Debat in de Digitale Hofstad

Stemmen uit de Haagse Wijken

Geert Wilders PVV – doelgroep Henk en Ingrid

 

Een stille tocht voor Aziz Kara.

De 64-jarige Aziz Kara werd op 23 juni jl. door zijn buren dood geslagen. Saillant detail is dat die buren de namen Henk en Ingrid dragen. Dezelfde namen als de fictieve doorsnee-Nederlanders waarop Geert Wilders veel van zijn partijpunten stoelt.

In de Nieuwe Revu van vorige week was een schokkende reconstructie te lezen van de moord op Aziz Kara. Dit verhaal, geschreven door Zvezdana Vukojevic, is nu volledig terug te lezen op Revu.nl. Revu.nl. Klik hier om het volledige artikel te lezen.

‘Henk zit vast, Ingrid ontgoocheld thuis’  – VK 09.07.2012 Soms vraag je je af hoeveel toeval ons universum aankan na het nieuwsbericht dat ene Henk en Ingrid een Turk in Almelo hebben vermoord.

Henk en Ingrid vermoorden een Turk in Almelo. Soms vraag je je af hoeveel toeval ons universum aankan. Twee mensen dragen de naam die een politiek opportunist bedenkt als symbool voor de ‘bozige Nederlander die het spuugzat is’. De twee zijn getrouwd, hebben een junior Henkie gemaakt en wonen in een mooie Vogelaarwijk. De familie Kara woont sinds 2005 in Almelo. Hun tuin grenst aan de tuin van het echtpaar Van der W.. Volgens buurtbewoners konden de families aanvankelijk wel goed met elkaar overweg, maar ontstond al snel ruzie om kleine ergernissen. Het is hetzelfde jaar dat Geert Wilders zich afsplitst van de VVD en zijn anti-islampartij voor de Vrijheid opricht. Dit meldt het Algemeen Dagblad.

Zie: Stille tocht Almelo voor Aziz Kara

Zie ook: Turkse organisaties: Onderzoek Henk en Ingrid-zaak 

en: Turkse gemeenschap bezorgd over fatale ruzie

Zie ook: Henk en Ingrid verdacht van doodslaan Turkse buurman

Lees ook  Man (64) overleden door burenruzie in Almelo

Advertenties

juli 18, 2012 - Posted by | Uncategorized | , , , , , , , , , , , ,

1 reactie »

  1. Wilders wil ik adviseren de namen Henk en Ingrid niet meer te gebruiken. Daar kleeft nu een heel negatief imago aan. Jut en Jul lijkt me een goed alternatief. De kans dat die op zo’n manier in het nieuws komen lijkt me zeer klein.

    Reactie door Harry Rijpkema | juli 19, 2012 | Beantwoorden


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: