Debat in de Digitale Hofstad

Stemmen uit de Haagse Wijken

Geert Wilders PVV – Knettergek ?

Knettergek ?

Begrijpt u het ? Dat je PVV-leden kunt overhalen op een andere partij te stemmen door heel hard en dom te roepen dat Geert knettergek is. Zie ook: HP/De Tijd.

Syndroom van La Tourette
Dat is de vraag waar wij mee zitten. Is Geert wel goed snik? Wat moeten wij denken van iemand die onzin klakkeloos nakakelt? Welnu, deze afwijking staat bekend als ‘vertraagde echolalie’: Het plotseling, ongevraagd, met het verstand bijna op nul, herhalen wat men eerder heeft gehoord.

En dat is een bekend symptoom dat op kan duiken bij autisme, het syndroom van Asperger, het syndroom van La Tourette (Geert kan echt grof in de bek zijn, vindt u niet?), bij schizofrenie, Alzheimer en nog een aantal neurologische afwijkingen. En uiteraard kan een tumor op de juiste plaats, met de juiste omvang, óók leiden tot vertraagde echolalie. Ook dan ga je vrolijk en spontaan uit je nek kletsen. Net als Geert.

Kortom, wat dokter Geert nodig heeft, is een goede dokter die daar boven alles verwijdert wat verwarring veroorzaakt. Ben benieuwd wat we terugkrijgen.

De politicus beweerde eind maart in een tijdschriftartikel dat de profeet Mohammed een ‘hersentumor’ had waardoor de voor moslims heilige profeet waandenkbeelden zou hebben gehad. Wilders stelde dat hij een discussie wilde aanzwengelen over de ware aard van de profeet die hij tegelijkertijd probeerde te ‘ontmaskeren’.

Heibel met Saoedi’s door Wilders

Telegraaf 20.04.2011 De Nederlandse ambassadeur in Riaad heeft de Saoedische autoriteiten opheldering moeten geven over uitlatingen van PVV-leider Wilders. Dat melden bronnen in Den Haag. De Saoedi’s zijn tot op het bot getergd door Wilders’ uitlatingen over de profeet Mohammed.

Saoedi’s boos op Wilders

AD 20.04.2011 De Saoedische autoriteiten hebben aan de Nederlandse regering opheldering gevraagd over uitspraken van Geert Wilders. De PVV-leider schreef in een artikel dat de profeet Mohammed een hersentumor had waardoor hij hallucinaties kreeg die als visioenen zijn opgeschreven. 

Heeft Geert een hersentumor?

De Pers 30.03.2011 Nederland heeft er een leuke dokter bij! Naast Dokter Frank kunnen we voortaan terecht bij dokter Geert! En zijn eerste patiënt is de profeet Mohammed. Reeds lang dood, inderdaad, maar Geerts medische kennis staat voor niets.

Debat over ‘ware aard’ Mohammed

Telegraaf 30.03.2011 PVV-leider Geert Wilders wil een publieke discussie over de „ware aard en karakter van Mohammed”. Zo’n debat kan inzicht en steun geven aan moslims wereldwijd om de islam te verlaten. Dat zegt Wilders in een opiniestuk woensdag in HP/De Tijd.

Ook kondigt hij aan nooit te zullen zwijgen over de islam, waarbij hij verwijst naar een column over de profeet Mohammed die woensdag in HP/De Tijd is verschenen. Wilders zegt daarin onder meer dat de profeet aan een hersentumor moet hebben geleden.

Wilders: debat over ‘ware aard’ Mohammed (die ‘een hersentumor’ had)

VK 30.03.2011 PVV-leider Geert Wilders wil een publieke discussie over de ‘ware aard en karakter van Mohammed’. Zo’n debat kan inzicht en steun geven aan moslims wereldwijd om de islam te verlaten. Dat zegt Wilders in een opiniestuk woensdag in HP/De Tijd.

Wilders stelt  dat de islam levensgevaarlijk is en dat dat duidelijk wordt door de Koran te lezen, maar ook door naar het karakter van Mohammed te kijken. …

Wilders: Profeet Mohammed had hersentumor

AD 30.03.2011 Geert Wilders beweert dat de profeet Mohammed een hersenaandoening had. De politicus doet zijn uitspraak in een ingezonden brief in tijdschrift HP/De Tijd.

‘Mohammed had hersentumor’

De Pers 30.03.2011 De profeet Mohammed leed aan een hersentumor en is daardoor gaan hallucineren. Dat beweert PVV-leider Geert Wilders in een ingezonden stuk in het weekblad HP/De Tijd.

Wilders wil Mohammed ‘ontmaskeren’

NU 30.03.2011 Geert Wilders wil de profeet Mohammed ‘ontmaskeren’. In een ingezonden stuk dat woensdag verschijnt in HP/De Tijd betoogt de PVV-leider dat de stichter van de islam zou hebben geleden aan een ‘organische hallucinatorische aandoening met paranoïde kenmerken’.  

Wilders beroept zich in zijn betoog onder meer op een boek van de Vlaamse psycholoog Herman Somers, die in 1992 concludeerde dat Mohammed een hersentumor zou hebben gehad. Volgens Somers zou het gezwel druk hebben veroorzaakt op de hypofyse, wat kan leiden tot hallucinaties.

Zie ook: Strafzaak tegen Wilders gaat door

‘OM mag Wilders wel vervolgen’

‘De anti-islam-wave is niet meer te stoppen’

Wilders: ‘Mohammed had hersentumor’

Spits 30.03.2011 Volgens Geert Wilders had de profeet Mohammed een hersentumor. Wilders wil een discussie aanzwengelen en de profeet Mohammed “ontmaskeren”. Dit zegt de PVV-leider in een ingezonden stuk in HP/De Tijd. LEES VERDER…

maart 30, 2011 - Posted by | Uncategorized | , , , , , , , , , , , , , , ,

1 reactie

  1. […] Zie: Geert Wilders PVV – Knettergek ? […]

    Pingback door Geert Wilders PVV – FITNA-2 is onderweg « Debat in de Digitale Hofstad | april 2, 2011


Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers liken dit: