Debat in de Digitale Hofstad

Stemmen uit de Haagse Wijken

2e Kamerverkiezingen 2011 – Programma ‘TROTS’ ToNL bekend

Snijden in subsidies voor cultuur, de vennootschapsbelasting afschaffen en de schijven in de inkomstenbelasting vervangen door een vlaktaks met een tarief van 25 procent.

Eerder was al duidelijk dat Verdonk het wil doen met een derde minder ambtenaren en dat ze het geld voor ontwikkelingssamenwerking wil halveren.

TON wil ontwikkelingshulp halveren

AD 14.02.2010 Rita Verdonk heeft in Business Class van Harry Mens enkele programmapunten van Trots op Nederland bekendgemaakt. TON wil de vennootschapsbelasting afschaffen en de schijven in de inkomstenbelasting vervangen door een  vlaktaks met één tarief van 25 procent.  

Rita Verdonk wil ‘vlaktaks’

NRC 14.02.2010 Rita Verdonk, partijleider van Trots op Nederland (TON), wil één algemene belasting voor iedereen, 2,5 miljard euro bezuinigen op ontwikkelingswerk en eenderde van het ambtenarenapparaat wegsaneren.

Verdonk maakt deel programma bekend

VK 14.02.2010 Rita Verdonk komt uiterlijk over twee weken met het landelijke verkiezingsprogramma van haar partij Trots op Nederland, maar zondag lichtte ze vast een tipje van de sluier op.  

Programma van Verdonk

Telegraaf 14.02.2010 Rita Verdonk komt uiterlijk over twee weken met het landelijke verkiezingsprogramma van haar partij Trots op Nederland, maar zondag lichtte ze vast een tipje van de sluier op.  

Verdonk wil af van vennootschapsbelasting

Parool 14.02.2010  DEN HAAG – Rita Verdonk komt uiterlijk over twee weken met het landelijke verkiezingsprogramma van haar partij Trots op Nederland, maar zondag lichtte ze vast een tipje van de sluier op.  

Verdonk wil af van vennootschapsbelasting 

AD 14.02.2010 DEN HAAG – Rita Verdonk komt uiterlijk over twee weken met het landelijke verkiezingsprogramma van haar partij Trots op Nederland, maar zondag lichtte ze vast een tipje van de sluier op.

Zie ook:

TROS boos op Verdonks TROTS 

Hoge Raad: man Rita-poster terecht vrij

Programmaopsteller stapt uit ToN

februari 14, 2010 - Posted by | Uncategorized | , , , , , , ,

1 reactie

  1. […] 2e Kamerverkiezingen 2011 – Programma ‘TROTS’ ToNL bekend […]

    Pingback door Rita Verdonk TON trekt de stekker eruit. « Debat in de Digitale Hofstad | oktober 21, 2011


Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers liken dit: