Debat in de Digitale Hofstad

Stemmen uit de Haagse Wijken

Provinciale staten Limburg – Coalitie PVV, CDA en VVD bijna rond – deel 2

Coalitie PVV-CDA -VVD Limburg nagenoeg rond

Onderhandelaars van CDA en VVD bevestigden dit. Er komen vijf gedeputeerden. Twee voor de PVV, twee voor het CDA, en één voor de VVD.

CDA en PVV leveren elk één part-time gedeputeerde. Voor de VVD wordt de Venlose wethouder Mark Verheijen dagelijks bestuurder, bevestigde hij maandagavond zelf.

Laurence Stassen

Laurence Stassen

”Het zijn pittige gesprekken geweest, er zijn harde noten gekraakt, maar we hebben allemaal water bij de wijn gedaan”, zei Stassen.

De partijen koersen af op een installatie door Provinciale Staten op 13 mei. Stassen zei maandag ”trots” te zijn dat Limburg de eerste provincie is waar de PVV gaat meebesturen.

Zie ook:  Provinciale staten Limburg – Coalitie PVV, CDA en VVD bijna rond – deel 1

Provinciale verkiezing 02.03.2011 Limburg – PVV Winnaar

Provinciale verkiezing 02.03.2011 – CDA Limburg verdeeld over PVV 

PVV vrijwel zeker voor het eerst in provinciebestuur

VK 02.05.2011 In Limburg is bijna een akkoord bereikt over de vorming van een nieuwe coalitie van PVV, CDA en VVD. Woensdag worden de puntjes op de i gezet, zei PVV-onderhandelaar Laurence Stassen vandaag na afloop van coalitiebesprekingen. Onderhandelaars van CDA en VVD bevestigden dit.

Coalitie PVV-CDA-VVD Limburg bijna rond

De Pers 02.05.2011 In Limburg is bijna een akkoord bereikt over de vorming van een nieuwe coalitie van PVV, CDA en VVD. Woensdag worden de puntjes op de i gezet, zei PVV-onderhandelaar Laurence Stassen maandag na afloop van coalitiebesprekingen.

Coalitie PVV-CDA-VVD Limburg nagenoeg rond

NU 02.05.2011 In Limburg is bijna een akkoord bereikt over de vorming van een nieuwe coalitie van PVV, CDA en VVD. Woensdag worden de puntjes op de i gezet, zei PVV-onderhandelaar Laurence Stassen maandag na afloop van coalitiebesprekingen.

PVV vrijwel zeker in Limburgs provinciebestuur

02.05.2011 De PVV komt in Limburg in het provinciebestuur. Limburg wordt hiermee de eerste provincie waar de PVV zitting gaat nemen in Gedeputeerde Staten. Fractievoorzitter van de PVV in Limburg Laurence Stassen heeft maandag tegen de regionale zender L1 gezegd ‘best een beetje trots te zijn’ dat haar partij mee gaat besturen.

mei 3, 2011 - Posted by | Uncategorized | , , , , , , , , , ,

2 reacties

  1. […] Provinciale staten Limburg – Coalitie PVV, CDA en VVD bijna rond – deel 2 […]

    Pingback door Provinciale staten Limburg – Coalitie PVV, CDA en VVD rond « Debat in de Digitale Hofstad | mei 4, 2011

  2. […] Provinciale staten Limburg – Coalitie PVV, CDA en VVD bijna rond – deel 2 […]

    Pingback door Weer gedonder bij de Provinciale staten Limburg – PVV uit de Coalitie gedonderd « Debat in de Digitale Hofstad | april 20, 2012


Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers liken dit: