Debat in de Digitale Hofstad

Stemmen uit de Haagse Wijken

Geert Wilders laat zich ”suggestief en misleidend” uit over de Koran – deel 4

Volgende week komt Wilders’ advocaat nog aan het woord. De rechtbank doet naar verwachting op 5 november uitspraak.

‘Als de Amsterdamse rechtbank in het proces-Wilders tot een andere conclusie komt dan het Openbaar Ministerie is het hek van de dam. Dan kan niet alleen iedere gelovige, maar ook iedere communist of nazi naar de rechtbank om critici van zijn geloof of ideologie de mond te snoeren.’

Lees het commentaar van Elseviers Syp Wynia

Wilders’ tegenstanders in de rechtbank 

vorige | foto’s | volgende

 

Pleidooi voor Wilders duurt 14 uur Video

Reacties:

Wat een komedie tijdens het Wilders-proces

Elsevier 20.10.2010 Bram, ik ben jaloers op je. Omdat jij eergisteren de hele dag gratis en voor niets live een komedie-uitvoering mocht aanschouwen. Potverdorie Bram, ik heb slechts stukjes daarvan kunnen zien. Nooit zoiets meegemaakt in mijn leven.

Wilders niet blij met betoging

Telegraaf  19.10.2010  Geert Wilders vindt dat de zogenaamde pro-Wildersdemonstratie moet worden afgeblazen als er een veldslag dreigt tussen voor en tegenstanders.

Een op de drie vindt rechters Wilders niet onafhankelijk

Elsevier 18.10.2010 Een derde van de mensen denkt dat de rechters die PVV-leider Geert Wilders moeten beoordelen, niet onafhankelijk zijn. Ook een op de drie heeft wel vertrouwen in de rechters. Dat blijkt uit onderzoek onder 525 mensen voor het programma Schepper en Co, meldt Trouw. Volgens PvdA-leider Job Cohen legt hij daarmee ‘een bom onder de rechtspraak’. Ongeveer een kwart van de ondervraagden staat achter het proces tegen Wilders, 40 procent vindt dat het nooit begonnen had mogen worden.  

Zie ook:

Een op drie vindt rechters zaak-Wilders partijdig

AD 18.10.2010 ROTTERDAM – Een op de drie Nederlanders gelooft niet dat de rechters in het proces tegen PVV-voorman Geert Wilders onafhankelijk zijn. Een even groot deel van de Nederlandse bevolking heeft er echter wel vertrouwen in.

Veel wantrouwen rond rechter Wilders

Trouw 18.10.2010 Een derde van de Nederlanders gelooft niet dat de rechters in het proces tegen PVV-leider Geert Wilders onafhankelijk zijn. Ongeveer net zoveel mensen hebben wél vertrouwen in de onafhankelijkheid van de magistraten.

Amsterdam vreest veldslag om Wilders

AD 18.10.2010 AMSTERDAM – De Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan maakt zich steeds meer zorgen over de pro-Wilders demonstratie op zaterdag 30 oktober op het Museumplein in Amsterdam. Nu steeds meer tegenacties worden aangekondigd, dreigt de …

Angst in Amsterdam voor veldslag om Wilders

Parool 18.10.1020 Het Museumplein dreigt zaterdag 30 oktober in een slagveld te veranderen wanneer demonstranten pro en contra Wilders zullen demonstreren. Burgemeester Eberhard van der Laan heeft de partijen opgeroepen het niet te laten komen tot rellen, vernielingen en vechtpartijen. 

Burgemeester wil vreedzame Wilders-demonstratie

18.10.2010 (Novum) – Burgemeester van Amsterdam Eberhard van der Laan (PvdA) maakt zich zorgen over de betoging voor en tegen PVV-leider Geert Wilders, volgende week zaterdag op het Museumplein. Hij roept de demonstranten op vooral vreedzaam te protesteren. Gebeurt dat niet, dan neemt de gemeente maatregelen. “We houden de vinger aan de pols.”

Rest de rechter alleen nog een vrijspraak?

NRC 16.10.2010  – Justitie wilde Geert Wilders aanvankelijk niet eens vervolgen. En toen het moest, eiste het OM vrijspraak. Wat wordt de conclusie van de rechtbank?

Bij dit artikel

OM legt fundament onder vrijspraak Wilders

Elsevier 16.10.2010 Als de Amsterdamse rechtbank in het proces-Wilders tot een andere conclusie komt dan het Openbaar Ministerie is het hek van de dam. Dan kan niet alleen iedere gelovige, maar ook iedere communist of nazi naar de rechtbank om critici van zijn geloof of ideologie de mond te snoeren.

‘Tegenactie pro-Wildersprotest’

Telegraaf 16.10.2010 Een groep antifascisten roept op tot een tegenprotest bij de pro-Wilders- demonstratie in Amsterdam. 

Oproep tot tegenactie bij pro-Wildersprotest

AD 16.10.2010 AMSTERDAM – Een groep antifascisten roept op tot een tegenprotest bij de pro-Wildersdemonstratie vandaag in Amsterdam. De Antifa!-Amsterdam en de AntiFascistische Aktie (AFA) Nederland willen in verzet komen tegen de komst van het volgens hen …

Extreemlinks: Harde actie tegen pro-Wildersdemonstratie

Elsevier 16.10.2010 Twee groeperingen die zichzelf ‘antifascistisch’ noemen, hebben opgeroepen tot ‘compromisloos verzet’ tegen een pro-Wilders…

Zie ook:

Oproep tot tegenactie bij pro-Wildersprotest

Parool 16.10.2010  AMSTERDAM – Een groep antifascisten roept op tot een tegenprotest bij de pro-Wildersdemonstratie op zaterdag 30 oktober in Amsterdam. De Antifa!-Amsterdam en de AntiFascistische Aktie (AFA) Nederland willen in verzet komen tegen de komst van het …

Cohen: Wilders legt een bom onder de rechtspraak

Elsevier 15.10.2010 PvdA-leider Job Cohen vindt dat Geert Wilders een bom legt onder de onafhankelijke rechterlijke macht. In Nieuwsuur zei Wilders donderdagavond dat miljoenen terecht hun vertrouwen in de onafhankelijke rechtspraak verliezen als hij niet wordt vrijgesproken voor groepsdiscriminatie en haatzaaien.

Zie ook:

‘Wilders ondermijnt rechtspraak’

Telegraaf 15.10.2010 PvdA-leider Job Cohen vindt dat PVV-leider Geert Wilders ‘een bom’ legt onder de onafhankelijke rechtspraak in Nederland.

Niemand heeft nog zin in proces Wilders

VK 15.10.2010 AMSTERDAM – De man die de eerste liberale premier in 92 jaar mogelijk maakte, staat vrijdag voor de vierde dag voor de rechter. Het OM maakt zijn …

 

Cohen: Wilders ondermijnt ‘kernwaarden van westerse samenleving’

VK 15.10.2010 DEN HAAG – PvdA-leider Job Cohen vindt dat PVV-leider Geert Wilders ‘een bom’ legt onder de onafhankelijke rechtspraak in Nederland.

Cohen: Wilders legt bom onder rechtspraak

15.10.2010 PvdA-leider Job Cohen vindt dat Geert Wilders een ‘bom onder de rechtspraak’ legt door te stellen dat de rechter niet onafhankelijk is als hij niet wordt vrijgesproken. Volgens Cohen is het juist Wilders die met deze uitspraak de onafhankelijkheid van de rechter aantast.

Uitspraak:

‘Wilders niet veroordelen voor interviews’

Trouw 21.10.2010 PVV-leider Geert Wilders kan niet worden veroordeeld voor uitspraken die in interviews zijn gedaan, omdat niet zeker is dat hij goed is geciteerd. Dat heeft Wilders’ advocaat Bram Moszkowicz donderdag betoogd voor de rechtbank in Amsterdam.

Wilders ‘ontkent noch bevestigt’ juistheid uitlatingen

NRC 21.10.2010 Geert Wilders geeft geen duidelijkheid over de vraag of een aantal uitspraken dat aan hem is toegeschreven, woordelijk klopt. Zijn advocaat, Bram Moszkowicz heeft vandaag in het pleidooi voor zijn cliënt gesteld dat Wilders de juistheid van uitlatingen „ontkent noch bevestigt”.

Moszkowicz: Uitspraken Wilders berusten op waarheid

Elsevier 21.10.2010 De uitspraken van Geert Wilders zijn gebaseerd op feiten, onder meer op basis van statistieken van het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS). Deskundigen hebben Wilders’ beweringen over de islam en de Koran onderschreven.  Dat heeft de advocaat van de PVV-leider, Bram Moszkowicz, donderdag gezegd in zijn pleidooi.

Zie ook:

‘Wilders’ waarheid is feitelijk onderbouwd’

AD 21.10.2010  AMSTERDAM – Geert Wilders heeft zijn uitlatingen niet zomaar uit de lucht gegrepen, ze zijn – althans voor een deel – gebaseerd op feiten. Dat zei Wilders’ advocaat Bram Moszkowicz donderdag in zijn pleidooi.

‘Wilders’ waarheid is feitelijk onderbouwd’

Parool 21.10.2010 AMSTERDAM – Geert Wilders heeft zijn uitlatingen niet zomaar uit de lucht gegrepen, ze zijn – althans voor een deel – gebaseerd op feiten. Dat zei Wilders’ advocaat Bram Moszkowicz donderdag in zijn pleidooi.

‘Wilders’ waarheid is feitelijk onderbouwd’  

Telegraaf 21.10.2010 AMSTERDAM –  Geert Wilders heeft zijn uitlatingen niet zomaar uit de lucht gegrepen, ze zijn – althans voor een deel – gebaseerd op feiten. Dat zei Wilders’ advocaat Bram Moszkowicz donderdag in zijn pleidooi.

De PVV-leider heeft zijn uitspraken gebaseerd op onder meer cijfers van het Centraal Bureau voor Statistiek en getuigen-deskundigen hebben het gros van zijn uitlatingen over de islam en de Koran onderschreven. ?De waarheid van Wilders wordt dus feitelijk onderbouwd?, aldus de raadsman.

Moszkowicz gaat in op zwijgen Wilders
Telegraaf 21.10.2010 Advocaat Bram Moszkowicz is donderdag in de rechtszaal in Amsterdam ingegaan op het beroep op zwijgrecht dat Geert Wilders heeft gedaan. Waarom zou Wilders meewerken aan deze zaak, terwijl hij het vreselijk vindt dat hij zich als politicus voor de rechter moet verantwoorden, zo verwoordde de raadsman Wilders’ houding.

Moszkowicz maakt pleidooi af
Telegraaf 21.10.2010 Advocaat Bram Moszkowicz gaat vandaag verder met zijn slotpleidooi in het proces tegen Geert Wilders.

zie ook:  Moszkowicz begint pleidooi

Moszkowicz: Wilders beledigde moslims niet

Trouw 19.10.2010 Net als het OM zei Moszkowicz dat Wilders felle kritiek heeft geuit op de islam, maar dat dat volgens het strafrecht niet hetzelfde is als het beledigen van moslims.

Moszkowicz: OM niet-ontvankelijk in zaak-Wilders

NRC 19.10.2010 Het Openbaar Ministerie moet niet-ontvankelijk worden verklaard in de vervolging van Geert Wilders. Dat heeft de advocaat van Wilders, Bram Moszkowicz, vandaag gezegd bij de start van zijn pleidooi.

Moszkowicz: Wilders is al veroordeeld

Elsevier 19.10.2010 De advocaat van politicus Geert Wilders, Bram Moszkowicz, is begonnen aan zijn veertien uur durende pleidooi. Hij vindt dat de grondrechten van Wilders zijn geschonden. De advocaat is om 13.00 uur begonnen met zijn pleidooi (volg het hier live). Volgens Moszkowicz zijn de grondrechten van Wilders geschonden.  

Zie ook:

Moszkowicz: Wilders is al veroordeeld

AD 19.10.2010 AMSTERDAM – Volgens advocaat Bram Moszkowicz had het Openbaar Ministerie (OM) Geert Wilders niet mogen vervolgen, omdat hij al is veroordeeld. Het gerechtshof in Amsterdam heeft volgens de raadsman in januari 2009 al de conclusie getrokken dat de uitlatingen van Wilders aanzetten tot haat en discriminatie en beledigend zijn.

Moszkowicz: Wilders is al veroordeeld

Telegraaf 19.10.2010 Volgens advocaat Bram Moszkowicz had het Openbaar Ministerie (OM) Geert Wilders niet mogen vervolgen, omdat hij al is veroordeeld.

Pleidooi voor Wilders duurt 14 uur Video

VK 19.10.2010  Advocaat Bram Moszkowicz begint dinsdag aan het begin van de middag aan het pleidooi dat hij heeft geschreven voor Geert Wilders.

Moszkowicz: OM niet-ontvankelijk

19.10.2010  Het Openbaar Ministerie moet niet-ontvankelijk worden verklaard in het proces tegen PVV-leider Geert Wilders. Dat heeft Wilders’ advocaat Bram Moszkowicz dinsdag betoogd voor de rechtbank in Amsterdam.

Moszkowicz begint pleidooi
Telegraaf 19.10.2010 Bram Moszkowicz begint dinsdag aan het begin van de middag het pleidooi dat hij heeft geschreven voor Geert Wilders. De Amsterdamse strafpleiter verwacht veertien uur nodig te hebben om de tekst voor te dragen aan de rechtbank in Amsterdam. Daarom heeft de rechtbank ook donderdag nog ingeroosterd voor de verdediging.

Standje Enait nadat hij Wilders met Hitler vergelijkt

AD 18.10.2010  AMSTERDAM – De advocaten van de benadeelde partijen in de zaak tegen Geert Wilders hebben maandag een rommelige dag in de rechtzaal veroorzaakt. In hun betogen, waarin ze duidelijk maakten dat hun cliënten zich slachtoffer voelen van …

Advocaat: Wilders is een kleine Hitler 

VK 18.10.2010 Tijdens een rommelige dag in het proces-Wilders waren maandag de benadeelde partijen aan het woord. Er was veel gedoe tussen de rechtbank, het Openbaar Ministerie, Bram Moszkowicz en de verschillende advocaten, over wat er wel en wat er niet mocht worden gezegd. De rechtbank droeg de advocaten die het woord voerden regelmatig op om bij de feiten en de strafzaak te blijven.

Advocaat Mohammed Enait noemt Wilders ‘kleine Hitler’

Elsevier 18.10.2010 De rechters hebben de sprekers voor de benadeelde partijen in het proces tegen Geert Wilders herhaaldelijk tot de orde moeten roepen. Advocaat Mohammed Enait maakte het het bontst, hij werd afgehamerd omdat hij Wilders ‘een kleine Hitler’ noemde.

Enait zei bij zijn uitspraak aanklager Mohamed Rabbae ‘een respectabel oud-Kamerlid’ te citeren. De streng islamitische advocaat is aanwezig als woordvoerder van de ‘Beweging tot herstel van respect’.

Rommelige zitting Wilders

Telegraaf 18.10.2010 Nederland is door Geert Wilders vijandiger geworden ten opzichte van allochtonen vinden degenen die aangifte tegen de PVV-leider hebben gedaan. Zij zijn de benadeelde partijen in het proces-Wilders, dat wil zeggen dat zij vinden dat ze schade hebben geleden door uitlatingen van de politicus.

Rommelig verloop proces Wilders

Trouw 18.10.2010 „Het is nieuw dat mij op een sollicitatiegesprek wordt gevraagd of ik mannen wel een hand geef”, vertelde rechtenstudente Naoual aan de Amsterdamse rechtbank. Ze is een van de partijen in het proces tegen Geert Wilders die een schadevergoeding eisen.

Benadeelden aan het woord bij proces-Wilders

VK 18.10.2010  AMSTERDAM – Maandag zijn bij het proces tegen Geert Wilders de benadeelden aan het woord geweest. De PVV-leider staat terecht wegens aanzetten …  

Benadeelde partijen spreken in rechtszaal

Parool 18.10.2010 Diverse benadeelde partijen, waaronder Nederland Bekent Kleur en het Landelijk Beraad Marokkanen, lichten maandag voor de rechtbank in Amsterdam hun vorderingen tegen Geert Wilders toe.

Dat gaat soms op het scherpst van de snede; de rechtbank onderbrak advocaat Michiel Pestman omdat hij de aanval opende op het Openbaar Ministerie (OM). Benadeelde partijen mogen spreken over hun vordering en niet hun mening geven over het verloop van het proces.

Grote frustratie bij benadeelden in zaak-Wilders

VK 18.10.2010 Binnenland AMSTERDAM – Urenlang zat PVV-leider Geert Wilders maandag in de rechtbank stoïcijns te luisteren naar het leed van benadeelde partijen. Hij ..

Geert Wilders: ik ben ontzettend blij

Telegraaf 15.10.2010 Geert Wilders is „ontzettend blij” dat het OM vrijdag tot de conclusie is gekomen dat hij geen strafbare feiten heeft gepleegd met zijn uitspraken. De PVV-leider wees erop dat het al de tweede keer is dat het OM dit zegt.  

Wilders: ik ben ontzettend blij

Parool 15.10.2010 AMSTERDAM – Geert Wilders is ”ontzettend blij” dat het Openbaar Ministerie (OM) vrijdag tot de conclusie is gekomen dat hij geen strafbare feiten heeft gepleegd met zijn uitspraken. De PVV-leider wees erop dat het al de tweede keer is dat het …

Wilders ‘ontzettend blij’ met vraag om vrijspraak

VK 15.10.2010 AMSTERDAM – Geert Wilders is ‘ontzettend blij’ dat het Openbaar Ministerie (OM) vrijdag tot de conclusie is gekomen dat hij geen strafbare feiten …

Advocaat aanklagers: Eis tegen Wilders gênante vertoning

Elsevier 15.10.2010 Michiel Pestman, die samen met advocaat Ties Prakken de aanklagers van Geert Wilders bijstaat, is teleurgesteld in het Openbaar Ministerie (OM). Hij noemt de eis tot vrijspraak een gênante vertoning. Pestman en Prakken staan onder andere antiracismeclub Nederland Bekent Kleur bij, die Wilders heeft aangeklaagd.

Advocaat benadeelde partijen teleurgesteld

Telegraaf 15.10.2010 Michiel Pestman, advocaat van benadeelde partijen in de zaak-Wilders: „Ik had een eis tot vrijspraak wel verwacht, maar ben toch teleurgesteld over hoe het allemaal is gegaan. Het was een gênant.

‘Vrijspraak op alle punten’  

Telegraaf 15.10.2010 Geert Wilders moet volgens het OM worden vrijgesproken van groepsbelediging en aanzetten tot haat en tot discriminatie wegens godsdienst en ras.

OM: vrijspraak voor Wilders op alle punten

Elsevier 15.10.2010 Het Openbaar Ministerie (OM) heeft de rechtbank in Amsterdam gevraagd Geert Wilders vrij te spreken van aanzetten tot haat en godsdienstdiscriminatie. Eerder had het OM al vrijspraak geëist voor groepsbelediging.

Zie ook:

OM wil vrijspraak Wilders

15.10.2010 PVV-leider Geert Wilders moet worden vrijgesproken op alle onderdelen van de aanklacht. Dat heeft het Openbaar Ministerie vrijdag betoogd tijdens het proces tegen Wilders voor de rechtbank in Amsterdam.

OM wil vrijspraak Wilders voor haatzaaien

VK 15.10.2010 AMSTERDAM – Het Openbaar Ministerie (OM) heeft de rechtbank in Amsterdam gevraagd Geert Wilders vrij te spreken van aanzetten tot haat.

Om vraagt algehele vrijspraak voor Geert Wilders

AD 15.10.2010 AMSTERDAM – Geert Wilders moet volgens het Openbaar Ministerie (OM) worden vrijgesproken van groepsbelediging en aanzetten tot haat en tot discriminatie wegens godsdienst en ras. Dat zijn alle punten waarvoor hij in Amsterdam terechtstaat.

OM wil volledige vrijspraak Wilders

Trouw 15.10.2010 PVV-leider Geert Wilders moet worden vrijgesproken op alle onderdelen van de aanklacht. Dat heeft het Openbaar Ministerie vrijdag betoogd tijdens het proces tegen Wilders voor de rechtbank in Amsterdam.

OM vraagt vrijspraak Wilders op alle punten

VK 15.10.2010 AMSTERDAM – Geert Wilders heeft met zijn uitlatingen over de Koran en over moslims niet aangezet tot discriminatie. Hij is ook niet schuldig aan …

OM wil vrijspraak vergelijking

Telegraaf 15.10.2010 Het Openbaar Ministerie (OM) heeft vrijdag in de rechtzaak tegen Geert wilders op alle punten vrijspraak gevraagd.

Eerder had het OM de rechtbank in Amsterdam al gevraagd Geert Wilders vrij te spreken van aanzetten tot haat met een citaat waarin de Koran wordt vergeleken met Mein Kampf.

Volgens de officieren van justitie Birgit van Roessel en Paul Velleman heeft Wilders de tekst van schrijfster Oriana Fallaci niet tot de zijne gemaakt.

OM trekt conclusie over Wilders

Telegraaf 15.10.2010 Geert Wilders krijgt vrijdag te horen of het Openbaar Ministerie (OM) wil dat hij wordt gestraft voor haatzaaien en aanzetten tot discriminatie of dat hij moet worden vrijgesproken. De officieren van justitie maken naar verwachting aan het einde van de middag hun eis bekend.

OM: Wilders zette niet aan tot discriminatie

15.10.2010 Het OM vindt dat Geert Wilders zich niet schuldig heeft gemaakt aan het aanzetten tot discriminatie van moslims. Justitie eist vrijspraak op dit onderdeel van de aanklacht, bleek vrijdagmiddag tijdens het proces tegen Wilders voor de rechtbank in Amsterdam.

Proces tegen Wilders hervat

15.10.2010 Het proces tegen PVV-leider Geert Wilders is vrijdagochtend hervat voor de rechtbank in Amsterdam. Het Openbaar Ministerie komt met het tweede deel van de eis, op het onderdeel aanzetten tot haat en discriminatie.

Zie ook:

Geert Wilders laat zich ”suggestief en misleidend” uit over de Koran – deel 3

Geert Wilders laat zich ”suggestief en misleidend” uit over de Koran – deel 2

Geert Wilders PVV – laat zich ”suggestief en misleidend” uit over de Koran – deel 1

Geert Wilders PVV – demonstratie Ground Zero 11.09.2010 – deel 2

The Geert Wilders International Freedom Alliance

Geert Wilders PVV – Werpt het juk van u af “bevrijd u van de islam”

Geert Wilders en de PVV – Nieuw Rechts Radicaal of Ridicuul ? 

Geert Wilders PVV – Crime of the Century – deel 5

Geert Wilders PVV – Crime of the Century – deel 4

Geert Wilders PVV – Crime of the Century ? deel 3

Geert Wilders PVV – The return of Fitna – deel 2

Geert Wilders PVV – The return of Fitna

Geert Wilders – Don Quichot in strijd tegen de Torentjes

Blog: 

 Wilders wil debat over zijn uitlating voeren in de Tweede Kamer

Krapuul.nl

Wilders-Prozess: Anwalt Moszkowicz erklärt sein Schweigen

All About Geert Wilders » PVV in Den Haag will Einwanderern Amateur-Fußball verbieten

Voor de doorzetters: Moszkowicz’s pleidooi duurt 14 uur!

Krapuul.nl

Wilders-Prozess: 14 Stunden-Plädoyer

 All About Geert Wilders

“A Little Hitler” is Confronted by His Accusers

Gates of Vienna

Veel kinderen bang voor Geert Wilders volgens advocaten benadeelde partijen, eis 1 euro

Body woman vrouwzijn

mr Steijnen a star is born in real soapserie zaak wilders

This is Dutchtv always a step before the rest

Strafproces Wilders, eindelijk mogen de benadeelde partijen het woord voeren

Studente Naoual Abaida getuigt in proces Wilders

GEERT WILDERS OFF HOOK – VRIJGESPROKEN

At the back of the hill 

Het proces Wilders zet rechters te kijk

PLUSPOST 

Wilders ondermijnt met uitspraken in Nieuwsuur kernwaarden van de westerse samenleving

bigsister netwerk 

Wilders-Prozess: Freispruch auf ganzer Linie gefordert

 All About Geert Wilders  

Het kon ook niet anders, anders …

Muizenissigheden 

Bram Moszkowicz opgetogen maar nog niet helemaal zeker van zaak Wilders

Body woman vrouwzijn 

Wilders mogelijk vrijgesproken op alle aanklachen, uitspraak in november

zeernuttig 

OM: Vrijspraak voor Wilders op alle aanklachten

oktober 16, 2010 - Posted by | Uncategorized | , , , , , , , , , , , , , , ,

13 reacties

 1. […] Geert Wilders laat zich ”suggestief en misleidend” uit over de Koran – deel 4 […]

  Pingback door Geert Wilders laat zich ”suggestief en misleidend” uit over de Koran – deel 5 « Debat in de Digitale Hofstad | oktober 23, 2010

 2. […] Geert Wilders laat zich ”suggestief en misleidend” uit over de Koran – deel 4 […]

  Pingback door Geert Wilders PVV – vervolg rechtzaak van de eeuw ! « Debat in de Digitale Hofstad | februari 4, 2011

 3. […] Geert Wilders laat zich ”suggestief en misleidend” uit over de Koran – deel 4 […]

  Pingback door Geert Wilders PVV in tabel met Adolf Hitler « Debat in de Digitale Hofstad | april 25, 2011

 4. […] Geert Wilders laat zich ”suggestief en misleidend” uit over de Koran – deel 4 […]

  Pingback door Geert Wilders PVV zit in fase 2 van het fascisme « Debat in de Digitale Hofstad | januari 8, 2012

 5. […] Geert Wilders laat zich ”suggestief en misleidend” uit over de Koran – deel 4 […]

  Pingback door Geert Wilders PVV Rechtzaak van de eeuw – afwijzing cassatie definitief « Debat in de Digitale Hofstad | januari 27, 2014

 6. […] Geert Wilders laat zich ”suggestief en misleidend” uit over de Koran – deel 4 […]

  Pingback door Geert Wilders PVV rommelt met Euro’s van het haatzaaiproces « Debat in de Digitale Hofstad | december 27, 2014

 7. […] Zie ook: Geert Wilders laat zich ”suggestief en misleidend” uit over de Koran – deel 4 […]

  Pingback door Rechtzaak Geert Wilders PVV – Minder, minder minder – deel 2 « Debat in de Digitale Hofstad | november 26, 2015

 8. […] zie ook:  Geert Wilders laat zich ”suggestief en misleidend” uit over de Koran – deel 4 […]

  Pingback door Uitspraak rechtzaak Geert Wilders PVV – Minder, minder, minder Marokkanen | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen | december 10, 2016

 9. […] zie ook: Geert Wilders laat zich ”suggestief en misleidend” uit over de Koran – deel 4 […]

  Pingback door Uitspraak rechtzaak Geert Wilders PVV – Minder, minder, minder – deel 7 « Debat in de Digitale Hofstad | oktober 26, 2017

 10. […] zie ook: Geert Wilders laat zich ”suggestief en misleidend” uit over de Koran – deel 4 […]

  Pingback door Uitspraak rechtzaak Geert Wilders PVV – Minder, minder, minder – deel 9 « Debat in de Digitale Hofstad | november 9, 2017

 11. […] zie ook: Geert Wilders laat zich ”suggestief en misleidend” uit over de Koran – deel 4 […]

  Pingback door Geert Wilders PVV Haatzaaiend op weg naar 21.03.2018 « Debat in de Digitale Hofstad | maart 17, 2018

 12. […] zie ook: Geert Wilders laat zich ”suggestief en misleidend” uit over de Koran – deel 4 […]

  Pingback door Haagse Islam Democraten doen aangifte tegen Geert Wilders PVV | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen | maart 17, 2018

 13. […] zie ook: Geert Wilders laat zich ”suggestief en misleidend” uit over de Koran – deel 4 […]

  Pingback door Haagse Islam Democraten doen aangifte tegen Haatzaaier Geert Wilders PVV | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen | maart 17, 2018


Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers liken dit: