Debat in de Digitale Hofstad

Stemmen uit de Haagse Wijken

Een hete, rode en brandende Haagse herfst in aantocht

Landelijk Protest 19/9, het plein, Den Haag

www.walkofshametour.nl 

Tijd om in actie te komen tegen dit kabinet Rutte! Het kan en mag niet zo zijn dat dit kabinet zoveel mensen kansen en rechten ontneemt. Wij als gewone burger beginnen ons meer en meer te schamen voor dit kabinet. Doe mee en kom ook in actie!

19 September 2011,

Het Plein Den Haag,

aanvang: 11.58 uur!

Walk of shame tour 2011,

             Het startsein van ons protest!                

De Haagse opstand.

Overal waar ik kom zie ik dat mensen het niet meer pikken, ik voorspel een hete herfst.

Het is nu tijd om de handen ineen te slaan en op te staan tegen het kille kabinet van CDA, VVD en PVV. Eén voor allen, en allen voor één! De SP is er klaar voor, mijn handen jeuken.

“De oppositie maakt zich zo sterk als ze zelf wil. Als je op belangrijke terreinen veel met elkaar optrekt, kun je een sterke oppositie maken. De coalitie bestaat uit een meerderheid van 2 zetels, 76 om 74. Dat is heel smal en dat geldt ook voor de Eerste Kamer.”

“Maar tot mijn grote verdriet zie ik met name op discutabele onderwerpen dat Rutte met ontzettend veel plezier en gemak een van de oppositiepartijen mee krijgt om het kabinet in stand te houden. Dat neem ik ze kwalijk.”

Samen tegen asociaal bezuinigingsbeleid, kom 19 september naar Den Haag!

SP 10.09.2011 De SP roept op om op maandag 19 september – de dag voor Prinsjesdag – naar Den Haag te komen. Uit onvrede over het asociale beleid van de regering Rutte organiseren de FNV-bonden, het CNV, de CG-Raad en andere maatschappelijke organisaties daar een Nationaal Beraad.

Vanaf 11 uur wordt er een serie workshops georganiseerd en vanaf 13 uur trekken groepen demonstranten vanaf verschillende locaties richting Malieveld. Daar vindt vanaf 14 uur een manifestatie plaats.

‘Unieke’ actie tegen kabinet

Telegraaf 09.09.2011 Vakbonden en andere maatschappelijke organisaties voeren een dag voor Prinsjesdag actie tegen de bezuinigingsmaatregelen van het kabinet. De manifestatie op het Haagse Malieveld is mogelijk een opmaat naar grotere acties in het najaar. Dat meldden de organisaties vrijdag.

Protesteer mee tegen de bezuinigingen

GL Op maandag 19 september – de dag voor Prinsjesdag – protesteren maatschappelijke organisaties in Den Haag tegen de bezuinigingen van het kabinet. De maatregelen van het kabinet treffen de mensen aan de onderkant van de samenleving het hardst.

 • ‘Stop de Stapeling’. Acties van de vakbonden samen met de Gehandicapten Raad Nederland. Op de Koekamplaan in Den Haag (naast het Malieveld) vindt vanaf 12.00u een podiumprogramma plaats. Lees meer op de site van de organisatoren.
 • ‘Walk of shame tour’. Een manifestatie op het Plein met een programma vanaf 11.58 u. Lees meer op de site van de organisatoren.

Demonstreer mee tegen de sociale afbraak

8 september 2011 ABVA/FNV – Het kabinet is van plan om visieloos en in rap tempo te snijden in de koopkracht, werkzekerheid en taken van werknemers in de publieke sector. Demonstreer mee tegen deze sociale afbraak en kom op 19 september naar het Nationaal Beraad.  Lees verder

‘De SP blijft strijden voor een rechtvaardige samenleving’

VK 16.07.2011  De Volkskrant schildert in haar weergave van de pensioenonderhandelingen de SP af als de kwaaie pier. Maar de partij strijdt tegen het uitkleden van het sociale karakter van onze samenleving. Mag het?

‘Invloed van de SP verscheurt de FNV’, kopt de Volkskrant op 8 juli. Dat komt me bekend voor. In de jaren zeventig en tachtig van de vorige eeuw was het al niet anders. Als bijvoorbeeld buurtbewoners met de toenmalige Bond van Huurders en Woningzoekenden tegen verpaupering en achterstallig onderhoud knokten, buiten de officiële erkende ‘huurdersvereniging’ om, zagen we journalistieke teksten als ‘SP mantelorganisatie BHW zorgt voor verdeeldheid onder de huurders’.

Zeker, veel vakbondsleden zijn ook lid van de SP geworden. Mag het? Wij zijn nog van het idee ‘dien het volk’, steun mensen als hun strijd rechtvaardig is. In en buiten het parlement. Dat is kennelijk zorgwekkend. Maar is het niet rechtvaardig om het uitkleden van het sociale karakter van onze samenleving te bestijden? Gaat het niet om zaken en verworvenheden die opgebouwd zijn door jaren strijd van onder meer de vakbonden? Nou dan! Maar dat zal wel een conservatieve gedachte zijn.

‘Ik reken op massaal volksprotest dit najaar’

NU 13.07.2011 SP-leider Emile Roemer kan niet wachten op Prinsjesdag. Volgens hem wordt dan de volle omvang van de bezuinigingen duidelijk en gaat het volk in actie komen. Dat zegt hij in een interview met NU.nl. Bekijk video

“Heel veel mensen komen nu heel terecht op voor hun eigen belang. Ik roep al die mensen op om solidair met elkaar te zijn en reken erop dat maatschappelijke organisaties in het najaar een dag uitpikken om samen naar Den Haag te gaan voor protest.”

SP-leider Roemer: Linkse oppositie helpt kabinet-Rutte

Elsevier 13.07.2011 Er heerst te veel verdeeldheid binnen de oppositie om een vuist te kunnen maken tegen het kabinet-Rutte. Vooral GroenLinks en PvdA zouden eens ‘nee’ moeten zeggen tegen de coalitie. Dat zegt SP-fractieleider Emile Roemer woensdag in een interview met nu.nl.

‘Tot mijn grote verdriet zie ik dat [premier] Mark Rutte (VVD) op discutabele onderwerpen met ontzettend veel plezier en gemak één van de oppositiepartijen mee krijgt om het kabinet in stand te houden,’ aldus Roemer. ‘Dat neem ik ze kwalijk.’

Kunduz
Als voorbeelden noemt de SP’er de steun van oppositiepartijen voor de missie in Kunduz, de militaire acties in Libië en het pensioenakkoord.

Lees ook…

Roemer ergert zich aan PvdA en GroenLinks

‘Rutte heeft ze in de luren gelegd’

NU 13.07.2011 AMSTERDAM – SP-fractieleider Emile Roemer roept GroenLinks en PvdA op om een keer ‘nee’ tegen Rutte te zeggen. Hij verwijt beide oppositiepartijen de coalitie op ‘belangrijke terreinen als Kunduz en Libië’ in het zadel te hebben gehouden. 

Emile Roemer: Er gaat iets moois gebeuren

09.07.2011 Overal in Nederland zie ik dat het zelfvertrouwen groeit. Jarenlang hebben mensen geaccepteerd dat alles wat zij belangrijk vinden, door politici wordt kapotgemaakt. Sociale zekerheid, publieke voorzieningen, rust op het werk en veiligheid op straat, het leek allemaal niet meer te mogen en niet meer te kunnen. Maar de crisis heeft veel mensen de ogen geopend en duidelijk gemaakt dat bestuurders niet het beste met hun voorhebben.

Zie ook:  Waarom de PVV linkser is dan GroenLinks

PVV-Kamerlid Geert Wilders, al enige jaren actief in de Nederlandse politiek, beheerst het politieke ambacht bijvoorbeeld uitstekend. Met zijn provocatieve toon heeft hij een aantal belangrijke zaken op de bestuurlijke agenda gezet: immigratie en de godsdienstvrijheid, in het bijzonder met betrekking tot de islam. Het is niet makkelijk om Wilders te bestrijden. Tegenstanders klagen daar regelmatig over.

Pak niet Wilders’ woorden aan, maar de problemen!

Elsevier 22.07.2011 Politiek is een ambacht. De politieke rationaliteit openbaart zich door middel van retorica. Politiek handelen is daarom verbonden met spreken, en de strijd om belangen verloopt via de taal.

 

PVV-stemmer Rob Dijkstra stelt op de Podiumpagina van afgelopen zaterdag trots vast dat Geert Wilders en zijn PVV het eerste jaar veel hebben bereikt. Wie het lijstje met prestaties langsloopt moet vaststellen dat daar niets voor de PVV-kiezers bijzit.

Om het nog erger te maken stemt Wilders in met de drastische korting op investeringen die deze wijken leefbaarder maken. Niet omdat hij daar een visie op heeft, maar louter omdat hij in de oppositie Ella Vogelaar links en dus knettergek vond, en omdat het de wijken zijn waar het overgrote deel van de moslims wonen. Fortuyn zou Ella en haar Vogelaarwijken hebben omhelsd, omdat ze eindelijk aanpakken wat links en rechts decennialang verwaarloosden. Wilders laat die woonwijken verder verpieteren en daarmee zijn eigen kiezers in de kou staan.

Henk en Ingrid zijn tevreden met lege handen

Trouw 22.07.2011 Wilders’ successen zijn maatregelen die anderen treffen. Voor Henk en Ingrid, de PVV-stemmers, doet hij helemaal niets. PVV-stemmer

Henk en Ingrid zijn tevreden, en niet dom

Trouw 16.07.2011  Nederland zou de risee van Europa worden. De PVV was ondemocratisch, discriminerend, mogelijk racistisch, in ieder geval kortzichtig en dom. Sommigen zagen in Henk en Ingrid de nieuwe bruinhemden, hoorden de met metaal beslagen hakken al op de stenen slaan. Ook werd voorspeld dat Wilders slechts op macht uit zou zijn; hij zou na de verkiezingen niets voor Henk en Ingrid bereiken. Nu, een jaar later, wordt het tijd om de balans op te maken. Wat heeft de PVV voor Henk en Ingrid gedaan? Genoeg, zou ik zeggen.

Ik adviseer al die critici om het daarom anders aan te pakken. Luister naar de PVV-aanhang, leer van wat zij denken en van wat zij willen. Nu al is 16 procent van de PVV-stemmers hoogopgeleid en dit percentage stijgt. Hebben de andere partijen dan nog steeds het gevoel dat ze boven de populistische PVV staat? Dan wordt het tijd dat ze zich realiseren dat de PVV nodig is omdat zij (de elite) gefaald hebben.

juli 14, 2011 - Posted by | Uncategorized | , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

13 reacties

 1. […] Krijgt de SP dan toch gelijk ?? Een hete, rode en brandende herfst is in aantocht […]

  Pingback door Job Cohen PvdA gaat Kabinet Rutte 1 ontmaskeren « Debat in de Digitale Hofstad | augustus 20, 2011

 2. Best Links 2011…

  Having read this I thought it was very informative. I appreciate you taking the time and effort to put this article together. I once again find myself spending way to much time both reading and commenting. But so what, it was still worth it!…

  Trackback door Subliminal Advertising | augustus 31, 2011

 3. Hey man. Think I can post this on my own site? This is just too cool man.

  Reactie door room divider | september 1, 2011

 4. […] was er al de dreiging van het  Kabinet Rutte 1. Is er nog vertrouwen in Kabinet  Rutte 1 ??  De Rode Herfst is reeds begonnen […]

  Pingback door Geert Wilders PVV Gedoogregering – gedoogrelatie versus open latrelatie « Debat in de Digitale Hofstad | september 17, 2011

 5. […] aldaar slechts 10 jaar stand. Hoe lang nog zal het Nederlandse gedoogkabinet overeind blijven ? De Rode Herfst is reeds begonnen […]

  Pingback door Job Cohen PvdA – Geert Wilder PVV trek de stekker uit kabinet Rutte 1 « Debat in de Digitale Hofstad | september 17, 2011

 6. […] aldaar slechts 10 jaar stand. Hoe lang nog zal het Nederlandse gedoogkabinet overeind blijven ? De Rode Herfst is reeds begonnen […]

  Pingback door Job Cohen PvdA – Geert Wilders PVV trek de stekker uit kabinet Rutte 1 « Debat in de Digitale Hofstad | september 17, 2011

 7. […] Een hete, rode en brandende Haagse herfst in aantocht deel […]

  Pingback door De aanloop naar de 3e Dinsdag van September 2011 « Debat in de Digitale Hofstad | september 19, 2011

 8. […] Een hete, rode en brandende Haagse herfst in aantocht deel […]

  Pingback door De aanloop naar de 3e Dinsdag in September 2011 « Debat in de Digitale Hofstad | september 19, 2011

 9. […] Een hete, rode en brandende Haagse herfst in aantocht deel […]

  Pingback door Demonsteren tegen de bezuinigingen op het Malieveld | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen | september 19, 2011

 10. […] Een hete, rode en brandende Haagse herfst in aantocht deel […]

  Pingback door Prinsjesdag 20.09.2011 in Den Haag – De nabeschouwingen « Debat in de Digitale Hofstad | september 21, 2011

 11. […] hete herfst in […]

  Pingback door Verkiezingen 12.08.2012 beloven een hete Herfst « Debat in de Digitale Hofstad | augustus 25, 2012

 12. […] hete herfst in […]

  Pingback door Verkiezingen 12.09.2012 beloven een hete Herfst « Debat in de Digitale Hofstad | augustus 25, 2012

 13. Moslims beginnen terrorisme te exporteren uit Nederland.
  Import Moslims proces van de jaren tachtig is uiteindelijk resulteert in het export van moslim strijders uit Nederland. Dankzij gratis bezorging van jarenlange hoge uitkeringen, gesubsidieerde huisvestigingen en enorme kinderbijslagen groeiden Moslims buitengewoon snel in hun nieuwe broedplaats en hebben nu een grote overschot: ze noemen zich als nieuwe bezetters! Met terreurnetwerk Al-Qaida verbonden moslim strijdgroepen werven steeds intensiever onder deze moslimjongeren.
  Er vertrekken steeds meer van deze Jihad strijders naar de conflictgebieden, om te vechten tegen de internationale vijand!

  Maar ondanks dit alles blijft onze regering tienduizenden Moslims in de Nederland binnenlaten uit landen die broeinesten zijn van radicaal-islamitische militanten. Deze moslims worden toegevoegd aan de groeiende islamitische invloed in het land. We weten dat het een feit is dat het aan veel geradicaliseerde moslims is toegestaan om hier in Nederland een veilige haven te hebben. In feite hebben sommigen van hen bewezen actief Nederlandse bekeerlingen te werven en te radicaliseren.

  In de grote steden die op het punt staan binnen een of twee decennia met een islamitische meerderheid te worden, worden continue roofovervallen gepleegd. Strijdgroepen in Syrie, Mali, Afghanistan etc..krijgen logistieke steun van deze georganiseerde Moslimbendes. Met de Nederlandse geld opgevoed, georganiseerd en opgeleide Moslimjongeren zijn dus uiteindelijk betrokken bij de Internationale conflicten,dit zijn geen arme zielige gediscrimineerde jongeren meer. Nederland als een ultieme uitvalbasis met slechte bestuurders verraadt zich nog steeds…Door de gemeenten gesteunde moskeeën gaan gewoon door met de Islamisering van de steden. Er worden steeds meer Moslim strijders geronseld.
  De imams werken harder dan ooit! Ze radicaliseren en leiden een hele nieuwe generatie Moslimmilitanten op.
  De duizenden rekruten zijn geronseld door nieuwe netwerken die hun een bevoorrecht leven en een heldendood in dienst van Allah voorspiegelen.
  Ook besloten veel jonge moslims die met de Nederlands geld opgevoed zijn, de wapens op te nemen tegen de niet islamieten of tegen de Christenen in Syrie! Op dit moment zijn er in Syrië veel Moslims uit Nederland actief als islamitische Jihadisten of heilige strijders. Het land heeft Afghanistan, Pakistan en Somalië als belangrijkste doel voor militante radicale islamieten afgelost, die gevechtservaring met weinig of geen officiële controle willen verzamelen.
  Een deel van de eerste lichting Syrië-gangers is de afgelopen tijd naar huis teruggekeerd. Moslim organisaties zien deze mensen als de helden…! Deze veteranen hebben een grote werfkracht. Zij bepleiten hun zaak met gezag en enthousiasme en halen veel jongemannen over hun voorbeeld te volgen. Moskeen in Nederland zijn opleidingscentrum geworden van deze gevaarlijke groeperingen…
  Ze zullen als massa Europa niet meer vrijwillig verlaten. Als men ze hun gang laat gaan, zullen ze net zo lang komen totdat Europa er net zo uitziet als nu Noord-Afrika.
  Door de herkomstlanden georganiseerd en gestuurde massa Moslims voeren naar eigen zeggen een heilige strijd tegen Nederland: zonder werk komen ze nog steeds massaal binnen en willen ze ook heel snel de meerderheid krijgen in de grote steden. In feite is er niets anders aan de gang dan een al 14 eeuwen durende verdedigingsoorlog tegen het Mohammedanisme.
  Alleen schuift de politieke macht in de grote steden het probleem voor zich uit totdat het onbeheersbaar wordt. Men heeft er even geen zin in, te verwend en te decadent om de eigen cultuur en vrijheid te verdedigen.
   
  Nederlandse autoriteiten hebben nog geen oplossingen voor deze gevaarlijke ontwikkeling? Er komen steeds meer Moskeen en Islamitische scholen bij…Job Cohen van PVDA is nog steeds bezig met de bouw van Westermoskee in Amsterdam. Dit zou de grootste moskee van Europa zal worden!.
  Onlangs werd bekend dat het Amsterdamse college van Burgemeester en Wethouders met de Turkse moskeevereniging Milli Görüs een deal heeft gesloten waarbij het college onderhands een lening ten bedrage van 5 miljoen euro heeft verstrekt. Belasting maffia Milli Gorus heeft sinds jaren tachtig ongeveer 456 Miljoen Euro gekregen van gemeente Amsterdam.
  Milli Gorus is een verlenging van Erdoganse islamitische AKP partij. Het Turkse Diyanet en Milli Gorus controleren in Nederland wonende Turkse moslims. De imams van de Islamitische Stichting Nederland worden door Diyanet in Turkije geselecteerd en hierheen gestuurd. Het merendeel van de Turkse moskeeën in Nederland maken hiervan deel uit. De Turkse invloed is dus levensgroot aanwezig en totaal ongewenst en contra elke vorm van integratie. Het is een verregaande controle via Turkse wetgeving. De corrupte politieke elites van de westerse landen vinden dit zelfs goed. Enthousiast “Allahu Akbar!” geschreeuw van islamitische scholieren bij het bekijken van de onthoofdingen van “ongelovigen” in laten zien dat de Moslim Jeugd in Nederland in handen van de externe mogendheden is en door hen wordt gebruikt als vijfde colonne.
   
  Een vuile strijd van jonge moslims in Nederland lijkt onafwendbaar

  Dertig jaar geleden was twee derde van de Moslims hier illegaal het land binnen gekomen. Gezinsvorming en -hereniging met overheidsuitkeringen waren de uitkomst. De kritieke grens is al lang bereikt. Het conflictpotentieel wordt groter, de spanningsvelden nemen toe. Sociale uitkeringen zullen de tegenstellingen op den duur niet kunnen overbruggen, die toegenomen zijn door de massale immigratie uit een vijandige cultuurkring.
  Criminele organisaties, Islamitische terroristische organisaties, roversbenden etc. worden steeds groter.
  De beslissende vraag luidt: Hebben de Nederlanders de kracht nog om de geïmmigreerde bevolkingsdelen te bewegen tot assimilatie, tot samensmelting in hun solidaire gemeenschap? Of is de “intifada van jonge islamitische mannen” onvermijdelijk, wanneer de financiën niet meer toereikend zijn om integratieweigeraars rustig te houden met een sociale uitkering?
  Sluipende islamitische inbezitneming van land gaat gewoon door…

  Veel moslimlanden hebben handlangers georganiseerd in Nederland. Een deel van Nederlandse politici en ambtenaren werken vrijwilliger voor de vijandelijke machten. D66 leider A. Petchold werkt als een soort extra ambassadeur voor de Moslimlanden.
  Een schande dat de moslimlanden Nederlandse politieke partijen zo sterk kunnen manipuleren. Dergelijke sterke bewegingen hebben dus slechts een bindende ideologie via allerlei organisaties die met het herkomstland integraal opereert, vaak met aanzienlijke macht achter de schermen. Door de transparantie van de geld- stromen ligt oncontroleerbare belangenverstrengeling op de loer.
  Zie enorme toename van nep ambtenaren binnen de overheid instellingen. 

  Veel politici van D66, PVDA, CDA en GL gedragen zich als de vertegenwoordigers van Moslimlanden: A. Pechtold gedraagt zich als een soort super gezant van Turkije!
  Verbazingwekkend is dat sommige politici oproepen tot een verenigd politiek en het tegelijkertijd hebben over een ‘front’. Wat een schaamteloze hypocrisie. PVDA, CDA, D66 en Groen links trekken alleen nog meer infiltranten binnen. De basis van slechte beleid en progressie, het “ambtenarenkorps” van bureaucratische kaste en een groeiende anti-Nederlandse “immigranten” colonne is van groot belang voor de PVDA, CDA, GL en D66. Verwarrend is wellicht dat de links-rechts tegenstelling wel in de spreektaal maar niet in de politieke arena samenvalt, gelet op de politieke ideologieën (o.a. Turkse en Arabische kolonisatie politiek, islamitische ideologie.)die door deze partijen verdedigd worden. 

  Probleemwijken worden groter, binnenkort krijgt Nederland probleemsteden!
  Islam is groeiende en wordt steeds militanter. Moslims hebben meerderheid binnen jeugd en exporteren nu strijders naar andere landen…Nederland bevindt zich in de grootste demografische omwenteling van zijn historie, waarbij vooral vijandige bevolkingsgroepen de oorspronkelijke bewoners heel snel aan het vervangen zijn. Straat voor straat, wijk voor wijk is er een etnische zuivering aan de gang… Moslims worden steeds sterker, als gevolg gaan ze nu strijders exporteren naar oorlog gebieden. Nederland wordt hierbij als een soort uitvalbasis.
  Deze gigantische omwenteling werd en wordt door de PVDA, CDA, GL, D66 politici gesteund en richt zich fundamenteel tegen de belangen en behoeftes van de burgers. 

  Meerderheid van de Marokkaanse jeugd is werkloos en 7 op de 10 staat geregistreerd als verdachte van misdaad of overtreding. 77 tot 84 procent van de volwassen Turkse Marokkaanse mannen is werkloos. Het is bewezen dat de integratie van moslims als gemeenschap binnen een westerse cultuur onmogelijk is. EU leiders bevestigen zelf dat ze decennialang met een onmogelijke karwei bezig waren: zie de vermeldingen van CDU, MPU. Dat de overgrote meerderheid van de Turken en Marokkanen in Europa, ook deze van de tweede of derde generatie, zich nog sterker Marokkaan of Turk voelt is alleen één kant. Men is nu bezig met de tweede fase, namelijk enclavevorming met een tegengestelde cultuur. 

  Nederland is geen immigratieland. Stop met de verblijfsvergunningen t.b.v. islamitische massaverbreding. 

  Van alle immigranten die de nationaliteit van het gastland aanvragen, van alle imams die hier komen preken en van al diegenen die een islamitische school willen oprichten, moskee willen bouwen, eisen we dat zij een verklaring ondertekenen waarin ze onder ede beloven zich te houden aan de fundamentele normen en waarden van Nederland. Als blijkt dat men zich niet houdt aan die verklaring, verliest men de verblijfsrecht en wordt uitgewezen. 

  De dubbele nationaliteit af te schaffen. 

  Uithuwelijk is een extra tools voor de islamitische macht verbreiding. Hoge straffen geven voor uithuwelijken. Als een vrouw dit niet wil, en ze wordt toch “gedwongen”, dan verliest men de verblijfsvergunningen in Nederland.  

  Ten einde alle zelf veroorzaakte problemen tegen te gaan zullen de partijen voorstellen nieuwe wetten aan te nemen voor de noodzakelijke assimilatie van binnengesluisd massa, meer propaganda te voeren tegen de invloed van grote mogendheden die via achtergestelde massa een eigen macht willen vestigen, hun middelen tegen te gaan, TV schotels belasten, moskeeën en islamscholen verbieden, geen positieve discriminatie te belijden. 

  De islam hier in het Westen gepropageerd vanuit immens rijke islamitische landen, vanuit dictatoriaal geregeerde landen waar slechts een zeer kleine minderheid alle rijkdom en macht in handen heeft. Hun dictatuur reikt tot in de moslimgemeenschappen in onze landen. Zolang het verlenging hier voor het zeggen hebben in moslimkringen is het moskee/burka/hoofddoekverbod noodzakelijk. 
  In Oekraïne, Irak, India, Israël, Soedan en vele andere gebieden in de wereld is gebleken dat bevolkingsgroepen die gedwongen werden samen te leven, dus zonder wederzijdse instemming, veel risico lopen met wederzijds geweld uit elkaar te gaan. Stop nu met de bouw van een Islamitische maatschappij in Nederland.
  In Nederland zijn de tegenstellingen juist groter dan b.v, In Irak of Syrië die Moslim sektes met geweld uit elkaar te gaan…Opmars van Nederland hatende massa Moslims groeit razendsnel in de grote steden: deze steden lopen grote gevaar dat ze binnenkort Probleemsteden gaan heten. MoslimStrijdgroepen van Syrië, Mali, Irak, Soedan, Somalië, Afghanistan etc..krijgen logistieke steun van deze georganiseerde Moslims. Met de Nederlandse geld opgevoed, georganiseerd en opgeleide Moslimjongeren zijn dus uiteindelijk betrokken bij de Internationale conflicten,dit zijn geen arme zielige gediscrimineerde jongens van A. Petchold meer.
  Stop islamisering van Nederlandse steden.
  Het is overigens een schande dat veel gemeentebesturen mee geholpen hebben aan de bouw van moskeeën, een locatie beschikbaar hebben gesteld of bestemmingsplannen hebben aangepast.
  In Rotterdam en Amsterdam hebben de bestuurders van PVDA, CDA, GL en D66 actief mee geholpen aan de bouw van aantal moskeen en islamscholen.!!
  Deze corrupte politici zijn dus politiek actief, maar niet voor Nederland. Ze werken voor de vijandige mogendheden…Zolang Nederlandse gemeenten via moskeebouw, Islamschool migratie van Moslims blijven bevorderen, gaan de Moslims gewoon door met de Islamisering van deze steden en op termijn wordt de situatie van Oekraïne of Syrië in Nederland onvermijdelijk!.
  Als voorbeeld: In de oude Comeniusschool komen een Islamitische gebedsruimte, een sportzaal voor vrouwen en mortuarium. Terwijl de buurtbewoners fel gekant waren tegen de moslimplannen, ging gemeente gewoon door met de plannen. Gemeente is zelf een grote probleem dus…!
  In Amsterdam komt er een grote westermoskee, tegen de wil van de bevolking: corrupte gemeente bestuur is vastberaden om de grootste moskee van hele EU in Amsterdam te bouwen! Corruptie en verraad, dat is in Amsterdam zeker het geval. De gemeente ging zelf de Moslims stimuleren en regelde meteen subsidie voor nieuw te bouwen Moslimkazerne via valse voorwendselen. Westermoskee, waar Cohen toen keihard voor lobbyde en waar de gemeente Amsterdam miljoenen wegschonk aan de enge, corrupte en criminele club Milli Görüs. Met een verkapte subsidie van 9 miljoen werd het begrotingstekort van MG gevuld.
  Dit gebeurde doordat de gemeente de grond van MG kocht voor 6 miljoen, terwijl het slechts 4 miljoen waard was.
  Echter de gemeentebesturen zullen nog wel eens flink op hun neus kunnen kijken als blijkt dat zij hand en span-diensten hebben verricht bij het oprichten van een clubhuis voor de georganiseerde misdaad, als mede-investeerder zijn zij wellicht ook gewoon aansprakelijk voor de veroorzaakte schade. Er gaan heel wat koppen rollen. 
  De islam is geen geloof, het is een samenwerkingsverband van misdadigers. De islam spreekt zich uit voor de uitvoer van onwettige zaken, zoals daar zijn genocide en sekse-discriminatie, ook is de islam racistisch want negers zijn volgens de koran ‘abid’ en en abid komt niet in de islamitische sprookjes hemel. 
  De islam is op grond van deze voorbeelden te verbieden, en de bouw van moskeeën is op een zelfde manier te verbieden als ook het clubhuis van de Hell’s Angels kan worden verboden, namelijk volgens de zelfde wetten die georganiseerde misdaad tegen gaan en b.v. samenscholing, maar ook met de wet op de weerkorpsen. Dan is er ook nog de fraudebestrijding.
  Dat de islam geen geloof is maar fraude is eenvoudig te bewijzen, voor een geloof is er een soort god nodig. De islam kent geen god en erkent ook geen god. In de geloofsartikelen van de islam wordt steeds over ‘wij” gesproken als Mohammed iets wil. Er moet steeds geld naar de moskee worden gebracht, 5% van loop op arbeid en maar liefst 20% van de buit van berovingen, afpersing en diefstal. (maar ook buit van ontvoeringen, handel in drugs en gewone oplichting)
  Stop nu met de bouw van een Islamitische maatschappij in Nederland.

  Vriendelijke  Groeten
  Victor Leman
   

  Reactie door vctleman | mei 20, 2014


Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers liken dit: