Debat in de Digitale Hofstad

Stemmen uit de Haagse Wijken

Werkstraf voor Rapper-fans van Geert Wilders PVV

Bedreiging.

Al eerder kozen bekende rappers Geert Wilders PVV als onderwerp.

Zie ook:

Geert Wilders bedreigd door rapper Mosheb (Mohammed Sheb)

Geert Wilders bedreigd – werkstraf voor rapper Mosheb (Mohammed Sheb)

Geert Wilders PVV bedreigd door rapper uit Apeldoorn

Rapper: Wilders onthoofden

Telegraaf 01.04.2015  Geert Wilders is woensdag indirect bedreigd door de Haagse rapper Laksida. De artiest twitterde dat hij hoopt dat de PVV-voorman wordt onthoofd door een Syriëganger. ,,[Ik] maak er gelijk een rap over”, zo beloofde hij.

De opmerking volgde op een tweet van Wilders dat 73 procent van de Nederlandse moslims Syriëgangers als helden zou zien. ,,Ik ben pas trots op Syriëgangers als ze Geert Wilders onthoofden”, antwoordde de rapper daarop.

Laksida is de artiestennaam van Mohcine El Mouaffak. De Hagenaar was in 2011 nog onderwerp van een documentaire van Omroep West over kansarme jongeren. De lokale omroep volgde El Mouaffak toen hij na een celstraf voor overtreding van de Opiumwet op kosten van de gemeente op zoek ging naar een huis en een baan. De rapper heeft de gewraakte tweet inmiddels weer verwijderd.

Gerelateerde artikelen

27-11: Wildersvideo rapper offline

07-11: Werkstraf voor Wilders-bedreiger

18-03: Wilders doet aangifte

18-03: Rutte: rap over Wilders walgelijk

03-07: Werkstraf voor rappers

27-07: Werkstraf voor rappers

Werkstraf voor rappers

Telegraaf  27.07.2012 Twee rappers uit Enschede en Hengelo zijn veroordeeld tot een werkstraf van 50 uur en 2 maanden voorwaardelijke celstraf voor het bedreigen van PVV-leider Geert Wilders. De derde persoon die aan de video meewerkte, werd eerder al veroordeeld.

Rappers krijgen werkstraf voor bedreigen Geert Wilders

Metro 27.07.2012 Twee rappers zijn door de rechtbank veroordeeld tot een werkstraf van vijftig uur voor het bedreigen van PVV-fractieleider Geert Wilders. Ook hebben rappers een voorwaardelijke gevangenisstraf van twee maanden gekregen. De mannen hadden een lied gemaakt en plaatsen dat met een videoclip op Youtube.

Gerelateerd nieuws;

Advertenties

juli 27, 2012 - Posted by | Uncategorized | , , , , , , , , ,

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers liken dit: