Debat in de Digitale Hofstad

Stemmen uit de Haagse Wijken

Geert Wilders PVV op de Dodenlijst van Al Qaeda

 

De Dodenlijst.

Geert Wilders staat op 4 en Ayaan Hirsi Ali staat op plek 10. Het is niet de eerste keer dat Wilders op een dergelijke lijst staat. In 2010 en 2011 was dat ook al het geval. 

De pagina met de dodenlijst in de eerdere  terrorglossy: Op pagina 25 staat een gouden pistool met daarboven negen namen en de tekst: The dust will never settle down, de stof zal nooit neerdalen. Wilders’ naam is wel verkeerd gespeld; hij wordt ‘Girt’ genoemd. Behalve Geert Wilders en Ayaan Hirsi Ali staan ook de Deense cartoonist Kurt Westergaard en de Indiaase schrijver Salman Rushdie  en Molly Norris op de lijst. Norris werd bekend toen zij met het idee kwam van een ‘teken-Mohammed-dag’ op Facebook.

Deze keer is de lijst gepubliceerd in het laatste nummer van Inspire, een online magazine voor jihadisten dat gelieerd is aan Al-Qa’ida, meldt oorlogsjournalist Harald Doornbos op Twitter. ‘Yes we Can. A bullet a day keep the infidels away’ (een kogel per dag, houdt de ongelovigen weg) zo luidt de tekst die de dodenlijst begeleidt.

De Deense voormalige hoofdredacteur van de Jyllands-Posten, Carsten Juste, staat op nummer één. De Deense krant publiceerde in 2005 de Mohammedcartoons, die veel woede veroorzaakten binnen de islamitische gemeenschap. Tekenaar van de cartoons, Kurt Westergaard, staat op nummer 3, achter Terry Jones, de Amerikaanse pastoor die opriep tot het verbanden van de Koran.

en ook: Geert Wilders PVV – De dodenlijst van Al-Qaeda

Lees ook: Al-Qaida glossy vol tips voor de ‘ondernemende jonge jihadist’  

zie ook;

De recente mislukte aanslag in Denemarken op een islamcriticus bewijst nogmaals de ernst van de jihadistische dreiging. Deze week bleek ook dat Geert Wilders en Ayaan Hirsi Ali in top-10 dodenlijst van Al-Qa’ida staan.

Jihadisten.

Volgens Elsevier staat PVV-leider Wilders op de vierde plaats van de dodenlijst en Hirsi Ali op tien. De lijst is gepubliceerd in Inspire, een online magazine voor jihadisten dat is gelieerd aan Al-Qa’ida.

Weerzinwekkende dodenlijst van jihadisten wijst op grotere dreiging

Elsevier 07.03.2013 De Arabische Lente – of beter: de Arabische storm – heeft het islamitische terrorisme versterkt. Aanvankelijk zagen sommige commentatoren en terrorismedeskundigen in de Arabische storm het faillissement van Al-Qa’ida.Waarom dachten ze dat de demonstraties tegen autoritaire regimes tot de verzwakking van de politieke islam zouden leiden? De autoritaire Arabische regimes bestreden juist het islamitische terrorisme.

Westen kijkt toe hoe Al-Qa’ida de moslimwereld verovert – Al-Qa’ida streeft naar perfectie. Persbureau AP heeft in een Al-Qa’ida-kantoor in Timboektoe een document gevonden die deze stelling bevestigt. Naar de weblog van Afshin Ellian 

zie ook;

Rutte: Wilders op dodenlijst weerzinwekkend

Trouw 02.03.2013 Premier Mark Rutte vindt het ‘weerzinwekkend’ en ‘totaal onaanvaardbaar’ dat PVV-leider Geert Wilders en Ayaan Hirsi Ali op een dodenlijst van terreurbeweging Al-Qaeda staan. Dat liet de minister-president zaterdag weten.

Rutte: lijst weerzinwekkend

Telegraaf 02.03.2013 Premier Mark Rutte vindt het „weerzinwekkend” en „totaal onaanvaardbaar” dat PVV-leider Geert Wilders en Ayaan Hirsi Ali op een dodenlijst van terreurbeweging Al-Qaeda staan. Dat liet de minister-president zaterdag weten. Premier Mark Rutte vindt het „weerzinwekkend” en „totaal onaanvaardbaar” dat PVV-leider Geert Wilders en Ayaan Hirsi Ali op een dodenlijst van terreurbeweging Al-Qaeda staan. Dat liet de minister-president zaterdag weten.

‘Girt’ Wilders op nummer vier dodenlijst al Qaeda

Trouw 01.03.3013 Geert Wilders heeft de twijfelachtige eer op de vierde plaats te staan in een nieuwe dodenlijst van al Qaeda. Ook Ayaan Hirsi Ali staat op de lijst. Overigens wordt de voornaam van Wilders verkeerd gespeld. Volgens al Qaeda heet hij Girt.

Wilders: dodenlijst beangstigend

Telegraaf 01.03.2013 PVV-leider Geert Wilders noemt het „vreselijk en beangstigend” dat hij op een dodenlijst van de islamitische terreurorganisatie Al Qaeda zou staan. Volgens een aan Al Qaeda gelieerd internetmagazine zou Wilders nummer vier staan op deze lijst. De de hoofdredacteur van de Deense krant Jyllands-Posten, Carsten Juste, zou de eerste plek bezetten. Zijn krant publiceerde de door moslims gewraakte Mohammedcartoons.

Wilders hoog op dodenlijst

Telegraaf 01.03.2013 Geert Wilders staat hoog op een nieuwe dodenlijst van al-Qaeda. De terreurorganisatie plaatst de PVV-leider op nummer vier van een lugubere lijst met internationale “ongelovigen” die zo snel mogelijk moeten worden gedood. Ook Ayaan Hirsi Ali staat op de lijst.

Wilders en Hirsi Ali in top 10 dodenlijst Al-Qa’ida

Elsevier 01.03.2013 PVV-leider Geert Wilders staat op de vierde plaats van de dodenlijst die Al-Qa’ida bekend heeft gemaakt. De voormalige Nederlandse politicus Ayaan Hirsi Ali staat met een tiende plaats ook op de lijst.

zie ook;

Wilders hoog op dodenlijst Al-Qaida

NU 01.03.3013 Geert Wilders staat op de vierde plaats van een door Al-Qaida gepubliceerde dodenlijst, waarop ook Ayaan Hirshi Ali te vinden is. De lijst staat in het magazine Inspire, dat door Al-Qaeda online wordt uitgebracht. Andere bekende namen op de lijst zijn cartoonist Kurt Westergaard uit Denemarken en schrijver Salman Rushdie.

‘Girt’ Wilders op nummer vier dodenlijst al Qaeda

AD 29.02.2013 Geert Wilders heeft de twijfelachtige eer op de vierde plaats te staan in een nieuwe dodenlijst van al Qaeda. Ook Ayaan Hirsi Ali staat op de lijst. Overigens wordt de voornaam van Wilders verkeerd gespeld. Volgens al Qaeda heet hij Girt.

Lees ook: Al-Qaida glossy vol tips voor de ‘ondernemende jonge jihadist’

Zie ook:

Schoonzoon en woordvoerder Bin Laden pleit onschuldig aan plot

NRC 08.03.2013 Een schoonzoon en een van de belangrijkste woordvoerders van Osama Bin Laden, Sulaiman Abu Ghaith, heeft zojuist in een New Yorkse federale rechtbank gepleit onschuldig te zijn aan betrokkenheid bij samenzwering om Amerikaanse staatsburgers te doden. Dat meldt persbureau AP.

Lees meer;

2012 Algerijnse ‘terreurgoeroe’ krijgt in VS 37 jaar cel voor beramen aanslag ›  

2012 Amerikaans hof vernietigt veroordeling chauffeur Bin Laden ›  

2012 Over Bin Laden in 1993: een verlegen man ›  

2012 Kopstuk Al-Qaeda verliest beroep in Britse uitleveringszaak ›  

2012 Osama bin Laden één jaar dood. Al-Qaeda springlevend ›  

Schoonzoon Osama bin Laden gearresteerd in Jordanië

Elsevier 07.03.2013 Sulaiman Abu Ghaith, een van de schoonzonen van Osama bin Laden en woordvoerder van Al-Qa’ida, is gearresteerd in Jordanië en naar de Verenigde Staten overgebracht. Dat heeft het Amerikaanse Congreslid Peter King donderdag bekendgemaakt.

Zie: Schoonzoon Osama ‘onschuldig’

Zie: Schoonzoon Bin Laden voor burgerrechter

Zie: Schoonzoon Osama bin Laden betuigt onschuld

Verder:

Rechtzaak bedreiging Geert Wilders PVV versus Abu Qaasim alias Jassem Abdellaoui Sharia4Holland

Shariah4Belgium verstoort Islamdebat 07.12.2011 in De Balie Amsterdam

Geert Wilders PVV – Wie wind zaait …..

Geert Wilders PVV – vervolg rechtzaak van de eeuw ! deel 8 – Vrijspraak

Geert Wilders vreest voor zijn leven !

Geert wilders PVV – Selfmade slachtoffer Radicalisering

Geert Wilders PVV bedreigt en bedreigd

2e Kamer – doodsbedreigingen Geert Wilders PVV

Geert Wilders PVV bedreigd door rapper uit Apeldoorn

Geert Wilders bedreigd – werkstraf voor rapper Mosheb (Mohammed Sheb)

Geert Wilders bedreigd door rapper Mosheb (Mohammed Sheb)

Gemeenteraadsverkiezingen 2010 – tegencampagne of bedreiging Geert Wilders PVV ??

Geert Wilders PVV, Martelaar uit Venlo of Kamikaze-piloot

Advertenties

maart 2, 2013 - Posted by | Uncategorized | , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

3 reacties »

  1. […] en ook: Geert Wilders PVV op de Dodenlijst van Al Qaeda […]

    Pingback door Geert Wilders PVV – weer bedreiging « Debat in de Digitale Hofstad | december 4, 2013 | Beantwoorden

  2. […] en ook: Geert Wilders PVV op de Dodenlijst van Al Qaeda […]

    Pingback door Geert Wilders PVV bedreigt de Economie « Debat in de Digitale Hofstad | mei 18, 2014 | Beantwoorden

  3. […] Zie ook: Geert Wilders PVV op de Dodenlijst van Al Qaeda […]

    Pingback door 11 jaar bedreiging Geert Wilders PVV « Debat in de Digitale Hofstad | oktober 24, 2015 | Beantwoorden


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: