Debat in de Digitale Hofstad

Stemmen uit de Haagse Wijken

Machiel de Graaf PVV in opspraak

Een aantal van zijn collega’s in de 2e kamer kwamen al eens eerder in opspraak.

Zie ook: James Sharpe PVV op de Sp!ts gedreven

Eric Lucassen PVV versus De partij van de Vrijheid van geweld – deel 2

PVV versus De partij van de Vrijheid van geweld – deel 1

En hoe zat het ook alweer met PVV-kamerlid Jhim van Bemmel beschuldigd van fraude ? Voor zijn muziekwinkel New Tech Partner in 2006 failliet ging, zou Van Bemmel de inboedel verkocht hebben en het geld hebben doorgesluisd naar andere bedrijven die op zijn naam staan.

Eerder kwamen ook  al de PVV-Kamerleden Hero Brinkman, Marcial Hernandez en Dion Graus in opspraak.

Het had nog erger gekunt want de missers Van Hemert, Markuszower en Brogt konden voorkomen worden vóórdat de kieslijst werd ingeleverd, en kwamen daardoor niet in de kamer terecht.

Dan is het nu weer PVV’er Machiel de Graaf. 

PVV-leider Geert Wilders zegt in een reactie op de hoogte te zijn van de eerdere activiteiten van De Graaf en maakt zich er niet druk om. “Het is volkomen legaal. Niks aan de hand dus. Jammer dat roddel- en achterklapblaadje NRC niks beters te doen heeft.”

Het geneesmiddel Tetlong-250, dat in Europa niet is toegelaten, wordt via injecties toegediend. Het Haagse bedrijf  Expertcleanics, dat drugs- en alcoholverslaafden behandelt, komt onder die beperking uit door het middel te laten voorschrijven en verstrekken in Oekraïne.

Volgens regionaal dagblad De Gelderlander worden op de website van het bedrijf zeven hoogaangeschreven buitenlandse cardiologen genoemd die betrokken zouden zijn bij de trainingen. Vijf van de zeven zeggen niets te maken te hebben met het bedrijf, de andere twee waren niet bereikbaar.

Dat meldt NRC Handelsblad zaterdag op basis van eigen onderzoek.

Wilders: niks mis met eerder werk De Graaf

Trouw 14.05.2011 PVV-leider Geert Wilders wist dat de lijsttrekker van de partij in de Eerste Kamer, Machiel de Graaf, betrokken is geweest bij een verslavingsbureau in Den Haag. Maar volgens Wilders was er niks mis met die activiteiten.

Wilders: niks mis met eerder werk De Graaf

Parool 14.05.2011 PVV-leider Geert Wilders wist dat de lijsttrekker van de partij in de Eerste Kamer, Machiel de Graaf, betrokken is geweest bij een verslavingsbureau in Den Haag. Maar volgens Wilders was er niks mis met die activiteiten.

“Niks aan de hand dus”

Telegraaf 14.05.2011 PVV-leider Geert Wilders wist dat de lijsttrekker van de partij in de Eerste Kamer, Machiel de Graaf, betrokken is geweest bij een verslavingsbureau in Den Haag. Maar volgens Wilders was er niks mis met die activiteiten.

Wilders: NRC is roddelblaadje

De Pers 14.05.2011 PVV-leider Geert Wilders wist dat de lijsttrekker van de partij in de Eerste Kamer, Machiel de Graaf, betrokken is geweest bij een verslavingsbureau in Den Haag. Maar volgens Wilders was er niks mis met die activiteiten.

Hij liet dat zaterdag weten in reactie op berichtgeving in NRC Handelsblad. De krant spreekt van een omstreden bedrijf (ExpertCleanics) dat verslaafden behandelt met een injecteerbaar geneesmiddel dat niet is toegelaten in de Europese Unie.

Wilders: niks mis met De Graaf

Spits 14.05.2011 PVV-leider Geert Wilders wist dat de lijsttrekker van de partij in de Eerste Kamer, Machiel de Graaf, betrokken is geweest bij een verslavingsbureau in Den Haag. Maar volgens Wilders was er niks mis met die activiteiten. Hij laat dat weten in reactie op eerdere berichtgeving in NRC Handelsblad.  LEES VERDER…

PVV-lijsttrekker Eerste Kamer in dubieuze drugszorg

NRC 14.05.2011 De lijsttrekker van de PVV in de Eerste Kamer, Machiel de Graaf, is medeoprichter van een omstreden verslavingsbureau in Den Haag. Het bedrijf met de naam Expertcleanics behandelt verslaafden met Tetlong-250, een injecteerbaar geneesmiddel dat niet is toegelaten in de EU. Maar omdat het middel wordt voorgeschreven en verstrekt in Oekraïne, maakt het bedrijf zich niet schuldig aan een strafbaar feit.

Weer PVV’er in opspraak
De Pers 14.05.2011 PVV’er Machiel de Graaf is een van de oprichters van een omstreden bureau voor verslavingszorg in Den Haag. Verslaafden worden er behandeld met een geneesmiddel dat in Europa niet is toegelaten. Het bedrijf komt onder die beperking uit door het middel elders te laten voorschrijven. Dat meldt NRC Handelsblad zaterdag op basis van eigen onderzoek.

‘Machiel de Graaf in dubieuze drugszorg’

RTVWEST 14.05.2011  DEN HAAG – Machiel de Graaf, lijsttrekker van de PVV in de Eerste Kamer, is medeoprichter van een omstreden verslavingbureau in Den Haag. Dat meldt het NRC Handelsblad.

Het bedrijf Expertcleanics zou verslaafden behandelen met een injecteerbaar geneesmiddel dat niet is toegestaan in de Europese Unie. In Oekraïne wordt het middel wel voorgeschreven en verstrekt en daardoor maakt het Haagse bedrijf zich niet schuldig aan een strafbaar feit. 

‘PVV-er De Graaf actief met omstreden bedrijf’

Den Haag FM 14.05.2011 Machiel de Graaf van de PVV is één van de oprichters van een omstreden bureau voor verslavingszorg in Den Haag, dat schrijft het NRC Handelsblad op basis van eigen onderzoek. Het bureau zou verslaafden behandelen met een niet in Europa toegelaten geneesmiddel. Het bedrijf…Lees meer

‘PVV’er verstrekte verboden middelen aan verslaafden’

Wilders: Heeft achterklapblaadje NRC niks beters te doen?

AD 14.05.2011 Machiel de Graaf, lijsttrekker van de PVV voor de Eerste Kamer, zou betrokken zijn geweest bij het verstrekken van verboden geneesmiddelen aan verslaafden. De Graaf is één van de oprichters van Expertcleanics, een omstreden bureau voor verslavingszorg in Den Haag. Het bureau geeft injecties met Tetlong-250. Dit middel is in Nederland verboden.

‘PVV’er De Graaf betrokken bij omstreden afkickkliniek’

Elsevier 14.05.2011  PVV’er Machiel de Graaf, lijsttrekker van de Eerste Kamerfractie van de partij, is een van de mede-oprichters van de Haagse afkickkliniek Expertcleanics. De kliniek zou werken met een in de Europese Unie verboden geneesmiddel.

PVV-lijsttrekker Eerste Kamer omstreden

Spits 14.05.2011 Machiel de Graaf, lijsttrekker van de PVV in de Eerste Kamer, is medeoprichter van een omstreden bureau voor verslavingszorg in Den Haag. Dat blijkt uit onderzoek van NRC HandelsbladLEES VERDER…

PVV’er betrokken bij dubieuze verslavingszorg

14.05.2011 PVV’er Machiel de Graaf is een van de oprichters van een omstreden bureau voor verslavingszorg in Den Haag. Verslaafden worden er behandeld met een geneesmiddel dat in Europa niet is toegelaten. Het bedrijf komt onder die beperking uit door het middel elders te laten voorschrijven. Dat meldt NRC Handelsblad zaterdag op basis van eigen onderzoek.

PVV’er in dubieuze verslavingszorg

NU 14.05.2011 AMSTERDAM – PVV’er Machiel de Graaf is een van de oprichters van een omstreden bureau voor verslavingszorg in Den Haag. Verslaafden worden er behandeld met een geneesmiddel dat in Europa niet is toegelaten.

PVV’er richtte omstreden kliniek op

Telegraaf 14.05.2011 PVV’er Machiel de Graaf is een van de oprichters van het dubieuze bureau Expertcleanics in Den Haag, dat verslaafden met een illegaal geneesmiddel behandelt.  Het bedrijf komt onder het Europese verbod uit uit door het middel in de Oekraïne te laten voorschrijven. Dat meldt NRC Handelsblad zaterdag. Het middel waarom het gaat is Tetlong-250, een geneesmiddel dat met injecties wordt toegediend.

mei 14, 2011 - Posted by | Uncategorized | , , , , , , , ,

3 reacties

  1. […] Machiel de Graaf PVV in opspraak […]

    Pingback door Geert Wilders PVV en de Zuipschuiten « Debat in de Digitale Hofstad | augustus 19, 2011

  2. […]  https://digitalehofstad.wordpress.com/2011/05/14/machiel-de-graaf-pvv-in-opspraak […]

    Pingback door Haagse PVV verzon klachten voor zwartboek verkeer’ | Steve Brown ' De Vries mag God op zijn blote knieen danken dat hij nog leeft ' | januari 28, 2012


Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers liken dit: