Debat in de Digitale Hofstad

Stemmen uit de Haagse Wijken

Geert Wilders PVV bestelt Europese Hamburgers

 EU-meldpunt.

Na het Polen-meldpunt  en de solo-spinoff van de door Wilders aan de kant gezette Richard de Mos met zijn ‘neem me terug’-site, heeft de PVV nu een nieuwe website gelanceerd.

27.000 per maand

Volgens de PVV blijkt uit een recente uitzending van het Belgische televisieprogramma Terzake dat de ambtenaren en politici van de EU ‘hun zakken vullen’.

Op de website, Stopdeeuropesezakkenvullers.nl, kunnen mensen protesteren tegen ambtenaren en politici van de Europese Unie die te veel zouden verdienen.

‘De Nederlandse verkiezingen komen eraan hè’, reageerde een woordvoerder van de Europese Commissie. ‘Natuurlijk verdienen we hier geen schijntje. We bakken geen hamburgers.’ !!

De PVV gaat de resultaten aanbieden premier Mark Rutte en aan de voorzitter van de Europese Raad Herman van Rompuy voor de Europese Top in oktober, meldt de partij vrijdag. Volgens de PVV loopt het inmiddels storm op de site. Partijleider Wilders twitterde ‘Geweldig! Binnen een paar uur al meer dan 10.000 keer steun gekregen voor verzet tegen zakkenvullende eurocraten.’ 

Zie ook:

Anti-PVV Meldpunt ???

Ook in Den Haag Anti-PVV Meldpunt ??

Haagse Burgemeester Jozias van Aartsen baalt van Geert Wilders PVV

Site PVV gaat internationaal

Telegraaf 09.08.2012 De PVV-website tegen de ‘zakkenvullers’ van de Europese Unie is er nu ook in het Engels. De partij verwacht dat er buiten Nederland ook veel mensen zijn die zich druk maken om de lonen van ambtenaren en politici van de Europese Unie.

‘Zakkenvullerssite’ PVV gaat internationaal

NU 09.08.2012 DEN HAAG – De PVV-website tegen de ‘zakkenvullers’ van de Europese Unie is er nu ook in het Engels. De partij verwacht dat er buiten Nederland ook veel mensen zijn die zich druk maken om de lonen van ambtenaren en politici van de Europese Unie.

Gerelateerde artikelen;

‘Wilders heeft punt’

Telegraaf 07.08.2012 Geert Wilders heeft ,,een punt” als hij beweert dat de salarissen van EU-ambtenaren en bestuurders veel te hoog zijn. Dat zegt hoogleraar politicologie Rinus van Schendelen dinsdag.

35.000 keer ‘eens’ op zakkenvullerssite PVV

VK 03.08.2012 Op de PVV-website tegen de ‘zakkenvullers’ van de Europese Unie was vrijdagmiddag al 35.000 keer geklikt op een knop waarmee mensen aangeven dat ze het eens zijn met de klacht van de PVV. Dat meldde een woordvoerster van de partij vrijdagmiddag.

35.000 keer ‘eens’ op site PVV

Telegraaf 03.08.2012 Op de PVV-website tegen de ‘zakkenvullers’ van de Europese Unie was vrijdagmiddag al 35.000 keer geklikt op een knop waarmee mensen aangeven dat ze het eens zijn met de klacht van de PVV. Dat meldde een woordvoerster van de partij vrijdagmiddag.

35.000 keer ‘eens’ op veelverdienerssite PVV

NU 03.08.2012 Op de PVV-website tegen de ‘zakkenvullers’ van de Europese Unie was vrijdagmiddag al 35.000 keer geklikt op een knop waarmee mensen aangeven dat ze het eens zijn met de klacht van de PVV.

Wat verdient een Europees ambtenaar eigenlijk?

VK 03.08.2012 De PVV ageert tegen de hoge salarissen van EU-ambtenaren en politici. Hieronder een overzicht van de Europese ambtenaren en hun salarissen gebaseerd op aangeleverde en publiekstoegankelijke informatie van de Europese instellingen.

Lees ook Nieuwe protestwebsite PVV: tegen de ‘Europese zakkenvullers’ – 03/08/12

Wat verdient een Europees ambtenaar eigenlijk?

EU reageert laconiek en boos op PVV-site

Telegraaf 03.08.2012 De Europese instellingen in Brussel reageerden vrijdag zowel laconiek als verbolgen op de lancering van de PVV-protestwebsite tegen de hoge salarissen van Europese ambtenaren. „De Nederlandse verkiezingen komen eraan hè”, reageerde een woordvoerder van de Europese Commissie. „Natuurlijk verdienen we hier geen schijntje. We bakken geen hamburgers.”

PVV lanceert protestwebsite tegen ‘veelverdieners’ EU

RTL 03.08.2012 ‘Perverse zakkenvullerij’, zo noemt de PVV de salarissen van ambtenaren en politici van de Europese Unie. De partij heeft nu een website gelanceerd waarop mensen daartegen kunnen protesteren.

Op Stopdeeuropesezakkenvullers.nl kunnen bezoekers op een knop klikken, waarmee ze aangeven dat ze het met het standpunt van de partij van Geert Wilders eens zijn. De PVV gaat de resultaten aanbieden premier Mark Rutte en aan de voorzitter van de Europese Raad Herman van Rompuy voor de Europese Top in oktober, meldt de partij.

PVV opent anti-Europa website

NOS 03.08.2012  De Partij voor de Vrijheid heeft een website geopend tegen wat zij “zakkenvullende eurocraten” noemt. Op de website stopdeeuropesezakkenvullers.nl haalt de partij uit naar “eurocraten die op een schandalige manier hun zakken lopen te vullen”. Via de site kunnen mensen protesteren tegen het inkomen van Europese functionarissen. De PVV geeft een aantal voorbeelden van Europese commissarissen en ambtenaren die volgens de partij te veel verdienen.

PVV opent meldpunt voor EU-salarissen na Belgisch onderzoek

NRC 03.08.2012 Het programma onderzocht vorige maand de salarissen van Europese ambtenaren, parlementsleden en leden van de Europese Commissie, die in deze tijd van van economische crisis fors hoger blijken te zijn dan de salarissen van modale Europese burgers. Bekijk hieronder de uitzending van Ter Zake.

Website PVV tegen ‘veelverdieners’

Telegraaf 03.08.2012 De PVV heeft donderdag een website gelanceerd waarop mensen kunnen protesteren tegen ambtenaren en politici van de Europese Unie die te veel zouden verdienen. Op Stopdeeuropesezakkenvullers.nl kunnen bezoekers op een knop klikken, waarmee ze aangeven dat ze het met het standpunt van de partij van Geert Wilders eens zijn.

Nieuwe protestwebsite PVV: tegen de ‘Europese zakkenvullers’

VK 03.08.2012 De PVV heeft donderdag een website gelanceerd waarop mensen kunnen protesteren tegen ambtenaren en politici van de Europese Unie die te veel zouden verdienen. Op Stopdeeuropesezakkenvullers.nlkunnen bezoekers op een knop klikken, waarmee ze aangeven dat ze het met het standpunt van de partij van Geert Wilders eens zijn.

De PVV gaat de resultaten aanbieden premier Mark Rutte en aan de voorzitter van de Europese Raad Herman van Rompuy voor de Europese Top in oktober, meldt de partij vrijdag. Volgens de PVV loopt het inmiddels storm op de site. Partijleider Wilders twitterde ‘Geweldig! Binnen een paar uur al meer dan 10.000 keer steun gekregen voor verzet tegen zakkenvullende eurocraten.’ 

Protestwebsite PVV tegen EU-graaiers

Spits 03.08.2012 Na het Polenmeldpunt en de solo-spinoff van de door Wilders aan de kant gezette Richard de Mos met zijn ‘neem me terug’-site, heeft de PVV nu een nieuwe website gelanceerd. Op deze website, Stopdeeuropesezakkenvullers.nl, kunnen mensen protesteren tegen ambtenaren en politici van de Europese Unie die te veel zouden verdienen. Ze kunnen dat doen door op een knop te klikken, waarmee ze aangeven het met het standpunt van de partij eens te zijn.

PVV opent meldpunt voor EU-klachten

Metro 03.08.2012 Geert Wilders is duidelijk over het feit dat hij vindt dat de salarissen van Europese politici en ambtenaren te hoog zijn. Daarom heeft hij vrijdag een meldpunt geopend voor klachten over de salarissen. Wilders vindt dat ze teveel verdienen en hij wil dat de ‘perverse’ zakkenvullerij stopt.

Protestwebsite PVV tegen ‘veelverdieners’ EU

NU 03.08.2012 DEN HAAG – De PVV heeft donderdag een website gelanceerd waarop mensen kunnen protesteren tegen ambtenaren en politici van de Europese Unie die te veel zouden verdienen.  Op Stopdeeuropesezakkenvullers.nl kunnenbezoekers op een knop klikken, waarmee ze aangeven dat ze het met het standpunt van de partij van Geert Wilders eens zijn. Partijleider Wilders twitterde ”Geweldig! Binnen een paar uur al meer dan 10.000 keer steun gekregen voor verzet tegen zakkenvullende eurocraten.”

augustus 3, 2012 - Posted by | Uncategorized | , , , , , , , , , ,

1 reactie

  1. De pvv is de beste partij op dit moment voor dit land.
    De rest zijn huichelaars en kosten veel geld waar wij voor mogen bloeden.

    Reactie door mat | augustus 3, 2012


Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers liken dit: