Debat in de Digitale Hofstad

Stemmen uit de Haagse Wijken

Rita Verdonk ToNL – PVV doet aan kiezersbedrog

Leegloop bij de PVV in de Provinciale Staten

Drie maal recht is Scheepsrecht !!!!!!!!!!

Plus nog 1 !!!!

Opnieuw PVV’er uit politiek

Telegraaf 01.09.2011 Opnieuw verliest de PVV een actieve politicus, ditmaal in de Groningse Provinciale Staten. PVV-Statenlid Klara Wolthof stapt per direct uit de provinciale politiek, omdat ze die naar eigen zeggen niet kan combineren met haar privéleven en daarnaast nog een drukke baan in de zorg.

PVV’er Harm Beertema stapt op als lid van Provinciale Staten in Zuid-Holland.

Tweede-Kamerlid Roland van Vliet (PVV)

Een week geleden stapte Beertema’s 2e kamer fractiegenoot Roland van Vliet ook al op als Statenlid omdat hij het als Kamerlid te druk heeft. Van Vliet zat in de Provinciale Staten van Limburg.

En nog een pleite …..

Deze keer het Limburgse Statenlid Harm Uringa. Statenlid Harm Uringa is per direct uit de Statenfractie van de PVV gestapt. Dat gebeurde ‘om hem moverende redenen’, maakte de PVV-Statenfractie vandaag bekend. Hij gaat verder als als eenmansfractie.

 

Het CDA, dat net als de PVV tien van de 47 zetels had, is nu de grootste partij in Limburg. Het college van CDA, PVV en VVD komt niet in gevaar. Dat heeft nog steeds een meerderheid van 27 zetels. Limburg is de enige provincie waar de PVV in het college zit.

Verdonk: PVV doet aan kiezersbedrog

Kritiek op vertrek PVV-Kamerleden uit Provinciale Staten

AD 16.07.2011  Het vroegtijdig opstappen van PVV-Kamerleden uit de Provinciale Staten (PS) van Limburg en Zuid-Holland is politica Rita Verdonk (TON) in het verkeerde keelgat geschoten.

Verdonk: opstappen PVV-Kamerleden is kiezersbedrog

Trouw 16.07.2011 Het vroegtijdig opstappen van PVV-Kamerleden uit de Provinciale Staten van Limburg en Zuid-Holland kan politica Rita Verdonk (Trots op Nederland) niet waarderen. ‘Dat is gewoon kiezersbedrog’, zei ze vandaag in het TROS-programma Kamerbreed op Radio 1.

Verdonk: opstappen PVV-Kamerleden is kiezersbedrog

VK 16.07.2011 Volgens de TON-politica gebeurt het wel vaker dat Wilders kiezers bedriegt of niet helemaal de waarheid vertelt. In het radioprogramma vroeg ze zich hardop af waarom daar niet vaker doorheen wordt geprikt. ‘Hij zit in een positieve flow’, analyseerde ze de positie van Wilders. ‘En er is geen alternatief, want de VVD is een elitepartij. Geert doet het goed in de pers, maar ik heb moeite met zijn islamstandpunt.’

Verdonk: opstappen PVV-Kamerleden is kiezersbedrog

Parool 56.07.2011 Verdonk, die met haar partij actief is op gemeentelijk niveau, heeft begrip voor Geert Wilders die voor de provinciale verkiezingen bekende gezichten nodig had. ‘Ik kan me iets voorstellen bij die constructie, maar dit is gewoon kiezersbedrog. Het is gewoon strategie. Maar wie ben ik als er zoveel mensen op je stemmen?’

Verdonk hekelt PVV

Telegraaf 16.07.2011 Het vroegtijdig opstappen van PVV-Kamerleden uit de Provinciale Staten (PS) van Limburg en Zuid-Holland is politica Rita Verdonk (TON) in het verkeerde keelgat geschoten. „Dat is gewoon kiezersbedrog”, zei ze zaterdag in het TROS-programma Kamerbreed op Radio 1.

‘PVV pleegt kiezersbedrog’
De Pers  16.07.2011 Het vroegtijdig opstappen van PVV-Kamerleden uit de Provinciale Staten van Limburg en Zuid-Holland kan politica Rita Verdonk (TON) niet waarderen. ,,Dat is gewoon kiezersbedrog”.

Verdonk: PVV pleegt kiezersbedrog

Metro 16.07.2011 Het vroegtijdig opstappen van PVV-Kamerleden uit de Provinciale Staten van Limburg en Zuid-Holland kan politica Rita Verdonk (TON) niet waarderen. ,,Dat is gewoon kiezersbedrog”, zei ze zaterdag in het TROS-programma Kamerbreed op Radio 1.

‘PVV pleegt kiezersbedrog’

16.07.2011 Het vroegtijdig opstappen van PVV-Kamerleden uit de Provinciale Staten van Limburg en Zuid-Holland kan politica Rita Verdonk (TON) niet waarderen. ”Dat is gewoon kiezersbedrog”, zei ze zaterdag in het TROS-programma Kamerbreed op Radio 1.

Verdonk: PVV bedriegt

Spits 16.07.2011 De PVV’ers Harm Beertema (Zuid-Holland) en Roland van Vliet (Limburg) waren van plan om zowel in de Tweede Kamer als in het provinciale bestuur actief te zijn, maar ontdekten dat dat toch ietsjes teveel van het goede is en lieten daarom – al vlot na hun aantreden in PS – de provincie links liggen.

Verdonk: PVV pleegt kiezersbedrog

16.07.2011 Het vroegtijdig opstappen van PVV-Kamerleden uit de Provinciale Staten van Limburg en Zuid-Holland kan politica Rita Verdonk (TON) niet waarderen. ,,Dat is gewoon kiezersbedrog”, zei ze zaterdag in het TROS-programma Kamerbreed op Radio 1.

PVV’er Uringa stapt uit Statenfractie Limburg

VK 19.07.2011 Uringa was vanmiddag niet voor commentaar bereikbaar. Hij werkte tot zijn pensionering vorig jaar in de ICT-sector als projectmanager. Pas in oktober 2010 werd hij actief voor de PVV. In maart werd hij tot Statenlid gekozen. Hij sprak daarbij de ambitie uit te willen zorgen voor onder meer een transparantere cultuur in de Limburgse politiek.

PVV’er Uringa stapt uit Statenfractie Limburg

AD 19.07.2011 Het Limburgse Statenlid Harm Uringa is per direct uit de Statenfractie van de PVV gestapt. Dat gebeurde ‘om hem moverende redenen’, maakte de PVV-Statenfractie vandaag bekend.

Uringa gaat verder als zelfstandige fractie binnen het Limburgs Parlement, zoals de Limburgse Staten zichzelf noemen. Meer wilde de fractie dinsdag niet kwijt.

http://www.elsevier.nl/upload/70e0426a-0d3c-407d-8090-3b55945850bf_0_uringa1907.jpg

PVV-Statenlid Limburg gaat alleen verder

Elsevier 19.07.2011 De 66-jarige Uringa, een gepensioneerd ICT-manager van een pensioenfonds, zegt alleen verder te gaan vanwege ‘hem moverende redenen’. Wat dat voor redenen zijn, wil hij niet zeggen. ‘Dat heb ik zo met de PVV afgesproken’. ‘Ik vind het Statenlidmaatschap zo leuk en ik heb in vier maanden zulke goede contacten gelegd met Statenleden, dat ik die niet zomaar opgeef,’ zegt Uringa.

PVV-Statenlid in Limburg stapt uit fractie

NRC 19.07.2011 Het Limburgse Statenlid Harm Uringa verlaat de PVV-fractie. Hij gaat als eenmansfractie door, meldt persbureau Novum. De PVV laat weten dat Uringa ‘om hem moverende redenen’ heeft besloten per direct de fractie te verlaten.

De 66-jarige Uringa heeft afgesproken dat hij over de reden van zijn vertrek geen opening van zaken geeft, vertelde hij tegen Novum.

PVV’er Uringa stapt uit Statenfractie Limburg

Trouw 19.07.2011  Het Limburgse Statenlid Harm Uringa is per direct uit de Statenfractie van de PVV gestapt. Dat gebeurde ‘om hem moverende redenen’, maakte de PVV-Statenfractie vandaag bekend.

Uringa gaat verder als zelfstandige fractie binnen het Limburgs Parlement, zoals de Limburgse Staten zichzelf noemen. Meer wilde de fractie dinsdag niet kwijt..

PVV’er Uringa stapt uit Statenfractie Limburg

Parool 19.07.2011 Het Limburgse Statenlid Harm Uringa is per direct uit de Statenfractie van de PVV gestapt. Dat gebeurde ‘om hem moverende redenen’, maakte de PVV-Statenfractie vandaag bekend.

PVV valt uiteen 

Spits 19.07.2011 Wederom is de PVV een Provinciale Statenlid kwijtgeraakt. Nadat eerder Roland van Vliet en Harm Beertema hun lidmaatschap van de provinciale parlementen al aan de wilgen hingen, is nu ook nobody Harm Uringa pleite. De Limburger gaat zelfstandig verder, zo heeft de partij vanmiddag bekend gemaakt.

Limburgs PVV-Statenlid gaat alleen verder

Telegraaf 19.07.2011 Het Limburgse Statenlid Harm Uringa is per direct uit de Statenfractie van de PVV gestapt. Dat gebeurde „om hem moverende redenen”, maakte de PVV-Statenfractie dinsdag bekend.

Limburgs PVV-statenlid alleen verder

De pers 19.07.2011 Het Limburgse Statenlid Harm Uringa is per direct uit de Statenfractie van de PVV gestapt. Dat gebeurde ,,om hem moverende redenen”, maakte de PVV-Statenfractie dinsdag bekend.

En verder …..

Weer PVV’er opgestapt als Statenlid

NU 15.07.2011 AMSTERDAM – PVV’er Harm Beertema stapt op als lid van Provinciale Staten in Zuid-Holland. Zijn bezigheden in het provincieparlement zijn niet meer te combineren met zijn werkzaamheden als Tweede Kamerlid.

PVV’er stapt op

De Pers 15.07.2011 Dat heeft de PVV vrijdag laten weten. Beertema voert in de Kamer het woord over onderwijs. Een week geleden stapte Beertema’s fractiegenoot Roland van Vliet ook al op als Statenlid omdat hij het als Kamerlid te druk heeft. Van Vliet zat in de Provinciale Staten van Limburg.

PVV’er Beertema stopt

Telegraaf 15.07.2011 PVV-Kamerlid Harm Beertema stapt uit de Provinciale Staten van Zuid-Holland. Hij kan zijn werk als Statenlid niet langer combineren met zijn lidmaatschap van de Tweede Kamer.

juli 16, 2011 - Posted by | Uncategorized | , , , , , , , , , , , ,

4 reacties

 1. Verdonk was veel te kort door de bocht in haar beoordeling over ‘extreem-rechtse’ mensen. Zelfs een enkel lidmaatschap van de CD, CP of Nederlands Blok was voor haar al voldoende om goedwillenden ongezien af te serveren. Dat op een dergelijk partijbeleid geen zege rust en je hiermee onnodig vijanden maakte is funest in de politiek. Het is juist de kunst ieder mens op zijn talent te waarderen en als zodanig in te zetten. Dat inzicht miste Verdonk.

  Reactie door Wim Vreeswijk | oktober 21, 2011

 2. […] Rita Verdonk ToNL – PVV doet aan kiezersbedrog […]

  Pingback door Rita Verdonk TON trekt de stekker eruit. « Debat in de Digitale Hofstad | oktober 23, 2011

 3. […] Rita Verdonk ToNL – PVV doet aan kiezersbedrog […]

  Pingback door Return van Rita Verdonk TONL ?? « Debat in de Digitale Hofstad | januari 31, 2017

 4. […] Rita Verdonk ToNL – PVV doet aan kiezersbedrog […]

  Pingback door Op weg naar de 2e kamerverkiezingen in 2017 – deel 3 « Debat in de Digitale Hofstad | januari 31, 2017


Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers liken dit: