Debat in de Digitale Hofstad

Stemmen uit de Haagse Wijken

The Geert Wilders International Freedom Alliance

Wilders wil zijn nieuwe organisatie W.I.F.A. gaan gebruiken om zijn boodschap dat de islam een gevaar is, verder uit te dragen in de westerse wereld.

“Deze boodschap is niet alleen belangrijk voor Nederland, maar voor de hele vrije westerse wereld”, zegt Wilders.

De doelstellingen van de alliantie zijn onder meer het stopzetten van immigratie uit islamitische landen en een verbod op islamitische wetgeving. Wilders sluit niet uit dat zijn nieuwe beweging op termijn in andere landen gaat meedoen aan verkiezingen. 

„Het is geen PVV Internationaal”, benadrukte Wilders. Het moet een koepel worden voor gelijkgestemden in de wereld, om ondersteuning te bieden aan elkaar. De IFA kan zowel financiëel, organisatorisch als ideologisch steun gaan bieden aan personen en organisaties wereldwijd om „iets op gang te brengen” en „invloed op de politiek” uit te oefenen.

De selectie voor de IFA moet volgens Wilders wel zorgvuldig gebeuren. Mensen en organisaties moeten wat willen veranderen. Ze moeten „lef hebben” en „koosjer zijn”. Door in de uitgangspunten van de koepel bovendien de bescherming van Israël op te nemen „houden we hopelijk ook de fouten buiten de deur”, zei hij.

De bedoeling is dat bij de presentatie eind dit jaar ook een website van de IFA wordt gelanceerd. Hierop wordt toelichting gegeven in het Nederlands, Engels, Frans, Duits en misschien ook in het Arabisch.  

Op Geert Wilders PVV nieuwe website geertwildersinternationalfreedomalliance.com/, pakkende naam trouwens, staat al 1 videootje voor de die hards.  Dit videootje is geplaatst op youtube door een zekere Batavian71 en wel op zijn youtube kanaal getiteld “Aryans Awake“. Als je meer wil wil weten over “aryans” check dan eens dit informatieve wikipedia artikel.  

Update: de stiekemerds bij de PVV hebben het bij nader inzien toch maar snel even veranderd op hun site, maar hier kun je zien dat ze oorspronkelijk linkten naar Batavian71, de Wakkere Ariër..

Wilders begint internationale beweging  –  Video

Wilders gaat internationaal

AD 15.07.2010 DEN HAAG – Geert Wilders bouwt aan een internationale koepel voor organisaties en personen die in zijn ogen net als de PVV ,,knokken voor vrijheid en tegen de islam”. Hij streeft ernaar om de zogenoemde International Freedom Alliance (IFA) eind …

Wilders werkt aan internationaal netwerk

Telegraaf 15.07.2010  EXCLUSIEVE VIDEO Geert Wilders bouwt aan een internationale koepel voor organisaties en personen die in zijn ogen net als de PVV „knokken voor vrijheid en tegen de islam”. Hij streeft ernaar om de International Freedom Alliance eind dit jaar te presenteren met geestverwanten in de VS, Canada, Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk.  

Wilders werkt aan netwerk

Wilders werkt aan internationaal netwerk

NRC 15.07.2010 Den Haag, 15 juli. Geert Wilders bouwt aan een internationale koepel voor organisaties en mensen die in zijn ogen net als de PVV „knokken voor vrijheid en tegen de islam”. Hij streeft ernaar om de zogenoemde International Freedom Alliance (IFA) eind dit jaar te presenteren met geestverwanten in de Verenigde Staten, Canada, Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk. 

Wilders wil internationale anti-islambeweging

VK 15.07.2010 DEN HAAG – Geert Wilders bouwt aan een internationale koepel voor organisaties en personen die in zijn ogen net als de PVV ‘knokken voor vrijheid en tegen de islam’.

Wilders gaat internationaal

15.07.2010  (Novum/AP) – PVV-leider Geert Wilders werkt aan een internationale anti-islambeweging. De nieuwe organisatie moet eind dit jaar van start gaan in vijf landen. Dat heeft Wilders donderdag gezegd.  

Achtergrond:

De hoofdkenmerken van het fundamentalisme: je belegerd voelen door moderne ontwikkelingen en in reactie daarop je eigen identiteit bevestigen met een beroep op een geïdealiseerd (’geheiligd’) verleden, vinden we ook terug in het partijprogramma van de PVV.

Geert Wilders voelt zich bedreigd door de multiculturele samenleving. Gealarmeerd schrijft hij in het voorwoord van zijn politieke programma: ’Wijk na wijk, straat na straat, school na school wordt geïslamiseerd.’ Hij is erg overtuigd van zijn visie, met weinig bereidheid tot een echte dialoog. Hij idealiseert de Nederlandse Gouden Eeuw: ’Eeuwen wapperde onze vlag over alle zeeën en was de driekleur het symbool van vrijheid.

Maar dat is lang geleden.’ Wat de honderdduizenden geketende slaven die onder die driekleur over de zeeën werden gesleept van die vrijheid zullen hebben gedacht, blijft onvermeld.

Hoe paradoxaal: Wilders is een fundamentalist

Trouw 03.08.2010 Het ziet ernaar uit dat voor het eerst in de geschiedenis in ons land een fundamentalistische partij grote invloed krijgt op het regeringsbeleid. Dat is niet meer alleen iets van verre, zongeblakerde landen vol baardmannen en boerka’s.

Zie ook:

Geert Wilders laat zich ”suggestief en misleidend” uit over de Koran – deel 2

Film ‘Islam Rising: Geert Wilders PVV ’Warning to the West’

Geert Wilders PVV – The return of Fitna – deel 2

Geert Wilders PVV – Crime of the Century – deel 4

PVV Geert Wilders bezoek USA

Geert Wilders PVV – FITNA en het Uur der waarheid

De club van Geert Wilders en de kosten/baten analyse – deel 7

De club van Geert Wilders en de kosten/baten analyse

Blog:

Video Telegraaf interview Wilders over IFA geblokkeerd

Nieuw nieuws nieuws

Geert Wilders gaat internationaal en maakt zijn eigen coalitie

Quasi Mundo 

Wilders richt internationaal bolwerk op, voor vrijheid en tegen islam

juli 15, 2010 - Posted by | Uncategorized | , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

26 reacties

 1. I SUPPORT IN SPIRIT AND LETTER THE WELL TIME NEEDED INITIATIVES OF HIS EXCELLENCY MR.GEERT WILDERS . I WISH HIM EVERY SUCCESS IN HIS REVOLUTIONARY ENDEAVOURS .ITS A TOTAL PARADOX AND SO STUPID ,IF SOME ONE IS NOT ABLE TO LEAD LIVE IN SOCIALIZED SOCIETY AND HAVE COME HERE TO TURN THIS MODERN CIVILIZATION INTO MEDIAVAL AGES OF ARAB OBSCURANTISM AND FANATICISM . BETTER ,THEY BUGGERS AND DREGS OF ISLAM STAY IN THIER FELTHY DENS OF ABSOLUTE INTELECTUAL BANKRUPTCY AND IDIOCITY .
  IN SOLIDARITY WITH MR.GEERT WILDERS

  Reactie door Dr shafiq A | juli 16, 2010

 2. Mensen, die uit naam van Allah tegenstanders vermmoorden of met moord bedreigen horen op deze aardbol niet thuis. Ze zijn een gevaar voor iedereen en ook voor zichzelf.
  Ik hoop vurig, dat de Geert Wilders Internationale Alliantie hen doet inzien, dat hun inzichten door een gezonde samenleving niet getolereerd worden.
  Dat vele moslims de alliantie van harte gaan steunen!
  Een Humanist.

  Reactie door J. Oostervink | juli 17, 2010

 3. […] The Geert Wilders International Freedom Alliance […]

  Pingback door Geert Wilders PVV – Werpt het juk van u af “bevrijd u van de islam” « Debat in de Digitale Hofstad | juli 19, 2010

 4. Moslims geloven in vrede, net zoals ieder ander mens. Echter door de vele agressive (olie) ingrepen in het Midden Oosten, zijn veel arabische landen pisnijdig op de VS en het westen. Dat zouden wij ook zijn.

  Nog veel belangrijker echter is het gegeven dat 92% van al het bezit in de wereld (ook jouw huis met hypotheek) en het geld in handen is van slechts 6 families, waar er 3 van in VS wonen en 3 in Europa. Deze 6 families bepalen wat er gebeurt in de wereld, zij beheren de Centrale banken, IMF, ECB en de FED (die de disconto zet en dus de dollarprijs bepaalt, waar alle valuta aan refereren en daarmee de inflatie en de beurzen). Deze groep stort de wereldeconomie met succes met opzet in recessies zodat ze alles goedkoop kunnen bemachtigen. Ik kan hier nog veel meer over zeggen, wordt te lang, maar opzienbarend en feitelijk te toetsen!
  Daarnaast betaalt CIA Al Qaeda! VS, CIA en Barack Obama hitsen gematigde moslims op met door IRAN (lid van de bilderberg, die president en maatje van obama) en Egyptische en Saoedie Arabisch gefinancierde en geinstalleerde Imams op. Hierdoor onstaan er kleine groepen radicale moslims die willen groeien en sharia willen invoeren in landen. De ‘machtigen’ doen dit om burgeroorlogen te creeeren, waardoor er in die landen (rijkelijk met grondstoffen of olie bedeeld!) goedkoop geshopt kan worden of olieleidingen veilige gesteld kunnen worden.
  Iedere burgeroorlog en oorlog is sinds eeuwen begonnen en gefinancieerd door deze zes families in de 1e lijn, presidenten, lergerleiders, koningshuizen in de tweede lijn en media (ook van hun) in de derde lijn.
  Alles wat jij denkt te weten is niet waar:


  http://tinyurl.com/2wwcphz

  Deze twee documentaires kosten je vijf uur kijktijd..maar hierna zal je wereldbeeld definitief veranderd zijn.

  Open ook anderen de ogen!!

  (en koop wat zilver of goud, want de depressie, wat de media dubbeldip-CNN-noemt komt er wel degelijk aan)

  Wie ore heeft die hore.
  Een goed verstaander heeft aan een half woord genoeg.
  Wie slim is hoort één woord en begrijpt er twee.

  Sterkte de komende jaren.

  Reactie door ServusPecum | augustus 8, 2010

  • @ServusPecum;
   de mensen hier die zeggen dat je je tijd verspilt hen uit te leggen hoe ’t echt zit hebben gelijk, alleen niet om de reden die zijzelf denken (als ze al kunnen denken, want ik zie veel uitspraken van andere dommerikken geparafraseerd ..)
   Iedereen die redelijk genoeg wakker is, niet meeloopt met de met sofinummers gemerkte schapenkudde en zich niet als een goedkope h**r laat omkopen door oppervlakkig vervulde behoeften, heeft die documentaires en nog vele anderen al lang gezien. Zelf gevonden, terwijl ze op zoek zijn naar het nieuws achter het nieuws en zich niet laten afschepen met een naar politieke kleur gezuiverde weergave van de feiten. De rest wil of kan het niet begrijpen – vanwege variërende redenen, maar de meest voorkomende zal angst zijn. Angst voor het kwijtraken van bezit (welk bezit vraag ik me af), angst voor anders, enfin haat is makkelijker. Dat doen ze dan ook, zoals je ziet, haha ;).

   ps:
   check ook
   The Iron Wall – over de muur die dwars door Israel loopt en waarop geschreven is:

   Arabs to the gas chambers
   ——————————————————————————————————————————————-

   “…hoe triest..”
   zegt ’t ene volk tegen ’t andere.

   Reactie door Hoe triest zijn wij dan met z'n allen? En dat noemt zich mens, tssk tssk | januari 16, 2012

 5. ServusPecum
  Houd `t`um der lekker in zo. maw blijf er maar in geloven dan.
  Ik geloof niet in die Haagse comploteorieen.
  Die Haagse roddel fabeltjes gaan daar de ronde.
  Zes families die de wereld besturen waar wij afhankelijk van zouden zijn. En die selfsuporting mensen dan?
  ipv goud en zilver zie ik meer in beton.
  In de oude `geloofsboeken` staat ook al
  verzamel geen goud of zilver….

  Reactie door jserle | augustus 10, 2010

 6. Als je linkse multucul geloof afbrokkeld
  zoek je het nog dieper in newage achtige gedoe zoals mens en spirit. Om het eigen gelijk maar te verdedigen.
  Holistische zwemelarij,wereldvisies, bloemetjes en poepende vredesduiven.
  komen er voor in de plaats.
  Als je dit verkondigd wordt je ook niet bedreigd in je Haagse flatje. Lekker simpel.

  Reactie door jserle | augustus 10, 2010

 7. […] is Geert Wilders achter de schermen bezig om internationaal aan de slag te gaan denk hierbij aan: I.F.A., Sacharovprijs, Demonstratie Ground Zero 11.09.2010, “bevrijd u van de islam”  […]

  Pingback door Onderhandelingen 03.09.2010 Kabinet Rutte 1 – terug bij af VVD + ? + ? = ? « Debat in de Digitale Hofstad | september 4, 2010

 8. […] The Geert Wilders International Freedom Alliance […]

  Pingback door Geert Wilders laat zich ”suggestief en misleidend” uit over de Koran – deel 3 « Debat in de Digitale Hofstad | september 9, 2010

 9. Gert wilders geeft wel een interressante debaat over bepaalde politieke inzicht en situaties in het parliament maar over islam in het algemeen of over een bepaalde geloof zo te regeren zonder enig verstand te hebben over wat het geloof inhoudt gaat veelste te ver… de vraag aan deze nieuwe cult of sect leider is ‘Geloof je nou zelf in God of heeft iemand je mishandeld toen je klein was en nou een sadist bent geworden?? Ja… een heel goede vraag zelfs er zijn zat mensen die hetzelfde denken!

  Reactie door Nahs | september 24, 2010

 10. […] The Geert Wilders International Freedom Alliance […]

  Pingback door Geert Wilders laat zich ”suggestief en misleidend” uit over de Koran – deel 4 « Debat in de Digitale Hofstad | oktober 16, 2010

 11. […] The Geert Wilders International Freedom Alliance […]

  Pingback door Geert Wilders laat zich ”suggestief en misleidend” uit over de Koran – deel 5 « Debat in de Digitale Hofstad | oktober 23, 2010

 12. […] ‘We willen in ieder geval de International Freedom Alliance, zeg maar die anti-islam-organisatie, echt van de grond gaan brengen. Dat wordt heel groot.’ Zie ook: The Geert Wilders International Freedom Alliance […]

  Pingback door Het dagboek van Geert Wilders over de Islam « Debat in de Digitale Hofstad | januari 1, 2011

 13. […] The Geert Wilders International Freedom Alliance […]

  Pingback door Geert Wilders PVV – vervolg rechtzaak van de eeuw ! « Debat in de Digitale Hofstad | februari 4, 2011

 14. Wat de Bijbel zegt over de islam in de eindtijd (5)

  ——————————————————————————–

  In de islam kun je alleen door je eigen -liefst gewelddadige- dood verzoening krijgen voor je zonden, en zelfs voor die van 70 familieleden.

  Wat voor Westerse analisten van de Bijbelse profetieën schokkend zou kunnen zijn is het feit dat de islam zélf de Bijbelse teksten over de Antichrist bevestigt. In Openbaring 6:1 wordt de Antichrist omschreven als zittende op een wit paard. Dit is niemand anders dan de imam Mahdi van de islam. Dit wordt in de vroege moslimvertalingen van de Hadith bevestigt: ‘Ik zie de Mahdi beschreven in de boeken der Profeten… Het boek Openbaring zegt bijvoorbeeld: En ik zag, en zie, een wit paard, en die erop zat… trok uit, overwinnende en om te overwinnen’ (Ka’b al Ahbar).

  Twee Egyptische moslimauteurs schrijven: ‘Het is duidelijk dat deze man, die op een wit paard zal rijden en rechtvaardig zal oordelen volgens de Qur’an, en die vergezeld zal worden door mannen met merktekens van aanbidding op hun voorhoofden, de Mahdi is’ (Muhammad Ibn ‘Izaat & Muhammad ‘Arif). Zelfs het teken op het voorhoofd (Opb.13:17) is onderdeel van dit systeem!

  De Antichrist is hun messias
  Moslimgeestelijken verwerpen de rol van de islam als zijnde (de) Antichrist dan ook niet. Ze accepteren dit niet alleen, maar zijn zelfs trots op de merktekens op hun voorhoofd. Dit zal het werk zijn van de Antichrist op het witte paard: ‘En ik zag, toen het Lam (Jezus) een van de zeven zegels opende… een wit paard, en die erop zat, had een boog en hem werd een kroon gegeven, en hij trok uit, overwinnende om te overwinnen’ (Opb.6:1).

  De zegels die na het witte paard komen bevatten oorlog, plagen, hongersnood, dood, vervolging, het martelaarschap van Gods volk, een grote aardbeving en zelfs de wraak van God. De ruiter op het Witte Paard trekt uit om te overwinnen, waardoor de hele wereld in chaos belandt. Deze ruiter krijgt een wit paard omdat hij zal proberen Jezus te imiteren (Opb.19:11). Deze bedrieger, de Antichrist, draagt een boog zonder pijlen. Hij is de brenger van valse vrede. Onze Antichrist is hun messias. Moslim geestelijken openen de Bijbel, lezen over de Antichrist, en zien hun redder! Dat is niet alleen heel ironisch maar ook volkomen profetisch.

  ‘Begint u te begrijpen waar ik doorheen moest toen ik de Bijbel, het ware Woord van de Almachtige God, begon te bestuderen?’ vraagt de voormalige Palestijnse moslimterrorist Shoebat vervolgens aan zijn publiek.

  Religie van vrede?

  Wie zijn de echte imperialisten: christenen, of moslims? Wie wil er over de hele wereld heersen en daarbij iedereen onderwerpen, of anders vermoorden? De islam, of het christendom? Wat is nu eigenlijk een ‘religie van vrede’?

  Een religie van vrede is dat als je hun (ware) volgelingen vervloekt, zij voor je bidden. Dat staat in de Bijbel, dat is het christendom. De gewelddadige religie is de religie die zegt: je kunt maar beter zeggen dat onze religie een religie van vrede is, want anders vermoorden we je.

  Volgens de profeet Daniël zal ‘hij (de Antichrist) woorden spreken tegen de Allerhoogste, en de heiligen des Allerhoogsten te gronde richten; hij zal er op uit zijn tijden en wet te veranderen…’ (Dan.7:25). Hier vinden we een belangrijke aanwijzing. Zijn handelingen verraden namelijk zijn afkomst. Veel Bijbel uitleggers -niet wetende hoe met dit stukje van de profetische puzzel om te gaan- hebben gespeculeerd dat de Antichrist kosmische wetten -of religieuze dagen of feesten- zal proberen te veranderen. Dat staat echter niet in de tekst. Het enige wat er staat is dat hij zal proberen twee zaken te veranderen: ‘tijden’, dus de geaccepteerde wereldkalender, en ‘wetten’.

  Antichrist wil Sharia invoeren
  Als we de tekst gewoon letterlijk lezen, dan staat hier een duidelijke waarschuwing dat de Antichrist zal proberen de kalender en de wetten -het gerechtelijke systeem, de grondwetten- te veranderen. Hij zal proberen de kwaadaardige islamitische wetgeving (Sharia) wereldwijd te introduceren en op te leggen, en uiteindelijk alle andere wetten te vervangen. Alleen God kan kosmische wetten veranderen, dus waarom wordt dit door sommige Westerse Bijbeluitleggers dan zo geleerd? We moeten altijd heel voorzichtig zijn kenmerken die bij God horen niet aan Satan toe te schrijven!

  De Mahdi past perfect in het in Daniël geschetste plaatje. Hij zal proberen de bestaande wetgeving in landen te vervangen door de Sharia wetgeving. Wie anders dan de moslims proberen dit te doen? Iedere islamitische organisatie streeft hier openlijk naar! De boodschap van de islam aan de wereld is dat de islam uiteindelijk alles wil vervangen: aanbidding, wetten, zelfs de kalender. Dit streven vindt je inmiddels in ieder land op aarde terug. Achter alle maskers willen ze allemaal de bestaande niet-islamitische wetten vervangen door de islamitische Sharia wet, en iedere grondwet vervangen door de grondwet van het Kalifaat.

  Denkt u dat dit overdreven is? In een eerder deel noemden we al Siraj Wahhaj, de eerste ‘gematigde’ moslim die het openingsgebed in het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden mocht uitspreken. Voor een moslimpubliek in New Jersey zei hij echter dat ‘de moslims de Verenigde Staten moeten overnemen en de grondwettelijke regering moeten vervangen door het islamitische Kalifaat.’ Geloof het maar: deze islamitische drang om overal het Kalifaat op te richten wordt veel breder gesteund dan de meeste Westerlingen denken.

  Nu wat betreft de ‘tijden’, de kalender. Naast de Gregoriaanse kalender in het Westen bestaat er ook onder andere een Joodse, een Hindoeïstische en een Moslim kalender. Is er echter ooit een moment in de geschiedenis geweest waarop joden en hindoes probeerden hun religieuze kalender en wetten aan de rest van de wereld op te leggen? Nee. De islam heeft zowel een eigen kalender als eigen wetten, wat de eerste zaken waren die in ieder land waar de islam de baas werd, gedwongen werden ingevoerd.

  Antichrist zal NIET over de HELE wereld heersen

  De Antichrist zal dus de bestaande kalender en wetten proberen te vervangen, maar daar slechts ten dele in slagen. Het zal niet lukken om de islamitische Sharia wet in ieder land ter wereld in te voeren. Waarom niet? Omdat God nooit zal toestaan dat de Antichrist over de hele wereld zal heersen. Het werd Nimrod op de toren van Babel ook niet toegestaan. In tegenstelling tot de meeste Westerse Bijbeluitleggers, die nog steeds denken dat de Antichrist over de hele wereld zal heersen, zal God de poging van de Antichrist een wereldregering op te richten tegenhouden. Jezus is de enige Koning die een één-wereldregering zal stichten en die vanuit Jeruzalem over de Aarde zal regeren.

  Kortom: de religie van de islam vervult perfect de profetie in Daniël dat de Antichrist de bestaande tijden (kalenders) en wetten zal proberen te vervangen door zijn eigen kalender en wetten.

  Antichrist haat vrouwen

  Een tweede kenmerk van de Antichrist is dat deze zich niet zal bekommeren om de rechten van vrouwen. Vrouwen zullen in zijn imperium geen stem hebben. De Bijbel zegt hierover: ‘En op de goden zijner vaderen zal hij geen acht geven, noch op de begeerte der vrouwen;’ (Dan.11:37). In talloze islamitische landen zien we hoe vrouwen het onvoorstelbaar moeilijk hebben om enige rechten te krijgen. In Saudi Arabië strijden vrouwen al jaren voor het recht om auto te mogen rijden. In Afghanistan vechten ze ervoor om een opleiding te mogen volgen. In Turkije verzetten vrouwen zich tegen de geleidelijke invoering van de hijab (hoofddoek).

  De Antichrist zal dus niet alleen proberen de bestaande wetten, maar ook de mensenrechten te veranderen. In de hele moslimwereld worstelen vrouwen met het feit dat ze niet gelijk zijn aan hun mannelijke tegenhangers. In de islam zijn de rechten van vrouwen letterlijk maar een fractie van de rechten van moslim mannen. Zo erft een vrouw in de islamitische wetgeving slechts de helft van wat een man erft, en is in een rechtbank het getuigenis van twee vrouwen nodig om gelijkwaardig te zijn aan dat van één man. Waarom? Omdat Mohammed ooit verklaarde dat vrouwen slechts de helft van de mentale capaciteiten van een man bezitten.

  Veel Westerse Bijbeluitleggers beweren dat Daniël 11:37 zegt dat de Antichrist geen acht zal geven op dat wat het verlangen van alle joodse vrouwen geweest zou zijn (namelijk moeder worden van de Messias). Het geen acht slaan op vrouwen door de Antichrist komt echter voort uit de zondeval: ‘En Ik zal vijandschap zetten tussen u en de vrouw en tussen uw zaad en haar zaad; dit zal u de kop vermorzelen en gij zult het de hiel vermorzelen’ (Gen.3:15). In deze profetie, die al aan het begin van de mensheid werd gegeven, wordt gezegd dat Satan de vrouw -en haar zaad, dat de kop van de Antichrist zal vermorzelen- zal haten.

  Met andere woorden: de Antichrist koestert een speciale haat tegen vrouwen. Vrouwenrechten zijn vrijwel nul in het imperium van de Antichrist. De tekst in Daniël moet dan ook letterlijk worden geïnterpreteerd, zonder er iets ‘in’ te willen leggen. Er staat eveneens niet dat hij vrouwen niet zal begeren, zoals sommigen lezen en daaruit afleiden dat de Antichrist homoseksueel zou zijn. Er staat wél dat hij geen acht zal slaan op ‘het begeren’, oftewel de wensen en verlangens, van vrouwen. De rechten, verlangens en behoeften van vrouwen zullen hem een zorg zijn.

  Moslimvrouwen hebben geen rechten

  Moslim-goedpraters beweren nogal eens dat vrouwen in de islam wél een hoge status hebben. Als dit zo is, waarom heeft een moslimvrouw dan niet het recht om met een niet-moslim te trouwen? Het komt maar zelden voor dat een moslimvrouw met bijvoorbeeld een christelijke of joodse man trouwt. Reden: de islam verdoemt vrouwen tot de dood als ze ‘buiten’ hun geloof trouwen, maar staat tegelijkertijd wél toe dat moslim mannen met niet-moslim vrouwen trouwen.

  In het christendom worden gelovigen van beide seksen er enkel toe aangespoord niet met een ongelovige te trouwen. Er bestaat echter geen enkele christelijk bevel om vrouwen die met een ongelovige trouwen te vermoorden. Integendeel: de Bijbel geeft zulke vrouwen de opdracht door hun goede karakter aan hun ongelovige man te laten zien hoe mooi het christendom is.

  Voor iedereen met een beetje kennis van de islam is de bewering dat er in de islam enige gelijkheid voor vrouwen bestaat dan ook volstrekt belachelijk. ‘Mannen hebben de leiding over vrouwen,’ zegt de Koran, ‘omdat Allah één van beide beter heeft gemaakt dan de ander, en omdat ze hun bezit gebruiken om vrouwen te onderhouden. Goede vrouwen zijn daarom gehoorzaam en bewaken in de afwezigheid van hun echtgenoten dat wat Allah hen had laten bewaken. Voor de vrouwen van wie u ontrouw en onbehoorlijk gedrag vreest – waarschuw hen eerst. Weiger dan met hen te slapen. Sla hen vervolgens, maar als ze weer gehoorzaam worden, doe dan niets om hen te hinderen, want Allah is de Meest Hoge, groter boven u allen’ (Qur’an 4:34).*

  Beiden uit de hemel gegooid
  Bij Shoebats nauwkeurige bestudering van de Bijbel ontdekte hij dat alle in de Bijbel genoemde kenmerken van Satan overeenkomen met die van Allah in de Koran. Zo lijkt de beschrijving van de engel Lucifer in de Bijbel precies op die van de engel die aan Mohammed verscheen. Lucifer beweerde (als) God te zijn, net zoals Mohammeds engel beweerde eigenschappen te hebben die alleen God heeft. Hij is, zoals de islam beschrijft, ‘onzichtbaar door Allah’, die door Allah in al het leven wordt geademd en daarmee een scheppend middel wordt.

  Bovendien lijkt de Bijbelse beschrijving van het uit de hemel werpen van Lucifer eveneens in de Koran te worden genoemd. In de Koran is Allah ‘Rabul-Falaq’, de ‘heer der dageraad’. Dit is dezelfde titel die in de Bijbel aan Lucifer wordt gegeven. De Koran beweert dat het moment waarop zijn (Allahs) geest, het engelachtige medium, met zijn engelachtige gastheer naar de aarde afdaalde, de meest heilige dag in de islam is. In de Bijbel staat een vergelijkbaar verslag, waarin de draak, de oude slang, die de duivel wordt genoemd, Satan, samen met zijn engelen uit de hemel op aarde wordt geworpen en de hele wereld misleidt (Opb.12:9).

  Beiden eren een oorlogsgod
  Geen enkele serieuze intellectueel kan ontkennen dat Allah in de islam niet de grootste oorlogsgod uit de hele geschiedenis is, en dat zijn glorie vermeerderd werd door oorlog. In Daniël 11 wordt over de Antichrist gesproken. Veel Westerse Bijbeluitleggers geloven dat de Antichrist een atheïst is. Als de tekst echter nauwkeurig bestudeerd wordt dan blijkt dit echter niet te kloppen. De Antichrist gelooft wél in een god; hij volgt een god, een god van oorlog:

  ‘Maar in hun plaats zal hij de god der vestingen (KJV: ‘forces’ of ‘fortresses’; SV: Mauzzim: forten – moskeeën worden in de islamitische geschiedenis ook als forten gezien) vereren: de god die zijn vaderen niet gekend hebben, zal hij vereren met goud en zilver en edelgesteenten en kostbaarheden’ (Dan.11:38).

  In de islam moet een moslim zeker eens per jaar aan Allah van zijn welvaart (geld, goud, etc.) offeren. ‘En hij zal optreden tegen de versterkte (KJV: meest sterke) vestingen met de hulp van de vreemde god; ieder die deze erkent, zal tot grote eer komen; hij zal hen tot heersers maken over velen en grond aan hen toedelen als beloning’ (11:39). De tekst spreekt hier tot de gelovigen en zegt dat de Antichrist in een vreemde god zal geloven, dus niet de God van de gelovigen. Allah is inderdaad een vreemde god en tevens een god van oorlog.

  Antichrist vecht vooral tegen joden en christenen
  De Antichrist zal dus oorlog voeren tegen de ‘meest sterke’ vestigingen, wat inhoudt dat hij niet eens de sterkste militaire macht ter wereld zal zijn. Iedere moslim is er trots op dat de islam in zijn gloriedagen over de oude wereld heerste. De god van de Koran eist dan ook een eindeloze oorlog en het bloedvergieten van de ongelovigen. ‘Gelovigen! Voer oorlog tegen zulke ongelovigen, zoals uw buren zijn, en laat hen voelen dat u hard bent’ (Qur’an 9:124). Met andere woorden: terroriseer de ongelovigen. Ook op dit vlak komt de Koran overeen met de Bijbelse Antichrist. De ‘jihad’, heilige oorlog, is namelijk vooral gericht tegen christenen en joden:

  ‘Voer oorlog tegen degenen aan wie de geschriften werden gegeven (m.a.w. de joden en christenen), want ze geloven niet in Allah en hebben zijn apostel (de profeet Mohammed) verboden,’ (Qur’an 9:29). Er is dus een verschil tussen de ‘goden’ waar beide partijen (joden/christenen tegenover moslims) in geloven. De islam gelooft dus volgens de islam zelf in een andere god dan de joden en christenen. Met andere woorden, de christenen doen van alles (zoals varkensvlees eten) wat in de islam wordt verboden en geloven volgens de islam niet in dezelfde God, dus moet hen de oorlog worden verklaard.

  Deze ingebouwde haat die in de islam wordt gepropageerd komt voort uit de satanische instructies van de islam zelf. In het Westen wordt de gewelddadigheid van de islam echter verhuld doordat men beweert dat islam ‘vrede’ betekent. De Bijbel waarschuwt dat ‘wie (zijn) haat verbergt een huichelaar (of ‘leugenlip’, leugenaar) is’ (Spr.10:18). Wat de islam betreft moet u daarom altijd aan ‘cavalry’ (cavalerie, kanonnen) denken, niet aan Calvary (Golgotha).

  Jihad is islams boodschap van redding

  Hoe is Satan erin geslaagd om miljoenen moslims over te halen te sterven voor Allah? Dit kernpunt wordt door de meeste Westerlingen niet begrepen. Waarom blaast een moslim-zelfmoordterrorist zichzelf op? Waarom moeten ze sterven? Het is de listigheid van Satan hen te overtuigen dat God nooit voor hen is gestorven op Golgotha. Daarom moeten zij in gewelddaden en militaire veroveringstochten voor hem sterven. Moslims worden hierbij gemotiveerd door het feit dat jihadisme een boodschap van ‘redding’ is, want als je voor de zaak van Allah sterft, ben je verzekerd van je redding en de toegang tot het paradijs.

  Dit is een verdraaiing van de christelijke leer. Het verschil is dat in de islam de moslim martelaar zelf zijn eigen zonden kan verzoenen. Sterven in de jihad is daarom de ultieme manier om je ziel onmiddellijk in het paradijs te doen komen. In het christendom is er echter alleen redding door de dood van één volmaakte Mens: Jezus Christus. De islam verwerpt het feit dat Christus is gestorven voor de hele mensheid. Deze verwerping is zelfs één van de belangrijkste redenen waarom de islam werd opgericht. De islam beschouwt deze christelijke leer juist als een verdraaiing van het oorspronkelijke geloof, en ziet zichzelf als het herstel van dat oorspronkelijke geloof.

  Verzoening door je eigen dood

  Toch heeft de islam in zekere mate het christelijke verlossingsconcept, waarbij er verzoening door middel van de dood plaatsvindt, overgenomen. Het grote verschil is dat het in de islam niet de dood van Christus is waardoor je toegang tot de hemel kan krijgen, maar… je eigen dood! Dit is zó belangrijk in de islam dat een shahid, een martelaar/zelfmoordterrorist, kan bemiddelen voor maar liefst 70 familieleden. Zonder een jihad-dood kun je er in de islam maar beter voor zorgen in je leven voldoende te hebben verdiend om te kunnen compenseren voor je zonden, anders ga je niet naar het paradijs.

  Dit is een dilemma in de islam dat alle moslims feitelijk verwart. Een zelfmoordmartelaar wordt een ‘Fida’e’ genoemd, dat afstamt van het woord ‘Fidyah’, dat ‘offerlam’ betekent, de functie van Jezus in het christendom. Voor een moslim is de meest zeker manier om gered te worden de jihad-dood sterven. Vanuit christelijke perspectief is dit echter godslastering, want door te stellen dat je jezelf door je eigen dood kunt verlossen stel je je gelijk aan God. Dan beweer je dat je zelf eigenschappen hebt die alleen aan God toebehoren. De Antichrist zegt niet voor niets ‘ik zal als God zijn’.

  De redding in de islam hangt dus af van de dood van de moslim, vooral als dit gebeurt als hij (de vijanden van de islam) bevecht. ‘Een martelaar heeft zes beloningen: Bij de eerste druppel bloed zal hij vergeven worden; Hij zal in het paradijs komen als hij sterft; Hij zal gered worden van de ‘grote verschrikking’ (op de dag des Oordeels);…’

  Zelfmoordterrorist bemiddelt voor 70 familieleden

  Mohammed onderwees niet alleen dat er 70 maagden op je zitten te wachten als je in het paradijs komt -iets waar de meeste Westerlingen zich op focussen-, maar ook de mogelijkheid om een bemiddelaar te worden voor 70 familieleden. Dat is de reden waarom er een groot feest werd gehouden toen Shoebats 16 jarige neefje toen hij een bom wilde plaatsen werd gedood door Israëlische soldaten. Waarom dat feest? Omdat hij nu bemiddelaar is geworden voor zijn hele familie, zodat deze ook toegang zullen krijgen tot het paradijs.

  Allah bevestigt in de Koran deze verlossing: ‘En denk nooit dat degenen die voor de zaak van Allah zijn gestorven als doden zijn. Nee, ze leven met hun Heer, voor hen wordt gezorgd’ (Qur’an, Al-‘Imraan:169). En om iedere gedachte aan pijn te verlichten: ‘De pijn die een martelaar voelt op het moment van zijn dood zal zó verminderd worden, dat het slechts als een muggenprik zal worden gevoeld.’

  Verlossing in islam totaal anders
  Als voorbeeld voor deze verzekering van verlossing en het concept van martelaarschap in de islam wees de profeet Mohammed op een bedoeïen die de islam had geaccepteerd en zei dat hij met de profeet naar Madeenah (Medina) wilde gaan. Nadat de moslims terugkeerden van de strijd gaven ze de bedoeïen een deel van de oorlogsbuit, waarop de man antwoordde dat hij niet om die reden moslim was geworden, maar om te sterven als een martelaar, zodat hij het paradijs binnen zou kunnen gaan. Mohammed beloofde hem Allah zijn wens zou verhoren als hij oprecht was. Bij een volgend gevecht liet de bedoeïen inderdaad het leven.

  In het christendom is verlossing echter geheel anders. ‘Jezus dan zeide tot hen: Voorwaar, voorwaar, Ik zeg u, tenzij gij het vlees van de Zoon des mensen eet en zijn bloed drinkt, hebt gij geen leven in uzelf. Wie mijn vlees eet en mijn bloed drinkt, heeft eeuwig leven en Ik zal hem opwekken ten jongsten dage. Want mijn vlees is ware spijs en mijn bloed is ware drank. Wie mijn vlees eet en mijn bloed drinkt, blijft in Mij en Ik in hem’ (Joh.6:53-56).

  Meest perverse ketterij ooit
  Islam verwerpt het bloed van Christus. Mensen kunnen echter ALLEEN gered worden door het bloed van Jezus. Natuurlijk waren dit symbolisch bedoelde zinnen van Jezus -we drinken immers niet letterlijk Zijn bloed. De islam kent echter het verhaal dat Mohammed tijdens de slag bij Uhud bloed over zijn gezicht had lopen, en dat Malik Ibn Sinan met zijn mond aan deze wonden begon te zuigen, waarop zijn zoon vroeg: kan bloed gedronken worden? Waarop Malik antwoordde: ‘ja, ik drink het bloed van de profeet als een drank’. De profeet zei toen dat iedereen die zijn bloed letterlijk mengt met dat van hem, onkwetsbaar is voor het vuur van de hel. Met andere woorden: iedereen die letterlijk het bloed van Mohammed dronk zou automatisch worden gered.

  Zo zijn er nog talrijke vergelijkbare bizarre redenaties in de islam. Wat bijvoorbeeld te denken van het drinken van Mohammeds urine en het eten van zijn uitwerpselen? Moeten zulke walgelijkheden worden verkozen boven het kostbare bloed van het zondeloze Lam van God? Mohammed wilde zelf een verlosser zijn. Het moge duidelijk zijn dat er in de hele geschiedenis nog nooit eerder zo’n perverse ketterij als de islam heeft bestaan.

  Wordt vervolgd

  Xander

  26-06: Deel 1
  27-06: Deel 2

  30-06: Deel 3

  03-07: Deel 4

  Reactie door roeseboes | juli 6, 2011

 15. […] The Geert Wilders International Freedom Alliance […]

  Pingback door Geert Wilders PVV zit in fase 2 van het fascisme « Debat in de Digitale Hofstad | januari 8, 2012

 16. […] The Geert Wilders International Freedom Alliance […]

  Pingback door Geert Wilders PVV Rechtzaak van de eeuw – afwijzing cassatie definitief « Debat in de Digitale Hofstad | januari 27, 2014

 17. […] The Geert Wilders International Freedom Alliance […]

  Pingback door Geert Wilders PVV rommelt met Euro’s van het haatzaaiproces « Debat in de Digitale Hofstad | december 27, 2014

 18. […] Zie ook: The Geert Wilders International Freedom Alliance […]

  Pingback door Rechtzaak Geert Wilders PVV – Minder, minder minder – deel 2 « Debat in de Digitale Hofstad | november 26, 2015

 19. […] zie ook: The Geert Wilders International Freedom Alliance […]

  Pingback door Uitspraak rechtzaak Geert Wilders PVV – Minder, minder, minder Marokkanen | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen | december 10, 2016

 20. […] zie ook: The Geert Wilders International Freedom Alliance […]

  Pingback door Uitspraak rechtzaak Geert Wilders PVV – Minder, minder, minder – deel 7 « Debat in de Digitale Hofstad | oktober 26, 2017

 21. […] zie ook: The Geert Wilders International Freedom Alliance […]

  Pingback door Uitspraak rechtzaak Geert Wilders PVV – Minder, minder, minder – deel 9 « Debat in de Digitale Hofstad | november 9, 2017

 22. […] zie ook: The Geert Wilders International Freedom Alliance […]

  Pingback door Uitspraak rechtzaak Geert Wilders PVV – Minder, minder, minder – deel 8 « Debat in de Digitale Hofstad | maart 17, 2018

 23. […] zie ook: The Geert Wilders International Freedom Alliance […]

  Pingback door Geert Wilders PVV Haatzaaiend op weg naar 21.03.2018 « Debat in de Digitale Hofstad | maart 17, 2018

 24. […] zie ook: The Geert Wilders International Freedom Alliance […]

  Pingback door Haagse Islam Democraten doen aangifte tegen Geert Wilders PVV | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen | maart 17, 2018

 25. […] zie ook: The Geert Wilders International Freedom Alliance […]

  Pingback door Haagse Islam Democraten doen aangifte tegen Haatzaaier Geert Wilders PVV | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen | maart 17, 2018


Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers liken dit: