Debat in de Digitale Hofstad

Stemmen uit de Haagse Wijken

Geert Wilders – Don Quichot in strijd tegen de Torentjes

Geert Wilders begint overeenkomsten te vertonen met  Don Quichot  van La Mancha (Arabisch ma-llashe, wat betekent “geen weer”). Nu gaat hij in de strijd tegen windmolens Torens. 

Een referendum? 29.11.09

Wilders feliciteert Zwitserland met afschaffen van de vrijheid van godsdienst. 29.11.09

Een ander overeenkomst is dat niet alleen het weer nog het meest besproken onderwerp is in Nederland.

De Zwitserse regering en veel politieke partijen hadden aangeraden ’nee’ te stemmen tegen het voorstel, net als lokale christelijke, islamitische en joodse leiders.

De populistische Zwitserse Volkspartij (SVP) wil dat de moskeetorens worden verboden, omdat ze symbool zouden staan voor de islamisering van de Zwitserse samenleving.

Het land telt nu 4 minaretten. Zo’n 4 procent (400.000 mensen) van de Zwitserse bevolking is moslim, waarvan een klein deel praktizerend. Onlangs bleek al dat desondanks 46 procent van de Zwitsers tegen de bouw van nieuwe minaretten was. Die groep is dus nog aanmerkelijk groter geworden, of degenen die tegen het verbod waren zijn relatief veel thuis gebleven.

Zwitsers voor bouwverbod minaretten  Video

‘Ik schaam me ervoor Zwitser te zijn’ Video

En uiteindelijk dan nieuwe ontwikkelingen. Het Minaretten-verbod is discriminerend voor moslims en  pleegt inbreuk op het Europese Verdrag voor de Rechten van de Mens. 

Toch bouw nieuwe minaret in Zwitserland

AD 21.09.2010 BERN – In Zwitserland kan ondanks een principieel “minaretverbod” een nieuwe toren aan een moskee gebouwd worden. Het kanton Bern heeft een bouwvergunning gegeven voor de minaret in kwestie in de stad Langenthal, zo’n zestig kilometer ten .. 

‘Zwitserland moet minarettenverbod opheffen’

Telegraaf 23.06.2010 Zwitserland moet het verbod om nieuwe minaretten te bouwen zo snel mogelijk opheffen omdat het discriminerend is voor moslims en een inbreuk vormt op het Europese Verdrag voor de Rechten van de Mens.

‘Zwitserland moet minarettenverbod opheffen’

AD 23.06.2010 BRUSSEL – Zwitserland moet het verbod om nieuwe minaretten te bouwen zo snel mogelijk opheffen omdat het discriminerend is voor moslims en een inbreuk vormt op het Europese Verdrag voor de Rechten van de Mens.

En ook: 

Bouw moskee Dordrecht ligt stil  Telegraaf 16.09.2010 Wethouder Piet Sleeking is bezorgd over de voortgang van de bouw van een moskee in Dordrecht. De bouw van het gebedshuis in de Wielwijk ligt al maanden stil en financieringsproblemen zouden daar mede de oorzaak van zijn. Sleeking gaat op korte termijn in gesprek met het bestuur, zo liet een woordvoerder van de gemeente donderdag weten. 

‘Nederlands geld naar moskee’

Telegraaf 20.07.2010 AMSTERDAM –  De PVV heeft Kamervragen ingediend naar aanleiding van een bericht op de website dagelijkse standaard.nl dat Nederland de constructie van een moskee op steenworp afstand van Ground Zero in New York meefinanciert met 1 miljoen dollar aan Nederlands belastinggeld. Op de website van het ministerie van Buitenlandse zaken staat dat er een subsidie van 1 miljoen dollar is toegekend aan de organisatie American Society for Muslim Advancement.

• Palin tegen Ground Zero-moskee 

Telegraaf 19.07.2010 NEW YORK –  Sarah Palin is fel tegen het bouwen van een moskee op de plek waar op 11 september 2001 terroristische aanslagen werden gepleegd door moslimextremisten.

Zie ook:   Nieuw woord Palin 

‘Miljoenenstrop dreigt door moskee’

AD 03.07.2010  AMSTERDAM – De gemeente Amsterdam dreigt twee miljoen euro te verliezen aan het conflict rond de bouw van de Westermoskee. Ook kan de gemeente een boete van 3,5 miljoen euro waarschijnlijk niet innen, schrijft NRC Handelsblad zaterdag.

Garantie oplevering Essalammoskee blijft uit AD 16.01.2010

Moskee klaagt Telegraaf aan  Telegraaf 24.12.09 

Aya Sofiamoskee Postjesweg AMSTERDAM

Moskeegangers weigeren te vertrekken telegraaf 12.12.09  video

Rouvoet verbaasd over tegenstanders minaret

02-12-09 Parool Vicepremier André Rouvoet verbaast zich over de standpunten van de PVV en de SGP over de bouw van minaretten. Rouvoet ziet de PVV als een liberale partij die vrijheid van godsdienst hoog zou moeten houden. De SGP komt geregeld op voor het recht van christenen om in moslimlanden als Turkije of Indonesië kerken te bouwen.

VVD schrapt steun minaretten-motie op laatste moment  Elsevier 01.12.09

‘Minarettenverbod strijdig met wet’

VK 30.11.09 Minister Verhagen van Buitenlandse Zaken denkt dat een verbod op minaretten, zoals in Zwitserland, in strijd is met de mensenrechten. 

Wilders en Dewinter geïnspireerd door referendum 

Trouw 30.11.09 Tegen de verwachting in blijken de Zwitsers voor een verbod op nieuwe minaretten. De regering vreest de reacties in de islamitische wereld.

57,5 procent van de Zwitserse kiezers stemde gisteren in een referendum voor een verbod op nieuwe minaretten. Nog geen vier uur na de sluiting van de stembureaus liet de Zwitserse regering weten dat de ’bouw van minaretten voortaan verboden is’. De vier bestaande exemplaren kunnen gewoon blijven staan, zo preciseerde dit communiqué.   

Verhagen: Minaretverbod mogelijk strijdig met wet

Telegraaf 30.11.09 Een verbod op de bouw van minaretten is mogelijk in strijd met de vrijheid van godsdienst. Dat meent minister Verhagen.

Ter Horst hekelt Zwitsers verbod

Telegraaf 30.11.09  Minister Ter Horst vindt het „zeer bedroevend” dat de Zwitserse bevolking in een referendum de bouw van nieuwe minaretten heeft afgewezen. 

‘Minarettenverbod zeer bedroevend’

Trouw 30.11.09 Minister Ter Horst vindt het minarettenverbod in Zwitserland ‘zeer bedroevend’.  

Verhagen: Minarettenverbod strijdig met mensenrechten

Elsevier 30.11.09  Een verbod op de bouw van minaretten in Zwitserland is volgens minister van Buitenlandse Zaken Maxime Verhagen (CDA) mogelijk in strijd met de … 

Ter Horst: minarettenverbod ‘zeer bedroevend’

30.11.09 VK Minister Guusje ter Horst van Binnenlandse Zaken vindt het ‘zeer bedroevend’ dat de Zwitserse bevolking in een referendum de bouw van nieuwe minaretten heeft afgewezen. ‘Minarettenverbod strijdig met wet’ ‘Ik hoop dat dit nooit in Nederland gebeurt. Ik ben blij dat wij geen beslissend referendum hebben’.  

Geert Wilders wil minarettenreferendum

Telegraaf 29.11.09 PVV-leider Geert Wilders feliciteert Zwitserland „met de prachtige uitslag van het minarettenreferendum”. „Wat in Zwitserland kan, moet hier ook kunnen.”

Wilders wil ook minarettenreferendum in Nederland

Elsevier 29.11.09  PVV-leider Geert Wilders gaat het kabinet oproepen ook een referendum over een minarettenverbod te houden. ‘Wat in Zwitserland kan, moet hier ook kunnen.’

Wilders wil ook minarettenreferendum in Nederland 

AD 29.11.09  DEN HAAG – PVV-leider Geert Wilders feliciteert Zwitserland ,,met de prachtige uitslag van het minarettenreferendum”. ,,Wat in Zwitserland kan, moet hier ook kunnen”, stelt Wilders.

Wilders feliciteert Zwitserland

Telegraaf 29.11.09 PVV-leider Geert Wilders feliciteert Zwitserland „met de prachtige uitslag van het minarettenreferendum”. Dat liet hij zondag weten in een reactie op berichten in Zwitserse media dat de bevolking het voorgestelde verbod op de bouw van nieuwe minaretten steunt.

Zijn er Alternatieven? 

Zwitserse kerk  zet minaretten rond kindje Jezus

AD 23.12.09  BELLINZONA – In de kerk van het Zwiterse Bellinzona is de traditionele kribbe met kindje Jezus omringd door minaretten.

Het ongewone tafereel moet mensen tot nadenken stemmen over broederschap en mensenrechten, nadat 57 procent van de Zwiters onlangs stemde tegen minaretten op moskeeën.

Aan de kribbe liggen verzen uit de Bijbel en de Koran rond het thema water.

 

Minaret op Zwitserse fabriek

12.12.09 Bron: AFP   Een Zwitserse ondernemer is zo boos geworden over de bekrompenheid van zijn landgenoten dat hij boven op zijn bedrijf een minaret heeft laten zetten.

Minaretten: De moskee kan goed zonder 

Volkskrant 04.12.09  Er zijn in Nederland bijna vijfhonderd moskeeën, waarvan eenvijfde nieuwbouw is, vooral ontworpen door westerse architecten.

Gelet op de commotie over het Zwitserse minarettenverbod deze week, is het interessant eraan te herinneren dat het Rotterdamse gemeentebestuur in 2003, nadat de bouwvergunning voor de Essalam was verleend, de architecten en opdrachtgevers bij zich riep. Of die minaretten en koepels niet uit het ontwerp konden. Of het niet wat kleiner kon. Of het niet wat minder moskee kon.

Moderne moskee kan zonder minaret  video

Volkskrant 02.12.09   Een moskee met minaretten is eigenlijk nogal ouderwets, vindt architect Adeluahab Hamiche. Zelf ontwierp hij een moderne moskee, die niet alleen multifunctioneel is, maar ook nog wat bijdraagt aan integratie.

Zie verder:

Verbod bouw minaretten ergert Libische leider

Jihad tegen Zwitserland

Telegraaf 25.02.2010 De Libische leider Muammar Kaddafi heeft zijn ruzie met Zwitserland nieuw leven ingeblazen. In een toespraak riep de alleenheerser donderdag op tot een jihad tegen het alpenland vanwege een vorig jaar doorgevoerd verbod op de bouw van minaretten. –

Minaretverbod naar hof

Telegraaf 16.12.09   Een inwoner van het Zwitserse Genève heeft een klacht ingediend bij het Europese Hof van de Mensenrechten in Straatsburg over het minaretverbod in Zwitserland.

Minaretverbod naar Europees hof   AD 16.12.09

Betoging Zwitserland tegen minaretverbot 

Volkskrant 12.12.09   Enkele honderden mensen hebben zaterdag in de Zwitserse hoofdstad Bern tegen het minaretverbod gedemonstreerd….

Betoging Zwitserland tegen minaretverbot

AD 12.12.09  BERN – Enkele honderden mensen hebben zaterdag in de Zwitserse hoofdstad Bern tegen het minaretverbod gedemonstreerd. De betoging verliep zonder incidenten. De organisatoren hadden op duizend deelnemers gerekend.

Verzoek minaretverbod nietig te verklaren

Trouw 10.12.09 Landen van de Organisatie van de Islamitische Conferentie (OIC) hebben donderdag aan de Zwitserse autoriteiten verzocht maatregelen te nemen om het minaretverbod ongeldig te verklaren. 

‘Zwitsers minaretverbod niet honoreren’

GENEVE – Parool 10.12.09 Landen van de Organisatie van de Islamitische Conferentie (OIC) hebben donderdag aan de Zwitserse autoriteiten verzocht maatregelen te nemen om het minaretverbod ongeldig te verklaren. Ambassadeurs van 56 lidstaten droegen hun verzoek …

‘Zwitsers minaretverbod niet honoreren’  AD 10.12.09

‘Turkse Zwitser kwam met minaretverbod’ (09-12-09)

Turkije roept moslims op geld van Zwitserse banken te halen 

AD 02.12.09 ANKARA – Uit protest tegen het Zwitserse bouwverbod op minaretten heeft Turkije de moslims opgeroepen hun geld uit Zwitserland weg te halen.

De Turkse banksector staat open voor geldbeleggingen en is bovendien niet zwaar getroffen door de wereldwijde financiële crisis, zo werd de Turkse minister van Europese Zaken, Egemen Bagis, door Turkse kranten aangehaald.

Lees ook: Betoging tegen minaretverbod Zwitserland (01-12-09)

Ruime meerderheid Zwitsers voor minaretverbod

AD 29.11.09  GENEVE – Ruim 57 procent van de Zwitsers heeft zondag in een referendum voor een verbod op de bouw van minaretten gestemd. Dat blijkt uit de officiële resultaten die zondagmiddag zijn gepubliceerd door het Zwitserse persbureau ATS.

Zwitserland stemt toch voor bouwverbod minaretten

Elsevier 29.11.09  Een ruime meerderheid van de Zwitsers heeft vandaag voor een verbod gestemd op de bouw van minaretten (moskeetorens) te…

Zwitsers zeggen ‘nee’ tegen minaret

Trouw 29.11.09 De Zwitserse bevolking wil met een ruime meerderheid (57 procent) de bouw van nieuwe minaretten verbieden.

Zwitserland stemt voor verbod op bouw minaretten

NRC 29.11.09  Zwitserse kiezers hebben vandaag in een referendum hun goedkeuring gegeven aan een plan om de bouw van minaretten te verbieden. Ruim 57 procent van de kiezers heeft voor het verbod gestemd, meldt het Zwitserse persbureau ATS.

Ruime meerderheid Zwitsers voor minaretverbod

Volkskrant 29.11.09  De Zwitserse bevolking steunt het voorstel om de bouw van nieuwe minaretten te verbieden. Wilders wil het nu ook in Nederland voorstellen.  

Zwitsers voor minaretverbod

Telegraaf 29.11.09  In Zwitserland mogen geen minaretten meer worden gebouwd. Van de Zwitsers stemde zondag een duidelijke meerderheid van ruim 57 procent voor een bouwverbod voor de torens van moskeeën.

 

Zwitserland stemt over verbod op minaretten

Parool 29.11.09 BERN – De Zwitserse bevolking buigt zich zondag in een referendum over een verbod op minaretten. De populistische Zwitserse Volkspartij (SVP) wil dat de moskeetorens worden verboden, omdat ze symbool zouden staan voor de islamisering van de …

Zie ook: 

 

Duitsland

‘Duitser zal moeten wennen aan moskee’

Trouw 18.09.2010 Ons land blijft veranderen en bij de zaken die het aangezicht van het landschap veranderen zijn nu eenmaal moskeeën, zegt de Duitse bondskanselier Angela Merkel

Angela Merkel: Wen maar aan de moskee

Elsevier 18.09.2010  De Duitse bondskanselier Angela Merkel vindt dat haar landgenoten moeten wennen aan moskeeën, omdat het land blijft…  

Merkel: Duitser zal moeten wennen aan moskee

Telegraaf 18.09.2010 Ons land blijft veranderen en bij de zaken die het aangezicht van het landschap veranderen zijn nu eenmaal moskeeën. Dit betoogde de Duitse bondskanselier Angela Merkel in de zaterdageditie van de Frankfurter Allgemeine Zeitung. 

En …

Eerste moskee boven poolcirkel geopend

AD 28.10.2010 Komende week wordt in het Canadese Inuvik, 2200 kilometer ten noorden van Vancouver, de eerste moskee boven de poolcirkel feestelijk geopend. De 10 meter hoge minaret bij het gebouwtje van 140 vierkante meter is deze week voltooid, berichtte het Franse persbureau AFP. 

Minaret boven poolcirkel

Telegraaf 28.10.2010  Komende week wordt in het Canada de eerste moskee boven de poolcirkel feestelijk geopend.

Blog:

Angela Merkel geen bezwaar tegen minaretten

Denk aan uw bloeddruk…

http://boilingpoints.wordpress.com/feed/

Oké, geef des keizers wat des keizers is, alleen ‘onze keizer’ is knettergek.

BOINNNK !!! » De boete-cultuur van Nederland

Van de pot gerukt….

Monique ♥

november 29, 2009 - Posted by | Uncategorized | , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

39 reacties

 1. Vindt het raar dat hier geen link staat van de PVV onder Haagse Politieke Partijen?

  (Red) Op dit moment is er alleen http://www.pvv.nl en nog geen Haagse afdeling met een een eigen weBsite zoals door Geert was aangekondigd.

  Reactie door Fer. C | november 30, 2009

 2. Hiermee bewijst wilders dat hij discrimineert.
  Om de volgende reden, Geen kerktorens met die herrie klokken, geen subsidie voor kerken en zeker niet voor de probleemmakers in het midden oosten, of de moordenaars van christus (volgens de bijbel) dus de joden, tevens ook dan alle vermeldingen dus het kruis uit alle gebouwen, geen keppeltjes meer op straat, geen orthodoxe pijpekrullen meer op straat, hoe dom is deze geert wilders.

  Reactie door joop van klooster | november 30, 2009

 3. Albert Einstein zei het al:
  Bidden verandert de wereld niet. Maar bidden verandert de mens en de mens verandert de wereld.

  Met andere woorden:
  bidden verandert je vredelievende goedbedoelde houding in een opdringerige geloofshouding, die weer resulteert in een massa hysterie, welk zich uiteindelijk laat indoctrineren in geloofsfanatisme uitgevoerd door Salafistische jongerenpredikers die de wereld willen domineren, wat uiteindelijk tot oorlog leidt en de wereld daarmee kan vernietigen.
  En dat bedoelde Albert Einstein met zijn wijze woorden.
  Ook zei hij, het heelal en de domheid van de mens is oneindig!
  Omdat de mens zo nietig is bouwen zij torens om tegenop te kunnen zien!

  Reactie door G. Brinkert | december 1, 2009

 4. […] Geert Wilders – Don Quichot in strijd tegen de Torentjes […]

  Pingback door Geert Wilders opgeroepen voor proces Vrijheid van Meningsuiting « Debat in de Digitale Hofstad | december 12, 2009

 5. […] Geert Wilders – Don Quichot in strijd tegen de Torentjes […]

  Pingback door Geert Wilders PVV – Crime of the Century ? deel 2 « Debat in de Digitale Hofstad | december 12, 2009

 6. […] Uiteraard zal Geert Wilders ook weer met een wetsvoorstel uit de fractiekast komen. Geert Wilders is een rasechte copycat. Denk aan het minarettenverbod in Zwitserland. Een dag later kwam hij met de Nederlandse variant het verbod op Torentjes. […]

  Pingback door VoddenTaks alsnog in Nederland ???? « Debat in de Digitale Hofstad | januari 8, 2010

 7. […] Geert Wilders is een rasechte copycat. Denk aan het minarettenverbod in Zwitserland. Een dag later kwam hij met de Nederlandse variant het verbod op Torentjes. […]

  Pingback door Geert Wilders PVV – (Kop)VoddenTaks alsnog in Nederland ???? « Debat in de Digitale Hofstad | januari 8, 2010

 8. […] ook de  Minaret in Zwitserland schijnt een probleem te zijn. Zelfs in België is inmiddels een discussie […]

  Pingback door Van Hoofddoekjes, Burka’s en kruizen « Debat in de Digitale Hofstad | april 27, 2010

 9. […] Geert Wilders – Don Quichot in strijd tegen de Torentjes […]

  Pingback door Geert Wilders PVV – Werpt het juk van u af “bevrijd u van de islam” « Debat in de Digitale Hofstad | juli 19, 2010

 10. […] Geert Wilders – Don Quichot in strijd tegen de Torentjes 0.000000 0.000000 […]

  Pingback door Geert Wilders laat zich ”suggestief en misleidend” uit over de Koran – deel 3 « Debat in de Digitale Hofstad | september 9, 2010

 11. […] Geert Wilders – Don Quichot in strijd tegen de Torentjes 0.000000 0.000000 […]

  Pingback door Geert Wilders laat zich ”suggestief en misleidend” uit over de Koran – deel 4 « Debat in de Digitale Hofstad | oktober 16, 2010

 12. […] Geert Wilders – Don Quichot in strijd tegen de Torentjes […]

  Pingback door Geert Wilders laat zich ”suggestief en misleidend” uit over de Koran – deel 5 « Debat in de Digitale Hofstad | oktober 23, 2010

 13. […] Geert Wilders – Don Quichot in strijd tegen de Torentjes 0.000000 0.000000 […]

  Pingback door Geert Wilders PVV – vervolg rechtzaak van de eeuw ! « Debat in de Digitale Hofstad | februari 4, 2011

 14. […] Geert Wilders – Don Quichot in strijd tegen de Torentjes […]

  Pingback door Geert Wilders PVV – De geest van Allah is uit de fles « Debat in de Digitale Hofstad | februari 28, 2011

 15. […] zit Geert Wilders bijgenaamd de Martelaar uit Venlo niet mee in zijn strijd tegen de opkomst van het grote gevaar. Hij waarschuwt de mensheid tegen de Islamisering met gevaar […]

  Pingback door Geert Wilders PVV – vervolg rechtzaak van de eeuw ! deel 8 – Vrijspraak « Debat in de Digitale Hofstad | juni 24, 2011

 16. […] dan ook: tijd voor een gezellige Kruistocht om het Christendom te beschermen tegen de verderfelijke invloeden. Onze blonde Übermensch is al met de voorbereidingen bezig […]

  Pingback door De dreiging der Kruistochten in de 21e eeuw « Debat in de Digitale Hofstad | augustus 6, 2011

 17. […] Zie ook: Geert Wilders – Don Quichot in strijd tegen de Torentjes […]

  Pingback door Geert Wilders PVV – Referendum Moskee-verbod in Nederland « Debat in de Digitale Hofstad | september 21, 2011

 18. […] Geert Wilders – Don Quichot in strijd tegen de Torentjes 0.000000 0.000000 Vind ik leuk:LikeWees de eerste om post te waarderen. […]

  Pingback door Geert Wilders PVV zit in fase 2 van het fascisme « Debat in de Digitale Hofstad | januari 8, 2012

 19. […] zit Geert Wilders,  bijgenaamd de Martelaar uit Venlo,  niet mee in zijn strijd tegen de opkomst van het grote gevaar. Hij waarschuwt de mensheid tegen de Islamisering met gevaar […]

  Pingback door Rechtzaak van de eeuw Geert Wilders PVV ! – Verzoek cassatie afgewezen « Debat in de Digitale Hofstad | maart 28, 2012

 20. […] Zie ook: Geert Wilders – Don Quichot in strijd tegen de Torentjes […]

  Pingback door Geert Wilders PVV – verbod bouw moskeeën binnen de bebouwde kom « Debat in de Digitale Hofstad | juni 29, 2012

 21. […] Geert Wilders – Don Quichot in strijd tegen de Torentjes […]

  Pingback door De SGP en politiek in de 21e eeuw « Debat in de Digitale Hofstad | juli 20, 2012

 22. […] Geert Wilders – Don Quichot in strijd tegen de Torentjes […]

  Pingback door De SGP en politiek in de 21e eeuw – deel 2 « Debat in de Digitale Hofstad | juli 20, 2012

 23. […] Geert Wilders – Don Quichot in strijd tegen de Torentjes […]

  Pingback door Geert Wilders PVV versus anti-islamfilm Innocence of Muslims Islam « Debat in de Digitale Hofstad | september 16, 2012

 24. […] Geert Wilders – Don Quichot in strijd tegen de Torentjes […]

  Pingback door Geert Wilders PVV en de anti-de-islamisering van Nederland « Debat in de Digitale Hofstad | november 9, 2012

 25. […] Geert Wilders – Don Quichot in strijd tegen de Torentjes […]

  Pingback door Geert Wilders PVV – De strijd tegen de Moskee « Debat in de Digitale Hofstad | november 30, 2012

 26. […] Geert Wilders – Don Quichot in strijd tegen de Torentjes […]

  Pingback door Geert Wilders PVV – Islamisering van Scheveningen gaat niet door « Debat in de Digitale Hofstad | februari 1, 2013

 27. […] Geert Wilders – Don Quichot in strijd tegen de Torentjes […]

  Pingback door Islamisering van Scheveningen gaat niet door | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen | februari 1, 2013

 28. […] Geert Wilders – Don Quichot in strijd tegen de Torentjes […]

  Pingback door PVV Den Haag – het lawaai van de Haagse Ehli Beyt Moskee « Debat in de Digitale Hofstad | februari 9, 2013

 29. […] Geert Wilders – Don Quichot in strijd tegen de Torentjes […]

  Pingback door PVV Den Haag – het lawaai van de Haagse Ehli Beyt Moskee | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen | februari 9, 2013

 30. […] Geert Wilders – Don Quichot in strijd tegen de Torentjes […]

  Pingback door Geert Wilders PVV alvast in de Kerststemming « Debat in de Digitale Hofstad | december 6, 2013

 31. […] zit Geert Wilders,  bijgenaamd de Martelaar uit Venlo,  niet mee in zijn strijd tegen de opkomst van het grote gevaar. Hij waarschuwt de mensheid tegen […]

  Pingback door Geert Wilders PVV Rechtzaak van de eeuw – afwijzing cassatie definitief « Debat in de Digitale Hofstad | januari 27, 2014

 32. […] Geert Wilders – Don Quichot in strijd tegen de Torentjes […]

  Pingback door Geert Wilders PVV rommelt met Euro’s van het haatzaaiproces « Debat in de Digitale Hofstad | december 27, 2014

 33. […] en toen ook nog: Geert Wilders – Don Quichot in strijd tegen de Torentjes […]

  Pingback door Geert Wilders PVV – De strijd tegen de Moskee – deel 2 « Debat in de Digitale Hofstad | januari 3, 2015

 34. […] Zie ook: Geert Wilders – Don Quichot in strijd tegen de Torentjes […]

  Pingback door Rechtzaak Geert Wilders PVV – Minder, minder minder – deel 2 « Debat in de Digitale Hofstad | november 26, 2015

 35. […] zie ook: Geert Wilders – Don Quichot in strijd tegen de Torentjes […]

  Pingback door Uitspraak rechtzaak Geert Wilders PVV – Minder, minder, minder Marokkanen | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen | december 10, 2016

 36. […] zie ook: Geert Wilders – Don Quichot in strijd tegen de Torentjes […]

  Pingback door Uitspraak rechtzaak Geert Wilders PVV – Minder, minder, minder – deel 7 « Debat in de Digitale Hofstad | oktober 26, 2017

 37. […] zie ook: Geert Wilders – Don Quichot in strijd tegen de Torentjes […]

  Pingback door Uitspraak rechtzaak Geert Wilders PVV – Minder, minder, minder – deel 9 « Debat in de Digitale Hofstad | november 9, 2017

 38. […] zie ook: Geert Wilders – Don Quichot in strijd tegen de Torentjes […]

  Pingback door Geert Wilders PVV Haatzaaiend op weg naar 21.03.2018 « Debat in de Digitale Hofstad | maart 17, 2018

 39. […] zie ook: Geert Wilders – Don Quichot in strijd tegen de Torentjes […]

  Pingback door Haagse Islam Democraten doen aangifte tegen Haatzaaier Geert Wilders PVV | Jan de Wandelaar in het Den Haag van Morgen | maart 17, 2018


Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers liken dit: