Debat in de Digitale Hofstad

Stemmen uit de Haagse Wijken

Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent – deel 10

PVV-leider Geert Wilders is al geconfronteerd met vragen over twee Kamerleden van de nieuwe PVV-fractie. Over het verleden van één Kamerlid is Wilders gewaarschuwd maar de partijleider besloot geen actie te ondernemen. Dit bericht NRC Handelsblad woensdag. Het gaat om de pas aangetreden Kamerleden Machiel de Graaf en Reinette Klever.

Verzoek
De Graaf vervulde in de periode 2010 tot september dit jaar liefst drie functies. Hij was fractievoorzitter in de Haagse gemeenteraad en in de Eerste Kamer en werkte daarnaast drie dagen per week als beleidsmedewerker van Tweede Kamerleden.

De Graaf ontving tot aan de verkiezingen drie salarissen. Eerder werd onthuld dat de Haagse PVV-fractie klachten over de verkeerssituatie in de stad moest verzinnen en toen dit bekend was, het verwijderen van e-mails. De Graaf zou daar persoonlijk de hand in hebben.

Er was eerder veel te doen om PVV-Kamerleden. De in opspraak geraakte Kamerleden mochten niet terugkeren in de fractie. Wilders heeft gezegd dat hij zijn Kamerleden dit keer beter zou screenen.

Zie ook: Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent – deel 9

PVV-fractievoorzitter stopt

Telegraaf 06.05.2013 PVV-fractievoorzitter Joram van Klaveren in de Provinciale Staten van Flevoland legt per 1 juni zijn functie neer.

Hij volgt Ronald Dol op die al jaren sukkelt met zijn gezondheid en het fractievoorzitterschap daarom nu neerlegt. Dol blijft wel lid van Provinciale Staten.

Nieuwe fractievoorzitter PVV Noord-Brabant

BB 14.03.2013 De 29-jarige Alexander van Hattem is de nieuw fractievoorzitter van de PVV in Provinciale Staten van Noord-Brabant. Hij volgt Ronald Dol op die al jaren sukkelt met zijn gezondheid en het fractievoorzitterschap daarom nu neerlegt. Dol blijft wel lid van Provinciale Staten.

Jonge Fortuynisten

Van Hattem stond voor de PVV ook op een onverkiesbare plaats op de lijst voor de Tweede Kamerverkiezingen. Hij was in het verleden onder meer voorzitter van de Jonge Fortuynisten.

Linkse activisten hebben hem in het verleden beschuldigd van contacten met extreem rechts. Hij zou verschillende keren zijn gesignaleerd bij extreem rechtse demonstraties.

Nieuwe fractievoorzitter PVV Brabant

Telegraaf 14.03.3013  De 29-jarige Alexander van Hattem is de nieuw fractievoorzitter van de PVV in Provinciale Staten van Noord-Brabant. Hij volgt Ronald Dol op die al jaren sukkelt met zijn gezondheid en het fractievoorzitterschap daarom nu neerlegt. Dol blijft wel lid van Provinciale Staten.

Vertrokken PVV-Kamerleden komen niet aan nieuwe baan

Trouw 08.03.2013 Van de twaalf PVV-Kamerleden die vorig jaar na de verkiezingen zijn vertrokken, heeft nog niemand een baan kunnen vinden. Dat schrijft het AD. Niet alleen hebben de ex-Kamerleden last van de crisis, ook helpt het niet dat ze de PVV op hun cv hebben staan.

‘Werkloze PVV-Kamerleden’

Telegraaf  08.02.2013 Van de twaalf PVV-Kamerleden die vorig jaar na de verkiezingen zijn vertrokken, heeft nog niemand een baan kunnen vinden. Niet alleen hebben de ex-Kamerleden last van de crisis, ook helpt het niet dat ze de PVV op hun cv hebben staan.

PVV staat slecht op het cv – oud-Kamerleden hebben geen werk

NRC 08.02.2013 De twaalf politici van de PVV die na de afgelopen verkiezingen uit de Tweede Kamer moesten vertrekken, zijn bijna allemaal werkloos. Een verleden als PVV-kamerlid staat slecht op het cv, zo blijkt uit een rondgang van het AD vandaag.

Lees meer;

2012 ‘Wilders liet Catshuisoverleg klappen om Brinkman hak te zetten’ ›

2012 Van Bemmel: PVV heeft kenmerken van een baantjesmachine ›

2012 Stop met screenen PVV-kandidaten. Alleen Wilders doet ertoe ›

2012 Lees hier het PVV-dossier uit NRC – ‘de gemaskeerde vergissingen van Wilders’ ›

2012 Kortenoeven en Hernandez stappen uit PVV – ‘LPF-achtige toestanden’ ›

PVV-Kamerlid bekritiseert Wilders en de partijtop

NRC 22.12.2012  Het Tweede Kamerlid Roland van Vliet (PVV) heeft het afgelopen jaar in zijn partij moeten strijden tegen “arrogante betweterigheid” van partijgenoten die niet wilden dat hij contact buiten de partij aanknoopte. Ruzies hierover liepen soms hoop op. “Als iemands toon mij niet bevalt, pik ik dat niet. Collega’s moeten niet denken dat ze mij even gaan vertellen wat ik doe”, aldus Van Vliet in een reeks gesprekken die hij het afgelopen jaar met NRC Handelsblad voerde.

Lees meer:

12 DEC AFM doet nader onderzoek naar Ernst & YoungBINNENLAND

‘En wie blijft er demonstratief zitten? De partij van brievenbuspissers en klappenuitdelers’

VK 12.12.2012 De Europese Sacharovprijs werd uitgereikt aan Iraanse activisten, en de PVV-Europarlementariërs bleven demonstratief zitten. Columnist Ferdows Kazemi walgt ervan.

Twee PVV-Kamerleden in opspraak vanwege verleden

Elsevier 12.12.2012  PVV-leider Geert Wilders is al geconfronteerd met vragen over twee Kamerleden van de nieuwe PVV-fractie. Over het verleden van één Kamerlid is Wilders gewaarschuwd maar de partijleider besloot geen actie te ondernemen.

Weblog Afshin Ellian uit 2010: Tragedie in het politieke theater van de PVV

Zie ook:

Haagse PVV’er De Graaf in opspraak

RTVWEST 12.12.2012 DEN HAAG – Het Haagse PVV-Kamerlid en fractievoorzitter in de gemeenteraad Machiel de Graaf is in opspraak geraakt. Volgens NRC Handelsblad zou hij vorig jaar allerlei klachten over het verkeerscirculatieplan in Den Haag hebben verzonnen.  Lees verder

gerelateerde artikelenGeen media 04-12 Haags PVV-raadslid ziek thuis

‘Opnieuw PVV-Kamerleden in opspraak’

Trouw 12.12.2012 Opnieuw zijn er vraagtekens rond het handelen van Kamerleden van de PVV. Volgens NRC Handelsblad bekleedde Machiel de Graaf van 2010 tot september van dit jaar drie functies, terwijl dat volgens partijgenoten onmogelijk was. Reinette Klever zou zonder vergunning het vak van vermogensbeheerder hebben uitgeoefend.

PVV-Kamerleden weer in opspraak over verleden

NU 12.12.2012 AMSTERDAM – PVV-leider Geert Wilders is opnieuw geconfronteerd met vragen over het verleden van nieuwe PVV-Kamerleden. In zeker één geval blijkt Wilders dit voorjaar door een vertrouweling te zijn gewaarschuwd, zonder dat hij actie ondernam. Dat meldt NRC woensdag.

‘Opnieuw twijfels PVV’ers’

Telegraaf 12.12.2012  Opnieuw zijn PVV-leider Geert Wilders vragen gesteld over het verleden van nieuwe PVV-Kamerleden. Hij heeft daarop geen actie ondernomen, terwijl hij in zeker één geval dit voorjaar blijkt te zijn gewaarschuwd.

machiel

PVV-Kamerleden weer in opspraak over verleden

NRC 12.12.2012 PVV-leider Geert Wilders is opnieuw geconfronteerd met vragen over het verleden van nieuwe PVV-Kamerleden. In zeker één geval blijkt hij dit voorjaar door een vertrouweling te zijn gewaarschuwd, zonder dat hij actie ondernam. Wilders weigert commentaar. Dat schrijftNRC Handelsblad vanmiddag.

PVV-Kamerlid Fleur Agema lijdt aan MS

Trouw 12.12.2012 In kleine kring was het al bekend, maar woensdag heeft PVV-Kamerlid Fleur Agema bekendgemaakt dat ze MS, multiple sclerose, heeft. Agema, achter Geert Wilders de nummer 2 van de PVV, geeft desgevraagd aan dat het goed gaat met haar en dat ze vertrouwen heeft in de toekomst.

Fleur Agema lijdt aan MS

NU 12.12.2012  Fleur Agema (36) lijdt aan de ernstige zenuwaandoening multiple sclerose (MS). Dat maakte het PVV-Kamerlid zelf bekend aan haar collega’s in de Tweede Kamer. Op twitter laat Agema weten dankbaar te zijn voor de “lieve reacties”.

Fleur Agema ernstig ziek

Telegraaf 12.12.2012  Fleur Agema (36) lijdt aan de ernstige zenuwaandoening multiple sclerose. Dat maakte het PVV-Kamerlid vandaag zelf bekend aan haar collega’s in de Tweede Kamer. De ziekte heeft volgens haar geen invloed op haar functioneren als politicus.

Vragenuurtje in Tweede Kamer

PVV-Kamerlid Fleur Agema lijdt aan ziekte MS

NRC 12.12.2012 PVV-Kamerlid Fleur Agema lijdt aan multiple sclerose. Dat heeft ze vandaag bekendgemaakt, meldt Novum. Naar omstandigheden gaat het goed met haar.

december 12, 2012 - Posted by | Uncategorized | , , , , , , , , , , , , , , ,

10 reacties

 1. […] zie ook: Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent – deel 10 […]

  Pingback door Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent – deel 11 « Debat in de Digitale Hofstad | oktober 20, 2013

 2. […] Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent – deel 10 […]

  Pingback door Geert Wilders PVV – terug van weggeweest « Debat in de Digitale Hofstad | december 2, 2013

 3. […] en zie ook: Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent – deel 10 […]

  Pingback door Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent – deel 12 « Debat in de Digitale Hofstad | december 14, 2013

 4. […] en zie ook: Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent – deel 10 […]

  Pingback door Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent – deel 13 « Debat in de Digitale Hofstad | maart 8, 2014

 5. […] en zie ook: Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent – deel 10 […]

  Pingback door Is ex-PVVer Daniel van der Stoep echt een Seksbeest ?? « Debat in de Digitale Hofstad | november 23, 2015

 6. […] en zie ook: Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent – deel 10 […]

  Pingback door Gedonder met Michael Heemels van de PVV Limburg deel 2 « Debat in de Digitale Hofstad | maart 26, 2016

 7. […] en zie ook: Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent – deel 10 […]

  Pingback door Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent ?? – deel 16 « Debat in de Digitale Hofstad | januari 14, 2017

 8. […] en zie ook: Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent – deel 10 […]

  Pingback door Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent ?? – deel 18 « Debat in de Digitale Hofstad | september 9, 2017

 9. […] en zie ook: Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent – deel 10 […]

  Pingback door Debat in de Digitale Hofstad | januari 9, 2018

 10. […] en zie ook: Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent – deel 10 […]

  Pingback door Gedonder met Henk van Deún PVV « Debat in de Digitale Hofstad | januari 9, 2018


Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers liken dit: