Debat in de Digitale Hofstad

Stemmen uit de Haagse Wijken

ToNL Gouda – Tuigboten

Geinspireerd door de Tuigdorpen van de PVV, en het feit dat veel nieuwbouwwijken dreigen te verloederen door het straattuig,  is er weer een nieuw initiatief. 

Zie ook:

Geert Wilders PVV – De ASO-container

Opkomst Gettowijken op Vinexlocaties

 

‘Bajesboot voor Gouds tuig’

Telegraaf 25.02.2011 Jonge Goudse criminelen moeten ’s nacht worden opgeborgen op tuigboten. Om de jongeren op tijd aan boord te krijgen, kan de avondklok worden ingevoerd. Dat zegt Bas Driesen van de Goudse afdeling Trots op Nederland. ,,Zo hou je ze van de straat en kunnen ze toch overdag naar school,’’ aldus de fractievoorzitter. ,,Een paar mariniers aan boord zouden hen dan meteen ritme en respect kunnen bijbrengen.”

TON Gouda wil tuig op boten

Spits 25.02.2011 Criminele jongeren uit Gouda moeten de nacht doorbrengen op een tuigboot, vindt Bas Driesen van de lokale afdeling van Trots op Nederland. En wie op zo’n schuit moet worden opgeborgen, krijgt een avondklok opgelegd. “Zo hou je ze van de straat en kunnen ze toch overdag naar school”, voorspelt de fractievoorzitter. “Een paar mariniers aan boord zouden hen dan meteen ritme en respect kunnen bijbrengen.”  LEES VERDER…

Tuig Gouda voor rechter

Telegraaf 24.02.2011 In de week van 7 februari hield de politie Hollands Midden twaalf jongens en meisjes van dertien tot en met vijftien jaar aan. Een week later werd nog een dertienjarige jongen aangehouden. Ze worden allemaal verdacht van het belagen van in totaal zes meisjes op 17 december in Gouda en het filmen hiervan.

De jongeren plaatsten van één situatie, waarbij twee meisjes betrokken waren, de beelden op internet. De meisjes deden aangifte. Via de beelden kwam de politie de daders op het spoor.

februari 26, 2011 - Posted by | Uncategorized | , , , , , , , , , , , , , , , ,

3 reacties

  1. […] ToNL Gouda – Tuigboten […]

    Pingback door PVV Den Haag en de Rotterdamwet | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen | februari 27, 2011

  2. […] dan hebben we ook ook nog: ToNL Gouda – Tuigboten en PVV Den Haag en de Rotterdamwet Opkomst Gettowijken op […]

    Pingback door PvdA Amsterdam steelt tuigdorpen « Debat in de Digitale Hofstad | september 13, 2011

  3. […] ToNL Gouda – Tuigboten […]

    Pingback door De zoektocht naar plekken voor ASO-containers in Den Haag | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen | oktober 20, 2011


Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers liken dit: