Debat in de Digitale Hofstad

Stemmen uit de Haagse Wijken

Provinciale verkiezingen 02.03.2011 – PVV doet in alle provincies mee

In alle kieskringen heeft de Partij voor de Vrijheid te horen gekregen dat er voldoende ondersteuningsverklaringen zijn ingeleverd.

Per kieskring was dertig vereist. De PVV leverde in de meeste kieskringen minstens zestig handtekeningen in. Deze ondersteuningsverklaringen zijn een voorwaarde om mee te doen.

In bijna alle provincies zijn inmiddels ook de kieslijsten gepresenteerd. Alleen Gelderland zal dit vrijdag doen.

Zie ook:

Provinciale verkiezing 02.03.2011 – PVV hoofddoekjesverbod in Provinciehuis

Provinciale verkiezingen 02.03.2011 – Hero Brinkman lijsttrekker PVV Noord-Holland

Wilders brengt bezoek aan Purmerend Video

Zie ook: Aftrap PVV-campagne Provinciale verkiezingen ZH

Wilders: Job Cohen? Euh… nee!

Spits 27.02.2011 Als VVD, CDA en PVV de verkiezingen 2 maart niet winnen, zal het kabinet bij elk wetsvoorstel voor steun moeten aankloppen bij de oppositiepartijen in de Eerste Kamer. Hiervoor zullen er ook heel wat dealtjes in de Tweede Kamer gemaakt moeten worden. Wilders ziet daar echter geen taak voor hem.

Dat zegt de PVV-leider morgen in dagblad Sp!ts. LEES VERDER…

Wind weerhoudt PVV’ers van fietstocht

Trouw 27.02.2011 SCHEVENINGEN – De PVV-kandidaten van de provincie Zuid-Holland stappen zondag wegens storm en regen niet op hun rijwiel voor een ”oerhollandse …

‘Hollands weer’ weerhoudt PVV’ers van fietstocht 

AD 27.02.2011 De PVV-kandidaten van de provincie Zuid-Holland stappen vanaag wegens storm en regen niet op hun rijwiel voor een ,,oerhollandse fietstocht”. De politici zouden op de fiets een kijkje nemen bij de Delflandse kust, waar vanaf dit jaar 21,5 miljoen kubieke meter zand aan de kust wordt vastgeplakt om deze te beschermen.

Wind weerhoudt PVV’ers van fietstocht

Parool 27.02.2011 De PVV-kandidaten van de provincie Zuid-Holland stappen zondag wegens storm en regen niet op hun rijwiel voor een ”oerhollandse fietstocht”. De politici zouden op de fiets een kijkje nemen bij de Delflandse kust, waar vanaf dit jaar 21,5 miljoen kubieke meter zand aan de kust wordt vastgeplakt om deze te beschermen.

Wind weerhoudt PVV’ers van oerhollandse fietstocht

VK 27.02.2011 De PVV-kandidaten van de provincie Zuid-Holland stappen zondag wegens storm en regen niet op hun rijwiel voor een ‘oerhollandse fietstocht’.

De politici zouden op de fiets een kijkje nemen bij de Delflandse kust, waar vanaf dit jaar 21,5 miljoen kubieke meter zand aan de kust wordt vastgeplakt om deze te beschermen. 

PVV zwicht voor storm

Telegraaf 27.02.2011 De PVV-kandidaten van de provincie Zuid-Holland stappen zondag wegens storm en regen niet op hun rijwiel voor een „oerhollandse fietstocht”. De politici zouden op de fiets een kijkje nemen bij de Delflandse kust, waar vanaf dit jaar 21,5 miljoen kubieke meter zand aan de kust wordt vastgeplakt om deze te beschermen.

De PVV is tegen dit project van de provincie en Rijkswaterstaat, omdat door het extra zand sterke waterstromingen kunnen ontstaan. Dat zou gevaarlijk zijn voor badgasten.

PVV gaat niet meer fietsen

Spits 27.02.2011 De PVV-kandidaten van de provincie Zuid-Holland stappen zondag wegens storm en regen niet op hun rijwiel voor een “oerhollandse fietstocht”. De politici zouden op de fiets een kijkje nemen bij de Delflandse kust, waar vanaf dit jaar 21,5 miljoen kubieke meter zand aan de kust wordt vastgeplakt om deze te beschermen.

De PVV is tegen dit project van de provincie en Rijkswaterstaat, omdat door het extra zand sterke waterstromingen kunnen ontstaan. Dat zou gevaarlijk zijn voor badgasten. LEES VERDER… 

Wind weerhoudt PVV’ers van fietstocht  

NU 27.02.2011 SCHEVENINGEN – De PVV-kandidaten van de provincie Zuid-Holland stappen zondag wegens storm en regen niet op hun rijwiel voor een ”oerhollandse fietstocht”.  

Wind weerhoudt PVV’ers

De pers 27.02.2011 De PVV-kandidaten van de provincie Zuid-Holland stappen zondag wegens storm en regen niet op hun rijwiel voor een ,,oerhollandse fietstocht”. De politici zouden op de fiets een kijkje nemen bij de Delflandse kust, waar vanaf dit jaar 21,5 miljoen kubieke meter zand aan de kust wordt vastgeplakt om deze te beschermen

Moslims zijn de echte PVV

De Pers 26.02.2011 Een stille aardverschuiving deze week in de vaderlandse politiek. Geert verbergt zich niet langer achter het slappe excuus dat hij ‘bedreigd’ wordt maar gaat dapper het land door.

Machiel de Graaf: Links is doodsbang de meerderheid kwijt te raken

VK 25.02.2011 Eerst de stad, nu het land. ‘Het is bijna Urbi et Orbi hè’, zegt Machiel de Graaf (41) lachend. Voor de stad en voor de wereld luidt immers de traditionele pauselijke zegening. Twee jaar geleden meldde hij zich bij PVV-leider Geert Wilders. Hij volgde het klasje waarin nieuw PVV-kader wordt opgeleid. Daarna werd hij gekozen in de gemeenteraad van Den Haag, zijn stad, waar hij inmiddels fractieleider is. En nu is hij lijsttrekker voor de Eerste Kamer.

Spreekverbod ‘broodje aap’

Telegraaf 31.01.2011 Geert Wilders wijst verhalen als zouden ruim honderd PVV-kandidaten voor de Provinciale Staten een spreekverbod hebben naar het rijk der fabelen. “Pure onzin”, aldus de PVV-leider. “Dit is een broodje aap.”

Wilders ontkent spreekverbod PVV’ers

AD 31.01.2011 ROTTERDAM- Geert Wilders ontkent dat hij meer dan honderd PVV-kandidaten voor de Provinciale Staten een spreekverbod heeft opgelegd. Alleen de lijsttrekkers in de provincies zouden het woord mogen voeren.

Spreekverbod voor PVV-kandidaten Provinciale Staten

Elsevier 31.01.2011 Zeker honderd van de 189 PVV-kandidaten voor de Provinciale Staten hebben van partijleider Geert Wilders een spreekverbod gekregen. Alleen lijsttrekkers mogen in de media het woord voeren. Het opgelegde spreekverbod leidt in Gelderland tot woede van andere partijen, meldt de Gelderlander maandag.

CDA-lijsttrekker van de provincie Jan-Jacob van Dijk begrijpt niet hoe de kiezer de kandidaten nog kan vertrouwen. ‘Als Geert Wilders zijn eigen kandidaten al niet vertrouwt, waarom zou de kiezer hen dan moeten vertrouwen?’

‘Spreekverbod voor PVV-kandidaten Statenverkiezingen’

VK 31.01.2011 AMSTERDAM – Voor meer dan honderd PVV-kandidaten voor de Provinciale Statenverkiezingen geldt een spreekverbod. Alleen de lijsttrekker van de …

PVV: niet te veel volksvertegenwoordigen!

Spits 31.01.2011 De PVV wil dan wel een heleboel zetels in de verscheidene provinciale staten hebben, maar de partij hoopt niet dat de nieuwbakken politici al te veel te vertellen hebben. Meer dan honderd kandidaten hebben een spreekverbod gekregen van Geert Wilders. LEES VERDER…  

Alleen lijsttrekkers Provinciale Staten mogen aan het woord

Spreekverbod voor PVV-kandidaten

NU 31.01.2011 AMSTERDAM – Meer dan honderd PVV-kandidaten voor de Provinciale Staten hebben een spreekverbod van Geert Wilders gekregen. Alleen lijsttrekkers mogen in de provincie het woord voeren.

‘Spreekverbod PVV-kandidaten’

De Pers 31.01.2011 Geert Wilders heeft meer dan honderd PVV-kandidaten voor de Provinciale Staten een spreekverbod opgelegd. Dat meldt De Gelderlander. Alleen de lijstrekkers zouden het woord mogen voeren. Wilders weerspreekt het spreekverbod.

 

‘PVV gaat de boel wakker schudden’

De Pers 26.01.2011 De Partij voor de Vrijheid heeft haar programma voor de verkiezingen voor Provinciale Staten in Brabant gepresenteerd. De PVV mikt op tien zetels. Lijsttrekker is Mariëtte Frijters uit Bergen op Zoom.

PVV in alle staten

Telegraaf 18.01.2011 AMSTERDAM – De Partij voor de Vrijheid zal in alle provincies meedoen aan de komende verkiezingen. Vandaag heeft de partij uitsluitsel gekregen dat in alle twintig kieskringen de lijsten zijn goedgekeurd

PVV doet overal mee aan statenverkiezingen

VK 18.01.2011 Binnenland DEN HAAG – De PVV doet in alle twaalf provincies mee aan de Provinciale Statenverkiezingen. De partij van Geert Wilders kreeg vandaag uitsluitsel …

PVV doet overal mee aan statenverkiezingen

De pers 18.01.2011 De PVV doet in alle twaalf provincies mee aan de Provinciale Statenverkiezingen. De partij van Geert Wilders kreeg dinsdag uitsluitsel dat in alle twintig kieskringen de lijsten zijn goedgekeurd.

PVV doet in alle provincies mee aan verkiezingen

Trouw 18.01.2011  De PVV doet in alle provincies mee aan de verkiezingen voor de Provinciale Staten. De partij kreeg dinsdag uitsluitsel dat de lijsten in alle twintig kieskringen zijn goedgekeurd, laat de partij van Geert Wilders weten.

PVV doet overal mee aan statenverkiezingen  

NU 18.01.2011 DEN HAAG – De PVV doet in alle twaalf provincies mee aan de Provinciale Statenverkiezingen. De partij van Geert Wilders kreeg dinsdag uitsluitsel dat in alle twintig kieskringen de lijsten zijn goedgekeurd.

PVV doet overal mee aan statenverkiezingen

Parool 18.01.2011 DEN HAAG – De PVV doet in alle twaalf provincies mee aan de Provinciale Statenverkiezingen. De partij van Geert Wilders kreeg dinsdag uitsluitsel dat in alle twintig kieskringen de lijsten zijn goedgekeurd.

PVV doet overal mee aan statenverkiezingen 

AD 18.01.2011 DEN HAAG – De PVV doet in alle twaalf provincies mee aan de Provinciale Statenverkiezingen. De partij van Geert Wilders kreeg dinsdag uitsluitsel dat in alle twintig kieskringen de lijsten zijn goedgekeurd.

PVV doet overal mee aan statenverkiezingen

Metro 18.01.2011 DEN HAAG (ANP) – De PVV doet in alle twaalf provincies mee aan de Provinciale Statenverkiezingen. De partij van Geert Wilders.

PVV doet in alle provincies mee aan verkiezingen

18.01.2011 De PVV doet in alle provincies mee aan de verkiezingen voor de Provinciale Staten. De partij kreeg dinsdag uitsluitsel dat de lijsten in alle twintig kieskringen zijn goedgekeurd, laat de partij van Geert Wilders weten. In bijna alle provincies zijn de kieslijsten inmiddels gepresenteerd. Gelderland doet dit vrijdag.

PVV doet in alle provincies mee aan verkiezingen

NRC 18.01.2011 De PVV doet in alle provincies mee aan de verkiezingen voor de Provinciale Staten. De partij kreeg vandaag uitsluitsel dat de lijsten in alle twintig kieskringen zijn goedgekeurd, meldt persbureau Novum. In bijna alle provincies zijn de kieslijsten inmiddels gepresenteerd.… Lees verder›   

Zie ook:

”De partij is een filter voor die hele en halve idioten. Het is wel lastig om die eruit te vissen, hebben we gezien bij de Tweede Kamerverkiezingen. Het staat natuurlijk niet op je voorhoofd getatoeëerd.”, aldus politicoloog André Krouwel (PvdA). 

Een partij als de PVV trekt volgens Krouwel vooral mensen uit het middenkader. ‘De partij is geen establishment en staat te boek als behoorlijk extreem. Onder de kandidaten bevinden zich ook veel gelukszoekers, die een grote mond hebben. Ze ergeren zich aan iets en zullen dat in de politiek wel eens duidelijk maken.”’Dat soort ongeleide projectielen, die zulke rare dingen zeggen dat kiezers al snel afhaken, moet je buiten de politiek houden”, vindt de hoogleraar. Volgens hem is het in dat opzicht goed dat er wel wat afhakers zijn. Krouwel, verbonden aan de Vrije Universiteit, zei dit zondag.

Politicoloog: Op PVV rust taboe voor toppolitici

Elsevier 23.01.2011 Volgens politicoloog André Krouwel trekt de PVV geen toppolitici, omdat op de partij een taboe rust. Daardoor heeft de partij van Geert Wilders moeite om gekwalificeerd personeel te vinden.

Zie ook:

Politicoloog: PVV trekt geen toppolitici door taboe op partij

AD 23.01.2011 RIJSWIJK – De PVV trekt geen toppolitici, omdat op de partij een taboe rust. Daardoor heeft de partij van Geert Wilders moeite om gekwalificeerd personeel te vinden. Dat zegt politicoloog André Krouwel van de Vrije Universiteit.

‘De PVV trekt geen toppolitici’

NU 23.01.2011  De PVV trekt geen toppolitici, omdat op de partij een taboe rust. Daardoor heeft de partij van Geert Wilders moeite om gekwalificeerd personeel te vinden. Dat zei politicoloog André Krouwel van de Vrije Universiteit zondag.

‘De PVV trekt geen toppolitici’

Telegraaf 23.01.2011 De PVV trekt geen toppolitici, omdat op de partij een taboe rust. Daardoor heeft de partij van Geert Wilders moeite om gekwalificeerd personeel te vinden. Dat zei politicoloog André Krouwel van de Vrije Universiteit zondag.

De PVV liet eerder weten in alle provincies mee te doen aan de Provinciale Statenverkiezingen, die het aantal zetels bepalen in de Eerste Kamer. De PVV had daarbij in korte tijd een grote groep kandidaten nodig.

‘PVV trekt geen hoogvliegers’

Trouw 23.01.2011 De PVV trekt geen toppolitici, omdat op de partij een taboe rust. Daardoor heeft de partij van Geert Wilders moeite om gekwalificeerd personeel te vinden.

Zie verder de Kandidaten:

HTM’ers protesteren bij PVV

RTVWEST 17.01.2011 DEN HAAG/ ROTTERDAM – De HTM gaat maandagavond demonstreren bij de partijbijeenkomst van de PVV in Rotterdam. Daar presenteert partijleider Geert Wilders de PVV-kandidatenlijst van de Provinciale Staten in Zuid-Holland.

Ook het Rotterdamse openbaar vervoersbedrijf RET en het Amsterdamse GVB sluiten zich aan bij de demonstratie. De bedrijven protesteren tegen de voorgenomen aanbesteding van het busvervoer waardoor andere ondernemingen het vervoer in de grote steden mogelijk overnemen. 

De PVV was hier altijd tegen maar veranderde tijdens de kabinetsonderhandelingen van standpunt. De HTM denkt dat als een ander bedrijf het busvervoer overneemt de kwaliteit van het openbaar vervoer in Den Haag achteruit gaat. Ook vreest het personeel een verslechtering van de arbeidsvoorwaarden.

» Dossier HTM aanbestedingsperikelen 

Gerelateerde berichten

De medewerkers van de vervoersbedrijven zijn boos op de PVV, omdat de gedoogpartij van Geert Wilders deze aanbesteding in hun ogen mogelijk maakt. Ze wijzen erop dat de PVV eerder tegen was, maar nu een ‘reuzenzwaai’ heeft gemaakt. “Dat is exact hetzelfde politieke gedraai waar u andere partijen regelmatig van beticht”, stellen de ondernemingsraden van de drie bedrijven in een verklaring.

Zij roepen Wilders op om terug te komen van deze ‘dwaling’, “De komende weken zullen wel landelijk en zeker in de grote steden onze reizigers op de te roepen niet op de PVV te stemmen.”

Protest vervoerders bij presentatie PVV-lijst

17.01.2011 Medewerkers van de vervoersbedrijven GVB, HTM en RET gaan maandagavond protesteren tijdens een PVV-bijeenkomst in Rotterdam. Daar presenteert Geert Wilders de kandidaten voor de Provinciale Statenverkiezing in Zuid-Holland.

Aanleiding is de toekomst van het openbaar vervoer in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Het kabinet wil het stadsvervoer in deze steden voortaan openbaar aanbesteden, waardoor structureel 120 miljoen euro kan worden bezuinigd. De vervoersbedrijven verzetten zich hiertegen. Er zouden honderden banen op het spel staan.

Wilders wil ook in provincie met CDA en VVD

RTVWEST 17.01.2011  DEN HAAG – De PVV wil na de verkiezingen met CDA en VVD het nieuwe provinciebestuur vormen. PVV-leider Geert Wilders zei dat na afloop van de presentatie van het verkiezingsprogramma.

Wilders hoopt in Zuid-Holland net zo te kunnen samenwerken met de twee partijen als in het kabinet. Het provinciebestuur bestaat nu nog uit CDA, VVD, PvdA en Christenunie. Maar volgens Wilders zijn de dagen van de PvdA geteld.

Gerelateerde berichten

Fritsma PVV-lijstduwer in Zuid-Holland

VK 17.01.2011 ROTTERDAM – Het Tweede Kamerlid Sietse Fritsma wordt lijstduwer van de PVV voor de Provinciale Statenverkiezingen in Zuid-Holland op 2 maart. Hij …

Fritsma PVV-lijstduwer in Zuid-Holland

AD 17.01.2011 ROTTERDAM – Het Tweede Kamerlid Sietse Fritsma wordt lijstduwer van de PVV voor de Provinciale Statenverkiezingen in Zuid-Holland op 2 maart. Hij staat op de twintigste plaats.

Fritsma PVV-lijstduwer

Telegraaf 17.01.2011 Het Tweede Kamerlid Sietse Fritsma wordt lijstduwer van de PVV voor de Provinciale Statenverkiezingen in Zuid-Holland op 2 maart. Hij staat op de twintigste plaats. Harm Beertema, eveneens Tweede Kamerlid voor de PVV, staat tweede op de verkiezingslijst. Dat heeft partijleider Geert Wilders maandag bekendgemaakt op een bijeenkomst in Rotterdam.

Fritsma PVV-lijstduwer Zuid-Holland

De Pers 17.01.2011 Het Tweede Kamerlid Sietse Fritsma wordt lijstduwer van de PVV voor de Provinciale Statenverkiezingen in Zuid-Holland op 2 maart. Hij staat op de twintigste plaats. Vorige week twitterde Wilders al dat de 24-jarige Vicky Maeijer de lijsttrekker wordt.

‘Geert gelooft in me’

NU 17.01.2011 Vicky Maeijer is met haar 24 een opmerkelijk jonge lijsttrekker voor de Provinciale Staten. Namens de PVV Zuid-Holland heeft ze twee belangrijke doelstellingen: minder taken voor de provincie en macht terug naar de burger.

De Bruin: PVV wilde bedrijf als voorbeeld ‘onzinsubsidie’

Elsevier 17.01.2011 Carlo de Bruin, de voormalige nummer twee van de lijst van de PVV voor de Provinciale Statenverkiezingen in Noord-Holland, beschuldigt de PVV ervan misbruik te hebben willen maken van zijn bedrijf. Dat zegt De Bruin in Pauw en Witteman.

De Bruin zette met zijn bedrijf Acqui Recruitment een project op waarbij moslima’s aan het werk worden geholpen in de zorg. Daarvoor vroeg hij een subsidie aan bij de privincie. De PVV zou hier volgens De Bruin problemen mee hebben, maar de partij wilde het wel als voorbeeld willen aanhalen ‘van hoe makkelijk je subsidie kunt krijgen als het om moslima’s gaat’.

Zie ook:

PVV-kandidaat: Niet om drank weggestuurd  

Trouw 17.01.2011 De opgestapte PVV-kandidaat Carlo de Bruin ontkent dat hij wegens rijden onder invloed van de lijst voor de Statenverkiezingen is gehaald. Lijsttrekker in Noord-Holland Brinkman kon het niet verkroppen dat De Bruin moslima’s rekruteert voor een baan in de zorg, stelt De Bruin. Dat stelt De Bruin vandaag in de Volkskrant.  

PVV’er: Niet weg om drank

Telegraaf 17.01.2011 De opgestapte PVV’er Carlo de Bruin kaatst de bal terug naar Hero Brinkman en ontkent dat hij van de lijst voor de Statenverkiezingen is gehaald omdat hij twee keer gepakt is met drank op achter het stuur. De Bruin trekt fel van leer: “Bij de PVV doen ze het niet vanuit hun idealisme. De meesten willen wel wat veranderen, maar het gaat ze ook om de extra’s: aanzien, respect, en om de kans op een goede baan.”  

‘Niet om drank weggestuurd’

NU 17.01.2011 AMSTERDAM – De opgestapte PVV-kandidaat Carlo de Bruin ontkent dat hij van de lijst voor de Statenverkiezingen is gehaald, omdat hij twee keer met teveel drank op achter het stuur is betrapt.

PVV’er: ‘Idealisme heeft me de kop gekost’

17.01.2011 De opgestapte PVV-kandidaat Carlo de Bruin ontkent dat hij van de lijst voor de Statenverkiezingen is gehaald omdat hij twee keer met teveel drank op achter het stuur is betrapt. Lijsttrekker in Noord-Holland Hero Brinkman kon het niet verkroppen dat De Bruin moslima’s rekruteert voor een baan in de zorg, stelt De Bruin maandag in de Volkskrant.

Kandidaat PVV weg wegens dronken rijden

Parool 16.01.2011 HAARLEM – Provinciale Statenkandidaat voor de PVV in Noord-Holland, Carlo de Bruin, is opgestapt omdat hij in de afgelopen paar jaar twee keer is betrapt met teveel drank op achter het stuur. Dat heeft de Noord-Hollandse PVV-lijsttrekker Hero …

Kandidaat PVV weg om drankritjes

Spits 16.01.2011 Carlo de Bruin, Provinciale Statenkandidaat voor de PVV in Noord-Holland, is opgestapt omdat hij in de afgelopen paar jaar tweemaal is betrapt met teveel drank op achter het stuur. Dat bevestigde de Noord-Hollandse PVV-lijsttrekker Hero Brinkman zondag. LEES VERDER… 

Kandidaat PVV weg wegens dronken rijden

Trouw 16.01.2011 Provinciale Statenkandidaat voor de PVV in Noord-Holland, Carlo de Bruin, is opgestapt omdat hij in de afgelopen paar jaar twee keer is betrapt met teveel drank op achter het stuur. Dat heeft de Noord-Hollandse PVV-lijsttrekker Hero Brinkman zondag bevestigd.

PVV’er weg om dronken rijden

De Pers 16.01.2011  Provinciale Statenkandidaat voor de PVV in Noord-Holland, Carlo de Bruin, is opgestapt omdat hij in de afgelopen paar jaar twee keer is betrapt met teveel drank op achter het stuur.

PVV’er weggestuurd wegens drankrijden Video

Kandidaat PVV weg wegens dronken rijden  

NU 16.01.2011 HAARLEM – Provinciale Statenkandidaat voor de PVV in Noord-Holland, Carlo de Bruin, is opgestapt omdat hij in de afgelopen paar jaar twee keer is betrapt met teveel drank op achter het stuur

PVV’er vertrok vanwege dronken rijden, niet om moslima’s

Elsevier 16.01.2011 Provinciale Statenkandidaat voor de PVV in Noord-Holland, Carlo de Bruin, is opgestapt omdat hij in de afgelopen paar jaar twee keer is betrapt met teveel drank op achter het stuur. Dat heeft de Noord-Hollandse PVV-lijsttrekker Hero Brinkman zondag bevestigd.

Carlo de Bruin stond als nummer twee op de kieslijst van de PVV in Noord-Holland. Eerder bracht de PVV naar buiten dat De Bruin was vertrokken omdat hij een nieuwe baan niet kon combineren met een politieke functie.

PVV’er Noord-Holland weg vanwege rekruteren moslims

Elsevier 16.01.2011 Carlo de Bruin, de nummer twee op lijst Noord-Holland van de PVV is afgehaakt omdat zijn bedrijf AcquiRecruitment in Hoofddorp actief moslima’s rekruteert bij iftarmaaltijden en buurtbijeenkomsten voor een baan in de zorg. De Bruin richtte tevens een stichting op ter bevordering van de arbeidsparticipatie van moslims.

Toen hij PVV-leider Geert Wilders en Hero Brinkman,, lijsttrekker voor de PVV in de provincie, ervan op de hoogte stelde, zou Wilders hebben gezegd dat hij het ‘een lumineus idee’ vond. ‘Maar hoe vertel ik het mijn achterban?’

Zie ook:

PVV’er weg om dronken rijden

Telegraaf 16.01.2011 Provinciale Statenkandidaat voor de PVV in Noord-Holland, Carlo de Bruin, is opgestapt omdat hij in de afgelopen paar jaar twee keer is betrapt met te veel drank op achter het stuur. Dat heeft de Noord-Hollandse PVV-lijsttrekker Hero Brinkman zondag bevestigd.

Kandidaat PVV weg wegens dronken rijden

AD 16.01.2011 HAARLEM – Provinciale Statenkandidaat voor de PVV in Noord-Holland, Carlo de Bruin, is opgestapt omdat hij in de afgelopen paar jaar twee keer is betrapt met teveel drank op achter het stuur.  Ook nummer veertien op de PVV-lijst, Oege Bakker, is opgestapt. Het is onbekend of ook hij geen Verklaring Omtrent Gedrag had.

PVV’er weggestuurd wegens drankrijden

16.01.2011 De opgestapte PVV-kandidaat Carlo de Bruin is van de lijst voor de Statenverkiezingen op 2 maart gehaald omdat hij tot twee keer toe is gepakt met te veel drank op achter het stuur. Dat heeft lijsttrekker Hero Brinkman bevestigd tegenover RTV Noord-Holland, laat de omroep zondag weten.

Eerder verklaarde Brinkman dat zijn nummer twee niet meer verkiesbaar was omdat ‘hij het te druk had met een nieuwe baan die hij niet kon laten schieten’. Het bedrijf van De Bruin rekruteert moslima’s voor een baan in de zorg.

PVV’er geschrapt van verkiezingslijst – Video

PVV’er weg om rekruteren moslims

Telegraaf 15.01.2011 Carlo de Bruin, de nummer twee op lijst Noord-Holland van de PVV is afgehaakt omdat hij met zijn bedrijf actief moslima’s rekruteert voor een baan in de zorg.  Daarnaast richtte hij een stichting op ter bevordering van de arbeidsparticipatie van moslims. Volgens De Bruin gaven zijn werkzaamheden “scheve gezichten aan beide kanten,” zo zegt hij in Het Parool.  Ook de nummer veertien van de PVV in Noord-Holland, Oege Bakker, heeft zich vanwege ‘persoonlijke omstandigheden’ teruggetrokken.

Locatie PVV Friesland lekt uit

Telegraaf 14.01.2011 De zorgvuldig geheimgehouden locatie waar Geert Wilders vrijdag de lijst van de PVV-kandidaten voor de provinciale verkiezingen in Friesland bekend maakt, is uitgelekt. Via het nepaccount op Twitter van de PVV Friesland is vrijdag een link naar de exacte locatie rondgestuurd.

Supergeheime PVV-locatie lekt uit

Spits 14.01.2011 De zorgvuldig geheimgehouden locatie waar Geert Wilders vrijdag de lijst van de PVV-kandidaten voor de provinciale verkiezingen in Friesland bekend maakt, is uitgelekt. Via het nepaccount op Twitter van de PVV Friesland is vrijdag een link naar de exacte locatie rondgestuurd. LEES VERDER…

Locatie PVV-bijeenkomst Friesland lekt uit

Metro 14.01.2011 LEEUWARDEN (ANP) – De zorgvuldig geheimgehouden locatie waar Geert Wilders vrijdag de lijst van de PVV-kandidaten voor de…

Locatie PVV-bijeenkomst Friesland lekt uit

De Pers 14.01.2011 De zorgvuldig geheimgehouden locatie waar Geert Wilders vrijdag de lijst van de PVV-kandidaten voor de provinciale verkiezingen in Friesland bekend maakt, is uitgelekt. Via het nepaccount op Twitter van de PVV Friesland is vrijdag een link naar de exacte locatie rondgestuurd.

Opmerkelijk als de PVV daarom Hurks van de lijst heeft gehaald want de partij heeft meermaals duidelijk gemaakt geen grote fan van flitspalen te zijn. De PVV was ook nog eens op de hoogte van zijn verleden. Hurks stond elfde op de lijst voor de Provinciale Statenverkiezingen.

De Drontenaar zelf verklaarde tegenover Omroep Flevoland dat hij van de lijst is gehaald vanwege hernieuwde aandacht voor zijn arrestatie elf jaar geleden. Hurks werd destijds aangehouden, omdat hij met een groot bord het verkeer waarschuwde voor een radarcontrole. Van dat feit werd hij later vrijgesproken. In die periode was de PVV’er actief in de Tuf-tuf Club, die strijd voerde tegen snelheidscontroles. Tevens zet hij zich in voor www.Flitsservice.nl

PVV’er van lijst Flevoland gehaald

Telegraaf 14.01.2011 De PVV heeft Martijn Hurks uit Dronten van de kandidatenlijst voor de Provinciale Statenverkiezingen in Flevoland gehaald. Dat bevestigt lijsttrekker Joram van Klaveren.

Opnieuw PVV’er de laan uit gestuurd 

AD 14.01.2011 DRONTEN – Martijn Hurks uit Dronten staat niet meer voor de Partij Voor de Vrijheid (PVV) op de kandidatenlijst voor de Provinciale Statenverkiezingen.

Kandidaat van PVV-lijst gehaald

Spits 14.01.2011 De PVV in Flevoland heeft Martijn Hurks uit Dronten van de kandidatenlijst voor de Provinciale Statenverkiezingen gehaald. Dat zei Joram van Klaveren, lijsttrekker voor de partij, vandaag. Waarom Hurks niet meer op de lijst staat, wilde de lijsttrekker niet zeggen. LEES VERDER…

De PVV in Flevoland heeft Martijn Hurks uit Dronten van de kandidatenlijst voor de Provinciale Statenverkiezingen gehaald. Dat zei Joram van Klaveren, lijsttrekker voor de partij, vrijdag. Waarom Hurks niet meer op de lijst staat, wilde de lijsttrekker niet zeggen.

PVV Flevoland haalt kandidaat van de lijst

Parool 14.01.2011 De PVV in Flevoland heeft Martijn Hurks uit Dronten van de kandidatenlijst voor de Provinciale Statenverkiezingen gehaald. Dat zei Joram van Klaveren, lijsttrekker voor de partij, vrijdag. Waarom Hurks niet meer op de lijst staat, wilde de lijsttrekker niet zeggen.

PVV haalt kandidaat van de lijst

De Pers 14.01.2011 De PVV in Flevoland heeft Martijn Hurks uit Dronten van de kandidatenlijst voor de Provinciale Statenverkiezingen gehaald. Dat zei Joram van Klaveren, lijsttrekker voor de partij, vrijdag. Waarom Hurks niet meer op de lijst staat, wilde de lijsttrekker niet zeggen.

PVV Flevoland haalt kandidaat van de lijst

NU 14.01.2011 De PVV in Flevoland heeft Martijn Hurks uit Dronten van de kandidatenlijst voor de Provinciale Statenverkiezingen gehaald.

Weer commotie rond PVV’er  

commotie rond PVV’er 

NU 13.01.2011 De Partij Voor de Vrijheid heeft Martijn Hurks uit Dronten van de kandidatenlijst voor de Provinciale Statenverkiezingen gehaald. Dat bevestigt lijsttrekker Joram van Klaveren.

Kandidatenlijst PVV Friesland uitgelekt

VK 12.01.2011 De namen op de kandidatenlijst van de PVV voor de verkiezingen van de Provinciale Staten in Friesland zijn uitgelekt. De regionale zender Omrop Fryslân heeft de lijst vandaag in handen gekregen. Politieagent Max Aardema uit Drachten is lijsttrekker.

Kandidatenlijst PVV in Friesland uitgelekt

Metro 12.01.2011 LEEUWARDEN (ANP) – De namen op de kandidatenlijst van de PVV voor de verkiezingen van de Provinciale Staten in Friesland zijn uitgelekt. 

Kandidatenlijst PVV in Friesland uitgelekt

De Pers 12.01.2011 De namen op de kandidatenlijst van de PVV voor de verkiezingen van de Provinciale Staten in Friesland zijn uitgelekt. De regionale zender Omrop Fryslân heeft de lijst woensdag in handen gekregen. Politieagent Max Aardema uit Drachten is lijsttrekker.

PVV benoemt Vicky Maeijer tot lijsttrekker

RTVWEST 10.01.2011 – Vicky Maeijer wordt lijsttrekker van de PVV voor de Provinciale Staten in Zuid-Holland. Dat heeft PVV-leider Geert Wilders gemeld op Twitter.

Hij noemt Maeijer een ‘groot en gedreven talent’. De 24-jarige Maeijer stond laag op de kandidatenlijst van de PVV voor de Tweede Kamerverkiezingen. Zij is juriste voor de Kamerfractie en de PVV-delegatie in Brussel. 

Wilders presenteert volgende week maandagavond in een restaurant in Rotterdam alle Zuid-Hollandse kandidaten voor de verkiezingen op 2 maart en het programma. 

PVV-lijsttrekkers Provinciale Staten bekend

VK 10.01.2011 DEN HAAG – De PVV heeft maandag lijsttrekkers voor de Provinciale Statenverkiezingen in Zuid-Holland en Overijssel bekendgemaakt.

PVV-lijsttrekkers Provinciale Staten bekend  

NU 10.01.2011 DEN HAAG – De PVV heeft maandag lijsttrekkers voor de Provinciale Statenverkiezingen in Zuid-Holland en Overijssel bekendgemaakt.  

PVV-lijsttrekkers Provinciale Staten bekend

De pers 10.01.2011 De PVV heeft maandag lijsttrekkers voor de Provinciale Statenverkiezingen in Zuid-Holland en Overijssel bekendgemaakt.  Partijleider Geert Wilders presenteerde maandag in Enschede Edgar Mulder (49) als de nieuwe lijsttrekker voor de PVV in Overijssel. Mulder stond op plaats 30 op de PVV-lijst voor de verkiezingen van de Tweede Kamer vorig jaar.

PVV’ers trekken zich terug van kandidatenlijst Video 

PVV’ers trekken zich terug van kandidatenlijst Video

De Pers 09.01.2011 Twee potentiële PVV’ers hebben zich teruggetrokken van de kandidatenlijst van deze partij voor de Provinciale Statenverkiezingen in Noord-Holland.

PVV-kandidaten Provinciale Staten ‘gaat het om andere dingen’ dan islam

NRC 07.01.2011 De drijfveren van de PVV’ers die zich kandidaat stellen voor een zetel in de Provinciale Staten, verschillen sterk van die van de fractieleden in de Tweede Kamer. Vooral klassieke VVD-thema’s als ruimte voor ondernemerschap, een kleinere overheid en vermindering van (milieu) regelgeving domineren bij de kandidaten voor de Provinciale Staten.

Dat schrijft onderzoeksjournalist Kees Versteegh vandaag in NRC Handelsblad. Hij baseert zich op gesprekken die hij de afgelopen weken voerde met de kandidaten. Anti-islamdrijfveren zijn voor hen nauwelijks of geen motief om de politiek in te gaan. Maar dat betekent niet dat de partij op provinciaal niveau qua standpunten verschilt van de landelijke partij, benadrukt Versteegh:

“Je hebt natuurlijk het programma aan de ene kant en de drijfveren aan de andere kant.”

Na anderhalve week weer van de PVV-lijst gehaald

VK 23.12.2010 MAASTRICHT – Ze stond zesde op de PVV-lijst voor de Statenverkiezingen. Een tv-gesprek later is ze weer weg. Nuyts zit in de Maastrichtse gemeenteraad voor de Liberale Maastrichtse Partij (LPM). Ze vormt daarin een eenmansfractie, na een breuk met de VVD. Essers is ‘burgerraadslid’ voor de LPM. Nuyts’ kandidatuur voor de provincieverkiezingen wekte in Maastricht al verbazing.  Wilde ze overstappen naar de PVV?

Nuyts zelf vindt van niet. In de gemeenteraad wilde ze voor de LPM blijven zitten, en in provinciale staten voor de PVV uitkomen. ‘Ik vind het vreemd dat een partij die strijdt voor de vrijheid van meningsuiting iemand schrapt vanwege een interview. Het gaat om niks. Maar die mannetjes zijn bang dat ik teveel stemmen trek. Jammer dat Wilders de verkeerde mensen aantrekt.’

Het is een ernstige tegenslag voor de partij van Geert Wilders. De gevreesde ‘LPF-toestanden’ werpen een eerste smet op de verkiezingscampagne van maart 2011.

PVV’er Brabant trekt kandidatuur binnen week in

Elsevier 22.12.2010  De nummer 2 op de PVV-lijst voor de Statenverkiezingen in Brabant trekt zich terug. Amper een week nadat de PVV hem lanceerde als toekomstig Gedeputeerde, laat Arno van Kessel vandaag in het Brabants Dagblad weten dat hij ermee stopt. ‘Ik heb het te druk met mijn advocatenkantoor,’ zegt hij.

Brabant-PVV’er al van de lijst

Spits 21.12.2010 De advocaat Arno van Kessel werd vorige week maandag nog gepresenteerd als kandidaat-gedeputeerde voor de PVV in de Provinciale Staten-verkiezingen in Noord-Brabant, maar hij stapt nu al op. Hij had vooraf aan de presentatie van de kandidatenlijst onderschat hoeveel tijd het werk hem zou kosten. Dat berichten het Eindhovens Dagblad en Omroep Brabant.

Hero Brinkman ‘koopt tijd’ als lijsttrekker PVV Noord-Holland

NRC 17.12.2010 Hero Brinkman wordt de lijsttrekker van de PVV voor de Provinciale Statenverkiezingen in Noord-Holland. Dat maakte hij bekend tijdens de presentatie van het Noord-Hollandse verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst. Wat voor gevolgen heeft dat voor de positie van Brinkman binnen zijn…  Lees verder›

Hero Brinkman lijsttrekker voor PVV in Noord-Holland

Elsevier 17.12.2010 Tweede Kamerlid Hero Brinkman (PVV) wordt de lijsttrekker van zijn partij voor de Provinciale Statenverkiezingen in Noord-Holland. Dat heeft Brinkman vrijdag bekendgemaakt tijdens de presentatie van de kandidatenlijst en het Noord-Hollandse PVV-verkiezingsprogramma.

Zie ook:

Brinkman lijsttrekker PVV Noord-Holland 

Trouw 17.12.2010 Hero Brinkman wordt de PVV-lijsttrekker voor de Provinciale Statenverkiezingen in Noord-Holland. Het kamerlid presenteerde vrijdag het Noord-Hollandse verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst.

Brinkman lijsttrekker PVV Noord-Holland

VK 17.12.2010 PURMEREND – Hero Brinkman wordt de lijsttrekker van de PVV voor de Provinciale Statenverkiezingen in Noord-Holland. Dat maakte het Kamerlid …

Brinkman lijsttrekker PVV Noord-Holland

Telegraaf 17.12.2010 Hero Brinkman wordt de lijsttrekker van de PVV voor de Provinciale Statenverkiezingen in Noord-Holland. Dat maakte het Kamerlid vrijdag bekend tijdens de presentatie van het Noord-Hollandse verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst.

Hero Brinkman lijsttrekker Noord-Holland

17.12.2010 Hero Brinkman wordt lijsttrekker van de PVV voor de Provinciale Statenverkiezingen in Noord-Holland. De Tweede Kamerfractie heeft Brinkman gekozen als lijsttrekker voor de provincie waar hij zelf woonachtig is.

Horeca-ondernemer lijsttrekker PVV in Noord-Brabant

VK 13.12.2010 Binnenland GILZE – De Partij voor de Vrijheid (PVV) heeft maandagavond in Gilze haar kandidaten voor de provinciale verkiezingen in Noord-Brabant …

Kandidaten PVV N-Brabant

Telegraaf 13.12.2010 De Partij voor de Vrijheid (PVV) heeft maandagavond in Gilze haar kandidaten voor de provinciale verkiezingen in Noord-Brabant gepresenteerd. Met de onbekende lijsttrekker horeca-ondernemer Ronald Dol gaat de partij voor tien zetels in de Brabantse Provinciale Staten, zei samensteller van de kandidatenlijst en Tweede Kamerlid Richard de Mos.

PVV presenteert kandidaten voor Brabant

De Pers 13.12.2010 De Partij voor de Vrijheid (PVV) heeft maandagavond in Gilze haar kandidaten voor de provinciale verkiezingen in Brabant gepresenteerd. Met de onbekende lijsttrekker horeca-ondernemer Ronald Dol gaat de partij voor tien zetels in de Brabantse Provinciale Staten, zei samensteller van de kandidatenlijst en Tweede Kamerlid Richard de Mos.

PVV wil in Limburg meebesturen -Video

Wilders liet verder weten in alle provincies mee te doen met zeker tien tot vijftien kandidaten. „CDA, VVD en PVV moeten ook in de Eerste Kamer een meerderheid halen”, zei Wilders.

PVV wil meebesturen

Telegraaf 10.12.2010 De PVV wil in Limburg na de komende verkiezingen voor het Limburgs parlement (Provinciale Staten) een gedeputeerde leveren. Dat zei PVV-leider Geert Wilders vrijdag in Roermond tijdens de presentatie van vijf Limburgse kandidaten voor de Statenverkiezingen. 

Stassen lijsttrekker PVV Limburg

VK 10.12.2010 De PVV heeft vandaag haar kandidatenlijst voor de verkiezingen van de Provinciale Staten in Limburg gepresenteerd. Lijsttrekker wordt de 39-jarige Laurence Stassen. Momenteel zit Stassen voor de PVV in het Europees Parlement.

PVV wil in Limburg meebesturen

De Pers 10.12.2010  De PVV wil in Limburg na de komende verkiezingen voor het Limburgs parlement (Provinciale Staten) een gedeputeerde leveren.

PVV wil in Limburg meebesturen

Metro 10.12.2010 De PVV wil in Limburg na de komende verkiezingen voor het Limburgs parlement (Provinciale Staten) een gedeputeerde leveren. Dat zei PVV-leider Geert Wilders vrijdag in Roermond tijdens de presentatie van vijf Limburgse kandidaten voor de Statenverkiezingen.

De PVV heeft een ‘war room’ ingericht waar alle provinciale kandidaten nog eens extra worden gescreend. Aanleiding is de ophef rond PVV-Kamerleden.

De PVV wil in alle provincies meedoen, en heeft daarvoor tientallen kandidaten nodig. Naar aanleiding van de recente ophef over het verleden van diverse PVV-Kamerleden wordt van alle kandidaten alsnog een verklaring omtrent het gedrag gevraagd. In de ‘war room’ zijn PVV-medewerkers fulltime bezig de antecedenten van de kandidaten na te trekken, vooral via Google.

Volgens Van Vliet heeft een aantal mensen zichzelf teruggetrokken als kandidaat. “Omdat ze de PVV geen schade wilden berokkenen of omdat ze in de gaten hadden dat ze anders door de mand zouden vallen.”

Van Vliet zei verder dat de PVV in Limburg de grootste partij wil worden. Partijleider Wilders presenteert de Limburgse kandidatenlijst vrijdag. Er staan ruim twintig mensen op.

PVV screent kandidaten in ‘war room’

AD 04.12.2010 DEN HAAG – De PVV van Geert Wilders heeft in Den Haag een ‘war room’ ingericht waar alle kandidaten voor de provinciale verkiezingen van maart volgend jaar nog eens extra worden gescreend.

PVV wil 12 zetels

Spits 04.12.2010 De PVV in Limburg verwacht bij de Provinciale Statenverkiezingen 12 zetels te halen. De partij wil de grootste partij in het Limburgse parlement worden. Dat zegt PVV-Kamerlid Ronald van Vliet. 

PVV screent kandidaten in ‘war room’

04.12.2010 (Novum) – De PVV van Geert Wilders heeft in Den Haag een ‘war room’ ingericht waar alle kandidaten voor de provinciale verkiezingen van maart volgend jaar nog eens extra worden gescreend. Dat heeft PVV-Kamerlid Ronald van Vliet gezegd tegen de Limburgse omroep L1.

PVV screent kandidaten in ‘war room’

Trouw 04.12.2010 De PVV van Geert Wilders heeft in Den Haag een ‘war room’ ingericht waar alle kandidaten voor de provinciale verkiezingen van maart volgend jaar nog eens extra worden gescreend. Dat heeft PVV-Kamerlid Ronald van Vliet gezegd tegen de Limburgse omroep L1.

PVV-Kamerleden overladen met politieke functies

VK 06.11.2010  De PVV overweegt Kamerleden ook zitting te laten nemen in diverse fracties van de Provinciale Staten. Deze ‘stapeling’ van functies leidt elders in de Tweede Kamer tot opgetrokken wenkbrauwen. Geert Wilders denkt met dit stapelen nog enige controle te houden over de groei van zijn partij.

Woning PVV’er beklad

Telegraaf 05.11.2010 De woning van het Friese PVV-lid Jan Lautenbach uit Oudwoude is in de nacht van donderdag op vrijdag beklad met hakenkruisen. Dat heeft de politie Friesland gemeld. Lautenbach is kandidaat voor de komende Provinciale Statenverkiezingen.

Woning PVV-er beklad met hakenkruis – HvNL 05.11.2010 De woning van het Friese PVV-lid Jan Lautenbach uit Oudwoude is in de nacht van donderdag op vrijdag beklad met hakenkruizen. Dat heeft de politie Friesland gemeld. Lautenbach is kandidaat voor de komende Provinciale Statenverkiezingen. De PVV-er deed vrijdagochtend aangifte.

Er zijn volgens de politie hakenkruisen in en rondom de woning van Lautenbach aangebracht. Ook werden vernielingen aangericht. PVV-leider Geert Wilders vindt het incident ”totaal onaanvaardbaar”. Hij sprak van ”vreselijke acties tegen een kandidaat van ons”. Wilders rekent op een snelle reactie van politie en justitie, zo liet hij weten. De PVV doet in maart in alle provincies mee aan de Provinciale Statenverkiezingen, aldus Wilders. Het is de eerste keer dat een van de kandidaten met dit soort acties te maken heeft gekregen.

PVV doet mee aan statenverkiezingen

Telegraaf 01.10.2010 De PVV doet mee aan de verkiezingen voor Provinciale Staten. Dat zei PVV-Tweede Kamerlid Dion Graus vrijdagavond voor de Limburgse regionale omroep L1.

Provinciale Verkiezingen 03.03.2011- PVV doet mee in Flevoland

Door mee te doen aan de Provinciale Statenverkiezingen wil de PVV zoveel mogelijk leden voor de Eerste Kamer krijgen.

Die worden namelijk door de leden van de Provinciale Staten gekozen. Momenteel zitten er nog geen PVV’ers in de senaat.

PVV gaat in Flevoland met verkiezingen meedoen

Trouw 11.08.2010 De PVV gaat in Flevoland meedoen aan de Provinciale Statenverkiezingen. Dat liet een PVV-Kamerlid Joram van Klaveren dinsdag weten. Tegen Omroep Flevoland zei hij dat er nog geen verkiezingsprogramma is, maar wel voldoende kandidaten om een lijst op te stellen voor de verkiezingen van 3 maart volgend jaar. 

PVV doet in Flevoland mee met verkiezingen

VK 11.08.2010 De PVV gaat in Flevoland meedoen aan de Provinciale Statenverkiezingen. Dat liet een PVV-Kamerlid Joram van Klaveren dinsdag weten. Tegen Omroep Flevoland zei hij dat er nog geen verkiezingsprogramma is, maar wel voldoende kandidaten om een lijst op te stellen voor de verkiezingen van 3 maart volgend jaar.

PVV wil zetel in Provinciale Staten Flevoland

DePers 11.08.2010 De Partij voor de Vrijheid (PVV) doet volgend jaar mee met de Provinciale Statenverkiezingen in Flevoland. Dat heeft een woordvoerder van de partij woensdag laten weten.

Joram van Klaveren, Tweede Kamerlid voor de PVV, vertelde woensdag in een radio-interview met Omroep Flevoland dat de partij hoopt zo veel mogelijk PVV’ers in het provinciale pluche te krijgen, omdat de leden van de Provinciale Staten de Eerste Kamer kiezen.

PVV gaat in Flevoland met verkiezingen meedoen

11.08.2010 De PVV gaat in Flevoland meedoen aan de Provinciale Statenverkiezingen. Dat liet een PVV-Kamerlid Joram van Klaveren dinsdag weten. Tegen Omroep Flevoland zei hij dat er nog geen verkiezingsprogramma is, maar wel voldoende kandidaten om een lijst op te stellen voor de verkiezingen van 3 maart volgend jaar.

januari 19, 2011 - Posted by | Uncategorized | , , , , , , , , , , ,

7 reacties

 1. […] Zie: Provinciale verkiezingen 02.03.2011 – PVV doet in alle provincies mee […]

  Pingback door Provinciale verkiezingen 02.03.2011 – Kandidatenlijsten stromen binnen de campagne barst los « Debat in de Digitale Hofstad | januari 19, 2011

 2. […] Provinciale verkiezingen 02.03.2011 – PVV doet in alle provincies mee […]

  Pingback door Peiling Maurice de Hond 28.02.2011 – provinciale verkiezing 02.03.2011 Noord Holland – PVV 9 zetels « Debat in de Digitale Hofstad | maart 1, 2011

 3. […] Provinciale verkiezingen 02.03.2011 – PVV doet in alle provincies mee  […]

  Pingback door Weinig kans PVV in provinciale colleges « Debat in de Digitale Hofstad | maart 25, 2011

 4. […] Provinciale verkiezingen 02.03.2011 – PVV doet in alle provincies mee […]

  Pingback door In de provincie Zuid Holland doet de PVV niet mee | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen | maart 30, 2011

 5. […] Provinciale verkiezingen 02.03.2011 – PVV doet in alle provincies mee  […]

  Pingback door Coalitie Provinciale staten Noord Holland rond – VVD, PvdA, D66 en CDA. « Debat in de Digitale Hofstad | april 11, 2011

 6. […] Provinciale verkiezingen 02.03.2011 – PVV doet in alle provincies mee […]

  Pingback door Provinciale staten Limburg – Coalitie VVD, CDA en PVV rond « Debat in de Digitale Hofstad | mei 4, 2011

 7. […] Provinciale verkiezingen 02.03.2011 – PVV doet in alle provincies mee […]

  Pingback door Weer gedonder bij de Provinciale staten Limburg – PVV uit de Coalitie gedonderd « Debat in de Digitale Hofstad | april 20, 2012


Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers liken dit: