Debat in de Digitale Hofstad

Stemmen uit de Haagse Wijken

Geert Wilders laat zich ”suggestief en misleidend” uit over de Koran – deel 5

En uiteindelijk moet de rechtzaak weer opnieuw. 

Proces moet volledig over!

En ook:

Geert Wilders laat zich ”suggestief en misleidend” uit over de Koran – deel 4

 

Proces Wilders moet helemaal over Video 

     

 Betonrot in de rechtspraak is al veel langer gaande – Video

 

Reacties:

Rechters verdeeld na wraking Wilders

NRC 06.11.2010 Binnen de Amsterdamse rechtbank is grote verdeeldheid ontstaan na het besluit van Amsterdamse rechters om collega’s te wraken omdat ze in het proces tegen Geert Wilders vorige maand de schijn van partijdigheid wekten. Zo’n zeventig rechters hebben afgelopen dinsdag een bijeenkomst gehouden waar ze hun ongenoegens bespraken. „Het ligt onder rechters hartstikke gevoelig als de ene magistraat over de ander zegt dat hij partijdig is. We zitten allemaal op dezelfde gang”, zegt een Amsterdamse rechter.

Parool Theater: De Rechtsstaat | Het vertrouwen in de rechtspraak

Parool 05.11.2010 In een nieuwe serie debatten besteedt het Parool Theater elke maand aandacht aan min of meer juridische onderwerpen. De eerste aflevering, op woensdag 10 november, gaat over ‘het vertrouwen in de rechtspraak‘. Directe aanleiding is de zaak tegen Geert Wilders,

GroenLinks baalt van Wilders-aanklager René Danen

Elsevier 31.10.2010 GroenLinks wil dat René Danen de partij verlaat. Danen is een van de activisten die Geert Wilders hebben aangeklaagd. Tegelijkertijd is hij prominent GroenLinks-lid. Ook in Mohammed Rabbae ziet de partij een stoorzender. Zaterdag twitterde Dibi: ‘René Danen. Zucht. Kan die man geen eigen partij oprichten?’

Aan persbureau Novum liet hij vervolgens weten er ‘absoluut niet’ van wakker te liggen als de voorzitter van Nederland bekent Kleur GroenLinks zou verlaten. Elsevier maakte eerder deze maand een portret van de activist Danen, die al sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw strijdt tegen wat hij extreem-rechts noemt.

GroenLinks is Rene Danen liever kwijt dan rijk

AD 31.10.2010 GroenLinks ziet Rene Danen liever vandaag dan morgen uit de partij stappen. Tweede Kamerlid Tofik Dibi is er niet gelukkig mee dat zijn partij geassocieerd wordt met de acties van Danen en geeft hem ter overweging ‘of hij niet bij de verkeerde partij zit’.

Zaterdag twitterde Dibi: ,,Rene Danen. Zucht. Kan die man geen eigen partij oprichten?”, zondag laat hij aan Novum Nieuws weten dat hij er absoluut niet van wakker zou liggen als de voorzitter van Nederland bekend Kleur GroenLinks zou verlaten.

GL ongelukkig met Danen en Rabbae

Trouw 31.10.2010 GroenLinks ziet Rene Danen liever vandaag dan morgen uit de partij stappen. Tweede Kamerlid Tofik Dibi is er niet gelukkig mee dat zijn partij geassocieerd wordt met de acties van Danen. Danen, die eerder leider was van het linkse platform Keer het Tij, is een van de aanklagers in het proces tegen Geert Wilders. Dibi is van mening dat de rechtszaak tegen de PVV-voorman eerder averechts werkt. “Door mensen via de rechter het zwijgen op te leggen gaan gevoelens in de samenleving niet weg. Ze worden alleen minder zichtbaar.”

„Daarom zijn de uitlatingen van Wilders over de rechtspraak ook zo ontstellend schadelijk en subversief. Er móet in de samenleving een plek zijn waar mensen terechtkunnen voor de vredige beslechting van hun conflicten en geschillen. Als een stabiel baken in woelige wateren. Het is een horreur als het vertrouwen daarin verdwijnt. En het is schandelijk als uitgerekend een parlementariër daaraan bijdraagt.”

Wanneer doet de rechter het goed?

Trouw 30.10.2010 Het vertrouwen in de Nederlandse rechtspraak neemt af. Winnen rechters hun aanzien terug door zo hoog mogelijk in hun ivoren toren te klimmen of door vaker aan te schuiven bij ’Pauw & Witteman’? 

Trek alle aanklachten tegen Wilders in!

VK 27.10.2010  Doen! Want daarmee kun je het proces tegen de PVV-leider stoppen. Alleen zo ontneem je diens advocaat de mogelijkheid om over een maand of vier opnieuw bij Verlinde en Pauw en Witteman de trom te roeren en ons rechtssysteem te kleineren.

‘Rechters in zaak Wilders waren te jong’

AD 26.10.2010 Rechtsfilosoof Andreas Kinneging vindt dat de rechterlijke macht een fout heeft gemaakt in het proces tegen Geert Wilders door relatief jonge rechters op de zaak te zetten.

‘Oudere rechters bij Wilders’

Telegraaf 26.10.2010 Rechtsfilosoof Andreas Kinneging vindt dat de rechterlijke macht een fout heeft gemaakt in het proces tegen Geert Wilders door relatief jonge rechters op de zaak te zetten.

 

Onenigheid tussen aanklagers Wilders

AD 25.10.2010  AMSTERDAM – Er is onenigheid uitgebroken binnen de groep mensen die Geert Wilders heeft aangeklaagd. René Danen en Mohammed Rabbae (beiden van Nederland bekent Kleur) zijn niet zo gelukkig met het optreden van de advocaten Nico Steijnen …

Omstreden eetclub blijft bestaan

AD 25.10.2010 De omstreden eetclub die vrijdag indirect verantwoordelijk was voor het stranden van het proces tegen Geert Wilders gaat door. Dat zegt organisator Bertus Hendriks, Midden-Oostendeskundige en werkzaam bij instituut Clingendael. Een getuige-deskundige in het proces beweerde dat een aanwezige rechter hem probeerde te beïnvloeden.

‘Ik wil méér van dit soort gasten’
Telegraaf 25.10.2010 Gastheer Bertus Hendriks vertelt over het inmiddels beruchte etentje van zijn eetclub Vertigo. Hendriks gelooft niet dat Tom Schalken, één van de raadsheren die het OM had opgedragen om Wilders te vervolgen, getuige-deskundige Hans Jansen wilde beïnvloeden tijdens het etentje.

Aanklagers Wilders niet ter discussie

Telegraaf 25.10.2010 De kans dat naast een nieuwe rechtbank, ook nieuwe officieren van justitie zich met de zaak Wilders gaan bemoeien, is vrijwel uitgesloten. Enkele advocaten van de benadeelde partijen hadden aangekondigd daarom te zullen vragen. 

De Hoge Raad maakt zich zorgen om kritiek van PVV-leider

‘Wilders ondermijnt rechtspraak’

Telegraaf 24.10.2010 De president van de Hoge Raad, Geert Corstens, heeft indirect kritiek geleverd op de kritische uitlatingen van Geert Wilders over de kwaliteit van rechtspraak in Nederland.  

Hoge Raad: kritiek Wilders ondermijnt rechtspraak 

NRC 24.10.2010 De president van de Hoge Raad, Geert Corstens, heeft indirect kritiek geleverd op de kritische uitlatingen van Geert Wilders over de kwaliteit van rechtspraak in Nederland.  

Baas Hoge Raad vreest voor vertrouwen in rechters 

24.10.2010  President van de Hoge Raad Geert Corstens vreest dat de gang van zaken rond het proces tegen Geert Wilders het vertrouwen in de rechtspraak aantast. Dat zei hij zondag in actualiteitenprogramma Buitenhof. Het proces moet volledig over worden gedaan omdat de rechters werden weggestuurd omdat ze weigerden een getuige te horen.

President Hoge Raad: Kritiek Wilders ondermijnt rechtspraak

Elsevier 24.10.2010 De president van de Hoge Raad, Geert Corstens, vindt dat politici geen uitspraken moeten doen die het vertrouwen van burgers in de rechterlijke macht ondermijnen.

Daarmee levert hij indirect kritiek op de uitlatingen van Geert Wilders over de kwaliteit van rechtspraak in Nederland. Corstens deed dat zondagmiddag in het televisieprogramma Buitenhof.

‘Kritiek als die van Wilders ondermijnt rechtsstaat’

VK 24.10.2010 De president van de Hoge Raad, Geert Corstens, heeft indirect kritiek geleverd op de kritische uitlatingen van Geert Wilders over de kwaliteit van rechtspraak in Nederland. Corstens deed dat zondagmiddag in het televisieprogramma Buitenhof. 

Nee, niet weer!

Trouw 23.10.2010  Nee, driewerf nee: we willen geen nieuwe rechters, nieuw proces, nieuwe incidenten en vooral geen nieuwe ronde incompetentie en spierballentaal. Wilders-het-proces aflevering II, mag onder geen beding plaatsvinden, dacht ik gisteren vlak voor vier uur. Het is mooi geweest. Doei!

Aanklagers Wilders: Ook OM moet worden vervangen

Elsevier 23.10.2010 Nu de rechtszaak tegen Geert Wilders helemaal opnieuw moet worden gedaan, vinden de partijen die de PVV-leider hebben aangeklaagd dat ook de officieren van justitie van het Openbaar Ministerie (OM) worden vervangen. De kans dat ze hun zin krijgen, is minimaal.

Wrakingskamer herstelt schade aan rechtspraak

Trouw 23.10.2010 Het is een zeer principiële rechtszaak, over de grenzen van de vrijheid van meningsuiting. Maar wat het proces tegen Geert Wilders tot nu toe vooral heeft opgeleverd is een gebutste rechterlijke macht.

Terecht inpakken en wegwezen voor Moors c.s.

Elsevier 22.10.2o10 Driemaal is scheepsrecht: na de derde uitglijder van de Amsterdamse rechtbank onder leiding van Jan Moors was het inpakken en wegwezen. Een wrakingsverzoek van raadsman Bram Moszkowicz namens zijn cliënt Geert Wilders is vrijdag terecht toegewezen.

Benadeelde partijen willen andere officieren

AD 22.10.2010 AMSTERDAM – Benadeelde partijen in het proces tegen Geert Wilders willen dat ook de officieren van justitie worden vervangen. ,,Nu de hele zaak opnieuw moet, vinden wij dat er ook nieuwe officieren van justitie op de zaak moeten worden gezet”, …

Benadeelde partijen willen andere officieren

Benadeelde partijen willen andere officieren

Trouw.22.10.2010 Benadeelde partijen in het proces tegen Geert Wilders willen dat ook de officieren van justitie worden vervangen. ,,Nu de hele zaak opnieuw moet, vinden wij dat er ook nieuwe officieren van justitie op de zaak moeten worden gezet”, zei een woordvoerder van de Turkse Arbeidersver. in Nederland (HTIB) vrijdagavond na afloop van een bijeenkomst in Amsterdam.

Het stuk in De Pers over het etentje van rechter en getuige

VK 22.10.2010 Een raadsheer die de vervolging van Geert Wilders beval, heeft gepoogd een getuige in diens proces ervan te overtuigen dat dit terecht was.

‘Schalken heeft niet gepoogd verklaring te beïnvloeden’

Moszkowicz: Getuigenis maakt Jansen tot een held

AD 22.10.2010 AMSTERDAM – De Amsterdamse raadsheer Tom Schalken heeft niet geprobeerd de verklaring van getuige-deskundige Hans Jansen in het proces-Wilders te beïnvloeden.

Schalken heeft niet gepoogd te beïnvloeden’

VK 22.10.2010 Binnenland AMSTERDAM – De Amsterdamse raadsheer Tom Schalken heeft niet geprobeerd de verklaring van getuige-deskundige Hans Jansen in het proces-Wilders te …  

‘Schalken heeft niet gepoogd te beïnvloeden’

Trouw 22.10.2010 De Amsterdamse raadsheer Tom Schalken heeft niet geprobeerd de verklaring van getuige-deskundige Hans Jansen in het proces-Wilders te beïnvloeden. Tot die conclusie is de president van het Amsterdamse hof, Leendert Verheij, vrijdag gekomen na een gesprek met Schalken. Volgens Verheij is de poging tot beïnvloeding ,,op geen enkele manier aannemelijk geworden”.

Hof: Diner ongelukkig, maar geen pressie van Schalken

Elsevier 22.10.2010 De president van het Amsterdamse hof, Leendert Verheij, heeft een gesprek gehad met raadsheer Tom Schalken en is tot de conclusie gekomen dat Schalken getuige Hans Jansen niet heeft geprobeerd te beïnvloeden op het etentje waar beiden aanwezig waren.

Jansen beschrijft in een blog op hoeiboei.nl hoe Schalken het gesprek tijdens het etentje steeds op het proces van Geert Wilders probeerde te brengen. Lees ook de weblog Misdaad & Straf: Terecht inpakken en wegwezen voor Moors c.s.

 Zie ook:

 

Frits Abrahams 

NRC 22.10.2010 Heb ik dat gezegd? Weet je dat wel zeker? Misschien heb ik wel iets heel anders gezegd.  

Arabist Jansen doet boekje open over ontmoeting met mr. Tom Schalken

Telegraaf 22.10.2010  In zijn blog doet Arabist Hans Jansen verslag over zijn opmerkelijk ontmoeting met “ene mr. Tom Schalken”.

Rushdie: Wilders moet blijven spreken

Telegraaf 22.10.2010  Schrijver Salman Rushdie wil dat Geert Wilders blijft spreken. “Het zou betreurenswaardig zijn als hij door de rechter schuldig werd bevonden”…  

Wilders doet aangifte tegen rechter Schalken

VK 22.10.2010 Binnenland AMSTERDAM – PVV-leider Geert Wilders doet aangifte tegen rechter Tom Schalken.

Geert Wilders doet aangifte tegen rechter Schalken

Elsevier 22.10.2010 PVV-leider Geert Wilders heeft geen enkel vertrouwen meer in de drie rechters die zijn zaak behandelen en wenst een nieuwe ploeg. Ook heeft hij aangifte gedaan tegen Tom Schalken, raadsheer bij het gerechtshof.

Zie ook:

Wilders: Aangifte tegen raadsheer

Telegraaf 22.10.2010 Wilders doet aangifte bij de politie tegen Tom Schalken, raadsheer bij het gerechtshof in Amsterdam, wegens beïnvloeding van een getuige.

PvdA: blij dat rechter over rechtspraak gaat

Telegraaf 22.10.2010 Tweede-Kamerlid Jeroen Recourt (PvdA) vindt niet dat door de bijzondere gang van zaken in de rechtszaak tegen PVV-voorman Geert Wilders het vertrouwen in de rechtsstaat is gedaald. ?Dat vertrouwen wordt pas ondermijnd als politici op de stoel van de rechter gaan zitten en dat is hier niet het geval.?

Rechtbank:

Documenten en links

Proces Wilders wordt helemaal overgedaan

Trouw 22.10.2010 PVV-leider Geert Wilders krijgt nieuwe rechters. Het wrakingsverzoek daartoe werd vrijdagmiddag toegewezen. Dat betekent dat het hele proces opnieuw moet worden gevoerd.

Wrakingsverzoek toegewezen, nieuwe rechters voor Wilders

Elsevier 22.10.2010 De wrakingskamer heeft het wrakingsverzoek van de advocaat van Geert Wilders toegewezen. Daarmee moet het hele proces tegen de PVV-leider opnieuw. De advocaat van Geert Wilders, Bram Moszkowicz had een wrakingsverzoek tegen de rechters die Wilders moeten beoordelen, ingediend.

Zie ook:

Proces-Wilders moet over na wraking van rechtbank

VK 22.10.2010 Binnenland AMSTERDAM – De rechtbank onder leiding van rechter Jan Moors in het proces tegen PVV-voorman Geert Wilders is gewraakt. Andere rechters zullen …

Wrakingsverzoek Wilders toegewezen

Proces moet volledig over!

Telegraaf 22.10.2010 De wrakingskamer van de rechtbank in Amsterdam heeft het wrakingsverzoek van Geert Wilders toegewezen. Dat betekent dat de zaak tegen Wilders volledig opnieuw zal moeten worden behandeld.

Proces Wilders moet opnieuw na wraking

Parool 22.10.2010 AMSTERDAM – Het proces tegen PVV-voorman Geert Wilders moet opnieuw. Wilders wraakte vrijdag met succes de rechtbank in Amsterdam. Drie andere rechters zullen de hele zaak van voren af aan moeten behandelen. De wrakingskamer wees vrijdag het …

Proces Wilders moet over met nieuwe rechters

NRC 22.10.2010 Het proces tegen Geert Wilders moet opnieuw beginnen. De wrakingskamer van de rechtbank in Amsterdam heeft het verzoek van Wilders’ advocaat Bram Moszkowicz vanmiddag toegewezen.

‘Ik krijg een nieuwe, faire kans’  

Telegraaf 22.10.2010 Geert Wilders vindt dat hij „een nieuwe, faire kans“ krijgt nu zijn zaak moet worden overgedaan. „Hopelijk deze keer met onbevooroordeelde rechters”, aldus de PVV-leider vrijdag.  

‘Ik krijg een nieuwe, faire kans’

Wilders krijgt nieuwe rechters en een nieuw proces

AD 22.10.2010  AMSTERDAM – Geert Wilders heeft met succes de rechtbank in Amsterdam gewraakt. De wrakingskamer heeft vanmiddag het verzoek van Wilders en zijn advocaat Bram Moszkowicz toegewezen, omdat het niet te begrijpen is dat de rechtbank arabist Hans …

Wilders: ‘Ik krijg een nieuwe, faire kans’

22.10.2010 Vrijdagmiddag heeft de wrakingskamer van de rechtbank in Amsterdam het wrakingsverzoek van Geert Wilders toegewezen. Dit betekent dat de gehele zaak opnieuw moet worden behandeld en ditmaal met andere rechters.

Wilders: geef mij nieuwe rechters

Telegraaf 22.10.2010 Geert Wilders wil nieuwe rechters, omdat hij ‘geen enkel vertrouwen’ meer heeft in het drietal dat zijn zaak behandelt. Dat zei hij vrijdag tegen de wrakingskamer van de rechtbank in Amsterdam.

Wilders krijgt nieuwe rechters

22.10.2010 PVV-leider Geert Wilders krijgt nieuwe rechters. Het wrakingsverzoek daartoe werd vrijdagmiddag toegewezen. Dat betekent dat het hele proces opnieuw moet worden gevoerd.

Wrakingskamer vrijdag nog bijeen

Telegraaf 22.10.2010 De wrakingskamer van de rechtbank in Amsterdam komt vrijdag rond half één bijeen om het wrakingsverzoek van Bram Moszkowicz te behandelen. Dat heeft een woordvoerster van de rechtbank laten weten. De rechtbank hoopt dat de wrakingskamer ook vrijdag nog uitspraak kan doen over het wrakingsverzoek, maar of dat lukt moet nog blijken.

Moszkowicz wraakt rechtbank opnieuw

Telegraaf 22.10.2010 De wrakingskamer van de rechtbank in Amsterdam komt vrijdag rond half één bijeen om het wrakingsverzoek van Bram Moszkowicz te behandelen. Dat heeft een woordvoerster van de rechtbank laten weten. De rechtbank hoopt dat de wrakingskamer ook vrijdag nog uitspraak kan doen over het wrakingsverzoek, maar of dat lukt moet nog blijken.

‘Maffiapraktijken bij raadsheer’

Telegraaf 22.10.2010 Het Openbaar Ministerie (OM) wil niet dat arabist Hans Jansen opnieuw wordt gehoord als getuige-deskundige in de strafzaak tegen Geert Wilders. De officieren van justitie zeiden dat vrijdag in reactie op een verzoek daartoe van advocaat Bram Moszkowicz.

Wilders spreekt in laatste woord

Telegraaf 22.10.2010 Geert Wilders spreekt vrijdag wel in zijn strafzaak, als hij het laatste woord krijgt. Tijdens de rest van de behandeling van het proces tegen hem heeft hij zich beroepen op zijn zwijgrecht.

Zie ook:

Geert Wilders laat zich ”suggestief en misleidend” uit over de Koran – deel 3

Geert Wilders laat zich ”suggestief en misleidend” uit over de Koran – deel 2

Geert Wilders PVV – laat zich ”suggestief en misleidend” uit over de Koran – deel 1

Geert Wilders PVV – demonstratie Ground Zero 11.09.2010 – deel 2

The Geert Wilders International Freedom Alliance

Geert Wilders PVV – Werpt het juk van u af “bevrijd u van de islam”

Geert Wilders en de PVV – Nieuw Rechts Radicaal of Ridicuul ? 

Geert Wilders PVV – Crime of the Century – deel 5

Geert Wilders PVV – Crime of the Century – deel 4

Geert Wilders PVV – Crime of the Century ? deel 3

Geert Wilders PVV – The return of Fitna – deel 2

Geert Wilders PVV – The return of Fitna

Geert Wilders – Don Quichot in strijd tegen de Torentjes

Blog:

Politici moeten geen uitspraken doen die de rechterlijke macht ondermijnen

zeernuttig 

Richter-Kritik an Geert Wilders

All About Geert Wilders 

Het is nu toch echt tijd voor de Republiek

Magazine President 

Lagere rechters zijn meestal vrouw, stemmen D66 en lezen NRC, so what?

PLUSPOST 

Geert Corstens, president van de Hoge Raad: Kritiek van Wilders ondermijnt rechtspraak

Quasi Mundo

oktober 23, 2010 - Posted by | Uncategorized | , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

16 reacties

 1. […] Geert Wilders laat zich ”suggestief en misleidend” uit over de Koran – deel 5 […]

  Pingback door Geert Wilders PVV – Demonstratie 30.10.2010 Amsterdam « Debat in de Digitale Hofstad | oktober 31, 2010

 2. […] Rechtzaak is nauwelijks rond of daar gaat Geert Wilders PVV weer in de […]

  Pingback door Geert Wilders PVV weer in de strijd tegen de Islam « Debat in de Digitale Hofstad | november 9, 2010

 3. […] Zie ook: Geert Wilders laat zich ”suggestief en misleidend” uit over de Koran – deel 5 […]

  Pingback door Het Proces tegen Geert Wilders is een klucht geworden « Debat in de Digitale Hofstad | november 9, 2010

 4. […] Geert Wilders laat zich ”suggestief en misleidend” uit over de Koran – deel 5 (Rechtzaak).  […]

  Pingback door Geert Wilders PVV – vervolg rechtzaak van eeuw ! « Debat in de Digitale Hofstad | februari 3, 2011

 5. […] Geert Wilders laat zich ”suggestief en misleidend” uit over de Koran – deel 5 (Rechtzaak).  […]

  Pingback door Geert Wilders PVV – vervolg rechtzaak van de eeuw ! deel 5 « Debat in de Digitale Hofstad | april 13, 2011

 6. […] Geert Wilders laat zich ”suggestief en misleidend” uit over de Koran – deel 5 […]

  Pingback door Geert Wilders PVV zit in fase 2 van het fascisme « Debat in de Digitale Hofstad | januari 8, 2012

 7. […] Geert Wilders laat zich ”suggestief en misleidend” uit over de Koran – deel 5 […]

  Pingback door Geert Wilders PVV versus de Paus – Islamisering versus Secularisering – deel 2 « Debat in de Digitale Hofstad | februari 23, 2013

 8. […] Geert Wilders laat zich ”suggestief en misleidend” uit over de Koran – deel 5 (Rechtzaak). […]

  Pingback door Geert Wilders PVV Rechtzaak van de eeuw – afwijzing cassatie definitief « Debat in de Digitale Hofstad | januari 27, 2014

 9. […] Geert Wilders laat zich ”suggestief en misleidend” uit over de Koran – deel 5 (Rechtzaak). […]

  Pingback door Geert Wilders PVV rommelt met Euro’s van het haatzaaiproces « Debat in de Digitale Hofstad | december 27, 2014

 10. […] Zie ook: Geert Wilders laat zich ”suggestief en misleidend” uit over de Koran – deel 5 (Rechtzaak). […]

  Pingback door Rechtzaak Geert Wilders PVV – Minder, minder minder – deel 2 « Debat in de Digitale Hofstad | november 26, 2015

 11. […] zie ook:  Geert Wilders laat zich ”suggestief en misleidend” uit over de Koran – deel 5 (Rechtzaak). […]

  Pingback door Uitspraak rechtzaak Geert Wilders PVV – Minder, minder, minder Marokkanen | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen | december 10, 2016

 12. […] zie ook: Geert Wilders laat zich ”suggestief en misleidend” uit over de Koran – deel 5 (Rechtzaak). […]

  Pingback door Uitspraak rechtzaak Geert Wilders PVV – Minder, minder, minder – deel 7 « Debat in de Digitale Hofstad | oktober 26, 2017

 13. […] zie ook: Geert Wilders laat zich ”suggestief en misleidend” uit over de Koran – deel 5 (Rechtzaak). […]

  Pingback door Uitspraak rechtzaak Geert Wilders PVV – Minder, minder, minder – deel 9 « Debat in de Digitale Hofstad | november 9, 2017

 14. […] zie ook: Geert Wilders laat zich ”suggestief en misleidend” uit over de Koran – deel 5 (Rechtzaak). […]

  Pingback door Geert Wilders PVV Haatzaaiend op weg naar 21.03.2018 « Debat in de Digitale Hofstad | maart 17, 2018

 15. […] zie ook: Geert Wilders laat zich ”suggestief en misleidend” uit over de Koran – deel 5 (Rechtzaak). […]

  Pingback door Haagse Islam Democraten doen aangifte tegen Geert Wilders PVV | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen | maart 17, 2018

 16. […] zie ook: Geert Wilders laat zich ”suggestief en misleidend” uit over de Koran – deel 5 (Rechtzaak). […]

  Pingback door Haagse Islam Democraten doen aangifte tegen Haatzaaier Geert Wilders PVV | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen | maart 17, 2018


Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers liken dit: