Debat in de Digitale Hofstad

Stemmen uit de Haagse Wijken

Aftrap verkiezingscampagne 12.09.2012 – DPK

DPK.

Hero Brinkmans DPK is een fusiepartij van zijn eigen Onafhankelijke Burger Partij en van Trots op Nederland, de vroegere partij van Rita Verdonk. DPK moet een ”megagroot” gat op rechts gaan opvullen

Nederland moet afscheid nemen van de euro uit de Europese Unie stappen en samen met gelijkgestemde rijke Europese landen een nieuwe economische gemeenschap vormen met een eigen munt, de neuro.

DPK pleit  voor het liberaliseren van gevangenissen. De 20 miljoen euro die dat oplevert kan naar ouderenzorg. Brinkman wil verder de winstbelasting voor het midden- en kleinbedrijf verlagen en kleine zelfstandigen (zzp’ers) hoeven van hem geen lokale lasten te betalen.

De overheid moet eerst zelf bezuinigen voor zij bij de burger aanklopt. Op ontwikkelingshulp kan worden gekort. Ook wil hij een strenger immigratie-, integratie- en veiligheidsbeleid, maar wel ”met de menselijke maat”.

Contact:

Web:  

Facebook:  

Twitter:

Zie ook:

Samenvoeging OBP + ToNL = DPK

Aftrap verkiezingscampagne 12.09.2012 – OBP

Aftrap verkiezingscampagne 12.09.2012 – Trots op NL

Presentatie Democratisch Politiek Keerpunt – Persconferentie 

19.06.2012 Hero Brinkman presenteert zijn nieuwe partij: het Democratisch Politiek Keerpunt. Klik hier voor de tekst van de persconferentie: Lees het hele bericht…  

Next checkt: De overheid geeft 60 procent van het nationaal inkomen uit 
Vorige week dinsdag presenteerde Hero Brinkman zijn fusiepartij met Trots op Nederland, genaamd Democratisch Politiek Keerpunt. Het partijprogramma laat nog even op zich wachten, maar in zijn openingsspeech licht Brinkman alvast een tipje van de sluier op. In zijn speech, te vinden op de website van zijn vorige partij, de Onafhankelijke Burger Partij, schrijft Brinkman dat de overheid “de tering naar de nering” moet zetten. “Het is de overheid die uit zijn voegen is gegroeid en op onze zakken teert.” De overheid moet volgens hem eerst “in eigen vet snijden” in plaats van de komende bezuinigingen “af te wentelen” op de burger.

Brinkman zet zijn woorden kracht bij door aan te geven hoezeer de overheid in volume is gegroeid de afgelopen eeuw. Hij schrijft: “Maakte de overheid in 1900 nog 10 procent van de uitgaven als percentage van het nationaal inkomen uit, in 1950 steeg dit naar 24 procent en in 2002 was dat al 52 procent van het nationaal inkomen. Nu zitten wij bijna op de 60 procent. Dat betekent dat van elke euro die u verdient er 60 eurocent tegenover staat die de overheid uitgeeft.” Next.checkt controleerde het percentage van 60 procent en beoordeelt de uitspraak als waar.  Lees het hele bericht…

De eerste vijftien namen op de kandidatenlijst:

1 Hero Brinkman

2 Carlo Strijk

3 Jeanette Winter

4 Jacques Arntz

5 Martin Hagen

6 Patrice van Benten

7 Chris Hottentot

8 Joost van Puijenbroek

9 Ans van der Velde

10 Rudy Reker

11 Ferry van Wijnen

12 Harry Poppelier

13 Ben Groos

14 Jacob Muys

15 Silvian Jonkergouw

Volledige kandidatenlijst 13.07.2012   Keerpunten

Verder:

Nummer 2 DPK weg na ‘desastreuze campagne’

Trouw 14.09.2012 Carlo Strijk, de nummer 2 van het DPK van Hero Brinkman, is donderdag per direct uit de partij gestapt. Volgens Strijk heeft Brinkman tijdens de campagne ‘bevolkingsgroepen zoals Polen en Antillianen weggezet’ en voerde hij ‘één grote egoshow’ op.

Nummer 2 DPK stapt op vanwege ‘egoshow’

NU 14.09.2012 DEN HAAG – Carlo Strijk, de nummer 2 van het DPK van Hero Brinkman, is donderdag per direct uit de partij gestapt.  Volgens Strijk heeft Brinkman tijdens de campagne ”bevolkingsgroepen zoals Polen en Antillianen weggezet” en voerde hij ”één grote egoshow” op.

Gerelateerde artikelen;

‘PVV had de hele VVD kunnen opeten’

NU 05.09.2012 DEN HAAG – Als Geert Wilders twee jaar geleden naar hem had geluisterd, had de PVV de hele VVD “kunnen opeten”.  DPK-lijsttrekker Hero Brinkman betreurt het nog steeds dat het niets is geworden met de PVV, maar ziet wel ruimte voor zijn partij op rechts. “Over een paar jaar stapt Wilders op en dan stort die hele partij in elkaar. Wij bestaan over 50 jaar nog”, zo zegt hij tijdens het interview met NU.nl.

Brinkman toekomst onzeker

Telegraaf 28.08.2012 Hero Brinkman heeft door te breken met de PVV gekozen voor een onzekere toekomst. In de peilingen maakt de partij aanspraak op hooguit één zetel. Binnen de PVV had hij echter ook weinig toekomst meer, daarvoor had hij te vaak leider Geert Wilders en meer nog partij-ideoloog Martin Bosma tegen zich in de haren gestreken.

Brinkman: weg met het CPB

VK 27.08.2012 Lijsttrekker Hero Brinkman van het Democratisch Politiek Keerpunt (DPK) vindt dat het Centraal Planbureau (CPB) kan worden opgeheven. Het werk van het CPB kan volgens hem wel door de Algemene Rekenkamer worden gedaan.

Hero Brinkman van DPK: Legaliseer wiet volledig

Metro 22.08.2012 Het Democratisch Politiek Keerpunt, de nieuwe partij van voormalig PVV kamerlid Hero Brinkman, wil wiet volledig legaliseren. Alle andere drugs worden keihard aangepakt. Dat is een van de punten in het verkiezingsprogramma, dat de partij heeft gepresenteerd. Het DPK wil verder een invoering van de neuro, met andere Noord-Europese landen. 

DPK: bonus voor snelle studenten

Trouw  22.08.2012 Het Democratisch Politiek Keerpunt (DPK) wil geen langstudeerboete, maar een bonus voor studenten die snel studeren. Dat zei nummer twee van de partij, Carlo Strijk, woensdag bij de presentatie van het verkiezingsprogramma. ‘Dat is een keerpunt in het onderwijs’, aldus Strijk.

DPK: bonus voor snelle studenten

Telegraaf 22.08.2012 Het Democratisch Politiek Keerpunt (DPK) wil geen langstudeerboete, maar een bonus voor studenten die snel studeren. Dat zei nummer twee van de partij, Carlo Strijk, woensdag bij de presentatie van het verkiezingsprogramma. „Dat is een keerpunt in het onderwijs”, aldus Strijk.

DPK wil bonus voor snelle studenten

NU 22.08.2012  DEN HAAG – Het Democratisch Politiek Keerpunt (DPK) wil geen langstudeerboete, maar een bonus voor studenten die snel studeren.  Bekijk video – Dat zei nummer twee van de partij, Carlo Strijk, woensdag bij de presentatie van het verkiezingsprogramma. ”Dat is een keerpunt in het onderwijs”, aldus Strijk.

Carlo Strijk (DPK): ‘Wilders is een sprookjesverteller die niets waarmaakt’

VK 20.08.2012 Volkskrant.nl spreekt in de aanloop naar 12 september met de nummers twee van de politieke partijen. Vandaag Carlo Strijk (46) van het Democratisch Politiek Keerpunt; running mate van Hero Brinkman. ‘Ik ben geen voorstander van het onnodig kwetsen van mensen. Ik vind dat geen politiek, maar poppentheater.’

 

 

Brinkman: Wilders verpest het

 

Telegraaf 15.08.2012  De PVV is over haar electorale hoogtepunt heen. De partij van Wilders zal bij de komende verkiezingen niet meer kunnen tippen aan de monsterscore van 2010, toen zij het aantal zetels bijna wist te verdrievoudigen.

 

 

‘Twee jaar lang ontslagverbod’

 

Telegraaf 15.08.2012 Het Democratisch Politiek Keerpunt (DPK) van oud-PVV’er Hero Brinkman wil het de overheid en bedrijven verbieden om de komende 2 jaar mensen te ontslaan.

 

 

Brinkman: Twee jaar geen ontslagen

 

Spits 15.08.2012  Het Democratisch Politiek Keerpunt (DPK) van oud-PVV’er Hero Brinkman wil het de overheid en bedrijven verbieden om de komende 2 jaar mensen te ontslaan.

 

Brinkman wil algeheel ontslagverbod

 

Metro 15.08.2012 Hero Brinkman wil dat er een ontslagverbod komt voor overheden en bedrijven. De lijsttrekker van het Democratisch Politiek Keerpunt (DPK) wil dat dit verbod tot nader order, in ieder geval voor twee jaar geldt. Alleen bedrijven in ‘aantoonbare financiële nood’ moeten van het verbod worden uitgezonderd.

 

 

Brinkman: ontslagverbod gedurende 2 jaar

 

VK 15.08.2012 Het Democratisch Politiek Keerpunt (DPK) van oud-PVV’er Hero Brinkman wil het de overheid en bedrijven verbieden om de komende 2 jaar mensen te ontslaan.

 

 

‘Groot economisch visionair’ Heinsbroek, geen cijfers achter komma nodig

 

VK 15.08.2012 Hero Brinkman presenteerde in Den Haag zijn ‘masterplan’ voor de economie, grotendeels geschreven door oud-minister Herman Heinsbroek. Nog steeds is de naam Herman Heinsbroek een garantie voor aandacht, zo bleek vandaag tijdens de persconferentie van DPK over het ‘masterplan’ voor de economie. Tal van journalisten waren naar perscentrum Nieuwspoort gekomen in de verwachting de oud-minister van Economische Zaken te horen. Gisteren meldde DPK dat Heinsbroek, in 2002 minister voor de Lijst Pim Fortuyn in het kabinet-Balkenende I,  nauw betrokken is geweest bij het DPK-plan om ‘het vertrouwen in de economie te herstellen’. 

Heinsbroek hielp Brinkman

Telegraaf 14.08.2012 Oud-minister Herman Heinsbroek van de LPF is betrokken bij een plan van het Democratisch Politiek Keerpunt (DPK) van Hero Brinkman. Heinsbroek schreef mee aan een ‘masterplan’ voor de economie, dat Brinkman woensdag gaat presenteren. Brinkman heeft dat dinsdag gezegd.

Oud-LPF-minister Heinsbroek betrokken bij DPK van Brinkman

Parool 14.08.2012 Oud-minister Herman Heinsbroek van de voormalige LPF is betrokken bij een plan van het Democratisch Politiek Keerpunt (DPK) van Hero Brinkman. Heinsbroek schreef mee aan een ‘masterplan’ voor de economie, dat Brinkman woensdag gaat presenteren. Brinkman heeft dat dinsdag gezegd.

Oud-LPF-minister Heinsbroek schrijft economisch ‘masterplan’ voor Brinkman

Trouw 14.08.2012 Herman Heinsbroek, die volgens Brinkman geen lid is van DPK, was minister van Economische Zaken in het eerste kabinet-Balkenende namens de Lijst Pim Fortuyn. De voormalige ondernemer had een problematische relatie met Eduard Bomhoff, die voor de LPF vicepremier was. Mede door het geruzie van de twee viel het kabinet al na enkele maanden. Daarna richtte Heinsbroek een eigen partij op, maar hij staakte het initiatief omdat hij onvoldoende geschikte kandidaten kon vinden. De LPF is als landelijke partij in 2008 opgeheven.

Heinsbroek betrokken bij DPK van Brinkman

NU 14.08.2012 DEN HAAG – Oud-minister Herman Heinsbroek van de voormalige LPF is betrokken bij een plan van het Democratisch Politiek Keerpunt (DPK) van Hero Brinkman.  Heinsbroek schreef mee aan een ‘masterplan’ voor de economie, dat Brinkman woensdag gaat presenteren. Brinkman heeft dat dinsdag gezegd.

Gerelateerde artikelen

’Kamerlid’ Brinkman misdraagt zich

Telegraaf 04.08.2012 Sylvain Jonkergouw, de nummer 15 op de DPK-lijst van Hero Brinkman, heeft zich afgelopen woensdag ernstig misdragen in een KLM-vliegtuig van Bonaire naar Amsterdam. Volgens een getuige was hij dusdanig luidruchtig dat hij een last was voor de passagiers en het grond- en cabinepersoneel.

Lid Brinkmans DPK terroriseert vliegtuig

Spits 04.08.2012 Het eerste relletje binnen de nieuwe partij van Hero Brinkman is een feit. Sylvain Jonkergouw, nummer 15 op de DPK-lijst, heeft zich afgelopen woensdag asociaal gedragen in een KLM-vliegtuig dat van Bonaire naar Amsterdam vloog. Volgens een getuige was hij zo luidruchtig dat mede-passagiers en grond- en cabinepersoneel veel last van hem hadden. Dat schrijft De Telegraaf.

‘Laat die BES-eilanden maar onder het kiesdistrict van Den Haag vallen’

VK 02.08.2012 Hero Brinkman, partijleider van het Democratisch Politiek Keerpunt (DPK), is niet te spreken over de wijze waarop de ondersteuningsverklaringen voor zijn partij op Bonaire worden behandeld. ‘Hef dat 20ste kiesdistrict op’, betoogt hij.

De hele exercitie voor het inleveren van alle verklaringen en lijsten voor de inschrijving en deelname van een nieuwe partij aan de verkiezingen zit er voor ons bijna op. Buiten een aantal kleine onvolkomenheden met een paar ambtenaren in Nederland, verliep alles voorspoedig. 

Brinkman haalt genoeg handtekeningen op

Spits 31.07.2012 Op 12 september kan in het hele land worden gestemd op het Democratisch Politiek Keerpunt (DPK) van voormalig PVV’er Hero Brinkman. In alle kieskringen zijn voldoende ondersteuningsverklaringen binnengehaald, zei een woordvoerder vandaag tegen persbureau Novum.

Partij Brinkman mag meedoen aan verkiezingen – 50Plus onduidelijk

NRC 31.07.2012 Het Democratisch Politiek Keerpunt(DPK), de partij van voormalig PVV’er Hero Brinkman, mag meedoen aan de verkiezingen in het hele land. Een woordvoerder heeft laten weten dat in alle kieskringen voldoende ondersteuningsverklaringen zijn binnengehaald.

Partij Brinkman heeft genoeg handtekeningen

Metro 31.07.2012 Het Democratisch Politiek Keerpunt (DPK), de nieuwe partij van voormalig PVV’er Hero Brinkman, kan in het hele land meedoen aan de verkiezingen. In alle kieskringen zijn voldoende ondersteuningsverklaringen binnengehaald, zegt een woordvoerder dinsdag.

Partij Brinkman heeft genoeg handtekeningen

NU 31.07.2012 DEN HAAG – Het Democratisch Politiek Keerpunt (DPK), de nieuwe partij van voormalig PVV’er Hero Brinkman, kan in het hele land meedoen aan de verkiezingen.

Gerelateerde artikelen:

Kiesraad: 22 partijen doen mee aan Kamerverkiezingen

Elsevier 31.07.2012  Aan de Tweede Kamerverkiezingen van 12 september doen 22 partijen mee. Naast de huidige partijen in het parlement doen ook de Libertarische Partij, Democratisch Politiek Keerpunt, 50PLUS, de Liberaal Democratische Partij en de Partij voor Mens en Spirit in alle kieskringen mee. Dat heeft de Kiesraad dinsdag bekendgemaakt. Van de nieuwe politieke partijen staan alleen 50PLUS en de Piratenpartij op een zetel in de peilingen. Het lijkt erop dat het Democratisch Politiek Keerpunt van oud-PVV’er Hero Brinkman het niet gaat redden.

Zie ook: Partij Brinkman/TON heet Democratisch Politiek Keerpunt

Nog onvoldoende steun voor nieuwe partijen

Partij Hero Brinkman kan nog niet aan verkiezingen meedoen

NU 30.07.2012 AMSTERDAM – De Piratenpartij, het Democratisch Politiek Keerpunt (DPK) en 50Plus hebben nog niet genoeg handtekeningen om mee te doen aan de verkiezingen.

Gerelateerde artikelen;

Nog onvoldoende steun voor nieuwe partijen

Metro 30.07.2012 De Piratenpartij, het Democratisch Politiek Keerpunt (DPK) en 50Plus hebben nog niet genoeg handtekeningen om mee te doen aan de verkiezingen. Nieuwe partijen moeten voor dinsdag in alle twintig kieskringen dertig handtekeningen verzamelen. De ondersteuningsverklaringen moeten worden ingeleverd bij het indienen van de kandidatenlijsten.

Pyramide

Trouw 15.07.2012 Toen ik gisteren hoorde dat Hero Brinkman, de beroemde politieke vluchteling uit de PVV, zijn nieuwe partij en kandidatenlijst ging presenteren, kon ik een geeuw van verveling niet onderdrukken. Maar toen ik vernam dat zijn DPK (Democratisch Politiek Keerpunt) bij de Pyramide van Austerlitz werd gelanceerd, was ik klaarwakker.

Partij Hero Brinkman mag DPK blijven heten

Trouw 13.07.2012 De nieuwe politieke partij van voormalig PVV-Kamerlid Hero Brinkman mag Democratisch Politiek Keerpunt (DPK) blijven heten. Dat heeft de Raad van State vandaag bepaald.

Dit zijn de kandidaten van DPK

Trouw 13.07.2012  De kandidatenlijst van het Democratisch Politiek Keerpunt (DPK), de nieuwe partij van oud-PVV’er Hero Brinkman telt 50 namen. Na Brinkman als lijsttrekker staat ondernemer Carlo Strijk op nummer 2.

Strijk deed in 2006 nog een gooi naar het lijsttrekkerschap van D66, maar legde het af tegen Alexander Pechtold. Strijk is volgens zijn eigen twitteraccount trainer/coach op het gebied van ‘personal branding, communicatie, carrière/levensvragen en je missie in het leven!’. 

Dit zijn de kandidaten van DPK

VK 13.07.2012 De kandidatenlijst van het Democratisch Politiek Keerpunt (DPK), de nieuwe partij van oud-PVV’er Hero Brinkman telt 50 namen. Na Brinkman als lijsttrekker staat ondernemer Carlo Strijk op nummer 2.

Strijk deed in 2006 nog een gooi naar het lijsttrekkerschap van D66, maar legde het af tegen Alexander Pechtold. Strijk is volgens zijn eigen twitteraccount trainer/coach op het gebied van ‘personal branding, communicatie, carrière/levensvragen en je missie in het leven!’. 

Dit zijn de kandidaten van DPK

Parool 13.07.2012 De kandidatenlijst van het Democratisch Politiek Keerpunt (DPK), de nieuwe partij van oud-PVV’er Hero Brinkman telt 50 namen. Na Brinkman als lijsttrekker staat ondernemer Carlo Strijk op nummer 2.

Brinkman maakt lijst bekend

Telegraaf 13.07.2012 De kandidatenlijst van het Democratisch Politiek Keerpunt (DPK), de nieuwe partij van oud-PVV’er Hero Brinkman telt 50 namen. Na Brinkman als lijsttrekker staat ondernemer Carlo Strijk op nummer 2.

DPK richt zich vooral op ZZP’ers, zorg en een ‘nieuw Europa’

VK 13.07.2012 De tering naar de nering zetten en van de euro naar de neuro. In een notendop is dat waar het Democratisch Politiek Keerpunt voor staat, zo valt op te maken uit de speerpunten (of ‘keerpunten’, zoals de partij ze zelf noemt), die het DPK vandaag gepubliceerd heeft.

Brinkman: stop met de euro

NOS 13.07.2012 Nederland moet stoppen met de euro en rijke Europese landen moeten een nieuwe economische gemeenschap vormen met een eigen munt. Dit staat in het verkiezingsprogramma van Democratisch Politiek Keerpunt (DPK), de partij van oud-PVV’er Hero Brinkman.

“We mogen ons niet laten leegeten door de Zuid-Europese landen, die hun eigen financieel-economische huishouding niet op orde hebben,” aldus Brinkman.

Bekijk ook…

Verkiezingsprogramma DPK: vervang euro door neuro

VK 13.07.2012  Nederland moet afscheid nemen van de euro, uit de Europese Unie stappen en samen met gelijkgestemde rijke Europese landen een nieuwe economische gemeenschap vormen met een eigen munt, de neuro. Dat staat in het verkiezingsprogramma van het Democratisch Politiek Keerpunt (DPK), dat lijsttrekker Hero Brinkman vanochtend presenteert.

Lees ook Dit zijn de kandidaten van DPK – 13/07/12

Lees ook Partij Hero Brinkman mag DPK blijven heten – 13/07/12

Lees ook Brinkman: PVV-Kamerleden benaderden mij voor plek op lijst DPK – 20/06/12

Verkiezingsprogramma DPK: vervang euro door neuro

Trouw 13.07.2012 Nederland moet afscheid nemen van de euro, uit de Europese Unie stappen en samen met gelijkgestemde rijke Europese landen een nieuwe economische gemeenschap vormen met een eigen munt, de neuro. Dat staat in het verkiezingsprogramma van het Democratisch Politiek Keerpunt (DPK), dat lijsttrekker Hero Brinkman vanochtend presenteert.

Brinkman: weg met euro, welkom aan de neuro

RTL 13.07.2012 Nederland moet afscheid nemen van de euro uit de Europese Unie stappen en samen met gelijkgestemde rijke Europese landen een nieuwe economische gemeenschap vormen met een eigen munt, de neuro. Daarvoor pleit oud-PVV’er Hero Brinkman met zijn nieuwe partij Democratisch Politiek Keerpunt (DPK).

Brinkman presenteert de kandidatenlijst en een aantal standpunten vrijdag tijdens een bijeenkomst bij de Pyramide van Austerlitz, die hij een ‘symbolisch democratisch keerpunt’ van Nederland noemt.

Brinkman: stap uit euro

Telegraaf  13.07.2012 Nederland moet afscheid nemen van de euro uit de Europese Unie stappen en samen met gelijkgestemde rijke Europese landen een nieuwe economische gemeenschap vormen met een eigen munt, de neuro. Daarvoor pleit oud-PVV’er Hero Brinkman met zijn nieuwe partij Democratisch Politiek Keerpunt (DPK).

Verkiezingsprogramma DPK: vervang euro door neuro

Parool 13.07.2012 Nederland moet afscheid nemen van de euro, uit de Europese Unie stappen en samen met gelijkgestemde rijke Europese landen een nieuwe economische gemeenschap vormen met een eigen munt, de neuro. Dat staat in het verkiezingsprogramma van het Democratisch Politiek Keerpunt (DPK), dat lijsttrekker Hero Brinkman vanochtend presenteert.

Brinkman pleit voor ‘neuro’

Oud-PVV’er presenteert eigen kandidatenlijst

NU 13.07.2012 DEN HAAG – Nederland moet afscheid nemen van de euro uit de Europese Unie stappen en samen met gelijkgestemde rijke Europese landen een nieuwe economische gemeenschap vormen met een eigen munt, de neuro.

Brinkman presenteert de kandidatenlijst en een aantal standpunten vrijdag tijdens een bijeenkomst bij de Pyramide van Austerlitz, die hij een ‘symbolisch democratisch keerpunt’ van Nederland noemt.

Gerelateerde artikelen;

Hero Brinkman komt met lijst en programma

RTL 13.07.2012 Hero Brinkman presenteert vrijdag met zijn partij Democratisch Politiek Keerpunt (DPK) de kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma. Brinkman doet dat bij de piramide van Austerlitz die hij een ‘symbolisch democratisch keerpunt’ van Nederland noemt.

juli 13, 2012 - Posted by | Uncategorized | , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

9 reacties

 1. […] Aftrap verkiezingscampagne 12.09.2012 – DPK […]

  Pingback door Verkiezingen 12.08.2012 beloven een hete Herfst « Debat in de Digitale Hofstad | augustus 25, 2012

 2. […] Aftrap verkiezingscampagne 12.09.2012 – DPK […]

  Pingback door Verkiezingen 12.09.2012 beloven een hete Herfst « Debat in de Digitale Hofstad | augustus 25, 2012

 3. […] Aftrap verkiezingscampagne 12.09.2012 – DPK […]

  Pingback door Campagne 2e kamerverkiezing 12.09.2012 | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen | september 2, 2012

 4. […] na de verkiezingen niet meer terug zou keren in de Tweede Kamer, zoals ook is gebeurd. Zijn partij DPK kreeg nul […]

  Pingback door Jhim van Bemmel (ex-PVV) – Wilders’ Ring van Discipelen, Angst en Wantrouwen als Bouwstenen van een Politieke Partij « Debat in de Digitale Hofstad | oktober 31, 2012

 5. […] Aftrap verkiezingscampagne 12.09.2012 – DPK […]

  Pingback door TONL en DPK liggen in een scheiding « Debat in de Digitale Hofstad | november 18, 2012

 6. […] op Amsterdam (opgericht als lokale poot van Trots op Nederland, waar Dick Schouw voor werkte) en stond op de kandidatenlijst van Democratisch Politiek Keerpunt van Hero Brinkman voor de Tweede Kamer-verkiezingen van 2012. Van […]

  Pingback door Rob Zwetsloot: ‘OPA is oude LPF-achterban’ — Kaj Leers | augustus 25, 2013

 7. […] lees: Aftrap verkiezingscampagne 12.09.2012 – DPK […]

  Pingback door Hero Brinkman ex-PVV start nieuwe partij « Debat in de Digitale Hofstad | april 18, 2015

 8. […] Aftrap verkiezingscampagne 12.09.2012 – DPK […]

  Pingback door Return van Rita Verdonk TONL ?? « Debat in de Digitale Hofstad | januari 31, 2017

 9. […] Aftrap verkiezingscampagne 12.09.2012 – DPK […]

  Pingback door Op weg naar de 2e kamerverkiezingen in 2017 – deel 3 « Debat in de Digitale Hofstad | januari 31, 2017


Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers liken dit: