Debat in de Digitale Hofstad

Stemmen uit de Haagse Wijken

Geert Wilders PVV toch naar Australië

Geert Wilders PVV Persona non grata Australië

‘Bezoek Australië in feb gaat definitief door. Verheug me erop’. Strijd tegen islamisering is een internationale opdracht,’ twittert Wilders. Dat laat de politicus zaterdag op Twitter weten. Halverwege februari geeft hij lezingen in Melbourne, Perth en Sydney.

De PVV-leider wilde eigenlijk al vorig jaar naar Australië, maar dat ging niet door toen Wilders zijn visum niet direct rond kreeg. Verschillende Australische politici hadden problemen met de komst van Wilders.  Eind oktober liet de Australische minister van immigratie Chris Bowen weten een visum voor Wilders niet tegen te houden waarna de weg vrij was om alsnog naar Australië te gaan.

Bekijk video

Zie 00k: Geert Wilders PVV Persona non grata

‘Wilders, let op je woorden in Australië’

RTL 18.02.2013 Geert Wilders kan voor de rechter gedaagd worden in Australië als hij in zijn toespraken te ver gaat en wetten tegen religieuze haatzaaierij overtreedt. Daarvoor waarschuwt de voorzitter van de Multiculturele Commissie van de deelstaat Victoria aan de vooravond van de eerste lezing van de PVV-voorman. Wilders kreeg van lokale politici een weinig hartelijke ontvangst toen hij in Australië aankwam. Desondanks was hij ‘blij’ in het prachtige land te zijn. Hij zegt de Australiërs in de geplande serie toespraken te willen waarschuwen voor de dreigingen van de Islam.

Lees ook: Wilders weggekeken bij aankomst Australië

‘Wilders moet in Australië op zijn woorden passen’

Trouw 18.02.2013 Vooruitgang bestaat al geruime tijd louter uit de verbetering van bestaande diensten en producten. Het is dus een misvatting te stellen dat alles ‘steeds sneller’ gaat, betoogt econoom Ewoud Jansen.

Het is een van de grootste misvattingen van onze tijd: dat alles voortdurend en continu zou veranderen, en vooral ook dat dit alles steeds sneller gaat. Het zal wat. Ik denk dat er vooral veel hetzelfde blijft en dat veranderingen, zo die er al zijn, steeds vaker minder om het lijf hebben. Leuk dat u uw muziek in de cloud kunt opslaan, maar de echte doorbraak was natuurlijk dat we geluid konden opnemen. En dat lukte voor het eerst in 1860.

‘Wilders moet op zijn woorden passen’ Video

Telegraaf 18.02.2013 Geert Wilders hangt vervolging in Australië boven het hoofd als hij in zijn toespraken over de schreef gaat en wetten tegen religieuze haatzaaierij overtreedt. Daarvoor waarschuwt de voorzitter van de Multiculturele Commissie van de deelstaat Victoria aan de vooravond van de eerste lezing van de PVV-voorman.

‘Wilders moet op zijn woorden passen’

Elsevier 18.02.2013 Geert Wilders hangt vervolging in Australië boven het hoofd als hij in zijn toespraken over de schreef gaat en wetten tegen religieuze haatzaaierij overtreedt. Daarvoor waarschuwt de voorzitter van de Multiculturele Commissie van de deelstaat Victoria aan de vooravond van de eerste lezing van de PVV-voorman.

‘Wilders moet op zijn woorden passen’

NU 18.02.2013 MELBOURNE – Geert Wilders hangt vervolging in Australië boven het hoofd als hij in zijn toespraken over de schreef gaat en wetten tegen religieuze haatzaaierij overtreedt.  Daarvoor waarschuwt de voorzitter van de Multiculturele Commissie van de deelstaat Victoria aan de vooravond van de eerste lezing van de PVV-voorman.

Gerelateerde artikelen;

Lees meer over: Geert Wilders

Wilders knuffelt koala

Telegraaf 18.02.2013 Geert Wilders heeft tijdens zijn bezoek aan Australië ook nog tijd voor andere dingen dan speeches over het gevaar van de islam. Zo liet de PVV-leider zich fotograferen met een koala in zijn armen.

Gerelateerde artikelen;

13-02: Wilders waarschuwt Australië voor islam

06-02: ‘Wilders mag niet spreken in zaal Sydney’

Wilders warm onthaald in Australië

NRC 18.02.2013 Geert Wilders zit dan eindelijk in Australië om zijn politieke boodschap te verspreiden. Tegelijkertijd neemt hij het er van, en omarmt het unieke natuurschoon dat down under te vinden is. Lees verder

Wilders waarschuwt Australië voor islamVideo

Telegraaf 13.02.2013 Geert Wilders heeft Australië kennis laten maken met zijn gedachtegoed. De PVV-leider heeft een interview gegeven aan een Australische tv-zender, een week voordat hij naar het land vliegt om daar te speechen over de islam. Bekijk hier het hele interview met Wilders.

Wilders spreekt Australië toe Video

Telegraaf 13.02.2013 Geert Wilders heeft Australië kennis laten maken met zijn gedachtegoed. De PVV-leider heeft een interview gegeven aan een Australische tv-zender. Volgende week vliegt hij naar het land om daar te… Lees meer in het bijbehorende artikel

‘Wilders mag niet spreken in zaal Sydney’

Telegraaf 06.02.2013 PVV-leider Geert Wilders is niet welkom in een zalencentrum in de Australische stad Sydney. Wilders zou een toespraak houden in het complex Le Montage Bayside Events maar de eigenaar daarvan heeft het contract opgezegd. Dat hebben de organisatoren van Wilders’ komende tournee door Australië woensdag laten weten.

Lezing Wilders in Sydney afgezegd

Trouw 06.02.2013 Het zalencentrum in de Australische stad Sydney waar PVV-leider Geert Wilders een lezing zou houden, heeft de afspraak afgezegd. Dat meldt de Q Society, de actiegroep die de tournee van Wilders door Australië organiseert, aldus Volkskrant.nl.

Wilders distantieert zich 

Telegraaf 03.02.2013 PVV-leider Geert Wilders neemt afstand van oproepen van „racistische idioten” om „misbruik te maken” van zijn aanstaande bezoek aan Australië. Hij noemt dit „kwalijk”. „Maar gelukkig hebben ze hun oproep inmiddels al ingetrokken.”

Wilders distantieert zich van oproep racisten

Trouw 03.02.2013 PVV-leider Geert Wilders neemt afstand van oproepen van ‘racistische idioten’ om ‘misbruik te maken’ van zijn aanstaande bezoek aan Australië. Hij noemt dit ‘kwalijk’. ‘Maar gelukkig hebben ze hun oproep inmiddels al ingetrokken.’  Wilders heeft dat zondag aan het ANP laten weten.

Wilders distantieert zich van oproep racisten

VK 03.02.2013 PVV-leider Geert Wilders neemt afstand van oproepen van ‘racistische idioten’ om ‘misbruik te maken’ van zijn aanstaande bezoek aan Australië. Hij noemt dit ‘kwalijk’. ‘Maar gelukkig hebben ze hun oproep inmiddels al ingetrokken.’ Wilders heeft dat zondag aan het ANP laten weten.

MEER OVER: Geert Wilders PVV Politiek

Onrust in Australië om aanstaand bezoek Wilders

Trouw 03.02.2013 Het aanstaande bezoek van Geert Wilders aan Australië heeft daar de gemoederen doen oplaaien. De Australische krant Sydney Morning Herald schrijft zondag dat extreem-rechtse groeperingen oproepen naar de optredens van Wilders te gaan en zich te verdedigen tegen eventuele protesten van moslims.

Verwant nieuws;

Onrust  om bezoek Wilders

Telegraaf 03.02.2013 Het aanstaande bezoek van Geert Wilders aan Australië heeft daar de gemoederen doen oplaaien. De Australische krant Sydney Morning Herald schrijft zondag dat extreem-rechtse groeperingen oproepen naar de optredens van Wilders te gaan en zich te verdedigen tegen eventuele protesten van moslims.

Gerelateerde artikelen;

01-10: Wilders stelt trip uit

20-09: ‘Wilders is niet welkom’

Extreemrechts Australië: Wilders met geweld verdedigen

Elsevier 03.02.2013 In Australië is ophef ontstaan rondom het aanstaande bezoek van PVV-leider Geert Wilders. Extreemrechtse groeperingen zijn bang dat moslims de bijeenkomsten zullen verstoren en roepen hun volgelingen op de politicus desnoods met geweld te verdedigen. Hierover berichten diverse Australische media zondagochtend.  De PVV-leider bezoekt deze maand Melbourne, Perth en Sydney om daar te spreken over ‘vrijheid, de islam en het Westen’.

Wilders zou eigenlijk eerder naar Australië afreizen maar zijn visum werd in eerste instantie niet toegekend omdat meerdere Australische politici moeite hebben met het bezoek van de PVV’er.

Extreemrechts roept op tot geweld bij bezoek Wilders aan Australië

NRC 03.02.2013 Extreemrechtse groeperingen in Australië hebben opgeroepen naar optredens van PVV-leider Geert Wilders in Australië te komen. Daarbij zouden zij voorbereid moeten zijn op problemen en geweld. Dat meldt de Sydney Morning Herald vandaag.

Lees meer;

12 JAN Het is nu definitief: Wilders reist in februari naar Australië

2012 Wilders: veel bedreigingen ontvangen na uitspraken over ‘Almere’

2012 Video: Australische dj’s betuigen huilend hun spijt over ‘slechte grap’

2012 Eieren gegooid tijdens tegenvallend optreden Wilders in Zweden

2012 Australië wil Wilders best visum geven – minister haalt uit naar PVV-leider

Onrust in Australië om bezoek Wilders

NU 03.02.2013 Het aanstaande bezoek van Geert Wilders aan Australië heeft daar de gemoederen doen oplaaien. De Australische krant Sydney Morning Herald schrijft zondag dat extreem-rechtse groeperingen oproepen naar de optredens van Wilders te gaan en zich te verdedigen tegen eventuele protesten van moslims. 

Gerelateerde artikelen;

Lees meer over; Geert Wilders Australië

Reis Wilders naar Australië gaat definitief door

Elsevier 12.01.2013 De visumaanvraag van PVV-leider Geert Wilders om Australië te bezoeken, is goedgekeurd. Wilders bezoekt volgende maand Melbourne, Perth en Sydney om lezingen te geven over ‘vrijheid, de islam en het Westen’.

Het is nu definitief: Wilders reist in februari naar Australië

NRC 12.01.2013 Het geplande bezoek van PVV-leider Geert Wilders aan Australië gaat definitief door. Dat heeft de politicus vanochtend op Twitter laten weten. Halverwege februari geeft hij lezingen in Melbourne, Perth en Sydney. Wilders zegt zich er op te verheugen.

Lees meer;

2012 Kijken: Geert Wilders wil de islam weer gaan bestrijden

2012 Wilders: veel bedreigingen ontvangen na uitspraken over ‘Almere’

2012 Wilders: Moszkowicz de beste van Nederland – Jort Kelder voorziet exit‘maffiamaatje’

2012 Eieren gegooid tijdens tegenvallend optreden Wilders in Zweden

2012 Australië wil Wilders best visum geven – minister haalt uit naar PVV-leider

Wilders definitief naar Australië

AD 12.01.2013 Het bezoek van PVV-leider Geert Wilders aan Australië gaat definitief door. Wilders kondigde vanmorgen via Twitter aan dat hij half februari spreekt in Melbourne, Perth en Sydney over vrijheid, islam en het Westen.

Zie:

Zweden demonstreren tegen komst Geert Wilders

Australië waarschuwt Wilders

Australië verleent Wilders visum

Rosenthal stelt visum Wilders aan de orde

Wilders definitief naar Australië

Trouw 12.01.2013 Het bezoek van PVV-leider Geert Wilders aan Australië gaat definitief door. Wilders kondigde vanmorgen via Twitter aan dat hij half februari spreekt in Melbourne, Perth en Sydney over vrijheid, islam en het Westen.

Wilders naar Australië

Telegraaf 12.01.2013 Het bezoek van PVV-leider Geert Wilders aan Australië gaat definitief door. Wilders kondigde zaterdag via Twitter aan dat hij half februari spreekt in Melbourne, Perth en Sydney over vrijheid, islam en het Westen.

Wilders definitief naar Australië

NU 12.01.2013 AMSTERDAM – Het geplande bezoek van PVV-leider Geert Wilders aan Australië gaat definitief door. Bekijk video -Dat laat de politicus zaterdag op Twitter weten. Halverwege februari geeft hij lezingen in Melbourne, Perth en Sydney. Wilders zegt zich er op te verheugen.

Gerelateerde artikelen;

Lees meer over: Geert Wilders Australië

Advertenties

januari 13, 2013 - Posted by | Uncategorized | , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

3 reacties »

  1. […] 00k: Geert Wilders PVV toch naar Australië deel […]

    Pingback door Geert Wilders PVV toch naar Australië – deel 2 « Debat in de Digitale Hofstad | februari 19, 2013 | Beantwoorden

  2. […] ook: Geert Wilders PVV toch naar Australië deel […]

    Pingback door Geert Wilders PVV weer terug in Australië « Debat in de Digitale Hofstad | maart 6, 2014 | Beantwoorden

  3. […] ook: Geert Wilders PVV toch naar Australië deel […]

    Pingback door Geert Wilders PVV toch maar niet terug naar Australië ? « Debat in de Digitale Hofstad | oktober 12, 2015 | Beantwoorden


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: