Debat in de Digitale Hofstad

Stemmen uit de Haagse Wijken

Peiling 2e kamer 14.04.2013 Maurice de Hond – PVV de grootste

PVV de grootste.

In de enquête verliest de VVD weer twee zetels. De partij zakt naar 21 zetels. Dat is een evenaring van het slechtste peilingresultaat sinds de verkiezingen van september. Toen won de VVD 41 zetels. De PvdA blijft bij De Hond op 21 zetels staan. De sociaaldemocraten hebben nu 38 Kamerzetels.

De PVV blijft virtueel de grootste partij. De partij van Geert Wilders heeft 15 mensen in de Tweede Kamer en stijgt in de enquête van De Hond van 26 naar 27 zetels. De SP blijft op 23 zetels staan, D66 stijgt van 16 naar 17.

De actuele Thermometer.

Coalitie profiteert niet

Telegraaf 14.04.2013 De kiezers zijn niet al te enthousiast over het sociaal akkoord dat donderdag werd gesloten. Minder dan de helft (45 procent) is positief, terwijl 17 procent negatief is. Vier op de tien kiezers is neutraal of weet het nog niet. Dat blijkt uit de peiling die Maurice de Hond zondag naar buiten bracht.

Coalitie profiteert niet van sociaal akkoord

NU 14.04.2013 De reacties van kiezers op het sociaal akkoord zijn in de peilingen over het algemeen positief. Ze zijn positief over het feit dat het akkoord gesloten is en over belangrijkste afspraken. De regeringspartijen VVD en PvdA kunnen hier echter niet van profiteren.

Gerelateerde artikelen;

Lees meer over: Peiling Maurice de Hond

Peiling: Coalitie profiteert niet van sociaal akkoord

Trouw 14.04.2014 De kiezers zijn niet al te enthousiast over het sociaal akkoord dat donderdag werd gesloten. Minder dan de helft (45 procent) is positief, terwijl 17 procent negatief is. Vier op de tien kiezers is neutraal of weet het nog niet. Dat blijkt uit de peiling die Maurice de Hond zondag naar buiten bracht.

Advertenties

april 14, 2013 - Posted by | Uncategorized | , , , , , , , , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: