeleid door het kabinet. Hij vindt dat Rutte de samenleving ,,systematisch plundert”. Op zaterdag 21 september gaat Wilders in Den Haag demonstreren tegen het kabinet.

Al meer dan 80.000 mensen tekenden verzet aan tegen het kabinet Rutte II. NL verdient belastingverlaging! Teken ook: http://www.tekenverzetaan.nl 

Lees meer: PVV lanceert verzetsapp

Lees hier het bericht op Telegraaf.nl

Lees ook hier het bericht op Powned.tv en lees hier het bericht op Nu.nl

zie ook: Geert Wilders PVV – Verzetstrijder in de 21e eeuw

 „Onder Rutte is Nederland naar de haaien aan het gaan.”

Wilders presenteert vandaag alternatieve plannen die Nederland er weer bovenop moeten helpen. In het pamflet ’Bedankt Mark’ pleit hij voor belastingverlaging als recept voor economische groei. Wilders wil wettelijk vastleggen dat de btw en accijnzen altijd ten minste een procent lager liggen dan in onze buurlanden.

Wilders valt Rutte hard aanVideo

Telegraaf 14.09.2013  PVV-leider Wilders opent een ongekende persoonlijke aanval op premier Rutte. In een interview met De Telegraaf zegt hij dat de minister-president „Nederland kapotmaakt”.

Wilders in de aanval: ‘Rutte maakt Nederland kapot’

VK 14.09.2013 PVV-leider Geert Wilders heeft in een interview met De Telegraaf een persoonlijke aanval geopend op premier Mark Rutte. Hij noemt Rutte een ‘politieke autist’ en beweert dat de premier ‘Nederland kapotmaakt’. ‘Rutte wil koste wat het kost in het Torentje blijven’, zegt Wilders. ‘Niemand gelooft nog dat hij het in het landsbelang doet, behalve Rutte zelf.’

Lees ook Wilders hoopt op duizend betogers – 02/09/13

Harde taal Geert Wilders: ‘Rutte maakt Nederland kapot’

Elsevier 14.09.2013 PVV-leider Geert Wilders uit ongekend harde taal tegenover premier Mark Rutte (VVD). Volgens Wilders maakt Rutte ‘Nederland kapot’. ‘Rutte wil koste wat kost in het Torentje blijven. Niemand gelooft nog dat hij het in het landsbelang doet, behalve Rutte zelf.’ In De Telegraaf komt Wilders met voorstellen om Nederland concurrerend te maken. Hij vindt dat de btw en accijnzen in Nederland altijd minstens 1 procent lager moeten zijn dan in buurlanden. De PVV komt zaterdag met een pamflet voor alternatieven voor het kabinetsbeleid. Hierin komen oude plannen opnieuw naar voren zoals het schrappen van de ontwikkelingshulp en minder geld naar de Europese Unie.

Wilders is niet van plan het kabinet te helpen aan een meerderheid. Het CDA presenteerde zaterdag ook alternatieven voor het kabinetsbeleid.

zie ook;

Progressieve waarden nauwelijks van belang voor PVV-stemmers

Trouw 21.08.2013 Nieuw-rechtse politici als Wilders werpen zich op als hoeders van homo- en vrouwenrechten en zijn voorvechters van vrijheid van meningsuiting. Maar zijn zulke progressieve standpunten ook van belang bij het stemmen op de PVV? Dat blijkt nauwelijks het geval te zijn.

Steun  voor verzet

Telegraaf 10.08.2013 Meer dan 80.000 mensen hebben inmiddels de verzetsactie van PVV-leider Geert Wilders ondersteund. Ze tekenden de petitie op tekenverzetaan.nl, liet Wilders zaterdag weten.

Handtekeningen voor verzet Wilders

Telegraaf 10.08.2013 Meer dan 80.000 mensen hebben inmiddels de verzetsactie van PVV-leider Geert Wilders ondersteund. Ze tekenden de petitie op tekenverzetaan.nl, liet Wilders zaterdag weten.

80.000 handtekeningen voor verzet van Wilders

Trouw 10.08.2013 Meer dan 80.000 mensen hebben inmiddels de verzetsactie van PVV-leider Geert Wilders ondersteund. Ze tekenden de petitie op tekenverzetaan.nl, liet Wilders zaterdag weten.

Meer over: Geert Wilders PVV Politiek

80.000 handtekeningen voor verzetsactie van Wilders

NU10.08.2013 Meer dan 80.000 mensen hebben inmiddels de verzetsactie van PVV-leider Geert Wilders ondersteund.  Ze zetten hun naam onder de petitie optekenverzetaan.nl, liet Wilders zaterdag weten.

Gerelateerde artikelen

Lees meer over: Geert Wilders

Geert Wilders PVV mag niet demonsteren op het Plein

Den HaagFM 17.07.2013 Geert Wilders krijgt geen vergunning om op 21 september een grote demonstratie te houden op het Plein bij de Tweede Kame…lees meer

Wilders: ‘Rutte moet weg’

AD 17.07.2013  ‘Rutte moet echt weg. Moven. Opstappen. Naar het UWV.’ Met deze tweet kondige PVV-leider Geert Wilders vandaag een demonstratie van zijn partij tegen het tweede kabinet Rutte aan.

Wilders organiseert demonstratie op Plein

RTVWEST 01.07.2013  Geert Wilders wil op 21 september een grote demonstratie organiseren op het Plein in Den Haag. De PVV-leider wil  daarmee protesteren tegen de bezuinigingsplannen van het kabinet die op Prinsjesdag worden bekendgemaakt. “De mensen hebben er schoon genoeg van. Ze zijn woest op Rutte en zijn PvdA-vriendjes”, zegt Wilders. Hij gaat binnenkort een demonstratievergunning aanvragen bij burgemeester Jozias van Aartsen. lees meer

Wilders wil massaprotest

Trouw 01.07.2013 PVV-voorman Geert Wilders roept burgers op tot een massaprotest tegen het kabinet. De Telegraaf meldt maandag dat de oppositieleider een grote demonstratie gaat organiseren om zo een vuist te maken tegen de bezuinigingen die de VVD/PvdA-coalitie met Prinsjesdag zal aankondigen.

‘Wilders roept op tot massaprotest tegen kabinet’

NU 01.07.2013 Hij wil met het protest een stem laten horen tegen de bezuinigingen die de coalitie op Prinsjesdag aankondigt, meldt De Telegraaf maandag. “De mensen hebben er schoon genoeg van. Ze zijn woest op Rutte en zijn PvdA-vriendjes”, aldus Wilders in de krant.

Gerelateerde artikelen;

Wilders wil massaprotestVideo

Telegraaf 01.07.2013 PVV-voorman Wilders gaat een grote demonstratie tegen het kabinet-Rutte/Asscher organiseren. De oppositieleider wil zo een vuist maken tegen de bezuinigingen die de VVD/PvdA-coalitie met Prinsjesdag zal aankondigen.

Lees meer in De Telegraaf van vandaag.

Gerelateerde artikelen;

26-06:  Wilders haalt hard uit naar Kabinet

26-06:  Woede om ‘grote schuldige’ Rutte

juli 1, 2013 - Posted by | Uncategorized | , , , , , , ,

3 reacties

  1. […] zie ook: Geert Wilders PVV – Verzetstrijder in de 21e eeuw – deel 2 […]

    Pingback door Geert Wilders PVV organiseert 21.09.2013 demonstratie op het Haagse Plein | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen | juli 1, 2013

  2. […] wat stilletjes is geworden, poogt Geert weer wat leven in de brouwerij te brengen en besloot in het Verzet te gaan. Op 21 september, de zaterdag na Prinsjesdag, wil de PVV-leider zelfs een massademonstratie […]

    Pingback door Geert Wilders PVV versus de Zomerdip in Nederland « Debat in de Digitale Hofstad | juli 14, 2013

  3. […] zie ook: Geert Wilders PVV – Verzetstrijder in de 21e eeuw – deel 2 […]

    Pingback door Geert Wilders PVV – demonstratie 21.08.2013 Koekamp bij het Malieveld. | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen | juli 18, 2013


Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers liken dit: