Debat in de Digitale Hofstad

Stemmen uit de Haagse Wijken

Aftrap verkiezingscampagne 12.09.2012 – Partij voor de Dieren PvdD

“Hou vast aan je idealen, laat ze niet wegcijferen”.

Logo Partij voor de Dieren

Partij voor de dieren – Website

Bovenaan staan de huidige Kamerleden Marianne Thieme en Esther Ouwehand. Op plek drie tot en met vijf staan Frank Wassenberg, Anja Hazekamp en Johnas van Lammeren. Wassenberg is Statenlid in Limburg, Hazekamp is Statenlid in Groningen en was tijdens Thiemes zwangerschapsverlof van december tot mei vervangend Tweede Kamerlid, Van Lammeren is raadslid in Amsterdam.

Partij voor de Dieren presenteert partijprogramma Video Foto’s

Download hier het verkiezingsprogramma van de Partij voor de Dieren
Open pdf (1,8 MB)

Bekijk hier de hoofdpunten van het verkiezingsprogramma. Op de eigen site staat een aparte bijlage met bezuinigingen en besparingen. De PvdD stelt een fiscaal vergroeningspakket voor dat 15 miljard euro moet opleveren.

  video Presentatie verkiezingsprogramma PvdD

  video Thieme: we gaan een kiezersopstand organiseren

  video Thieme wil vleesbelasting

Verder:

PvdD geeft haar unieke karakter op

Trouw 30.10.2012 Zondag bestond de Partij voor de Dieren tien jaar. Het is een compliment waard. De partij heeft haar onderwerp – dierenwelzijn – hoog op de agenda weten te krijgen. Toen de PvdD zes jaar geleden in de Tweede Kamer kwam, deed ze dat op een verkiezingsprogramma dat door haar exceptionele focus op landbouw en dierenwelzijn sterk verschilde van de concurrentie. In het Kamerwerk toonden Thieme en Ouwehand diezelfde focus: 69 procent van het verkiezingsprogramma ging over landbouw, 36 procent van de speeches en 68 procent van de moties.

De dieren staan op de agenda

Trouw 28.10.2012 Wat in 2002 is begonnen met een klein groepje dierenliefhebbers dat zich opwond over het natuur- en landbouwbeleid van het toen nog machtige CDA, is tien jaar later uitgegroeid tot een partij die fundamenteel andere ideeën heeft over onze samenleving. Het doel van de Partij voor de Dieren is mensen aan het denken te zetten, over hun hebzucht en over hoe ze omgaan met dieren en milieu.

Partij voor Dieren wil snel overbodig worden

’Een schande dat er een partij voor de dieren nodig is’

VK 28.10.2012  De Partij voor de Dieren wil ‘niets liever dan overbodig worden, maar we zullen niet rusten en niet berusten voor het zover is’. Fractievoorzitter Marianne Thieme heeft dat zondag gezegd bij de viering van het tienjarig bestaan van de partij.

Thieme noemde het ‘een schande dat er een partij voor de dieren nodig is, maar een feest dat zoveel Nederlanders, steeds meer, niet meer accepteren wat dieren in Nederland en de rest van de wereld wordt aangedaan’. Het beschermen van de zwaksten tegen het recht van de sterksten is een taak die meer dan tien jaar vergt, zei ze.

Tien jaar Partij voor de Dieren

NOS 28.10.2012 De Partij voor de Dieren viert vandaag het tienjarig bestaan. In Apeldoorn is een feestelijke bijeenkomst, en ter gelegenheid van het jubileum is een film gemaakt.

Partij voor de Dieren jarig

Telegraaf 28.10.2012 De Partij voor de Dieren bestaat zondag 10 jaar. Dat wordt gevierd in een theater in Apeldoorn. Tijdens die bijeenkomst is er de première van de documentaire De Haas in de Marathon. Hierin zijn behalve interviews met de oprichters, ook reacties uit de afgelopen periode te zien van onder meer wetenschappers en politici.

Partij voor de Dieren wil snel overbodig worden

NU 28.10.2012 De Partij voor de Dieren wil ”niets liever dan overbodig worden, maar we zullen niet rusten en niet berusten voor het zover is’’.

Lees meer over: Partij voor de Dieren

Thieme: ‘Diederik: word wakker en kom je beloftes aan de Groene Fee na’

VK 02.10.2012 In de euforie van de ongekende verkiezingszege lijkt Diederik Samsom zijn idealen – mededogen en duurzaamheid – te vergeten, schrijft Marianne Thieme. ‘Je moet er toch niet aan denken dat je je Drykorn-pakken zult verslijten van het ongemakkelijk heen en weer schuiven in de Treveszaal bij het uitvoeren van Bernard Wientjesbeleid?’

 

 

Thieme: eerst rechts proberen

 

Telegraaf 14.09.2012 De Partij voor de Dieren wil dat VVD-leider Mark Rutte eerst met geestverwanten probeert om een rechts kabinet te vormen. Als dat mislukt moet PvdA-leider Diederik Samsom de kans krijgen een links kabinet te vormen. Pas als die opties geen resultaat opleveren, zou gekeken moeten worden naar een kabinet van VVD en PvdA samen.

 

Thieme: ‘Rutte moet eerst rechts proberen’

 

Trouw 14.09.2012 De Partij voor de Dieren wil dat VVD-leider Mark Rutte eerst met geestverwanten probeert om een rechts kabinet te vormen. Als dat mislukt moet PvdA-leider Diederik Samsom de kans krijgen een links kabinet te vormen. Pas als die opties geen resultaat opleveren, zou gekeken moeten worden naar een kabinet van VVD en PvdA samen.

 

Thieme wil spijtbetuiging prins

Telegraaf 10.09.2012  Dubbel pech voor prins Willem-Alexander. Raakte (naar verluidt) afgelopen weekeinde zijn hond gewond bij een jachtpartij op eenden, krijgt hij ook meteen Marianne Thieme van de Partij voor de Dieren op zijn dak.

Thieme wil spijtbetuiging prins voor jacht

Trouw 10.09.2012 De Partij voor de Dieren wil van Prins Willem-Alexander opheldering over zijn vermeende jachtpartij van afgelopen weekend. Daarbij zou zijn hond gewond zijn geraakt.

Zie: ‘Hond kroonprins gewond bij jacht langs Dinkel’

Partij voor de Dieren wil best gedogen

Trouw 08.09.2012 Mocht de coalitievorming na de verkiezingen zo lastig worden dat ook de (gedoog)steun van kleine partijen nodig is, dan kunnen de formatie-onderhandelaars langs komen bij de Partij voor de Dieren. “Ik sta voor alle varianten open”, zegt lijsttrekker Marianne Thieme over haar bereidheid eventueel een nieuw kabinet aan een nipte meerderheid in de Tweede Kamer te helpen.

Eddy Terstall maakt filmpje voor PvdD

Trouw 05.09.2012 Regisseur Eddy Terstall heeft een korte film voor de Partij voor de Dieren gemaakt. Terstall is actief binnen de PvdA. In 2006 vroeg toenmalig PvdA-leider Wouter Bos hem nog zitting te gaan nemen in de Tweede Kamer. Uiteindelijk koos Terstall voor zijn filmcarrière.

Terstall maakt filmpje voor PvdD

Telegraaf 05.09.2012 Regisseur Eddy Terstall heeft een korte film voor de Partij voor de Dieren gemaakt. Terstall is actief binnen de PvdA. In 2006 vroeg toenmalig PvdA-leider Wouter Bos hem nog zitting te gaan nemen in de Tweede Kamer. Uiteindelijk koos Terstall voor zijn filmcarrière.

Megaspandoek Partij voor de Dieren staat weer

Trouw 05.09.2012 Er is een nieuwe plek gevonden voor het megaspandoek van de Partij voor de Dieren. Dat meldt lijsttrekker Marianne Thieme woensdag op Twitter. Waar het spandoek staat wil ze nog niet zeggen. ‘Biologische appeltaart te winnen voor wie als eerste de locatie weet te melden’, schrijft ze.

Megaspandoek Partij voor de Dieren staat weer

Parool 05.09.2012 Er is een nieuwe plek gevonden voor het megaspandoek van de Partij voor de Dieren. Dat meldt lijsttrekker Marianne Thieme woensdag op Twitter. Waar het spandoek staat wil ze nog niet zeggen. ‘Biologische appeltaart te winnen voor wie als eerste de locatie weet te melden’, schrijft ze.

1000 euro beloning voor plek megaspandoeken PvdD

Trouw 04.09.2012 Een anonieme sponsor heeft een beloning van 1000 euro uitgeloofd aan degene die een geschikte plek weet voor twee megaspandoeken van de Partij voor de Dieren. De spandoeken stonden langs de snelweg A4, maar moesten op last van de gemeente Haarlemmermeer worden verwijderd.

Thieme: Artis opvangcentrum

Telegraaf 31.08.2012  PvdD-voorvrouw Marianne Thieme wil dat de Amsterdamse dierentuin Artis verandert in een opvangcentrum voor ontheemde dieren.

PvdD verwijdert megabord

NOS 30.08.2012 De Partij voor de Dieren heeft een groot campagnebord in een weiland langs de A4 verwijderd. De gemeente Haarlemmermeer had dat geëist. Volgens de gemeente was er geen vergunning aangevraagd voor het 150 m2 grote bord. Die zou ook niet zijn afgegeven, aldus een woordvoerder.

Bekijk ook…

Haagse campagne voor lokaal voedsel (met audio) 

Den HaagFM 31.08.2012 De Partij voor de Dieren voert zaterdag in Den Haag campagne voor lokaal voedsel. Volgens de partij is het eten van dicht bij huis geproduceerd voedsel beter dan producten halen uit verre landen.  Morgen fietsen de politici door…Lees meer

Thieme: megastallen breekpunt 

NOS 30.08.2012 De Partij voor de Dieren zal een nieuw kabinet alleen steunen als er een begin gemaakt wordt met een verbod op megastallen. Partijleider Marianne Thieme noemde op Politiek24 de megastallen een breekpunt.

Thieme zei dat regeren niet haar eerste doel is, maar dat ze het zeker niet uitsluit. Ook ziet ze wel iets in een rol als gedoogpartij, zoals de SGP bij het kabinet Rutte.

Bekijk ook…

VK verkiezingshangouts: Marianne Thieme ziet gedoogrol wel zitten

VK 30.08.2012  Lijsttrekker Marianne Thieme van de Partij voor de Dieren ziet een eventuele gedoogrol bij een volgende coalitie wel zitten. Dat zei ze vanmiddag in de VK verkiezingshangout.

Thieme niet uit op regeringsdeelname PvdD

NU 30.08.2012 De Partij voor de Dieren is niet uit op een rol als coalitiepartner. “Mensen worden moe van hoe partijen vooral met elkaar bezig zijn en alleen maar willen regeren.” Dat zei partijleider Marianne Thieme donderdag op Radio 1.

Gerelateerde artikelen

Esther Ouwehand (PvdD): ‘Partijen voelen voortdurend onze hete adem in de nek’

VK 29.08.2012 Volkskrant.nl spreekt in de aanloop naar 12 september met de nummers twee op de kieslijsten van de verschillende politieke partijen. Vandaag: Esther Ouwehand (Partij voor de Dieren). ‘Het is alle macht aan de cowboys.’

VK verkiezingshangouts: u interviewt… Marianne Thieme

VK 28.08.2012 Gaan de verkiezingen over Europa? Of over de zorg? Dat bepaalt u zelf wel! Stel daarom uw vraag aan één van de politieke leiders.  Volkskrant.nl organiseert live publieksinterviews via Google Hangouts. Donderdag schuift Marianne Thieme van de Partij voor de Dieren aan. Aanstaande donderdag om 14.00 uurzal Thieme in de Google Hangout van Volkskrant.nl antwoord geven op uw vragen.

Gemeente eist verwijdering campagneborden Dierenpartij

Elsevier 28.08.2012 De Partij voor de Dieren moet twee gigantische campagneborden langs de snelweg A4 verwijderen. De gemeente Haarlemmermeer vindt dat het niet past in de het bestemmingsplan en dreigt met een dwangsom van 10.000 euro per dag. De borden, waarvan de grootste 150 vierkante meter groot is, staan in een weiland langs de A4 ter hoogte van de afslag Nieuw-Vennep, in de buurt van Schiphol. De Partij voor de Dieren maakt bezwaar tegen de verwijdering van de campagneborden. Mocht dat bezwaar niet worden gehonoreerd, dan wil de partij de billboards in een andere gemeente plaatsen.

Weblog van Simon Rozendaal uit 2006: Mag ik tegen de Partij voor de Dieren stemmen?

Zie ook: Posters op verkiezingsbord verdwijnen uit straatbeeld

Partij moet megaborden verwijderen

Telegraaf 27.08.2012 Net als twee jaar geleden mag de Partij voor de Dieren (PvdD) ook nu geen megagrote campagneborden in een weiland langs de A4 nabij Schiphol plaatsen. De gemeente Haarlemmermeer eist dat de partij de borden van 150 m2 groot per direct verwijdert, anders hangt de PvdD 10.000 euro boete per dag boven het hoofd.

Gerelateerde artikelen;

06-06: Billboard PvdD terug in andere wei

03-06: Ruzie om billboard

30-05: PvdD maakt grootste advertentie 

Partij voor de Dieren moet megaborden verwijderen

NU 27.08.2012 HAARLEMMERMEER – Net als twee jaar geleden mag de Partij voor de Dieren (PvdD) ook nu geen megagrote campagneborden in een weiland langs de A4 nabij Schiphol plaatsen. De gemeente Haarlemmermeer eist dat de partij de borden van 150 m2 groot per direct verwijdert, anders hangt de PvdD 10.000 euro boete per dag boven het hoofd.

Gerelateerde artikelen

Gemeente wil grootste verkiezingsbord van Nederland weg hebben

NRC 27.08.2012 De strijd om het grootste verkiezingsbord van Nederland had de Partij voor de Dieren met een spandoek van 150 vierkante meter in een weiland langs de A4 in ieder geval al gewonnen. Dachten ze tenminste. De gemeente Haarlemmermeer wil dat de partij het bord, samen met een ander groot bord naast de A4, op straffe van een dwangsom van tienduizend euro per dag weghaalt.

Verbod op megaborden Partij voor de Dieren bij Schiphol

VK 27.08.2012 Net als twee jaar geleden mag de Partij voor de Dieren (PvdD) ook nu geen megagrote campagneborden in een weiland langs de A4 nabij Schiphol plaatsen. De gemeente Haarlemmermeer eist dat de partij de borden van 150 m2 groot per direct verwijdert, anders hangt de PvdD 10.000 euro boete per dag boven het hoofd.

Thieme verwacht kiezersopstand

NU 23.08.2012 DEN HAAG – Partij voor de Dieren-lijsttrekker Marianne Thieme verwacht dat kiezers in opstand zullen komen tegen de partijen die traditiegetrouw de dienst uitmaken in Nederland.

Gerelateerde artikelen;

Nieuw kabinet moet grenzen aarde respecteren’

NU 23.08.2012 “We leven nu echt op de pof van wat de aarde kan produceren”, vindt Partij voor de Dieren-lijsttrekker Marianne Thieme. Partijen moeten daarom het ideaal van economische groei loslaten. NU.nl sprak met haar.

Gerelateerde artikelen;

Dierenpartij wil ‘plezierjagen’ verbieden

NU 20.08.2012 AMSTERDAM – Jagen puur voor de lol moet worden verboden, vindt de Partij voor de Dieren. Lijsttrekker Marianne Thieme komt met een wetsvoorstel dat dit moet regelen, en rekent op steun van de Tweede Kamer. Dat heeft Thieme maandag gezegd.

Gerelateerde artikelen;

PvdD wil alle partijen wel steunen, behalve het CDA

VK 15.08.2012 De Partij voor de Dieren zou alle partijen, behalve het CDA, steunen in een gedoogcoalitie. Dat zegt lijsttrekker Marianne Thieme vandaag in de Volkskrant. ‘Omdat alle partijen, behalve het CDA, zich niet zo sterk met onze onderwerpen bezighouden, kunnen we met alle partijen tot goede deals komen.’

Thieme wil veilige stallen

Telegraaf 09.08.2012 Marianne Thieme wil van het kabinet weten waarom er volgens haar nog steeds geen werk wordt gemaakt van een motie van haar Partij voor de Dieren voor strengere regels voor de brandveiligheid van stallen.

Thieme eist snel veiligere stallen

NU 09.08.2012 Marianne Thieme wil van het kabinet weten waarom er volgens haar nog steeds geen werk wordt gemaakt van een motie van haar Partij voor de Dieren voor strengere regels voor de brandveiligheid van stallen.

Gerelateerde artikelen;

next.checkt: ‘De Partij voor de Dieren groeit het hardst’

NRC 02.07.2012  „De Partij voor de Dieren is niet groot”, schreef fractievoorzitter Marianne Thieme vorige week op de website van haar partij, „maar is wél de sterkst groeiende politieke beweging van Nederland.” Deze uitspraak herhaalt ze wederom in de inleiding van het conceptverkiezingsprogramma voor de aankomende verkiezingen in september. next.checkt zoekt uit: groeit de Partij voor de Dieren inderdaad het sterkst?

Thieme: kiezer kan grijs of groen kiezen

Parool 01.07.2012 De kiezer heeft twee mogelijkheden bij de Tweede Kamerverkiezingen in september, meent lijsttrekker Marianne Thieme van de Partij voor de Dieren (PvdD): grijs of groen. In haar ogen behoren tot de grijze partijen in ieder geval VVD, CDA, D66, GroenLinks en ChristenUnie die het begrotingsakkoord hebben gesloten.

Thieme: grijs of groen

Telegraaf 01.07.2012 De kiezer heeft twee mogelijkheden bij de Tweede Kamerverkiezingen in september, meent lijsttrekker Marianne Thieme van de Partij voor de Dieren (PvdD): grijs of groen. In haar ogen behoren tot de grijze partijen in ieder geval VVD, CDA, D66, GroenLinks en ChristenUnie die het begrotingsakkoord hebben gesloten.

Dit zijn de belangrijkste punten uit het PvdD-programma

VK 25.06.2012 De PvdD presenteerde vandaag haar verkiezingsprogramma. Dit zijn de belangrijkste en meest opvallende punten.

PVDD wordt ‘groen’  – Video

Telegraaf 25.06.2012 De Partij voor de Dieren wil de economie flink ‘vergroenen’. In het maandag gepresenteerde conceptverkiezingsprogramma zijn voor 15 miljard euro maatregelen opgenomen die de omgang met natuur en dieren moeten verbeteren.

Partij voor de Dieren wil groene lastenverzwaring van 15 miljard

VK 25.06.2012  De Partij voor de Dieren wil een reeks groene lastenverzwaringen doorvoeren ter waarde van 15 miljard euro. Dat staat in het verkiezingsprogramma dat vandaag werd gepresenteerd.

Dierenpartij zet in op vergroening

Spits 25.06.2012 De economie moet worden ‘vergroend’, vindt de Partij voor de Dieren. Vandaag presenteerde partijleider Marianne Thieme het nieuwe verkiezingsprogramma, waarin voor 15 miljard euro maatregelen zijn opgenomen die de omgang met dier en natuur moeten verbeteren. Volgens de leider is het tijd voor een radicale koerswijziging.

Thieme wil 15 miljard aan milieubelastingen

Metro 25.06.2012 Een vleestaks, een vliegtaks en een kilometerheffing voor vrachtwagens moeten samen met andere milieubelastingen vijftien miljard euro opleveren. Dat staat in het maandag gepresenteerde verkiezingsprogramma van de Partij voor de Dieren.

PvdD wil 2 euro heffen op elke kilo vlees

RTL 25.06.2012 Ook de Partij voor de Dieren heeft haar conceptverkiezingsprogramma rond. Opvallend punt daaruit: een flinke heffing op vlees en vis.

De titel van het programma luidt: “Hou vast aan je idealen, laat ze niet wegcijferen”. Partijleidster Marianne Thieme: “De Partij voor de Dieren is nog niet groot, maar is wél de sterkst groeiende politieke beweging van Nederland. We denken fundamenteel anders dan de traditionele politieke partijen. Wij willen af van het single-issue denken dat de westerse mens en z’n geld centraal stelt bij elke beslissing.”

PvdD: belasting op vlees en vis

NOS 25.06.2012  De Partij voor de Dieren wil de komende vier jaar voor 15 miljard euro belasting gaan heffen op milieuvervuilende activiteiten. Dat blijkt uit het verkiezingsprogramma ‘Hou vast aan je idealen’ dat vandaag is gepresenteerd. De partij wil hogere belastingen op fossiele energie, vlees, vis, eieren en zuivel. Ook het woon-werk-verkeer per auto moet worden belast.

De PvdD wil juist meer uitgeven aan ontwikkelingssamenwerking. De bijdrage van Nederland moet omhoog van 0,7 naar 1 procent van het Bruto Nationaal Product. Vlees, vis, eieren en zuivel moeten onder het hoge btw-tarief gaan vallen. Bovendien wil de partij een vleestaks invoeren van 2 euro per kilo.

Bekijk ook…

Partij voor de Dieren gaat voor vergroening

NU 25.06.2012 In het maandag gepresenteerde conceptverkiezingsprogramma zijn voor 15 miljard euro maatregelen opgenomen die de omgang met natuur en dieren moeten verbeteren. Hoofdpunten verkiezingsprogramma PvdD

Gerelateerde artikelen;

Thieme en Ouwehand weer boven aan lijst PvdD

NU 04.06.2012 DEN HAAG – Marianne Thieme en Esther Ouwehand voeren de kandidatenlijst van de Partij voor de Dieren voor de Tweede Kamerverkiezingen van 12 september weer aan.

Gerelateerde artikelen;

Partij voor de Dieren met bekende gezichten verkiezingen in

Trouw 04.06.2012 De Partij voor de Dieren presenteert vandaag haar kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen in september. Bovenaan staan de huidige Kamerleden Marianne Thieme en Esther Ouwehand.

Partij voor de Dieren met bekende gezichten verkiezingen in

Partij voor de Dieren met bekende gezichten verkiezingen in

AD 04.06.2012  De Partij voor de Dieren presenteert vandaag haar kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen in september. 

Thieme weer voorgedragen

Telegraaf 07.05.2012 Het partijbestuur van de Partij voor de Dieren wil Marianne Thieme weer als lijsttrekker bij de komende Tweede Kamerverkiezingen. De voordracht is maandag bekendgemaakt. Tijdens een partijcongres op 1 juli wordt de kandidatuur nog voorgelegd aan de leden.

Bestuur wil Thieme ook bij volgende verkiezingen als lijsttrekker PvdD

VK 07.05.2012 Het partijbestuur van de Partij voor de Dieren wil Marianne Thieme weer als lijsttrekker bij de komende Tweede Kamerverkiezingen. De voordracht is maandag bekendgemaakt. Tijdens een partijcongres op 1 juli wordt de kandidatuur nog voorgelegd aan de leden.

‘We zijn blij dat Marianne heeft toegezegd opnieuw beschikbaar te zijn als lijsttrekker’, aldus partijvoorzitter Luuk Folkerts. ‘Zij heeft bewezen de Partij voor de Dieren uitstekend te vertegenwoordigen.’

Thieme voorgedragen als lijsttrekker

Spits 07.05.2012  De dierenvriendjes van de Partij voor de Dieren zijn zo tevreden met Marianne Thieme, dat ze weer is voorgedragen als lijsttrekker bij de komende Tweede Kamerverkiezingen.

“We zijn blij dat Marianne heeft toegezegd opnieuw beschikbaar te zijn als lijsttrekker”, aldus partijvoorzitter Luuk Folkerts. “Zij heeft bewezen de Partij voor de Dieren uitstekend te vertegenwoordigen.” Thieme keert volgende week terug in het parlement na een zwangerschapsverlof.

Thieme opnieuw voorgedragen als lijsttrekker

Metro 07.05.2012  Marianne Thieme wordt opnieuw voorgedragen als de lijsttrekker van de Partij voor de Dieren. De fractieleider van de PvdD in de Tweede Kamer heeft daarmee ingestemd, meldt het partijbestuur maandag.

Thieme voorgedragen als lijsttrekker Partij voor de Dieren

NU 07.05.2012 Het partijbestuur van de Partij voor de Dieren wil Marianne Thieme weer als lijsttrekker bij de komende Tweede Kamerverkiezingen.

Lees meer over dit onderwerp:

Advertenties

mei 8, 2012 - Posted by | Uncategorized | , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

3 reacties »

  1. […] Aftrap verkiezingscampagne 12.09.2012 – Partij voor de Dieren PVDD […]

    Pingback door Verkiezingen 12.08.2012 beloven een hete Herfst « Debat in de Digitale Hofstad | augustus 25, 2012 | Beantwoorden

  2. […] Aftrap verkiezingscampagne 12.09.2012 – Partij voor de Dieren PVDD […]

    Pingback door Verkiezingen 12.09.2012 beloven een hete Herfst « Debat in de Digitale Hofstad | augustus 25, 2012 | Beantwoorden

  3. […] Aftrap verkiezingscampagne 12.09.2012 – Partij voor de Dieren PVDD […]

    Pingback door Campagne 2e kamerverkiezing 12.09.2012 | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen | september 2, 2012 | Beantwoorden


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: