Debat in de Digitale Hofstad

Stemmen uit de Haagse Wijken

2e kamerverkiezingen 9 juni 2010 – Piratenpartij doet ook mee

Piraten partij doet ook mee.

’Begin je een partij om vrij te downloaden?’

Piratenpartij hoopt op 2 tot 3 zetels  

Trouw 20.05.2010 Het programma met als titel ’kennis is macht’ omvat zeven kernpunten waaronder vrije informatiegaring via internet en recht op privacy van de burger.

Kandidaat Piratenpartij weg na vechtpartij

AD 17.04.2010 Reinier Bakels kandidaat van de Piratenpartij voor Tweede Kamerverkiezingen stapt op na een vechtpartij. Een student journalistiek werd volgens de partij op de conferentie Pirate Parties International in Brussel door Bakels belaagd, waarna de kandidaat aankondigde op te stappen. Wat er precies gebeurd wil de partij uitzoeken.

Kandidaat Piratenpartij weg na vechtpartij

VK 17.04.2010 Reinier Bakels, kandidaat-Tweede Kamerlid van de Piratenpartij Nederland, heeft zich teruggetrokken. Bakels zou een handgemeen hebben gehad met een student journalistiek.

 

Piratenpartij vecht voor behoud privacy

Telegraaf 13.04.2010 De Piratenpartij zal in de Tweede Kamer geen concessies doen op het gebied van privacy en burgerrechten. Dat maakte de partijvoorzitter Allioui maandag bekend.

Piratenpartij ‘gaat zetels halen’ Video AD 12.04.2010

AD 12.04.2010 DEN HAAG – Antwoord op heikele vragen rondom de overheidsfinanciën, de hypotheekrenteaftrek of de AOW heeft de Piratenpartij niet. Wel wil deze potentiële nieuwkomer in het parlement strijden voor de burgerrechten. Vooral privacy staat hoog in het vaandel. Maandag presenteerde de Piratenpartij, met als lijsttrekker Samir Allioui (27), de kieslijst in perscentrum Nieuwspoort in Den Haag.

Piratenpartij ‘gaat zetels halen’

VK12.04.2010  Antwoord op heikele vragen rondom de overheidsfinanciën, de hypotheekrenteaftrek of de AOW heeft de Piratenpartij niet. Wel wil deze potentiële nieuwkomer in het parlement strijden voor de burgerrecht.

Piratenpartij vecht voor behoud privacy Video

Telegraaf 12.04.2010  De Piratenpartij zal in de Tweede Kamer geen concessies doen op het gebied van privacy en burgerrechten. Dat maakte de partijvoorzitter Allioui maandag bekend.

Advertenties

april 12, 2010 - Posted by | Uncategorized | , , , , , , , ,

2 reacties »

  1. […] 2e kamerverkiezingen 9 juni 2010 – Piratenpartij doet ook mee […]

    Pingback door Aftrap verkiezingscampagne 12.09.2012 – Piratenpartij « Debat in de Digitale Hofstad | juni 14, 2012 | Beantwoorden

  2. […] zie ook: 2e kamerverkiezingen 9 juni 2010 – Piratenpartij doet ook mee […]

    Pingback door Op weg naar de 2e kamerverkiezingen in 2017 – deel 3 « Debat in de Digitale Hofstad | februari 16, 2017 | Beantwoorden


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: