Debat in de Digitale Hofstad

Stemmen uit de Haagse Wijken

Gemeenteraadsverkiezingen 2010 – ToN met Rita Verdonk op campagne in Den Haag

Verdonk voert campagne in Den Haag

DEN HAAG – RTVWest 11.09.09  Rita Verdonk was vrijdagmiddag op de Haagse markt om campagne te voeren voor haar partij Trots op Nederland.

Op vrijdagavond wordt in Scheveningen de Haagse afdeling van TON officieel opgericht. Verdonk liet eerder weten met TON volgend jaar mee te willen doen aan de gemeenteraadsverkiezingen in Den Haag. Wie de Haagse lijsttrekker wordt, wil de partij nog niet bekend maken. 

Duidelijk is wel dat Willem van der Velden, die nu nog voor de Groep Van der Velden in de Haagse gemeenteraad zit, zich kandidaat stelt voor een plek op de lijst van Trots op Nederland. Ook de voorzitter van de Centrale Vereniging van de Haagse markt is kandidaat-raadslid voor TON in Den Haag.

Deel met anderen  

Haagse Nel Kames gaat met Rita Verdonk de verkiezingen in  

Rita Verdonk voert campagne op Haagse markt

Al twee ‘zetels’ voor TON

Al twee 'zetels' voor TON

DEN HAAG – AD 12.09.09  Mensen die haar goed kenden en wie ze het grote besluit vertelde zeiden al: ,,Je lijkt op Rita Verdonk.” ,,Niet uiterlijk, maar wat betreft de manier van leven,” voegt Arina van der Zwan er direct zelf aan toe.

Lees ook: Verdonk laat Eerste Kamer schieten 

Lees ook: Verdonk doet mee in Rotterdam 

september 11, 2009 - Posted by | Uncategorized | , , , , ,

6 reacties

 1. Van der Zwan verlaat een zinkend schip en kiest voor Rita aan het Roer…
  Ik ben afgelopen vrijdagavond gaan kijken bij de TON-bijeenkomst in de Waterreus. wat ik daar zag, werd ik niet blij van:
  -Rita Verdonk als Grote Demagoog gaf iedereen wat hij/zij wilde, zonder onderbouwing
  -Rita Verdonk verzamelt mensen om zich heen van bedenkelijk allooi. Precies de types die ook bij de LPF zaten. Sommigen ben ik in het verleden ook tegengekomen bij D’66, CDA, VVD. Gelukszoekers eerste klas, dat moet TON niet willen.
  -Toen er 1 kritische vraag gesteld werd, kookte Rita bijna, en ze had alle moeite om deze vraag om te draaien naar een positief geluid voor TON.
  -Arina van der zwan wordt in het IJspaleis gezien als het slechtste gemeenteraadslid van de 45.
  -Willem van der Velden is in het verleden al bij ongeveer 7 partijen actief geweest, lekkere stabiele factor…

  TON bestaat slechts omdat Geert Wilders ruziezoeker Verdonk er niet bij wilde hebben. Daarom heeft TON geen authentiek geluid, en een bak vol met Oranje voetbal-spulletjes (ballen, shirtjes, foute hoeden) moet dit compenseren/verhullen.
  De mensen om haar heen zijn bijna allemaal uit op een beetje invloed (en dat voor een hoop geld), maar vormen geen stabiele organisatie. Waar Wilders moeite heeft om echt goede mensen te vinden, schermt TON met al 400 aanmeldingen van potentiële lijstbevolkers. Ik hou m’n hart vast, dus ik stem niet op TON op 3 maart…

  Reactie door Aai Schollekop | september 14, 2009

 2. […] Gemeenteraadsverkiezingen 2010 – ToN met Rita Verdonk op campagne in Den Haag […]

  Pingback door Bestuur PPS schorst fractievoorzitter « Debat in de Digitale Hofstad | september 18, 2009

 3. […] ging ze dus op campagne in Den Haag en heeft zelfs de Website TON Den Haag […]

  Pingback door Gemeenteraadsverkiezingen 2010 – Slaat Trots op Nederland een beetje door ? « Debat in de Digitale Hofstad | oktober 27, 2009

 4. Beste Ton,
  N.a.v. een gastvrije annonce in een krantje was ik gisterenavond (1/12) naar Luden getogen op het Plein in Den Haag, alwaar Ton ook zou zijn (let wel,ik had er iets anders voor moeten laten schieten).Er waren nog een dame en 1 a 2 heren op het berichtje(kennelijk)afgekomen(of moest die ene heer soms poolshoogte gaan nemen?); de bedrijfsleiding wist van niets. Wat is er mis gegaan? Wat is dan wel de juiste datum en plaats (sommige avonden ben ik zelf bezet uiteraard)? Met vriendelijke groeten, JT

  Reactie door janneke trapman | december 2, 2009

 5. […] te raken.  Ze was al op bezoek op de markt in Den Haag en in Scheveningen werd de Haagse ToNLafdeling opgericht. […]

  Pingback door Gemeenteraadsverkiezingen 2010 – ToNL Den Haag start campagne « Debat in de Digitale Hofstad | januari 10, 2010

 6. […] Gemeenteraadsverkiezingen 2010 – ToN met Rita Verdonk op campagne in Den Haag […]

  Pingback door Rita Verdonk TON trekt de stekker eruit. « Debat in de Digitale Hofstad | oktober 21, 2011


Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers liken dit: