Debat in de Digitale Hofstad

Stemmen uit de Haagse Wijken

Raadslid worden ?

magazine Raad

magazine Raad

 

 
  Heb jij ook altijd al afgevraagd hoe het is om raadslid te zijn? Wat een raadslid doet en welke rol deze vervult binnen gemeentebestuur? Lees er meer over in RAAD: het magazine voor maatschappelijk betrokken mensen.

 

Het magazine RAAD is een eenmalige uitgave van het Actieprogramma Lokaal Bestuur, een gezamenlijk project van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten en het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Alles over de raad
Het magazine is speciaal gemaakt voor mensen die geinteresseerd zijn in wat er om hen heen gebeurt, bijvoorbeeld in hun gemeente. RAAD vertelt over wat een gemeente doet, over de werking van het gemeentebestuur en over de rol van het raadslid daarbij. Maar RAAD vertelt juist ook over de persoon achter het raadslid.

Want wie zijn die gemeenteraadsleden nu eigenlijk? Wat beweegt hen? Waar zetten zijn zich voor in? Raadsleden zijn mensen met zeer uiteenlopende achtergronden. Die verscheidenheid laat RAAD zien. RAAD laat zien wat het raadslidmaatschap inhoudt en op welke verschillende manieren raadsleden dit invullen.

Bestel RAAD nu!
Wil jij meer lezen over raadsleden en het raadslidmaatschap? De eenmalige uitgave van RAAD is gratis te bestellen via www.raad2010.nl. Doe meteen mee aan de test en kom erachter of het raadslidmaatschap iets voor jou is.

mei 27, 2009 - Posted by | Uncategorized

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers liken dit: