Debat in de Digitale Hofstad

Stemmen uit de Haagse Wijken

Peiling 2e kamer 16.12.2012 Maurice de Hond – PvdA groter dan VVD

Diederik Samsom PvdA de grote held.

Peiling 16.12.2012

Peiling 16.12.2012

Tevens  is de actuele Thermometer beschikbaar.

Wilders politicus van het jaar in Den Haag

RTVWEST 17.12.2012 DEN HAAG – Geert Wilders is door de inwoners van Den Haag verkozen tot Politicus van het Jaar. De PVV-leider eindigde in de verkiezing van Omroep West/EenVandaag voor Diederik Samsom (PvdA) en Jan Kees de Jager (CDA). Lees verder

» Bekijk hier alle uitslagen van de Politicus van het Jaar-verkiezing van OmroepWest/ Eenvandaag
» Bekijk hier de landelijke uitslagen
» Aanmelden EenVandaag panel

Samsom ook politicus van het jaar bij EenVandaag

Trouw 17.12.2012 PvdA-leider Diederik Samsom is door kijkers van EenVandaag gekozen tot politicus van het jaar. Hij kreeg 20 procent van de stemmen. Oud-CDA-minister van Financiën Jan Kees de Jager werd tweede met 15 procent van de stemmen. PVV-leider Geert Wilders werd derde met 14 procent.

Diederik Samsom ook voor volk de politicus van het jaar 2012

NRC 17.12.2012 Diederik Samsom is door het publiek verkozen tot de politicus van het jaar. Met 20 procent van de stemmen in de jaarlijkse verkiezing van EenVandaag kreeg hij de meeste stemmen. Gisteren werd Samsom door de pers al uitgeroepen tot politicus van het jaar. Vandaag was het volk aan zet. Lees verder

Samsom in peiling De Hond beste politicus van het jaar

Trouw 16.12.2012 PvdA-leider Diederik Samsom is volgens een peiling van Maurice de Hond de politicus van het jaar. Hij verwierf 23 procent van de stemmen. PVV-leider Geert Wilders en voormalig CDA-minister van Financiën Jan Kees de Jager eindigden gedeeld tweede met 11 procent. Dan volgen SP-leider Emile Roemer (8 procent) en premier en VVD-leider Mark Rutte en D66-leider Alexander Pechtold (beiden 5 procent).

Verwant nieuws

Samsom beste politicus

Telegraaf 16.12.2012 PvdA-leider Diederik Samsom is volgens een peiling van Maurice de Hond de politicus van het haar. Hij verwierf 23 procent van de stemmen. PVV-leider Geert Wilders en voormalig CDA-minister van Financiën Jan Kees de Jager eindigden gedeeld tweede met 11 procent. Dan volgen SP-leider Emile Roemer (8 procent) en premier en VVD-leider Mark Rutte en D66-leider Alexander Pechtold (beiden 5 procent).

samsom

Samsom door Nederlandse pers uitgeroepen tot politicus van het jaar

NRC 16.12.2012 Diederik Samsom is verkozen tot politicus van het jaar. Het was de tiende keer dat de parlementaire pers de verkiezing hield. De verkiezing, georganiseerd door de NOS, werd rechtstreeks uitgezonden op Radio 1. Lees verder›

Pers kiest Samsom 

Telegraaf 16.12.2012 PvdA-leider Diederik Samsom is door de parlementaire pers gekozen tot politicus van het jaar. Het Radio 1 Journaal, dat de verkiezingen voor de tiende keer organiseerde, heeft dat zondag bekendgemaakt. Minister van Defensie Jeanine Hennis-Plasschaert (VVD) werd gekozen tot politiek talent van het jaar. De afgelopen 2 jaar won VVD-leider en premier Mark Rutte.

ANP

Pers vindt Samsom beste politicus van het jaar

Hennis-Plasschaert gekozen tot politiek talent van het jaar

NU 16.12..2012 DEN HAAG – PvdA-leider Diederik Samsom is door de parlementaire pers gekozen tot politicus van het jaar. et Radio 1 Journaal, dat de verkiezingen voor de tiende keer organiseerde, heeft dat zondag bekendgemaakt. Minister van Defensie Jeanine Hennis-Plasschaert (VVD) werd gekozen tot politiek talent van het jaar. De afgelopen 2 jaar won VVD-leider en premier Mark Rutte.

Gerelateerde artikelen;

Lees meer over Diederik Samsom

Samsom wordt door de Haagse pers 'comeback-kid' genoemd (foto ANP)

Haagse pers vindt Samsom de politicus van het jaar 

Elsevier 16.12.2012 De parlementaire pers heeft PvdA-leider Diederik Samsom gekozen tot politicus van het jaar 2012. Dat werd zondag bekendgemaakt op Radio 1. Samsom won van CDA’er Jan Kees de Jager en van premier Mark Rutte (VVD). De Haagse journalisten typeren Samsom als een ‘politicus met een goede acceleratie’ en een ‘comeback-kid’.  Rutte was de afgelopen twee jaar de politicus van het jaar.

Zie ook: Premier Mark Rutte is Nederlander van het Jaar 2011

Parlementaire pers: Diederik Samsom ‘Politicus van het Jaar’

Trouw 16.12.2012 PvdA-leider Diederik Samsom is door de Nederlandse parlementaire pers verkozen tot ‘politicus van het jaar’. Dat is zojuist bekendgemaakt op Radio 1. In een enquête is het journaille op het Binnenhof gevraagd welke landelijk opererende politicus de beste is. Hij of zij mag minister, staatssecretaris of Kamerlid zijn. Samsom werd afgelopen voorjaar verkozen tot de nieuwe lijsttekker van de PvdA, nadat Job Cohen was vertrokken. Afgelopen zomer werd zijn partij tweede bij de Tweede Kamerverkiezingen. De parlementaire pers roemde Samsom als ‘comeback-kid’. 

Journaille kiest beste politicus

Trouw 16.12.2012 Voor de tiende keer kiest de parlementaire pers zondag de beste politicus en hét politieke talent van het bijna afgelopen jaar. De verkiezingen zijn een gezamenlijk initiatief van Radio 1 en het NOS Radio 1 Journaal.

Advertenties

december 16, 2012 - Posted by | Uncategorized | , , , , , , , , , , , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: