Debat in de Digitale Hofstad

Stemmen uit de Haagse Wijken

Van Boerkapolitie en Caviapolitie – Korpschef Bernard Welten heeft het gedaan

Op korte termijn moet korpschef Welten agenten omscholen tot dierenagenten. ‘Ik noem dat gekscherend de caviapolitie,’ zegt Welten na afloop van zijn nieuwjaarspeech maandag.

 

‘Het is een diepe schande dat een korpschef zoiets zegt,’ reageert PVV-Kamerlid Dion Graus in De Telegraaf. Met de kritiek op zijn dierenpolitie is PVV-Kamerlid Dion Graus ‘helemaal klaar’. “Diarree krijg ik ervan.” Maandag was het hoofdcommissaris Bernard Welten van Amsterdam die sprak van ‘caviapolitie’, zonde van schaarse politiecapaciteit. “Hou op over Welten”, zegt Graus. “Een kantoorkneus.”

Dierenmishandeling.

De Kamer liet eerder al weten het geld dat wordt ingezet voor de dierenpolitie liever te willen gebruiken om kinderporno te bestrijden. Dat is voor de PVV echter niet acceptabel. 

Boerkaverbod.

Ook de regeringspartijen VVD en CDA en gedoogpartner PVV vallen over de woorden van Welten, omdat het kabinet heeft aangekondigd met een boerkaverbod te komen. VVD-Kamerlid Jeanine Hennis-Plasschaert vindt dat een korpschef niet zelf kan uitkiezen welke wetten hij uitvoert. Daarom moet hij zijn woorden terugnemen. Ze stoort zich aan zijn suggestie dat het bij een Boerkaverbod ontbreekt aan gezond verstand.

Haar CDA-collega Mirjam Sterk vindt ook dat de politie gewoon de wet moet uitvoeren. Ze gaat ervan uit dat minister Ivo Opstelten (Veiligheid en Justitie) Welten op zijn mening zal aanspreken. Ook PVV’er Hero Brinkman is van mening dat Welten niet op deze manier prioriteiten kan stellen.

Deze gewaden vallen onder een boerkaverbod – foto’s

Brinkman: Welten is geen knip voor de neus waard Video

Brinkman: Welten is geen knip voor…  video

Van cavia’s,  animals en nog veel meer  ….

PVV wil ‘animal cops’ niet meer horen

AD 02.02.2011 DEN HAAG – De PVV wil de term ‘animal cops’ niet meer horen. ,,Ik heb het mijn fractie ook gezegd, voortaan spreken wij alleen nog van dierenpolitie”, zei PVV-Kamerlid Dion Graus woensdag in een debat in de Tweede Kamer over dierenbeleid.

‘Animal cops’ taboe

Telegraaf 02.02.2011 De PVV wil de term ‘animal cops’ niet meer horen. „Ik heb het mijn fractie ook gezegd, voortaan spreken wij alleen nog van dierenpolitie”, zei PVV-Kamerlid Dion Graus woensdag in een debat in de Tweede Kamer over dierenbeleid.

PVV wil ‘animal cops’ niet meer horen

NU 02.02.2011 ”Ik heb het mijn fractie ook gezegd, voortaan spreken wij alleen nog van dierenpolitie”, zei PVV-Kamerlid Dion Graus woensdag in een debat in de Tweede Kamer over dierenbeleid. Graus is binnen de PVV een warm pleitbezorger voor de politiedienst die zich enkel en alleen met het bestrijden van dierenmishandeling bezighoudt.

PVV wil af van ‘Animal Cops’

Spits 02.02.2011 De PVV wil de term ‘animal cops’ niet meer horen. “Ik heb het mijn fractie ook gezegd, voortaan spreken wij alleen nog van dierenpolitie”, zei PVV-Kamerlid Dion Graus in een debat in de Tweede Kamer over dierenbeleid. LEES VERDER…

Woord van de week: caviapolitie. Bedenker is de Amsterdamse korpschef Welten.

Dacht Dion Graus bij het woord caviapolitie heel even aan vijftig cavia’s met hele kleine petjes op? Diertjes die in een lege stal van de Amsterdamse bereden politie intensief worden getraind. Bijvoorbeeld om in de villa van een drugsbaron de bedrading van de alarminstallatie kapot te knagen, net voordat het arrestatieteam binnenvalt.

Dion Graus knokt voor alle dieren

Metro 2011-01-06  “Wáárom de opmerking van Welten een diepe schande is, legt hij niet uit. Misschien is het de teleurstelling. Dacht Graus bij…

Korpschef Welten tegen ‘caviapolitie’; PVV boos

Elsevier 05.01.2011 Korpschef Bernard Welten van Amsterdam is het er niet mee eens dat vijfhonderd agenten omgeschoold moeten worden tot animal cops. ‘Deze mensen moeten er komen vanuit de bestaande capaciteit die ik nu heb en die staat onder druk.’  Dat schrijft de website Binnenlands Bestuur.

Op korte termijn moet korpschef Welten agenten omscholen tot dierenagenten. ‘Ik noem dat gekscherend de caviapolitie,’ zegt Welten na afloop van zijn nieuwjaarspeech maandag.

Zie ook:

Graus klaar met kritiek

De Pers 05.01.2011 Er wordt wel degelijk tempo gemaakt met de dierenpolitie, zegt geestelijk vader Dion Graus (PVV).

  …… en Boerka’s.

Zie ook:

Geert Wilders PVV – (Kop)VoddenTaks alsnog in Nederland ???? deel 2

Geert Wilders PVV – (Kop)VoddenTaks alsnog in Nederland ????

Van Hoofddoekjes, Burka’s en kruizen

Gemeenteraadsverkiezingen 2010 – Geen Kopvodden in Den Haag en Almere ???

tv interview met Jeroen Pauw Video

De allesbedekkende gezichtssluier? De krachtigste uitdrukking van de gedachte dat de openbare ruimte het vrouwelijk wezen niet toebehoort? Waardoor zij die slechts volledig ingepakt mag betreden, opdat het mannelijk wezen niet in verzoeking raakt?

De boerka, gepropageerd door de ultraconservatieve vleugel van de islam? In moslimlanden zelf gehaat en gevreesd door iedereen (m/v) die snakt naar de vrijheden die voor ons zo vanzelfsprekend zijn? Uitgerekend een liberale krant, dacht ik, zou daar op z’n minst zuinigjes over schrijven.

Maar nee. Vorige week wijdde NRC Handelsblad zijn hoofdredactionele commentaar aan de commotie rond de Amsterdamse korpschef Bernard Welten.

Het misplaatste respect voor de boerka

Trouw 13.01.2011 We leven in interessante tijden. Als me pakweg drie jaar geleden was voorspeld dat een welbekend avondblad nog eens de boerka zou verdedigen, had ik verbaasd opgekeken.

Een boerkadraagster voer je niet af als boef

VK 09.01.2011 Een democratische rechtsstaat heeft de persoonlijke vrijheid hoog en politieagenten moeten en mogen dus goed nadenken welke middelen ze kiezen bij het handhaven van de wet.

Woedend ging ik donderdag op zoek naar het interview van Jeroen Pauw – Vijf jaar later – met Bernard Welten, de korpschef van Amsterdam. Als ex-politieman in het centrum van Amsterdam las ik in de Krant van Wakker Nederland dat Welten het in zijn hoofd had gekregen een mogelijk boerkaverbod niet te handhaven. De krant had voor Weltens burgerlijke ongehoorzaamheid de gebruikelijke chocoladeletters uit de kast getrokken.

De verwilderse rechtsstaat: geen gezicht

VK 08.01.2011 Nadat de Amsterdamse corpschef Bernard Welten enige kanttekeningen had geplaatst bij de prioriteiten van dit kabinet inzake de inzet van het politie-apparaat – boerkajacht en animal cops – wees ex-politieman, inmiddels PVV-Kamerlid, Hero Brinkman hem op hoge toon terecht: hij had zich als corpschef maar naar het bevoegd gezag te richten, Weltens eigen mening daarover werd niet gevraagd.

Politie vreest speelbal van Kamer te worden bij invoering landelijk politiekorps

NRC 08.01.2011 De Nederlandse politie wordt, na nationalisering, de speelbal van turbulentie en incidentenpolitiek in de Tweede Kamer. De Amsterdamse korpschef, Bernhard Welten, spuide indirect zijn zorg daarover toen hij de komst van 500 ‘dierenagenten’, een initiatief van de PVV deze week kleinerend ‘caviapolitie’ noemde. Later, in een tv interview met Jeroen Pauw, uitte hij twijfels bij de handhaving van een mogelijk Boerkaverbod. 

Sabotage

Trouw 08.01.2011 Of het korps der korpschefs bij de antikabinetmanifestatie van Job Cohen op 16 januari fysiek aanwezig zal zijn, valt te betwijfelen. Maar de jongste bijdrage van drie superdienders aan De Strijd zal op die dag als een roze wolk over het Maatschappelijke Verzet hangen.

Gesprek Opstelten en Welten neemt kou weg

AD 08.01.2011 DEN HAAG – Minister Ivo Opstelten van Veiligheid en Justitie en de Amsterdamse korpschef Bernard Welten hebben een telefoongesprek gevoerd. Het ministerie van Justitie bevestigde dat het gesprek ging over de uitlatingen van Welten over het …

Volgens ingewijden wilde Opstelten na zijn vakantie persoonlijk opheldering over de bewering van Welten dat hij er niets voor voelt een vrouw met zo’n volledig lichaamsbedekkend gewaad te arresteren.

Gesprek Opstelten en Welten na ophef burqaverbod

Elsevier 08.01.2011 Minister Ivo Opstelten (VVD, Veiligheid en Justitie) en de Amsterdamse korpschef Bernard Welten hebben een telefoongesprek gehad over de commotie rond uitspraken van de politiechef over het komende burqaverbod. Het ministerie van Justitie bevestigt dat het gesprek is gevoerd. De politie in Amsterdam wilde niets kwijt over het gesprek.  

Gesprek Opstelten en Welten haalt kou weg

Telegraaf 08.01.2011 Minister Ivo Opstelten van Veiligheid en Justitie en de Amsterdamse korpschef Bernard Welten hebben donderdagavond een telefoongesprek gevoerd. Het ministerie van Justitie bevestigde dat het gesprek ging over de uitlatingen van Welten over het boerkaverbod eerder deze week. De politie in Amsterdam wilde niets kwijt over het gesprek.  

Gesprek Opstelten en Welten haalt kou weg

NU 08.01.2011 Minister Ivo Opstelten van Veiligheid en Justitie en de Amsterdamse korpschef Bernard Welten hebben donderdagavond een telefoongesprek gevoerd. Het ministerie van Justitie bevestigde dat het gesprek ging over de uitlatingen van Welten over het boerkaverbod eerder deze week. De politie in Amsterdam wilde niets kwijt over het gesprek. 

Gesprek tussen Welten en Opstelten

Parool 07.01.2011AMSTERDAM – De Amsterdamse korpschef Bernard Welten en minister Opstelten hebben een gesprek met elkaar gehad. Dit laat de politie Amsterdam weten via een persbericht. Wat de twee precies besproken hebben, is niet bekend. Er onstond afgelopen …

Ook Twente negeert boerkaverbod

Spits 07.01.2011 Niet alleen korpschef Bernard Welten van Amsterdam zal een eventueel boerkaverbod niet gaan handhaven. Ook zijn Twentse collega Martin Sitalsing zal het verbod “geen prioriteit” geven, zo stelt hij tegenover RTV Oost. LEES VERDER…

Van der Laan: Welten ging over het randje

AD 06.01.2011 AMSTERDAM – De Amsterdamse korpschef Bernard Welten ging ,,net even over het randje” met zijn uitspraken over het boerkaverbod. Dat zegt de Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan in een gesprek met AT5.

Welten wekt woede

Telegraaf 06.01.2010  De positie van de Amsterdamse hoofdcommissaris Bernard Welten staat zwaar onder druk nadat hij zei vrouwen in boerka’s niet te zullen aanhouden. Een aangekondigde wet moet het dragen van die gezichtsbedekkende kleding op de openbare weg verbieden.

Van der Laan steunt Welten

Parool 06.01.2011 AMSTERDAM – Burgemeester Eberhard van der Laan is niet gelukkig met de uitspraken over het boerkaverbod van hoofdcommissaris Bernard Welten maar neemt de zaak niet hoog op. ‘Binnen de Amsterdamse driehoek bestaat er geen misverstand over dat de …

‘Boerkaverbod geen prioriteit’

06.01.2011 De korpschef van de politie Twente Martin Sitalsing zal geen prioriteit geven aan het handhaven van het boerkaverbod. Hij zet de politiecapaciteit liever in voor het terugdringen van overvallen, jeugdcriminaliteit en woninginbraken. Zijn Amsterdamse collega Bernard Welten oogstte deze week felle kritiek door te zeggen dat vrouwen met een boerka niet worden gearresteerd. 

Opnieuw dwarsligger boerkaverbod

Telegraaf 06.01.2011 Als er een boerkaverbod wordt ingevoerd, zal de handhaving daarvan geen prioriteit hebben voor korpschef Martin Sitalsing van de politie Twente. „Ik kan mijn capaciteit maar één keer uitgeven”, zegt Sitalsing

Korpschef Twente: Burqaverbod handhaven heeft geen prioriteit

Elsevier 06.01.2011  Als het kabinet een burqaverbod instelt, zal de handhaving daarvan geen prioriteit hebben voor korpschef Martin Sitalsing van de politie Twente. Hij zegt liever overvallen aan te pakken dan huisvrouwen met burqa’s op te pakken. ‘Ik kan mijn capaciteit maar één keer uitgeven,’ zegt Sitalsing vandaag tegen RTV Oost.

Boerkaverbod geen prioriteit korpschef Twente  

NU 06.01.2011 AMSTERDAM – De korpschef van de politie Twente Martin Sitalsing zal geen prioriteit geven aan het handhaven van het boerkaverbod. Hij zet de politiecapaciteit liever in voor het terugdringen van overvallen, jeugdcriminaliteit en woninginbraken.

“Hij moet gewoon uitvoeren wat er besloten wordt. Of hij het daar nu mee eens is of niet, doet niet ter zake”, aldus Verdijk donderdag in de ochtendkrant.

 ‘Korpschef Welten moet woorden intrekken’

NU 06.01.2011 De Amsterdamse hoofdcommissaris Bernard Welten moet zijn uitspraken over het negeren van een eventueel boerkaverbod intrekken. Voorzitter van de Amsterdamse Politie Vakorganisatie (AVP) Bert Verdijk noemt in De Telegraaf de uitlatingen van de korpschef “onverstandig”. 

Welten neemt niets van zijn woorden terug

AD 05.01.2011  AMSTERDAM – De hoofdstedelijke korpschef Bernard Welten neemt niets van zijn woorden terug over het handhaven van het boerkaverbod. Tijdens een uitzending van het NTR-programma 5 jaar later zei hij sommige dingen uit het regeerakkoord over te …

Burgemeester Van der Laan steunt korpschef Welten

NRC 05.01.2011 Burgemeester Eberhard van der Laan heeft zijn steun uitgesproken voor de Amsterdamse korpschef Bernard Welten. Die kreeg vandaag een golf van kritiek over zich heen nadat hij gezegd had een eventueel boerkaverbod niet te zullen gaan handhaven.

De burgemeester onderstreept volgens persbureau Novum dat het boerkaverbod nog niet is ingevoerd en dat Welten slechts zijn zorg uitsprak over de uitvoerbaarheid van het kabinetsvoornemen. “Het zou goed zijn als de zorg van de hoofdcommissaris en de expertise van de Amsterdamse politie een plaats krijgen in het komende wetgevingstraject.” 

Burgemeester Van der Laan steunt korpschef Welten

VK 05.01.2011 AMSTERDAM – Burgemeester Eberhard van der Laan steunt de Amsterdamse korpschef Bernard Welten. Die kreeg woensdag een golf van kritiek over zich heen nadat hij had gezegd dat vrouwen die een boerka dragen waarschijnlijk niet gearresteerd worden in de hoofdstad.

De burgemeester onderstreept dat het boerkaverbod nog niet is ingevoerd en dat Welten slechts zijn zorg uitsprak over de uitvoerbaarheid van het kabinetsvoornemen.

Welten: Burqaverbod-uitspraak veel genuanceerder

Elsevier 05.01.2011 De uitspraken van de Amsterdamse korpschef Bernard Welten over het burqaverbod liggen volgens een woordvoerder van Welten een stuk genuanceerder. ‘Zijn woorden moeten in de context worden gezien.’ Dat zei zijn woordvoerder woensdag nadat ophef was ontstaan in de Tweede Kamer over zijn uitlatingen in het tv-programma 5 jaar later.

Zie ook:

‘Welten moet biezen pakken’

Telegraaf 05.01.2011 Korpschef Bernard Welten van de Amsterdamse politie ligt onder vuur bij de PVV, VVD en CDA nadat hij heeft laten weten het boerkaverbod niet te willen handhaven.  ‘Ik zou het sterk toejuichen als de minister in zou grijpen.’ Welten zei gisteren in het NTR-programma 5 jaar later dat hij – mocht het kabinet inderdaad een boerkaverbod invoeren – burgerlijk ongehoorzaam zal zijn. Volgens Welten zal de Amsterdamse politie geen vrouwen in boerka arresteren. Agenten zullen bij een eventueel verbod altijd hun ‘gezond verstand moeten blijven gebruiken’.

Zie ook: • Welten handhaaft boerkaverbod niet

Regeringspartijen willen opheldering van Welten over boerkaverbod

NRC 05.01.2011  Regeringspartijen VVD en CDA willen opheldering van de regering over de uitspraak van de Amsterdamse korpschef Bernard Welten dat hij een mogelijk boerkaverbod niet zal handhaven. Dit verbod staat in het regeerakkoord maar is nog niet in behandeling bij het parlement. Welten deed zijn uitspraak gisteravond in het televisieprogramma 5 jaar later.

Wilders woest op Welten

AD 05.01.2011 AMSTERDAM – De opmerking van de Amsterdamse korspschef Bernard Welten dat hij het boerkaverbod niet gaat handhaven wanneer het door de Tweede Kamer komt, heeft tot boze reacties geleid bij de PVV.

Ophef in Kamer over Welten

Spits 05.01.2011 In de Tweede Kamer is opschudding ontstaan door uitspraken van de Amsterdamse korpschef Bernard Welten. In het tv-programma 5 jaar later zei hij dat de politie in Amsterdam geen vrouwen met een boerka zal arresteren. VVD en CDA noemen dat ongepast. De PVV vindt dat de korpschef weg moet, als hij bij zijn uitspraak blijft. LEES VERDER…

Ophef over uitspraken Welten

Trouw 05.01.2011 De Amsterdamse korpschef Bernard Welten gaat het in het regeerakkoord genoemde boerkaverbod niet handhaven als het door de Kamer komt. “Ik voel me niet altijd een instrument van de overheid dat onmiddellijk doet wat er gevraagd wordt.

Brinkman: Welten is geen knip voor de neus waard Video

Korpschef Welten handhaaft boerkaverbod niet

NU 05.01.2011 De Amsterdamse korpschef Bernard Welten gaat het in het regeerakkoord genoemde boerkaverbod niet handhaven als het door de Kamer komt. Sommige dingen in het regeerakkoord ‘sla ik over’, zei hij dinsdagavond in het NTR-programma 5 jaar later.

Coalitiepartijen: Welten mag boerkawet niet negeren

VK 05.01.2011 AMSTERDAM – Het negeren van een eventueel boerkaverbod door de Amsterdamse korpschef Welten is zeer slecht gevallen bij de VVD, CDA en PVV.

Kritiek op uitspraken Welten

De pers 05.01.2011 De VVD en PVV hekelen de uitspraken van de Amsterdamse korpschef Bernard Welten. Die zei dinsdagavond in het NTR programma 5 Jaar Later dat hij burgerlijk ongehoorzaam zal zijn als er in Nederland een boerkaverbod komt.

Politie: uitspraken Welten genuanceerder

Parool 05.01.2011 De uitspraken van de Amsterdamse korpschef Bernard Welten over het boerkaverbod liggen een stuk genuanceerder. Dat zei zijn woordvoerster woensdag nadat opschudding was ontstaan in de Tweede Kamer over zijn uitlatingen in het tv-programma 5 jaar later. Welten liet hierin weten dat hij er niets voor voelt dat zijn korps vrouwen met een boerka zal arresteren.

”De wet is er nog niet”, aldus de zegsvrouw. Volgens haar moeten zijn woorden in de context worden gezien. ”Hij heeft gezegd dat vrouwen met een boerka zullen worden aangesproken.” Ze erkende wel dat de korpschef geen voorstander is van het boerkaverbod. ”Maar we moeten eerst de wet afwachten.”

Welten wil boerkaverbod negeren

Parool 05.01.2011 Korpschef Bernard Welten moet optreden tegen mensen die een mogelijk boerkaverbod overtreden. Dit vindt PVV-voorman Geert Wilders. ‘Amsterdams korpschef Welten moet wetten uitvoeren, dus ook het komende boerkaverbod, of zijn biezen pakken, vrijwillig of onvrijwillig!’ schrijft hij.

Korpschef: boerkaverbod niet uitvoeren

Spits 05.01.2011 De Amsterdamse korpschef Bernard Welten gaat het boerkaverbod niet handhaven als het door de Kamer komt. “Ik voel me niet altijd een instrument van de overheid dat onmiddellijk doet wat er gevraagd wordt”, vertelt hij in het NTR-programma 5 Jaar Later. LEES VERDER…

Welten handhaaft boerkaverbod niet

Telegraaf 05.01.2011 De Amsterdamse korpschef Bernard Welten gaat het boerkaverbod niet handhaven wanneer het door de Tweede Kamer komt. Welten zei gisteren dat hij burgerlijk ongehoorzaam zal zijn als het kabinet het verbod gaat invoeren.

Lees ook:
   Raad van Europa tegen boerkaverbod
   PVV schrapt korpschef Welten uit spotje
   Welten neemt afstand van campagnefilm PVV
   ‘Cohen en Welten hadden ruzie’
   Kritiek Cohen op Welten

januari 7, 2011 - Posted by | Uncategorized | , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

14 reacties

 1. […] Van Boerkapolitie en Caviapolitie – Korpschef Bernard Welten heeft het gedaan […]

  Pingback door Provinciale verkiezing 02.03.2011 – PVV hoofddoekjesverbod in Provinciehuis « Debat in de Digitale Hofstad | januari 22, 2011

 2. […] Van Boerkapolitie en Caviapolitie – Korpschef Bernard Welten heeft het gedaan […]

  Pingback door Jeanine Hennis-Plasschaert VVD – 2e kamerdebat Hoofddoekverbod Stadhuis « Debat in de Digitale Hofstad | maart 17, 2011

 3. […] Van Boerkapolitie en Caviapolitie – Korpschef Bernard Welten heeft het gedaan […]

  Pingback door Weer gedonder in de Amsterdamse gemeenteraad « Debat in de Digitale Hofstad | maart 18, 2011

 4. […] Van Boerkapolitie en Caviapolitie – Korpschef Bernard Welten heeft het gedaan […]

  Pingback door Het hoofddoekverbod ook in Den Haag ? | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen | maart 20, 2011

 5. […] Van Boerkapolitie en Caviapolitie – Korpschef Bernard Welten heeft het gedaan […]

  Pingback door Geert Wilders PVV feliciteert Volendam met hoofddoekverbod « Debat in de Digitale Hofstad | april 4, 2011

 6. […] Van Boerkapolitie en Caviapolitie – Korpschef Bernard Welten heeft het gedaan […]

  Pingback door Het Boerkaverbod nu ook in Nederland « Debat in de Digitale Hofstad | september 16, 2011

 7. […] Van Boerkapolitie en Caviapolitie – Korpschef Bernard Welten heeft het gedaan  […]

  Pingback door Boerka-verbod weer de kast in ?? « Debat in de Digitale Hofstad | mei 8, 2012

 8. […] Van Boerkapolitie en Caviapolitie – Korpschef Bernard Welten heeft het gedaan […]

  Pingback door Boerkaverbod weer uit de kast ?? « Debat in de Digitale Hofstad | mei 23, 2012

 9. […] Zie ook: Van Boerkapolitie en Caviapolitie – Korpschef Bernard Welten heeft het gedaan […]

  Pingback door Debat in de Digitale Hofstad | mei 23, 2015

 10. […] Zie ook: Van Boerkapolitie en Caviapolitie – Korpschef Bernard Welten heeft het gedaan […]

  Pingback door Van Hoofddoekjes, Burka’s en kruizen – deel 5 « Debat in de Digitale Hofstad | mei 23, 2015

 11. […] Zie ook: Van Boerkapolitie en Caviapolitie – Korpschef Bernard Welten heeft het gedaan […]

  Pingback door Van Hoofddoekjes, Burka’s, kruizen en Boerkini’s – deel 6 « Debat in de Digitale Hofstad | augustus 18, 2016

 12. […] Zie ook: Van Boerkapolitie en Caviapolitie – Korpschef Bernard Welten heeft het gedaan […]

  Pingback door Haagse PVV wil verbod op Boerkini ook in Den Haag !! | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen | augustus 18, 2016

 13. […] Zie ook: Van Boerkapolitie en Caviapolitie – Korpschef Bernard Welten heeft het gedaan […]

  Pingback door Van Hoofddoekjes, Burka’s, kruizen en Boerkini’s – deel 7 « Debat in de Digitale Hofstad | november 23, 2016

 14. […] Zie ook: Van Boerkapolitie en Caviapolitie – Korpschef Bernard Welten heeft het gedaan […]

  Pingback door Van Hoofddoekjes, Burka’s, kruizen en Boerkini’s – deel 8 « Debat in de Digitale Hofstad | november 21, 2017


Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers liken dit: