Debat in de Digitale Hofstad

Stemmen uit de Haagse Wijken

Ook Sietse Fritsma PVV verlaat de Haagse gemeenteraad

De PVV’er Sietse Fritsma lag in de gemeenteraad onder vuur.

Hij was altijd aanwezig bij raadsvergaderingen, maar op commissievergaderingen en het fractievoorzittersoverleg dat aan de gemeenteraad voorafgaat, schitterde hij frequent door afwezigheid.

Fractieleider Joris Wijsmuller van de Haagse Stadspartij zei onlangs dat hij ook nooit naar bijeenkomsten met ingezetenen komt. „Hij heeft in de raad vaak het hoogste woord, maar hij blaat maar wat”, aldus Wijsmuller.

Het Haagse PVV-gemeenteraadslid Sietse Fritsma stopt in januari met zijn werk in de raad. De PVV’er is ook Tweede Kamerlid en gaat zich ‘geheel focussen’ op zijn woordvoerderschap immigratie en asiel in de Kamer.

Zijn plaats in de Haagse gemeenteraad wordt overgenomen door Paul ter Linden. Fritsma is nu nog fractievoorzitter van zijn partij in de raad. Machiel de Graaf is hier nu kandidaat voor.

Ook Geert Wilders stapte uit de gemeenteraad van Den Haag. Hij was lijstduwer van de PVV in de stad tijdens de gemeenteraadsverkiezingen. Zijn partij werd daar nipt verslagen door de PvdA.

Zie ook: Sietse Fritsma PVV – Vaak afwezig bij vergaderingen

Zie ook: Raadslid Geert Wilders PVV verlaat alweer de Haagse gemeenteraad

Ook Sietse Fritsma verlaat de Haagse gemeenteraad Video

Na Wilders ook Fritsma uit Haagse RaadVideo

‘Alleen en geheel focus op asiel en immigratie in de Tweede Kamer’  – Video

Sietse Fritsma verlaat Haagse gemeentepolitiek

RTVWEST 14.12.2010 DEN HAAG – Sietse Fritsma stopt als fractievoorzitter van de PVV in de Haagse gemeenteraad. Hij wil zich vanaf januari helemaal richten op het Kamerlidmaatschap. PVV-raadslid Richard de Mos zegt in een reactie dat hij het jammer vindt dat zijn collega Fritsma weggaat, maar begrijpt zijn besluit wel.

» Zie ook de West-serie Het Jaar van… Sietse Fritsma

Gerelateerde berichten

Fritsma (PVV) vertrekt als gemeenteraadslid Den Haag

Elsevier 14.12.2010 Het Haagse PVV-gemeenteraadslid Sietse Fritsma stopt in januari met zijn werk in de raad. De PVV’er is ook Tweede Kamerlid en gaat zich ‘geheel focussen’ op zijn woordvoerderschap immigratie en asiel in de Kamer.

Zie ook:

Fritsma (PVV) weg als gemeenteraadslid

AD 14.12.2010 Het Haagse PVV-gemeenteraadslid Sietse Fritsma stopt in januari met zijn werk in de raad. De PVV’er is ook Tweede Kamerlid en gaat zich ,,geheel focussen” op zijn woordvoerderschap immigratie en asiel in de Kamer.

Fritsma (PVV) weg als raadslid

Telegraaf 14.12.2010 Het Haagse PVV-gemeenteraadslid Sietse Fritsma stopt in januari met zijn werk in de raad. De PVV’er is ook Tweede Kamerlid en gaat zich „geheel focussen” op zijn woordvoerderschap immigratie en asiel in de Kamer. Zijn plaats in de Haagse gemeenteraad wordt overgenomen door Paul ter Linden. 

Fritsma (PVV) weg als gemeenteraadslid

VK 14.12.2010 DEN HAAG – Het Haagse PVV-gemeenteraadslid Sietse Fritsma stopt in januari met zijn werk in de raad.  

Blog: 

PVV-er Sietse Fritsma stopt nu al met Den Haag ‘politiek helemaal gek te maken’

bigsister netwerk 

Krapuul Newsroom 14-dec-2010

december 15, 2010 - Posted by | Uncategorized | , , , , , , , , , , , ,

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers liken dit: