Debat in de Digitale Hofstad

Stemmen uit de Haagse Wijken

Provinciale verkiezingen 02.03.2011 – Bel voor de laatste ronde

 

Statenverkiezingen van 2 maart

het Elsevier-dossier

VK dossier: Statenverkiezingen

Trouw Provinciale Statenverkiezingen »

Zie ook: Provinciale verkiezingen 02.03.2011 – Kandidatenlijsten stromen binnen de campagne barst los

Breng de Arabische lente naar Nederland op 2 maart www.wijblijvenhier.nl

Stem nu!

NU  01.03.2011 Dit land mag niet langer worden geregeerd door angst en het populisme. Dit kunnen wij ons in het beschaafde Westen niet (langer) permitteren als miljoenen mensen in Egypte, Tunesië, Jemen, Marokko, Bahrein en Oman massaal de straat opgaan en zich niet langer willen laten regeren door angst. De straten en pleinen waar het vroeger ondenkbaar was op te demonstreren, zijn nu met hoop gevuld.

Dus stem woensdag !

Lijsttrekkers provincies in debat

Telegraaf 01.03.2011 Woensdagochtend, de dag van de Provinciale Statenverkiezingen, komen eens niet de landelijke lijsttrekkers maar de vertegenwoordigers van de provincies zelf aan het woord. Twaalf lijsttrekkers, allen van twaalf verschillende partijen uit verschillende provincies, komen aan tafel in het programma Ochtendspits van omroep WNL.

Nog een heet bad, een debat en dan eindelijk de stembus

VK 01.03.2011 AMSTERDAM – Ze wegen het zwaarst, die laatste loodjes. Voor GroenLinks-leidster Jolande Sap lijkt dat niet helemaal op te gaan. Zij neemt aan het …

Laatste verkiezingsdebat Provinciale Statenverkiezingen› video

NRC 01.03.2011 Vanavond vindt het laatste verkiezingsdebat plaats voor de Provinciale Statenverkiezingen. De uitslag is bepalend voor de samenstelling van de Eerste Kamer en de positie van het kabinet Rutte.

Links en rechts botsen over bijstand in laatste debat

Elsevier 01.03.2011 De linkse oppositie enerzijds en VVD, CDA en de PVV anderzijds vlogen elkaar dinsdag in het laatste debat voor de Provinciale Statenverkiezingen van woensdag flink in de haren over plannen om de bijstand aan te passen.

Links en rechts clashen over bijstand

VK 01.03.2011 De linkse oppositie enerzijds en VVD, CDA en de PVV anderzijds vlogen elkaar dinsdag in het laatste debat voor de Provinciale Statenverkiezingen van woensdag flink in de haren over plannen om de bijstand aan te passen.

Tv-debat was ‘wedstrijd elkaar-onderuit-schoffelen’

AD 01.03.2011 ROTTERDAM – Bijna 1,2 miljoen kijkers schakelden gisteren naar Nederland 1 voor het verkiezingsdebat in Eenvandaag en zagen daar voornamelijk heetgebakerde mannen elkaar cijfers en verwijten naar het hoofd slingeren. De kijker werd er alleen …

‘Debat lijsttrekkers voegt niks toe’›

NRC 28.02.2011 D66-fractieleider Alexander Pechtold beschuldigde de PVV vanavond tijdens het verkiezingsdebat van het creëren van massahysterie op het gebied van immigratie. Pechtold: “van massa-immigratie is al jaren geen sprake. Dat is massahysterie van de PVV.”

‘D66 negeert massa-immigratie’
Pechtold reageerde met zijn beschuldiging op een opmerking van PVV-lijstrekker Machiel De Graaf dat het huidige kabinet sociaal is en dat de regering de massa-immigratie vermindert. De Graaf kwam vijf minuten later sterk terug door D66 ervan te beschuldigen het probleem van massa-immigratie te negeren.

Partijen op campagne voor verkiezingen

Den Haag FM 28.02.2011 De politieke partijen hebben afgelopen weekend in Den Haag volop campagne gevoerd voor de Provinciale Statenverkiezingen. VVD lijsttrekker Floor Vermeulen reikte de Grote Lastenverlichtingsprijs uit. Daarmee wilde hij…Lees meer  

Coalitie en oppositie botsen in debat over bezuinigingen

Elsevier  28.02.2011 Twee dagen voor de Provinciale Statenverkiezingen zijn coalitie en oppositie opnieuw hard met elkaar in botsing gekomen over de bezuinigingen van het kabinet. Tijdens het verkiezingsdebat van het tv-programma EénVandaag in Rotterdam hekelden PvdA, SP en D66 de bezuinigingen op de zorg, in het onderwijs en op voorzieningen voor lage inkomens.

Zie ook:

D66: Rutte is oneerlijk, lasten wel fors omhoog

VK 28.02.2011 DEN HAAG – D66 verwijt premier Mark Rutte dat hij niet eerlijk is over de lastenverzwaringen en de bezuinigingen die zijn kabinet in petto heeft. …

Opnieuw harde botsing coalitie en oppositie

Parool 28.02.2011 DEN HAAG – Twee dagen voor de Provinciale Statenverkiezingen zijn coalitie en oppositie opnieuw hard met elkaar in botsing gekomen over de bezuinigingen van het kabinet. Tijdens het verkiezingsdebat van het tv-programma EénVandaag in …

D66 verwijt Rutte oneerlijkheid

Telegraaf 28.02.2011 D66 verwijt premier Mark Rutte dat hij niet eerlijk is over de lastenverzwaringen en de bezuinigingen die zijn kabinet in petto heeft. D66-leider Alexander Pechtold wil Rutte dinsdag naar de Tweede kamer roepen om hem hierover aan de tand te voelen.

D66: Rutte is oneerlijk, lasten gaan wel degelijk omhoog

AD 28.02.2011 DEN HAAG – D66 verwijt premier Mark Rutte dat hij niet eerlijk is over de lastenverzwaringen en de bezuinigingen die zijn kabinet in petto heeft. D66-leider Alexander Pechtold wil Rutte vandaag naar de Tweede kamer roepen om hem hierover aan de …

Pechtold: Rutte jokkebrokt

Spits 28.02.2011 D66-voorman Alexander Pechtold vindt dat Mark Rutte jokkebrokt over de bezuinigingen die het kabinet doorvoert. De links-liberaal wil hem daarover in de Tweede Kamer aan de tand voelen.  LEES VERDER…

D66 verwijt Rutte oneerlijkheid over lasten

NU 28.02.2011 D66 verwijt premier Mark Rutte dat hij niet eerlijk is over de lastenverzwaringen en de bezuinigingen die zijn kabinet in petto heeft.

Opnieuw harde botsing coalitie en oppositie

NU 28.02.2011 Partijleiders Cohen, Roemer en Pechtold vinden de plannen van het kabinet desastreus.

Wilders: Job Cohen? Euh… nee!

Spits 27.02.2011 Als VVD, CDA en PVV de verkiezingen 2 maart niet winnen, zal het kabinet bij elk wetsvoorstel voor steun moeten aankloppen bij de oppositiepartijen in de Eerste Kamer. Hiervoor zullen er ook heel wat dealtjes in de Tweede Kamer gemaakt moeten worden. Wilders ziet daar echter geen taak voor hem.

Dat zegt de PVV-leider morgen in dagblad Sp!ts. LEES VERDER…

Rutte en Cohen op campagne in Haarlem

De pers 27.02.2011 Mark Rutte en Job Cohen hebben in Haarlem kort na elkaar campagne gevoerd op de Grote Markt in Haarlem. Rutte waarschuwde de kiezer voor een overwinning van de oppositie bij de Statenverkiezingen.

Laatste ronde campagnes Statenverkiezingen

RTVWEST 26.02.2011 REGIO – In dit laatste weekend voor de Statenverkiezingen gaan alle partijen in Zuid-Holland de straat op om stemmen te trekken. Voor de campagnes worden veel landelijke kopstukken ingezet.

De VVD begint zaterdagochtend bij de Hofvijver in Den Haag aan een tour met minster Opstelten en Tweede Kamerlid Aptroot. Het CDA rijdt door de stad met een Parijse bus die voor bijna alle winkelcentra een stop maakt. 

Groen Links koos voor het milieuvriendelijke vervoer van een elektrische auto, die Gouda, Wassenaar en Delft zal aan doen. Op de Haagse Markt zal oud-minister Plasterk gaan flyeren voor de PvdA. 

Verder zijn er verkiezingsmarkten met kramen van de partijen in Sassenheim, Zoetermeer en Gouda. Ook tijdens de ochtendspits op de verkiezingsdag van 2 maart zijn er nog flyer-acties voor grote stations in Den Haag, om mensen over te halen te gaan stemmen.

Partijen in eindspurt naar verkiezingsdag

Metro 26.02.2011 DEN HAAG (ANP) – Kopstukken van alle politieke partijen zetten zaterdag de eindspurt in richting de stembusgang voor de… 

 

Partijen in eindspurt naar verkiezingsdag

De Pers 26.02.2011 Kopstukken van alle politieke partijen zetten zaterdag de eindspurt in richting de stembusgang voor de Provinciale Staten op 2 maart. VVD-leider en premier Mark Rutte begint zaterdag om 11.00 uur in Haarlem, samen met een aantal Tweede- en Eerste Kamerleden. Andere bekende VVD-gezichten voeren op datzelfde moment campagne in andere provinciehoofdsteden.

februari 26, 2011 - Posted by | Uncategorized | , , , ,

3 reacties

  1. […] Provinciale verkiezingen 02.03.2011 – Bel voor de laatste ronde […]

    Pingback door Provinciale staten Limburg – Coalitie VVD, CDA en PVV rond « Debat in de Digitale Hofstad | mei 4, 2011

  2. […] Recente reacties Eugene Furbin op René Dercksen PVV Utrecht – Gedonder over de 4 mei-lezing Universiteit UtrechtProvinciale staten Limburg – Coalitie VVD, CDA en PVV rond « Debat in de Digitale Hofstad op Provinciale verkiezingen 02.03.2011 – Kans samenwerking PvdA-PVV Zuid Holland tot Limburg minimaalProvinciale staten Limburg – Coalitie VVD, CDA en PVV rond « Debat in de Digitale Hofstad op De campagne voor de Statenverkiezingen komt eraanProvinciale staten Limburg – Coalitie VVD, CDA en PVV rond « Debat in de Digitale Hofstad op Provinciale verkiezingen 02.03.2011 – Kandidatenlijsten stromen binnen de campagne barst losProvinciale staten Limburg – Coalitie VVD, CDA en PVV rond « Debat in de Digitale Hofstad op Provinciale verkiezingen 02.03.2011 – Bel voor de laatste ronde […]

    Pingback door Eindstand Coalitievorming Provinciale Staten 2011 « Debat in de Digitale Hofstad | mei 6, 2011

  3. […] Provinciale verkiezingen 02.03.2011 – Bel voor de laatste ronde […]

    Pingback door Weer gedonder bij de Provinciale staten Limburg – PVV uit de Coalitie gedonderd « Debat in de Digitale Hofstad | april 20, 2012


Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers liken dit: