Debat in de Digitale Hofstad

Stemmen uit de Haagse Wijken

Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent !!!!!

Er gaan bepaalde geluiden op    ?!?!?!?!

Als het gaat om de machtsstrijd dan is het ‘strijden doet lijden leiden’, aldus insider Paul Wilders.

“Er rest slechts een enkele conclusie. Hero Brinkman heeft de machtstrijd binnen de PVV gewonnen. Niet in de zin van totale machtsovername. Wel in het vormen van een machtsblok van groot belang binnen de PVV. En dat mag met recht een paleisrevolutie genoemd worden.”

Hero Brinkman lid  van de Tweede Kamerfractie PVV bezweert dat hij niet in een machtsstrijd met PVV-leider Geert Wilders is beland, maar gaf in het tv-programma geen duidelijk antwoord op de vraag wat Wilders vindt van zijn actie.  

Brinkman deed dat maandagavond in het televisieprogramma Pauw en Witteman en tevens dinsdagmorgen in een interview met dagblad Spits.

Brinkman stelde tijdens Pauw en Witteman het ook oneens te zijn met de mogelijke steun van de PVV voor een minderheidskabinet. Wilders zei tegen Elsevier dat hij eventueel bereid is om een kabinet te steunen zonder daarin plaats te nemen. Daarmee zou Wilders ‘de huid verkopen voordat de beer geschoten is’, aldus Brinkman. 

De tv-talkshow Pauw & Witteman en meer Video

Wilders is niet boos op Brinkman, zegt hij, maar hij had het wel ‘chiquer’ gevonden, als zijn partijgenoot het hem eerder had verteld. Wilders liet dat dinsdag weten na uitlatingen van Brinkman daarover in het tv-programma Pauw & Witteman. ‘Brinkman mag zeggen wat hij wil. De discussie is prima. Het heeft voor- en nadelen’, aldus Wilders op Twitter.  

Wilders liet dat dinsdag weten na uitlatingen van Brinkman daarover in het tv-programma Pauw & Witteman. ‘Brinkman mag zeggen wat hij wil. De discussie is prima. Het heeft voor- en nadelen’, aldus Wilders op Twitter.

Volgens Wilders is een partij met leden een interessant punt waar hij niet principieel op tegen is. ‘Maar het moet niet te snel. Ik wil geen LPF-achtige toestanden. Een legitiem moment voor een discussie hierover is met de nieuwe fractie na de verkiezingen.’

Bij de bekendmaking van de PVV-kandidatenlijst bleek Brinkman op de oneervolle plaats 13 te staan. Na het vertrek van de nummers 5 en 9 schoof hij weliswaar door naar plaats 11, maar als voorheen gemakkelijk benaderbaar Kamerlid bleef hij sindsdien buiten de publiciteit.

Partijstructuur

Op dit moment is de partijstructuur van de PVV gecentreerd rond Geert Wilders zelf. Hij is het enige lid en bepaalt de strategie. Burgers kunnen dus geen lid worden van de partij.

Hero Brinkman was sinds 2006 een gezichtsbepalend Kamerlid voor de PVV, totdat hij vorig jaar in opspraak kwam na een rel in perscentrum Nieuwspoort. Hij zou een barman hebben geslagen. Brinkman bood excuses aan en bekende dat hij een drankprobleem had.

Bij de bekendmaking van de PVV-kandidatenlijst bleek uiteindelijk Hero Brinkman op de oneervolle plaats 13 te staan. Na het vertrek van de nummers 5 en 9 schoof hij weliswaar door naar plaats 11, maar als voorheen gemakkelijk benaderbaar Kamerlid bleef hij sindsdien buiten de publiciteit.

Na een eerdere oproep voor een jongerentak en tot democratisering van de PVV leek een relletje in de partij te ontstaan, maar partijleider Geert Wilders smoorde dat in de kiem. Brinkman wil nu steunbetuigingen verzamelen om na de verkiezingen aan de nieuwe Kamerfractie voor te leggen. Hij zei dat woensdag in het tv-programma Knevel & Van den Brink.

Volgens Brinkman is het plan afkomstig van de jongeren zelf. Het Kamerlid stelde verder dat het plan los staat van de PVV-campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen, maar wel ondersteund wordt door de ‘Brinkman-campagne’. 

De PVV’ers gaan het debat aan met jongeren van Argan, een in 1992 door een groep Marokkaanse jongeren opgerichte jeugdvereniging. De discussie staat zaterdag onder leiding van Hanneke Groenteman. Ook aanwezig is Hero Brinkman, de nummer 11 op de kieslijst van de PVV. Hij is al maanden bezig met het bij elkaar krijgen van PVV-stemmende jongeren. Of er daadwerkelijk een jongerenpartij gaat komen, is nog de vraag. PVV-voorman Geert Wilders zei er ‘zowel de voor- als nadelen’ van in te zien, maar lijkt er niet op te zitten wachten.

“Jullie zijn te gast”, dat zei PVV-Kamerlid Hero Brinkman zaterdagavond tijdens een debat tussen enkele jonge PVV-aanhangers en (voornamelijk Marokkaans-Nederlandse) jongeren van het bekende jongerencentrum Argan in Amsterdam. Brinkman was daarbij omdat hij een jongerenafdeling van de PVV wil oprichten.

Wilders: Wij zijn een stabiele fractie

AD 11.06.2010 DEN HAAG – PVV-Tweede Kamerlid Hero Brinkman ,,is en blijft lid van de fractie”. Dat heeft PVV-leider Geert Wilders vrijdag gezegd. Brinkman zei vrijdagavond voor de RTL-camera plechtig te beloven dat hij nooit uit de PVV zal stappen.

Wilders: Positie Hero Brinkman staat niet ter discussie

Elsevier 11.06.2010 De plaats van Hero Brinkman binnen de PVV-fractie staat geenszins ter discussie. Volgens lijsttrekker Geert Wilders ‘is en blijft’ Brinkman lid van de Tweede Kamerfractie van de PVV. Brinkman: Wilders ziet mij als een bedreiging video

Waarom PVV’er Hero Brinkman een risicofactor is

Elsevier 11.06.2010 De Antillen zijn een corrupt boevennest, de kroeg in Nieuwspoort is verboden terrein voor hem en hij valt zijn partijleider openlijk af: Hero Brinkman kan met recht een risicofactor bij de PVV worden genoemd.

Wilders: Brinkman blijft lid van PVV-fractie

Parool 11.06.2010 PVV-Tweede Kamerlid Hero Brinkman ”is en blijft lid van de fractie”. Dat heeft PVV-leider Geert Wilders vrijdag gezegd. 

Wilders: Brinkman blijft lid fractie

Telegraaf 11.06.2010 PVV-Tweede Kamerlid Hero Brinkman „is en blijft lid van de fractie”. Dat heeft PVV-leider Geert Wilders vrijdag gezegd. Brinkman stelde zich in de afgelopen periode kritisch op tegenover Wilders en pleitte voor partijdemocratie in de PVV. Hij voerde een persoonlijke campagne om bij de verkiezingen zo veel mogelijk voorkeurstemmen te krijgen. Ook vindt hij dat de PVV een jongerenafdeling moet krijgen. Door al die uitlatingen wordt hij gezien als potentiële dissident en mogelijke risicofactor voor de stabiliteit in de PVV.

Wilders: Brinkman blijft lid van PVV-fractie

Trouw 11.06.2010 PVV-Tweede Kamerlid Hero Brinkman ,,is en blijft lid van de fractie”. Dat heeft PVV-leider Geert Wilders vrijdag gezegd.

Wilders: Brinkman geen bedreiging

Telegraaf 08.06.2010  PVV-leider Geert Wilders ziet zijn fractiegenoot Hero Brinkman „echt helemaal niet als een bedreiging”.

`Wilders ziet mij als bedreiging´

Telegraaf 08.06.2010 PVV-lijsttrekker Geert Wilders ziet de persoonlijke voorkeurstemmencampagne van Hero Brinkman als een bedreiging voor zijn eigen positie. Dat zegt Brinkman dinsdagavond in het tv-programma Netwerk. Brinkman staat elfde op de PVV-lijst.  

Wilders: Brinkman geen bedreiging voor mij 

AD 08.06.2010 PVV-leider Geert Wilders ziet zijn fractiegenoot Hero Brinkman ,,echt helemaal niet als een bedreiging”. Dat liet hij dinsdag weten in reactie op uitspraken van Brinkman in het televisieprogramma Netwerk.

Brinkman: ‘Wilders ziet mij als bedreiging’

VK 08.06.2010  PVV-leider Geert Wilders ziet Hero Brinkman, de nummer 11 op de kandidatenlijst van zijn partij, als een bedreiging voor zijn postitie. Dat zegt Brinkman vanavond in de uitzending van Netwerk. Hij deed zijn uitspraken afgelopen week tegenover een PVV-aanhanger. Hij droeg op dat moment een draadloze microfoon, waardoor Netwerk, die Brinkman enkele dagen volgde, zijn opmerkingen toevallig registreerde. Dat meldt het programma op de website.

Hero Brinkman: Geert Wilders ziet mij als een bedreiging

Elsevier 08.06.2010 PVV-leider Geert Wilders ervaart de persoonlijke voorkeurstemmen-campagne van zijn partijgenoot Hero Brinkman als een bedreiging voor zijn positie…

PVV’er Brinkman in debat moslims: Jullie zijn hier te gast

Elsevier 30.05.2010  ‘Jullie zijn hier te gast. We hebben hier een Nederlandse cultuur en die willen we houden. We willen niet dat allerlei invloeden aan die cultuur gaan knibbelen…

Hero Brinkman: Jullie zijn te gast

Telegraaf 29.05.2010 „We hebben hier een Nederlandse cultuur en die willen we houden. Dat zei PVV-Kamerlid Brinkman tijdens een debat tussen jonge PVV-aanhangers en (voornamelijk Marokkaans-Nederlandse) jongeren van Argan.

Hero Brinkman: Jullie zijn hier te gast

Trouw 29.05.2010 AMSTERDAM (ANP) – ,,Jullie zijn hier te gast. We hebben hier een Nederlandse cultuur en die willen we houden. We willen niet dat allerlei invloeden aan die cultuur gaan knibbelen en dat gaat ook niet gebeuren.”

Hero Brinkman: Jullie zijn hier te gast

AD 29.05.2010 AMSTERDAM – ”Jullie zijn hier te gast. We hebben hier een Nederlandse cultuur en die willen we houden. We willen niet dat allerlei invloeden aan die cultuur gaan knibbelen en dat gaat ook niet gebeuren.”

Hero Brinkman: Jullie zijn hier te gast

Parool 29.05.2010 AMSTERDAM – ”Jullie zijn hier te gast. We hebben hier een Nederlandse cultuur en die willen we houden. We willen niet dat allerlei invloeden aan die cultuur gaan knibbelen en dat gaat ook niet gebeuren.”

Hero Brinkman tegen moslimjongeren: Jullie zijn hier te gast

VK 29.05.2010  ‘Jullie zijn hier te gast. We hebben hier een Nederlandse cultuur en die willen we houden. We willen niet dat allerlei invloeden aan die cultuur gaan knibbelen en dat gaat ook niet gebeuren.’

PVV-jongeren in debat met Amsterdamse moslimjeugd

Elsevier 25.05.2010 De ‘PVV-jongeren’, een groep jonge PVV’ers onder leiding van Kamerlid Hero Brinkman, gaan zaterdag in Amsterdam in debat met moslimjongeren. Lijsttrekker…

Jongeren praten over oprichting PVV-jongerenpartij  

NRC 24.05.2010  VERSLAG – Dat gebeurde op initiatief van Tweede Kamerlid Hero Brinkman, die openlijk pleit voor een democratische PVV en een jongerenpartij.

Bij dit artikel:

Brinkman start actie voor jong PVV 

Trouw 24.05.2010 PVV’er Hero Brinkman is maandag in Den Haag begonnen met een handtekeningenactie om te komen tot een jongerenafdeling van zijn partij.

Brinkman op naar jongerenafdeling

Telegraaf 24.05.2010 PVV’er Hero Brinkman is maandag in Den Haag begonnen met een handtekeningenactie om te komen tot een jongerenafdeling van zijn partij. Hij wil zoveel mogelijk handtekeningen verzamelen die dit streven ondersteunen, om „de fractie ervan te overtuigen dat zo’n jongerenafdeling er moet komen.

Brinkman start met actie jongerenafdeling

VK 24.05.2010 PVV’er Hero Brinkman is maandag in Den Haag begonnen met een handtekeningenactie om te komen tot een jongerenafdeling van zijn partij. Hij wil zoveel mogelijk handtekeningen verzamelen die dit streven ondersteunen, om ‘de fractie ervan te overtuigen dat zo’n jongerenafdeling er moet komen.’ 

Brinkman verzamelt handtekeningen voor jongerenafdeling PVV

NRC 24.05.2010 Hero Brinkman van de PVV is vandaag in Den Haag begonnen met een handtekeningenactie voor de oprichting van een jongerenafdeling van zijn partij. Hij wil zoveel mogelijk handtekeningen verzamelen om „de fractie ervan te overtuigen dat zo’n jongerenafdeling er moet komen.”

PVV’er Brinkman wil jongerenafdeling

VK 20.05.2010 PVV-Kamerlid Hero Brinkman pleit ervoor dat er binnen de partij een jongerenafdeling wordt opgezet.

Brinkman met plan jongeren-PVV weer tegen Wilders in

Elsevier 19.05.2010  PVV-Kamerlid Hero Brinkman wil, tegen de wens van partijleider Geert Wilders in, een jongerenafdeling van de PVV beginnen. Eerder…

PVV’er Brinkman maakt werk van jongerentak

Trouw 19.05.2010 De PVV werkt aan een jongerenafdeling. Dat heeft Tweede Kamerlid Hero Brinkman woensdagavond bekendgemaakt in Knevel & Van den Brink.

Hero Brinkman: Ik word niet uit PVV gezet

AD 13.05.2010  ROTTERDAM – Hero Brinkman acht het uitgesloten dat hij na de verkiezingen uit de PVV-fractie wordt gezet. Woensdag schreef Theodor Holman in Het Parool dat hij van een adviseur van Geert Wilders gehoord had dat Brinkman de dag na de verkiezingen …

Recht en Bestuur

NRC 13.05.2010 Het kan bijna niet anders of Brinkman heeft zichzelf en de PVV ernstige schade berokkend.

Hero Brinkman: ik word niet uit PVV gezet

13.05.2010  (Novum) – Hero Brinkman acht het uitgesloten dat hij na de verkiezingen uit de PVV-fractie wordt gezet. Woensdag schreef Theodor Holman in Het Parool dat hij van een adviseur van Geert Wilders gehoord had dat Brinkman de dag na de verkiezingen uit de partij gegooid zou worden. Deze suggestie is volgens Brinkman ‘klinkklare onzin’.

Opklaringen 

NRC 12.05.2010 “Ik wil mensen die zich niet laten disciplineren”, zei Wilders in 2004.

Geert Wilders moet een eenzame, innerlijke strijd met zichzelf voeren. Als fractievoorzitter disciplineert hij zijn ondergeschikten op Noord-Koreaanse wijze, maar op 2 september 2004 verliet hij zijn vorige werkgever met de woorden: “Als ik niet meer mag zeggen wat ik wil, overleef ik het niet bij de VVD.”

‘Toestanden’ dreigen in de PVV

Trouw 11.05.2010  Het was het PVV-Tweede Kamerlid Hero Brinkman dat de knuppel in het hoenderhok gooide met een pleidooi voor meer democratie in zijn partij. „Wij zijn geen democratische partij.”  

 

Wilders mild over PVV-fractiegenoot Brinkman

NRC 11.05.2010 Tweede Kamerlid Hero Brinkman (PVV) wil meer interne democratie bij zijn partij. Hij vindt onder meer dat de PVV leden moet krijgen en partijcongressen moet houden. Dat zei hij gisteravond in het tv-programma Pauw & Witteman. 

Hero Brinkman mag blijven, maar Wilders verliest aan gezag

Parool 11.05.2010 DEN HAAG – PVV-leider Geert Wilders heeft beslist: de opstandige Hero Brinkman mag blijven. Het enfant terrible mag zijn maandag begonnen campagne voor meer democratie in de PVV zelfs blijven voeren. Wilders gaat daarmee een riskante scheuring tegemoet.

·    PVV’er Brinkman begint opstand tegen Wilders

 

Wilders staat open voor democratisering

VK 11.05.2010 DEN HAAG – PVV-leider Geert Wilders heeft geen problemen met de wensen van zijn fractielid Hero Brinkman om meer democratie binnen de partij in te voeren.  

Bijval voor Brinkman via Twitter
Telegraaf 11.05.2010  Tweede Kamerlid Hero Brinkman heeft na zijn oproep maandagavond om de PVV democratischer te maken, honderden steunbetuigingen ontvangen via sms, e-mail en Twitter. PVV’er Brinkman zei dinsdag dat hij zich speciaal met het oog op zijn actie vorige week had aangemeld bij Twitter.

Brinkman: pleidooi niet chique

Telegraaf  11.05.2010 PVV’er Hero Brinkman vindt het achteraf niet zo chique dat hij via de media pleitte voor meer democratie in zijn partij, zonder partijleider Wilders vooraf op de hoogte te stellen.

Wilders open voor democratisering
Telegraaf 11.05.2010 PVV-leider Geert Wilders heeft geen problemen met de wensen van zijn fractielid Hero Brinkman om meer democratie binnen de partij in te voeren. Wilders liet dat dinsdag weten na uitlatingen van Brinkman daarover in het tv-programma Pauw & Witteman.

Muiterij bij PVV
Telegraaf 11.05.2010 PVV-Kamerlid Hero Brinkman (PVV) wil dat zijn partij democratisch wordt opgezet en roept de PVV-aanhang op om hem via voorkeursstemmen te steunen in dat streven. Dat zei hij maandagavond in de tv-talkshow Pauw & Witteman (Ned. 1). Het lid van de Tweede Kamerfractie bezweert dat hij niet in een machtsstrijd met PVV-leider Geert Wilders is beland, maar gaf in het tv-programma geen duidelijk antwoord op de vraag wat Wilders vindt van zijn actie.

PVV’er Hero Brinkman komt in opstand tegen Geert Wilders

Elsevier 10.05.2010  PVV-Tweede Kamerlid Hero Brinkman wil de alleenheerschappij van Geert Wilders binnen de Partij voor de Vrijheid doorbreken. Brinkman roept PVV-stemmers om op 9 juni een voorkeurstem op hem uit te brengen. Hij zou dat doen om de partij democratischer te maken.

Brinkman in de bres voor democratisch PVV

Trouw 10.05.2010 PVV-Kamerlid Hero Brinkman (PVV) wil dat zijn partij democratisch wordt opgezet en roept de PVV-aanhang op om hem via voorkeursstemmen te steunen in dat streven. Dat zei hij maandagavond in de tv-talkshow Pauw & Witteman (Ned. 1).

Brinkman in de bres voor een ‘democratische PVV’

AD 10.05.2010  AMSTERDAM – PVV-Kamerlid Hero Brinkman (PVV) wil dat zijn partij democratisch wordt opgezet en roept de PVV-aanhang op om hem via voorkeursstemmen te steunen in dat streven. Dat zei hij maandagavond in de VARA-talkshow Pauw & Witteman. Het lid van de Tweede Kamerfractie bezweert dat hij niet in een machtsstrijd met PVV-leider Geert Wilders is beland, maar gaf in het tv-programma geen duidelijk antwoord op de vraag wat Wilders vindt van zijn actie. (ANP)

Lees ook: ‘PVV’er Brinkman slaags met buurman’  

Brinkman in de bres voor democratisch PVV

VK 10.05.2010  AMSTERDAM – PVV-Kamerlid Hero Brinkman (PVV) wil dat zijn partij democratisch wordt opgezet en roept de PVV-aanhang op om hem via voorkeursstemmen te steunen in dat streven.  

Brinkman in de bres voor democratisch PVV

Parool 10.05.2010 PVV-Kamerlid Hero Brinkman (PVV) wil dat zijn partij democratisch wordt opgezet en roept de PVV-aanhang op om hem via voorkeursstemmen te steunen in dat streven. Dat zei hij maandagavond in de tv-talkshow Pauw & Witteman (Ned. 1).

Blogs:  

Wilders PVV Brinkman grubunun bir üyesi olmaya devam
This is Dutchtv always a step before the rest
 
Wilders zum Fall Brinkman: ist und bleibt Fraktions-Mitglie

Hero is een held

Muizenissigheden

PVV’er Hero Brinkman toch braaf

Wilders staat open voor democratisering van zijn PVV

Quasi Mundo

PVV raakt mogelijk weer een verkiezingskandidaat kwijt ?

Nieuw nieuws nieuws

Aufstand gegen Wilders

All About Geert Wilders

Hero Brinkman – Rebel of vooruitgeschoven pion?

Artikel 7 

Brinkman tackelt Wilders met democratische koers

Hero Brinkman: democraat in hart en nieren of doorzichtige campagnestunt

Gekke Brinkman op Twitter. 

Geert Wilders in spagaat door uitlatingen Hero Brinkman

Nieuw nieuws nieuws  

Wilders staat open voor democratisering van zijn PVV

Quasi Mundo 

Wilders danst met zijn damage control op een heel dun koord

Krapuul.nl

 Wilders hoeft niet zo nodig de enige baas te zijn

Links activisme reden vertrek PVV-kandidaat #34

 Krapuul.nl  

Kandidatenlijst PVV wordt steeds kleiner

Nieuw nieuws nieuws 

2e Kamerverkiezingen 9 juni 2010 – PVV gooit haar kandidaten in de strijd

Wilders staat open voor democratisering van zijn PVV

Quasi Mundo 

2e kamerverkiezingen 9 juni 2010 – De Wederopstanding van de PvdA ??

Debat in de Digitale Hofstad » Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent !!!!!  

Wilders zet aanval in tegen Cohen met theedrinkspotjes (video)

Nieuw nieuws nieuws

Zoek de verschillen….twee videos

Het staat geschreven

Wilders speelt de thee-drink kaart

Krapuul.nl

mei 10, 2010 - Posted by | Uncategorized | , , , , , , , ,

23 reacties

 1. […] Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent !!!!! […]

  Pingback door The return of Ehsan Jami ……. In de 2e kamer. « Debat in de Digitale Hofstad | juni 16, 2010

 2. […] Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent !!!!! – deel 1 […]

  Pingback door Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent deel 3 « Debat in de Digitale Hofstad | augustus 25, 2010

 3. […] Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent !!!!! – deel 1 […]

  Pingback door Hero Brinkman van de PVV slaat weer door « Debat in de Digitale Hofstad | november 4, 2010

 4. […] Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent !!!!! – deel 1 […]

  Pingback door Van Gedoogsteun, Minderheidskabinet en Gatenkaas. « Debat in de Digitale Hofstad | november 18, 2010

 5. […] Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent !!!!! – deel 1 […]

  Pingback door Geert Wilders PVV – Partijdemocratie, agressieve en sjoemelende kamerleden – versus Gedoogsteun « Debat in de Digitale Hofstad | november 19, 2010

 6. […] Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent !!!!! – deel 1 0.000000 0.000000 […]

  Pingback door Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent deel 4 « Debat in de Digitale Hofstad | december 10, 2010

 7. […] Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent !!!!! – deel 1 […]

  Pingback door Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent deel 5 « Debat in de Digitale Hofstad | februari 27, 2011

 8. […] en: Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent !!!!! […]

  Pingback door Hero Brinkman PVV – Een zuipschuit maar zeker geen drankorgel « Debat in de Digitale Hofstad | maart 31, 2011

 9. […] Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent !!!!! – deel 1 […]

  Pingback door Geert Wilders PVV versus partijdemocratisering « Debat in de Digitale Hofstad | april 12, 2011

 10. […] Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent !!!!! – deel 1 0.000000 0.000000 […]

  Pingback door Jongerendag PVV uitgesteld « Debat in de Digitale Hofstad | juni 16, 2011

 11. […] Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent !!!!! – deel 1 0.000000 0.000000 Vind ik leuk:LikeWees de eerste om post te waarderen. […]

  Pingback door Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent – deel 6 « Debat in de Digitale Hofstad | december 12, 2011

 12. […] Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent !!!!! – deel 1 0.000000 0.000000 Share this:DelenFacebookE-mailTwitterVind ik leuk:LikeWees de eerste om post te waarderen. Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met arnoud van doorn PVV, den haag, geert wilders pvv, gemeenteraad, gemeenteraadsverkiezingen 2010, Machiel de Graaf, Marjolein van de Waal PVV, pvv. Bookmark de permalink. ← Marjolein van de Waal – Weer gedonder bij de Haagse PVV […]

  Pingback door Explosiegevaar in de fractiekamer van de Haagse PVV | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen | december 20, 2011

 13. […] Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent !!!!! – deel 1 0.000000 0.000000 Vind ik leuk:LikeWees de eerste om post te waarderen. […]

  Pingback door Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent – deel 7 « Debat in de Digitale Hofstad | april 8, 2012

 14. […] Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent !!!!! – deel 1 […]

  Pingback door Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent – deel 8 « Debat in de Digitale Hofstad | juni 8, 2012

 15. […] Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent !!!!! – deel 1 […]

  Pingback door Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent – deel 9 « Debat in de Digitale Hofstad | juni 30, 2012

 16. […] Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent !!!!! – deel 1 […]

  Pingback door Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent – deel 12 « Debat in de Digitale Hofstad | december 14, 2013

 17. […] Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent !!!!! – deel 1 […]

  Pingback door Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent – deel 13 « Debat in de Digitale Hofstad | maart 8, 2014

 18. […] ook: Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent !!!!! – deel […]

  Pingback door Is ex-PVVer Daniel van der Stoep echt een Seksbeest ?? « Debat in de Digitale Hofstad | november 23, 2015

 19. […] ook: Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent !!!!! – deel […]

  Pingback door Gedonder met Michael Heemels van de PVV Limburg deel 2 « Debat in de Digitale Hofstad | maart 26, 2016

 20. […] en ook: Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent !!!!! – deel 1 […]

  Pingback door Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent ?? – deel 16 « Debat in de Digitale Hofstad | januari 14, 2017

 21. […] en ook: Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent !!!!! – deel 1 […]

  Pingback door Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent ?? – deel 18 « Debat in de Digitale Hofstad | september 9, 2017

 22. […] en ook: Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent !!!!! – deel 1 […]

  Pingback door Debat in de Digitale Hofstad | januari 9, 2018

 23. […] en ook: Geert Wilders PVV – Geen gedonder in de tent !!!!! – deel 1 […]

  Pingback door Gedonder met Henk van Deún PVV « Debat in de Digitale Hofstad | januari 9, 2018


Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers liken dit: