Debat in de Digitale Hofstad

Stemmen uit de Haagse Wijken

Geen dienstauto voor Gedeputeerden PVV Limburg

Uit een peiling bleek: Doe maar niet PVV Limburg.

De PVV Limburg weigert zich te laten rijden door een chauffeur. “Dat gedeputeerden voor een aantal tonnen per jaar worden rondgereden van borrel naar borrel, dat kan en wil ik niet verkopen”, aldus fractieleidster Stassen.

Van borrel naar borrel
Stassen eerder in een interview met De Pers in 2010: ‘Dat gedeputeerden voor een aantal tonnen per jaar worden rondgereden van borrel naar borrel, dat kan en wil ik niet verkopen’.

‘Ik garandeer dat áls wij een PVV-gedeputeerde mogen leveren, die niet in een dienstauto plaats zal nemen.’

Zie ook: Geert Wilders PVV – weer in de draaimolen

PVV Limburg grote taxigebruiker

Telegraaf 13.06.2013 Limburgse PVV-gedeputeerden hebben in twee jaar tijd ruim 16.000 euro aan taxiritten gedeclareerd. Antoine Janssen en Theo Krebber blijken de grootverbruikers te zijn die het provinciale bestuur van Limburg eerder in opspraak brachten.

Geert telt af

De Pers 16.09.2011 Is de PVV nu vóór of tegen de dienstauto? Nadat De Limburger had onthuld dat twee PVV-Statenleden het Openbaar Vervoer (en het gelach van hun collega’s) spuugzat waren, en een dienstauto wilden, duurde het bijna een dag voordat vanuit Den Haag het verlossende woord kwam.

De PVV is tégen. En dat terwijl Hero Brinkman al direct na de onthulling had getweet dat hij het kolder vond. En dat terwijl de PVV altijd tegen dienstauto’s is geweest. Maar ja, de PVV is Geert. Hij beslist alles. Wat er ooit ook gezegd moge zijn, wat er ook in het partijprogramma staat: Geert bezit de Ware Leer. En Geert had nog niks gezegd.

Column: Chauffeur

De Pers 16.09.2011  Ik wil geen auto met chauffeur. Nooit. Ik lees zojuist dat twee PVV-gedeputeerden in Limburg nu toch een auto met chauffeur willen. Eerst wilden ze dat heel erg niet. Het was zelfs een van de belangrijkste punten uit de campagne. Maandenlang heeft de PVV het rijden zonder chauffeur tot inzet van de verkiezingen gemaakt.

Toch geen chauffeur voor PVV’ers

De pers 15.09.2011 Gedeputeerden van de PVV in Limburg krijgen geen dienstauto met chauffeur. Dat heeft de partij laten weten in een officiële verklaring.

Lees ook:

‘Gezichtsverlies voor PVV’

Depers 14.09.2011 Als PVV-gedeputeerden in Limburg toch een dienstauto met chauffeur krijgen, is dat gezichtsverlies voor de partij. Dat zijn de bezoekers van DePers.nl eens met fractieleidster Laurence Stassen, zo blijkt uit een poll op deze website.

Lees ook:

PVV’ers willen toch een auto met chauffeur

De Limburger 14.09.2011 De twee Limburgse PVV-gedeputeerden, Antoine Janssen en Theo Krebber, willen toch een auto met chauffeur. Ze verliezen zoveel tijd met reizen, dat het werk eronder lijdt.

Nu ze vier maanden op het pluche zitten, komen de gedeputeerden volgens de bronnen tot de conclusie dat reizen met eigen vervoer ten koste gaat van hun werk. Ze moeten na een dag vol werkbezoeken thuis tot in de nachtelijke uurtjes stapels stukken lezen, terwijl de collega’s van CDA en VVD het leeswerk op de achterbank kunnen doen.

De gedeputeerden hebben volgens meerdere betrouwbare bronnen binnen de partij en het provinciehuis aan hun fractie toestemming gevraagd om toch in een dienstauto plaats te nemen.

Zie ook:  Coalitieakkoord en protocol dwingen PVV’er in taxi

PVV’ers willen toch een auto met chauffeur

AD 14.09.2011  Of de PVV-Statenfractie toestemming geeft aan Krebber en Janssen om alsnog in een dienstauto te stappen, is onzeker, zo meldt het Limburgs Dagblad vandaag. Mocht de PVV voet bij stuk houden, dan overweegt de provincie de gedeputeerden minder vaak op pad te sturen.

Mensen die een gesprek met een PVV-bestuurder willen, moeten dan maar naar het provinciehuis komen. Dit staat echter haaks op het PVV-standpunt dat de politiek meer in contact met de kiezer moet staan.

PVV’ers willen toch een auto met chauffeur

VK 14.09.2011  De twee Limburgse PVV-gedeputeerden, Antoine Janssen en Theo Krebber, willen toch een dienstauto. Ze verliezen zoveel tijd met reizen, dat het werk eronder lijdt. Een opvallend verzoek, want het schrappen van de ‘dure dienstauto’s met chauffeur’ was een van de belangrijkste verkiezingsleuzes van de partij.

Omdat CDA en VVD weigerden de dienstauto in te leveren, staat in het coalitieakkoord dat alleen de PVV-gedeputeerden met eigen vervoer reizen.

PVV’ers willen dienstauto

Spits 14.09.2011 De PVV-gedeputeerden in Limburg zijn het na een paar maanden op het pluche zonder chauffeur zo zat, dat ze alsnog een dienstauto willen. Ze balen ervan dat hun CDA- en VVD-collega’s lekker op de achterbank stukken kunnen lezen en zij tot diep in de nacht in de studeerkamer zitten, zo meldt De Limburger.

‘PVV’ers willen toch chauffeur’
De Pers 14.09.2011  Het schrappen van dure dienstauto’s met chauffeur was een van de belangrijkste beloftes van de PVV bij de Provinciale Statenverkiezingen. Nu willen twee Limburgse PVV-gedeputeerden toch een auto met chauffeur.

PVV’ers willen toch een auto met chauffeur

AD 14.09.2011 De twee Limburgse PVV-gedeputeerden, Antoine Janssen en Theo Krebber, willen toch een dienstauto. Ze verliezen zoveel tijd met reizen, dat het werk eronder lijdt. Een opvallend verzoek, want het schrappen van de ‘dure dienstauto’s met chauffeur’ was een van de belangrijkste verkiezingsleuzes van de partij. Lees meer

september 16, 2011 - Posted by | Uncategorized | , , , , , ,

4 reacties

 1. […] Zie:  Geen dienstauto voor Gedeputeerden PVV Limburg […]

  Pingback door Geert Wilders PVV – weer in de draaimolen « Debat in de Digitale Hofstad | september 16, 2011

 2. […] Geen dienstauto voor Gedeputeerden PVV Limburg […]

  Pingback door Weer gedonder bij de Provinciale staten Limburg – PVV uit de Coalitie gedonderd « Debat in de Digitale Hofstad | april 20, 2012

 3. […] Geen dienstauto voor Gedeputeerden PVV Limburg […]

  Pingback door Weer gedonder bij de Provinciale staten Limburg – PVV uit de Coalitie gedonderd – deel 2 « Debat in de Digitale Hofstad | juni 4, 2012

 4. […] zie ook: Geen dienstauto voor Gedeputeerden PVV Limburg […]

  Pingback door Gedonder met Michael Heemels van de PVV Limburg « Debat in de Digitale Hofstad | februari 6, 2016


Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers liken dit: