Debat in de Digitale Hofstad

Stemmen uit de Haagse Wijken

Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent deel 3

Brinkman is van mening dat een nieuwe regering internationaal het PVV-gedachtengoed moet uitdragen, meldt Trouw op basis van een nog niet gepubliceerd artikel in het blad Wordt Vervolgd van Amnesty International.

Oneens
Zijn uitspraak is niet op één lijn met de deal die Geert Wilders (PVV), Maxime Verhagen (CDA) en Mark Rutte (VVD). Zij hebben afgesproken dat ze het ermee eens zijn om het oneens te zijn, agree to disagree.

De afspraak tussen de drie partijen geldt bijvoorbeeld voor momenten waarop Wilders toespraken houdt, zoals op 11 september. Dan gaat de PVV-leider naar New York om te speechen tegen de bouw van een islamitisch centrum vlak bij Ground Zero.

Momenteel werkt Brinkman, een dwarsligger binnen de partij, nog steeds aan een voorstel om de PVV te democratiseren. Ook wil hij dat er een jongerenafdeling komt.

Zie ook:

Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent ! – deel 2

Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent !!!!! – deel 1

Geert Wilders PVV – demonstratie Ground Zero 11.09.2010 – deel 2

Geert Wilders PVV – demonstratie Ground Zero 11.09.2010 – deel 1


Op de vraag van presentator Joost Eerdmans of Machiel de Graaf, lijsttrekker voor de Eerste Kamer, zijn opvolger zou kunnen zijn, antwoordde Wilders: ‘Zeker!’ De PVV-voorman deed zijn uitspraken woensdagavond bij Uitgesproken WNL.

De gratis krant De Pers besteedde vandaag uitgebreid aandacht aan de uitspraken van de PVV-leider, die WNL-presentator Eerdmans ook ‘opvallend’ vindt.

Complete onzin
Geert Wilders laat naar aanleiding daarvan weten dat het artikel in de krant ‘complete onzin’ is. Hij zegt nu de vraag van Eerdmans tijdens de uitzending niet goed te hebben verstaan.

Wilders neemt uitspraken over mogelijke opvolger terug

Elsevier 18.02.2011 PVV-leider Geert Wilders neemt zijn woorden over Machiel de Graaf als zijn mogelijke opvolger terug. Wilders zei woensdag ‘zeker’ een toekomstige partijleider te zien in De Graaf.

De Graaf (PVV) toch niet zo’n groot talent

Spits 18.02.2011 Geert Wilders stelde woensdag bij Uitgesproken WNL in zijn ‘lijsttrekker’ voor de Eerste Kamer, de Haagse Machiel de Graaf, “zeker” een toekomstige partijleider te zien. Daaruit mogen we echter niet opmaken dat hij de PVV zal gaan leiden. LEES VERDER…

Machiel de Graaf is nu al Wilders II

De pers 17.02.2011 Nooit reageerde Geert Wilders op namen van zijn mogelijke opvolgers. Tot Machiel de Graaf voorbijkwam. ‘Ik ben echt heel blij en ook heel trots op hem.’

Een opvolger voor Geert Wilders? ‘In de fractie hebben we het er nog nooit over gehad’, zegt PVV-Kamerlid Teun van Dijck. Maar dat is ook niet zo gek, als we Van Dijcks collega Hero Brinkman mogen geloven. Die dacht in een interne notitie al na over het moment dat Wilders ‘gewild of ongewild’ geen PVV-leider meer zou zijn. ‘De vraag die we ons dan moeten stellen is: wie moet Geert opvolgen? Later we eerlijk zijn, binnen de fractie hebben we hier geen acceptabele vervanging voor.’

Speciaal voor abonnees – Interview met PVV-Kamerlid Martin Bosma

 

Rechterhand Wilders wil geen democratische PVV

AD 25.09.2010 DEN HAAG – PVV-Kamerlid Martin Bosma ziet niets in democratisering van de PVV. De huidige partijvorm bespaart een hoop gedoe. Dat zegt hij zaterdag in een interview in het Nederlands Dagblad.

http://www.elsevier.nl/upload_mm/5/d/1/bosmapvv25sept10_200x150.jpg

Rechterhand Wilders wil geen democratisering PVV

Elsevier 25.09.2010 PVV-Kamerlid Martin Bosma ziet niets het wijzigen van de structuur van zijn partij, waar Hero Brinkman juist wel voor pleit. Bosma, fractiesecretaris en rechterhand van Geert Wilders, wil niet dat de PVV zich gaat spiegelen aan de gevestigde partijen. De huidige partijvorm bespaart een hoop gedoe, zegt hij in een interview met het Nederlands Dagblad.

In zijn ogen zijn andere partijen niet democratischer dan de PVV. De ‘gestaalde kaders’ zouden inspraak van leden in de weg staan.

‘Als je op een afdelingsvergadering van de PvdA iets wilde zeggen over de massa-integratie, werd je weggehoond door de oude garde.’

Een ander PVV-Kamerlid, Hero Brinkman, wil juist wel dat de PVV zich openstelt voor leden. Ook moet er een jongerenafdeling komen.

Zie ook:

Martin Bosma tegen democratisering PVV

VK 25.09.20210 PVV-Kamerlid Martin Bosma ziet niets in democratisering van de PVV. De huidige partijvorm bespaart een hoop gedoe. Dat zegt hij zaterdag in een interview in het Nederlands Dagblad. In een interview met het Nederlands Dagblad zegt Bosma daarnaast niets in democratisering van de PVV te zien. De huidige partijvorm bespaart volgens hem een hoop gedoe.

Rechterhand Wilders: Geen democratie in PVV

Trouw 25.09.2010 PVV-Kamerlid Martin Bosma ziet niets in democratisering van de PVV. De huidige partijvorm bespaart een hoop gedoe. Dat zegt hij vandaag in een interview in het Nederlands Dagblad. Fractiegenoot Hero Brinkman zei eerder dat hij wil dat zijn partij democratischer wordt ingericht.

Gerelateerde artikelen;

Brinkman voor democratischer PVV

‘Kabinet moet PVV-standpunten in buitenland uitdragen’

Elsevier 24.08.2010  PVV-Kamerlid Hero Brinkman wil dat een minderheidskabinet van VVD en CDA, waarbij de PVV gedoogsteun verleent, internationaal opkomt voor het gedachtengoed van de partij van Geert Wilders, meldt dagblad Trouw. Volgens Brinkman gaat het om uitspraken die zes weken oud zijn.

Zie ook:

 

Brinkman: ‘Kabinet moet opkomen voor PVV’

Parool 24.08.2010 Als de PVV straks een kabinet van VVD en CDA gaat gedogen, moet dat internationaal ook opkomen voor de mening van de PVV. Dat stelt PVV-Tweede Kamerlid Hero Brinkman in een interview met het maandblad Wordt Vervolgd, dat vrijdag verschijnt.

‘Internationaal opkomen voor PVV’

Telegraaf  24.08.2010 Als de PVV straks een kabinet van VVD en CDA gaat gedogen, moet dat internationaal ook opkomen voor de mening van de PVV. Dat stelt PVV-Tweede Kamerlid Hero Brinkman in een interview met het maandblad Wordt Vervolgd, dat vrijdag verschijnt.

‘Kabinet moet gedachtegoed PVV internationaal steunen’

AD 24.08.2010 Een coalitie tussen VVD en CDA met gedoogsteun van de PVV moet ook internationaal voor de PVV-gedachten op het gebied van mensenrechten opkomen. Dat zegt PVV-Kamerlid Hero Brinkman in een interview in het blad van Amnesty International Wordt Vervolgd, dat vrijdag verschijnt.

’Nederland geen gidsland meer’

Trouw 23.08.2010 PVV-Kamerlid Hero Brinkman vindt dat een VVD/CDA-regering die door zijn partij wordt gedoogd, internationaal het PVV-gedachtengoed op het gebied van mensenrechten zal moeten verdedigen. Daarmee wijkt hij af van de afspraak tussen de formatie-partijen om onderlinge verschillen van inzicht inzake immigratie te respecteren.  

Verder:

De PVV is de enige intellectuele partij

Elsevier 26.08.2010 Even voor alle duidelijkheid, ik heb nog nooit van mijn leven op de PVV gestemd. Dat geldt ook voor het CDA, verder heb ik alle partijen gehad.

Blog: 

De verwarring over de democratie

Nieuw nieuws nieuws

Hero Brinkman: kabinet moet standpunten PVV uitdragen in buitenland

Krapuul.nl

augustus 25, 2010 - Posted by | Uncategorized | , , , , , , , ,

23 reacties

 1. […] Hero Brinkman zal in Nederland het politieke PVV-stokje van Geert overnemen maar dan vanuit de oppositie. Te beginnen met het democratiseren van de PVV en het oprichten van […]

  Pingback door Onderhandelingen 03.09.2010 Kabinet Rutte 1 – terug bij af VVD + ? + ? = ? « Debat in de Digitale Hofstad | september 4, 2010

 2. […] Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent deel 3 […]

  Pingback door Hero Brinkman van de PVV slaat weer door « Debat in de Digitale Hofstad | november 4, 2010

 3. […] Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent deel 3 […]

  Pingback door Van Gedoogsteun, Minderheidskabinet en Gatenkaas. « Debat in de Digitale Hofstad | november 18, 2010

 4. […] Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent deel 3 […]

  Pingback door Geert Wilders PVV – Partijdemocratie, agressieve en sjoemelende kamerleden – versus Gedoogsteun « Debat in de Digitale Hofstad | november 19, 2010

 5. […] Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent deel 3 […]

  Pingback door Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent deel 4 « Debat in de Digitale Hofstad | december 10, 2010

 6. […] Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent deel 3 […]

  Pingback door Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent deel 5 « Debat in de Digitale Hofstad | februari 27, 2011

 7. […] en: Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent deel 3 […]

  Pingback door Hero Brinkman PVV – Een zuipschuit maar zeker geen drankorgel « Debat in de Digitale Hofstad | maart 31, 2011

 8. […] Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent deel 3 […]

  Pingback door Geert Wilders PVV versus partijdemocratisering « Debat in de Digitale Hofstad | april 12, 2011

 9. […] Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent deel 3 […]

  Pingback door Jongerendag PVV uitgesteld « Debat in de Digitale Hofstad | juni 16, 2011

 10. […] Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent deel 3 […]

  Pingback door Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent – deel 6 « Debat in de Digitale Hofstad | december 12, 2011

 11. […] Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent deel 3 […]

  Pingback door Explosiegevaar in de fractiekamer van de Haagse PVV | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen | december 20, 2011

 12. […] Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent deel 3 […]

  Pingback door Gedonder bij de PVV in Den Haag « Debat in de Digitale Hofstad | december 20, 2011

 13. […] Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent deel 3 […]

  Pingback door Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent – deel 7 « Debat in de Digitale Hofstad | april 8, 2012

 14. […] Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent deel 3 […]

  Pingback door Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent – deel 8 « Debat in de Digitale Hofstad | juni 8, 2012

 15. […] Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent deel 3 […]

  Pingback door Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent – deel 9 « Debat in de Digitale Hofstad | juni 30, 2012

 16. […] Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent deel 3 […]

  Pingback door Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent – deel 12 « Debat in de Digitale Hofstad | december 14, 2013

 17. […] Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent deel 3 […]

  Pingback door Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent – deel 13 « Debat in de Digitale Hofstad | maart 8, 2014

 18. […] zie ook: Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent deel 3 […]

  Pingback door Is ex-PVVer Daniel van der Stoep echt een Seksbeest ?? « Debat in de Digitale Hofstad | november 23, 2015

 19. […] en ook: Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent deel 3 […]

  Pingback door Gedonder met Michael Heemels van de PVV Limburg deel 2 « Debat in de Digitale Hofstad | maart 26, 2016

 20. […] en ook: Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent deel 3 […]

  Pingback door Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent ?? – deel 16 « Debat in de Digitale Hofstad | januari 14, 2017

 21. […] en ook: Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent deel 3 […]

  Pingback door Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent ?? – deel 18 « Debat in de Digitale Hofstad | september 9, 2017

 22. […] en ook: Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent deel 3 […]

  Pingback door Debat in de Digitale Hofstad | januari 9, 2018

 23. […] en ook: Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent deel 3 […]

  Pingback door Gedonder met Henk van Deún PVV « Debat in de Digitale Hofstad | januari 9, 2018


Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers liken dit: