Debat in de Digitale Hofstad

Stemmen uit de Haagse Wijken

Geert Wilders PVV Persona non grata

Wilders Persona non grata

Al eerder in 2009 werd Geert Wilders PVV  de toegang geweigerd tot Engeland.

zie: Wilders mag niet naar Groot-Brittannië  –> En vertrekt toch

zie ook: De uitspraak van de kwestie Geert Wilders PVV en de toegang tot Engeland.

Lees ook.. 
Rechter: Wilders onterecht geweigerd in Groot-Brittannië
Wilders reist vrijdag naar Groot-Brittannië
Balkenende spreekt Brown aan op weigeren Wilders
Bos: Britten maken fout met weigeren Wilders

en zie ook Australië :

Provoceren van islam is schadelijk voor vrijheid van meningsuiting

Trouw 05.10.2012  Het blijft tobben met de vrijheid van meningsuiting. Na veel aarzelen kreeg PVV-leider Geert Wilders een visum voor Australië. Hij kan daar nu over de gevaren van de islam spreken. De Australische minister van immigratie Bowen maakte een afweging tussen de vrijheid van meningsuiting en de extreme opvattingen van Wilders. Uiteindelijk stemde hij toe. Wilders mocht geen martelaar worden.

Australië waarschuwt Wilders

Trouw 03.10.2012 Geert Wilders vindt dat er ‘rare teksten en voorwaarden’ zijn verbonden aan zijn visum voor Australië. Hij wordt verzocht zich niet in activiteiten te begeven die schadelijk uitpakken voor de Australische gemeenschap of bepaalde groepen die daarvan deel uitmaken.

Verwant nieuws;

Australië verleent Wilders visum – 02/10/12

Wilders stelt trip naar Australië uit– 01/10/12

Rosenthal stelt visum Wilders aan de orde

Ministerie in gesprek met Australië over visum Wilders

Australië waarschuwt Wilders

NU 03.10.2012 DEN HAAG – PVV-leider Geert Wilders vindt dat er ‘rare teksten en voorwaarden’ zijn verbonden aan zijn visum voor Australië. Hij wordt verzocht zich niet in activiteiten te begeven die schadelijk uitpakken voor de Australische gemeenschap of bepaalde groepen die daarvan deel uitmaken.

Gerelateerde artikelen;

02/10/2012 Australië gaat Wilders visum geven

01/10/2012 Wilders stelt trip naar Australië uit

20/09/2012 ‘Wilders’ ideeën niet welkom in Australië’

Australië verleent Wilders visum

Trouw  02.10.2012 Australië zal Geert Wilders geen visum weigeren. Dat heeft de Australische minister van Immigratie, Chris Bowen, vandaag gezegd. De PVV-leider vroeg ruim een maand geleden een visum aan, omdat hij op uitnodiging van de anti-islamgroep Q Society in Australië wil spreken over de ‘gevaren’ van de islam.

Australië gaat Wilders visum geven

NU 02.10.2012 SYDNEY – Australië zal Geert Wilders geen visum weigeren. Dat heeft de Australische minister van Immigratie, Chris Bowen, dinsdag gezegd in een radio-interview.  Bekijk video – De PVV-leider vroeg ruim een maand geleden een visum aan, omdat hij op uitnodiging van de anti-islamgroep Q Society in Australië wil spreken over de ‘gevaren’ van de islam.

Gerelateerde artikelen;

01/10/2012 Wilders stelt trip naar Australië uit

25/09/2012 Rosenthal stelt visum Wilders aan de orde

20/09/2012 Ministerie duikt in visumkwestie Wilders

Australië wil Wilders best visum geven – minister haalt uit naar PVV-leider

NRC 02.10.2012 Geert Wilders wordt helemaal geen visum ontzegd door Australië. Dat beweert althans de minister van Immigratie Chris Bowen. “De Australische democratie is sterk genoeg om een bezoek van de extremistische commentator te weerstaan.” Het Australische ABC meldt dat Bowen Wilders ziet als een “provocateur” wiens ideeën “verkeerd” en “kwetsend” zijn. Hij zou de PVV-leider een visum willen toekennen na lange en nauwkeurige bestudering van de zaak. Gisteren stelde Wilders zijn reis naar Australië uit nadat het hem te lang duurde voordat er een besluit werd genomen over zijn visum.

Wilders stelt trip naar Australië uit

Trouw 01.10.2012  Geert Wilders van de PVV heeft zijn voorgenomen reis naar Australië uitgesteld tot het krokusreces. Dat heeft hij maandag laten weten. ‘Nog steeds geen visum voor Australie na een maand wachten. Ongelooflijk’, zegt hij.

Wilders stelt trip naar Australië uit

NU 01.10.2012  DEN HAAG – Geert Wilders van de PVV heeft zijn voorgenomen reis naar Australië uitgesteld tot het krokusreces.

Gerelateerde artikelen

25/09/2012 Rosenthal stelt visum Wilders aan de orde

20/09/2012 Ministerie duikt in visumkwestie Wilders

20/09/2012 Alsnog taakstraf rapper na bedreigen Wilders

20/09/2012 ‘Wilders’ ideeën niet welkom in Australië’

Wilders stelt trip uit

Telegraaf 01.10.2012  Geert Wilders van de PVV heeft zijn voorgenomen reis naar Australië uitgesteld tot het krokusreces. Dat heeft hij maandag laten weten. „Nog steeds geen visum voor Australie na een maand wachten. Ongelooflijk”, zegt hij.

Gerelateerde artikelen

25-09: Visum Wilders aan de orde

20-09: Ministerie duikt in visumkwestie 

20-09: ‘Wilders is niet welkom’

Wilders heeft ‘nog steeds’ geen visum en stelt trip naar Australië uit

NRC 01.10.2012 Geert Wilders heeft zijn voor deze maand geplande trip naar Australië uitgesteld tot februari volgend jaar. De reden is dat hij nog altijd geen visum heeft gekregen voor een bezoek aan het land, zo liet de PVV-leider Wilders vanochtend weten.

Rosenthal stelt visum Wilders aan de orde

NU 25.09.2012 NEW YORK – In zijn gesprek met zijn Australische ambtgenoot Bob Carr heeft minister Uri Rosenthal van Buitenlandse Zaken aandacht gevraagd voor de visumaanvraag van Geert Wilders. Dat maakte het departement dinsdag bekend.

Gerelateerde artikelen

25/09/2012 Rosenthal wil ‘krachtiger’ optreden VN tegen Syrië

20/09/2012 Ministerie duikt in visumkwestie Wilders

20/09/2012 ‘Wilders’ ideeën niet welkom in Australië’

18/09/2012 Wilders mogelijk niet welkom in Australië

Australië geeft ‘complex geval’ Wilders niet zomaar toegang tot land

NRC 20.09.2012 Werd hij in mei 2009 al geweerd door het Verenigd Koninkrijk, nu twijfelt Australië of het Geert Wilders wel een visum moet geven om het land te bezoeken. De anti-islamitische groep die hem heeft uitgenodigd, de Q Society, stelt in Australische media dat de regering het proces expres vertraagt.

Novum Nieuws meldt dat de PVV-leider het visum drie weken geleden heeft aangevraagd. “Wij zien geen redenen waarom de aanvraag zou moeten worden afgewezen”, zegt een woordvoerder van de Q Society tegen persbureau AAP.

 Ministerie duikt in visumkwestie Wilders

NU 20.09.2012 DEN HAAG – Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft contact gehad met Australië over de stand van zaken rond het visum dat PVV-leider Geert Wilders heeft aangevraagd. Dat meldde een woordvoerder van het departement donderdag.

Ministerie in gesprek met Australië over visum Wilders

Trouw 20.09.2012 Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft contact gehad met Australië over de stand van zaken rond het visum dat PVV-leider Geert Wilders heeft aangevraagd. Dat meldde een woordvoerder van het departement donderdag.

Ministerie duikt in visumkwestie Wilders

NU 20.09.2012 DEN HAAG – Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft contact gehad met Australië over de stand van zaken rond het visum dat PVV-leider Geert Wilders heeft aangevraagd.

Senator Australië: Geert Wilders is hier niet welkom

Elsevier 20.09.2012 Als het aan de Australische Senator Richard Di Natale ligt, is PVV-leider Geert Wilders niet welkom in zijn land. ‘Wij willen Geert Wilders niet in dit land zien. Zijn opvattingen zijn hier niet welkom.’  Dat heeft Di Natale gezegd in een reactie op de visumaanvraag van Wilders, melden verschillende Australische media. Wilders wil in oktober naar Australië op uitnodiging van de anti-islamgroep Q Society. Hij zou voor de groep spreken over de gevaren van de islam.

De visa van medewerkers van Wilders zouden al zijn verstrekt, alleen de PVV-leider zelf wacht nog op het document. Q Society zegt dat de regering de visumaanvraag bewust ophoudt.

Minister Chris Bowen (Immigratie) zegt dat het niet ongebruikelijk is dat in zulke ‘complexe gevallen’ de visumaanvraag langer duurt.

Lees ook.. 
Rechter: Wilders onterecht geweigerd in Groot-Brittannië
Wilders reist vrijdag naar Groot-Brittannië
Balkenende spreekt Brown aan op weigeren Wilders
Bos: Britten maken fout met weigeren Wilders

Zie ook:

Wilders mag niet naar Groot-Brittannië

En vertrekt toch

‘Wilders’ ideeën niet welkom in Australië’

NU 20.09.2012 Senator Richard Di Natale heeft woensdag gezegd dat Geert Wilders niet welkom is in Australië. Dat melden verschillende Australische media. Bekijk video – Di Natale deed zijn uitspraak in een reactie op de visumaanvraag van de PVV-leider voor Australië. In dat land wil Wilders in oktober, op uitnodiging van de anti-islamgroep Q Society, spreken over de gevaren van de islam.

Gerelateerde artikelen

18/09/2012 Wilders mogelijk niet welkom in Australië

15/09/2012 Wilders zet anti-islamfilmpje online

11/09/2012 Anti-Islamgroepen gaven Wilders financiële steun

Wilders mogelijk niet welkom in Australië

NU 18.09.2012 Geert Wilders vreest dat hij niet welkom is in Australië. De PVV-leider heeft drie weken geleden een visum aangevraagd, maar dat is nog niet verstrekt. Australische media melden dat Wilders op een speciale lijst staat met personen naar wie extra onderzoek moet worden gedaan voordat ze worden toegelaten.

Advertenties

september 21, 2012 - Posted by | Uncategorized | , , , , , , , , , , , , , , , ,

5 reacties »

 1. VALS BEELD & BEELDVORMING – VALSE KARAKTERS –

  – h o p e l i j k n i e t –

  Negatieve, niet objectieve en dus niet positieve autoriteit (-en) van een paar onverstandige lieden, die op z`n allerminst geenszins, dus niet optimistisch zijn, zijnde de Vrijheid van een ieder Mens/Burger niet te waarderen c.q. op te waarderen, dan wel hopelijk toch enigszins te moeten g a r a n d e r e n .

  Zelfs openbare ” Democratische Uitingen ” te torpederen,betekent echter dat eenzijdig, niet objectief, niet charismatisch en dus geen juiste spirituele gevoelens van zichzelf en naar anderen, de massa mensen, zowel nationaal als internationaal, ondiplomatieke domme uitspraken lanceren, die zijn / haar weerga niet kent.

  Hoe kan waarachtig dom, dom zijn ?

  Waar staat in het geheel voorop- en op z`n / haar minst achterop ” De Vrijheid van meningsuiting “”, waar staat dat echter vóór ???

  PS.1: Mark Rutte – demissionair Minister-President en co.`s mogen in zoverre wat Kraft , betreft en wel heel in het bijzonder positief, een deugdelijk reactie omtrent boven vermelding geven, middels een uitstekend Dagblad.

  PS.2: Ook mogen alle 150 Kamerleden, incluis nieuw fris en hopelijk opgewassen en sterke Volksvertegenwoordigers hier omtrent ook uiterst hun meningen ventileren c.q. uiting geven, aan een duidelijke verbetering van onze D E M O C R A T I E Ë N in ons huidige moderne Wereld.

  PS.3 K r a f t zegt; last but not least: er is heel wat mis in ons Nederland en verder in ons Westerse Wereld gedachtegoed, die we behoren en moeten vernieuwen volgens nieuwe – Stellingen en nieuwe Begrippen in de Moderniteit, waarbij wij ten slotte, de basis van oude filosofieën nimmer mogen vergeten.

  PS.4: HYPOCRIET zijn dient vooraf de KOP te worden ingedrukt, want daar staat of beter gezegd & geschreven: “daar valt alles mee “.

  Really, At Your Service…….

  Reactie door ronantoinekraft | september 22, 2012 | Beantwoorden

 2. […] Zie 00k: Geert Wilders PVV Persona non grata […]

  Pingback door Geert Wilders PVV toch naar Australië « Debat in de Digitale Hofstad | januari 13, 2013 | Beantwoorden

 3. […] en ook: Geert Wilders PVV Persona non grata […]

  Pingback door Geert Wilders PVV toch naar Australië – deel 2 « Debat in de Digitale Hofstad | februari 19, 2013 | Beantwoorden

 4. […] en ook: Geert Wilders PVV Persona non grata […]

  Pingback door Geert Wilders PVV weer terug in Australië « Debat in de Digitale Hofstad | maart 6, 2014 | Beantwoorden

 5. […] en ook: Geert Wilders PVV Persona non grata […]

  Pingback door Geert Wilders PVV toch maar niet terug naar Australië ? « Debat in de Digitale Hofstad | oktober 12, 2015 | Beantwoorden


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: