Debat in de Digitale Hofstad

Stemmen uit de Haagse Wijken

Gemeenteraadsverkiezingen 2010 – ToNL Den Haag start campagne

Den Haag is trots op Nederland

Den Haag is trots op Nederland

In eerste instantie gaat TON in 38 gemeenten meedoen. Maar ook bij de latere verkiezingen in Oss, Maarssen en Bodegraven wil Verdonk proberen zetels te behalen. Dit dan zet de stand op 41 gemeenten. Ook in de twee gemeenten waar de PVV van Geert Wilders meedoet, Almere en Den Haag, gaat Rita Verdonk  proberen voet aan de grond te krijgen.

Rita Verdonk kreeg Subsidie voor haar partij ToNL die uiteindelijk toch een Ledenpartij is geworden. Ze timmerde flink aan de weg om wat meer bekend te raken.  Ze was al op bezoek op de markt in Den Haag en in Scheveningen werd de Haagse ToNL-afdeling opgericht.  

Ook werd de Website van de Haagse afdeling ToNL gelanceerd. Vervolgens werd de jacht op kandidaten geopend waarbij het Criterium was geen extremisten 

Bij de vervroegde verkiezingen 18.11.2009 vond de Vuurdoop plaats. Aldaar scoorde ze met de Zuidplas, haar eerste gemeente. Aldaar behaalde ze 2 zetels via het inmiddels historische ‘Van Wijneneffect’.

En nu dan begint de Haagse campagne want het is bijna 3 maart 2010 en de Teller loopt.

Kandidaten met Visie.

De Haagse lijst van TON

standpunten

verkiezingsprogramma  

(Klik en download)

Van der Zwan tweede op Haagse lijst TON

RTVWest 11.01.2010  –  DEN HAAG – Arina van der Zwan staat op de tweede plaats van de kandidatenlijst van Trots op Nederland in Den Haag, na makelaar Arnoud Bakhuizen die lijsttrekker is.

Van der Zwan was fractievoorzitter van de Politieke Partij Scheveningen in de gemeenteraad van Den Haag, maar werd door het partijbestuur weggestuurd toen ze haar overstap naar TON bekendmaakte. De afgelopen weken zat ze daarom op persoonlijke titel in de raad.

Willem van der Velde, die namens de Groep Van der Velde in de Haagse gemeenteraad zit, staat op de vierde plek op de lijst van TON. Politiewoordvoerder Kees Koppens is lijstduwer voor de Haagse tak van de partij van politica Rita Verdonk. De gemeenteraadsverkiezingen zijn op 3 maart.

De Haagse lijst van TON
Gerelateerde berichten

 

Contactadressen Haagse afdeling:

centrum@denhaagistrotsopnederland.nl

escamp@denhaagistrotsopnederland.nl

haagsehout@denhaagistrotsopnederland.nl

laak@denhaagistrotsopnederland.nl

leidscheveen@denhaagistrotsopnederland.nl

loosduinen@denhaagistrotsopnederland.nl

scheveningen@denhaagistrotsopnederland.nl

segbroek@denhaagistrotsopnederland.nl

sport@denhaagistrotsopnederland.nl

Zie:

Verdonk gaat lokale strijd met Wilders aan

10.01.2010  Parool AMSTERDAM – Politica Rita Verdonk doet met haar partij Trots op Nederland (TON) in 38 gemeenten mee aan de gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart. Daartoe behoren Den Haag en Almere, de enige twee plaatsen waar ook de PVV van Geert Wilders …

Verdonk doet in 38 gemeenten mee

AD 10.01.2010  Politica Rita Verdonk doet met haar partij Trots op Nederland (TON) in 38 gemeenten mee aan de gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart. Daartoe behoren Den Haag en Almere, de enige twee plaatsen waar ook de PVV van Geert Wilders meedingt naar de gunst van de kiezer.

Verdonk doet in 38 gemeenten mee

NRC 10.01.2010 Politica Rita Verdonk doet met haar partij Trots op Nederland (TON) in 38 gemeenten mee aan de gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart. Daartoe behoren ook Den Haag en Almere, de enige twee plaatsen waar ook de PVV van Geert Wilders meedingt naar de gunst van de kiezer.

Verdonk gaat lokale strijd met Wilders aan

VK 10.01.2010 Politica Rita Verdonk doet met haar partij Trots op Nederland (TON) in 38 gemeenten mee aan de gemeenteraadsverkiezingen…

 

Rita Verdonk doet in meer dan veertig gemeenten mee

Elsevier 10.01.2010  Trots op Nederland, de politieke beweging van Rita Verdonk zal in 41 gemeenten aan de gemeenteraadverkiezingen van maart …

Verdonk: we staan weer op de kaart

Trouw 10.01.2010  Trots op Nederland (TON), de partij van Rita Verdonk, doet op 3 maart in 38 gemeenten mee aan de gemeenteraadsverkiezingen.

 

 Verdonk doet in 38 gemeenten mee

Telegraaf 10.01.2010 Politica Rita Verdonk doet met haar partij Trots op Nederland (TON) in 38 gemeenten mee aan de gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart.  

Verdonk onthult gemeenten TON

Telegraaf 10.01.2010 Politica Rita Verdonk maakt zondagmiddag bekend waar haar partij Trots op Nederland (TON) gaat meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart. Verdonk heeft voor haar presentatie het plaatsje Esbeek uitgekozen, in Noord-Brabant.

Rita Verdonk ToNL doet ook mee in Den Haag

RTVWEST 10.01.2010  –  REGIO – Rita Verdonk doet met haar partij Trots Op Nederland in 38 gemeenten, waaronder Den Haag, mee aan de gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart.

Dat heeft de politica gezegd tijdens een bijeenkomst in Noord-Brabant. Ze doet ook mee in Alphen aan den Rijn en Pijnacker-Nootdorp, waar ze zelf woont. 

De kandidaten van TON die op de lijsten komen, zijn voor het overgrote deel onbekende Nederlanders. Er zitten wel een paar lokaal bekende ex-VVD’ers bij.

Haagse Nel Kames gaat met Rita Verdonk de verkiezingen in
Rita Verdonk voert campagne op Haagse markt

 Gerelateerde berichten

Blogartikel: 

De nieuwe Haagse ijspegel ??  Den Haag Te Kijk 12.01.2010

38 gemeenten waar we LPF toestanden krijgen ondanks wegblijven PVV

Zie ook: 

…  en verder:

Gemeenteraadsverkiezingen 18.11.09 – TONL gekozen in Zuidplas

Gemeenteraadsverkiezingen 18.11.09 – PvdA en TONL bij Fusiegemeente Zuidplas (Nieuwerkerk aan den IJssel, Zevenhuizen-Moerkapelle en Moordrecht)

Gemeenteraadsverkiezingen 2010 – geen extremisten bij TONL

Gemeenteraadsverkiezingen 2010 – Website TON Den Haag in de lucht

Gemeenteraadsverkiezingen 2010 – ToN met Rita Verdonk op campagne in Den Haag

Gemeenteraadsverkiezingen 2010 – Trots op Nederland (ToNL)

Gemeenteraadsverkiezingen 2010 – TON wordt ledenpartij

Subsidie voor TON en PVV

januari 10, 2010 - Posted by | Uncategorized | , , , , , , , , , ,

1 reactie

  1. […] Gemeenteraadsverkiezingen 2010 – ToNL Den Haag start campagne […]

    Pingback door Rita Verdonk TON trekt de stekker eruit. « Debat in de Digitale Hofstad | oktober 21, 2011


Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers liken dit: